29. Antonio Čolak
Re: 25. Antonio Colak
Βρε παιδια για ποιες φασεις μιλαμε? Ο ανθρωπος δεν ξερει να κανει καν κοντρολ και πασα στα 2 μετρα...
Πανε οι εποχες που το να σπρωχνεις απλα την μπαλα στα διχτυα αρκουσε...
Ασε που ουτε αυτο εχει κανει μέχρι τώρα εστω και μιση φορα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πανε οι εποχες που το να σπρωχνεις απλα την μπαλα στα διχτυα αρκουσε...
Ασε που ουτε αυτο εχει κανει μέχρι τώρα εστω και μιση φορα!
- sourmenetes
- Moderator
Σουρμε ειλικρινα μπορω να δεχθω οτι ενας επιθετικος μπορει να θελει χρονο για να αρχισει να βρισκει δίχτυα, αα δεν μπορω να πιστεψω πως ενας κανονικος ποδοσφαιριστης μπορει συνεχομενα να εχει εικονα σαν του Τσολακ και να φταιει κατι αλλο περα απο την αμπαλιαση του...
Τι να πω...
Μακαρι να μεταμορφωθει γιατι σε καθε αλλη περιπτωση το κόστος θα ειναι τεραστιο και πολυπλευρο!
Τι να πω...
Μακαρι να μεταμορφωθει γιατι σε καθε αλλη περιπτωση το κόστος θα ειναι τεραστιο και πολυπλευρο!
Στόλισα Χριστουγεννιάτικο δέντρο και ακόμα δεν έχει βάλει γκολ ο σέντερ φορ! Να αγχωθώ;
Ειναι που τον ψαχνανε τοσο καιρο το καλοκαιρι και ειχαν κολησει με αυτον το μονο πραμα που μου δινει πλεον μια μικρη αισιοδοξια. Κατα τα αλλα δεν βλεπω φως.
- ToMousiTouCrespo
Για να μαστε δίκαιοι στόλισες νωρίςNikos 74 έγραψε:Στόλισα Χριστουγεννιάτικο δέντρο και ακόμα δεν έχει βάλει γκολ ο σέντερ φορ! Να αγχωθώ;

- bersekeros
Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα στόλισα. Δεν νομίζω ότι ήταν νωρίς, αλλά τέλοσπάντων.ToMousiTouCrespo έγραψε:Για να μαστε δίκαιοι στόλισες νωρίςNikos 74 έγραψε:Στόλισα Χριστουγεννιάτικο δέντρο και ακόμα δεν έχει βάλει γκολ ο σέντερ φορ! Να αγχωθώ;
Για μετά τα Φώτα που θα ξεστολίσω (πρώτα ο Θεός), πώς το βλέπεις;
Ποιά είναι η εκτίμησή σου;
Θα έχει σκοράρει (χωρίς πέναλτι) ;
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Θα τον δούμε και στη Λαμία,
(υποθέτω κάπου μετά το 70΄, εκτός και αν στραβώσει ο αγώνας από νωρίς).
(υποθέτω κάπου μετά το 70΄, εκτός και αν στραβώσει ο αγώνας από νωρίς).
Εν τω μεταξύ το πρώτο 30λςπτο που έβαλα και ξαναείδα με πιο ψύχραιμη ματιά, έχει κερδίσει όλες τις κεφαλιές πλην μιας, έχει ένα λάθος κοντρόλ με το στήθος και ένα χάσιμο της μπάλας ανάμεσα σε τέσσερις όπου του έγινε φάουλ.
Στο 80% των επαφών του ο πιο κοντινός συμπαίκτης είναι στα τριάντα μέτρα.
Και επειδή πολλοί δεν τα πάνε καλά με τις αποστάσεις, αλλά οι περισσότεροι έχουν παίξει έστω και μία φορά 5 επί 5. 30 μέτρα είναι από το ύψος της περιοχής έως την αντίπαλη εστία σε ένα γήπεδο 5 επί 5
Και επειδή πολλοί δεν τα πάνε καλά με τις αποστάσεις, αλλά οι περισσότεροι έχουν παίξει έστω και μία φορά 5 επί 5. 30 μέτρα είναι από το ύψος της περιοχής έως την αντίπαλη εστία σε ένα γήπεδο 5 επί 5
-
Αν το μόνο παιχνίδι που ήταν έτσι ήταν εκτός έδρας με την PSV, όλοι θα λέγαμε σε κακή μέρα ο Τσόλακ, πάμε παρακάτω. Αλλά το παιδί έχει ακριβώς την ίδια εικόνα και στο ελληνικό πρωτάθλημα, εντός κι εκτός έδρας, είτε παίζει καλά η υπόλοιπη ομάδα είτε όχι.renegade έγραψε:Εν τω μεταξύ το πρώτο 30λςπτο που έβαλα και ξαναείδα με πιο ψύχραιμη ματιά, έχει κερδίσει όλες τις κεφαλιές πλην μιας, έχει ένα λάθος κοντρόλ με το στήθος και ένα χάσιμο της μπάλας ανάμεσα σε τέσσερις όπου του έγινε φάουλ.
Θυμάμαι ότι το καλοκαίρι μας χαλούσε ο Πιερός Σωτηρίου και γελάω.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Από την φύση μου είμαι αισιόδοξος. Θυμάμαι τότε που ο Χρηστάρας ο Τσέκος σηκώθηκε από τα 6 και 25 σε αγώνα με τον Παπαναστασιακό και ένιωθα σίγουρος πως, ως εκ θαύματος, θα πάει μέσα.
Μέσα πήγε. Στο γήπεδο. Στεφάνι δεν βρήκε.
Αυτό μου θυμίζει η ελπίδα πως ο Colak, ως εκ θαύματος, θα γίνει ποδοσφαιριστής επιπέδου ΠΑΟΚ.
Υ.Γ. Χαβαλές mode... on.
Μέσα πήγε. Στο γήπεδο. Στεφάνι δεν βρήκε.
Αυτό μου θυμίζει η ελπίδα πως ο Colak, ως εκ θαύματος, θα γίνει ποδοσφαιριστής επιπέδου ΠΑΟΚ.
Υ.Γ. Χαβαλές mode... on.
- falconakis
Μπορεί κανένας να κανει repost τα πρώτα σχόλια για τον προηγούμενο Κροάτη που ειχαμε στην ομάδα;
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
- ToMousiTouCrespo
Μόλις βγει το εμβόλιο θα ναι πρώτος σκόρερ μαςbersekeros έγραψε: Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα στόλισα. Δεν νομίζω ότι ήταν νωρίς, αλλά τέλοσπάντων.
Για μετά τα Φώτα που θα ξεστολίσω (πρώτα ο Θεός), πώς το βλέπεις;
Ποιά είναι η εκτίμησή σου;
Θα έχει σκοράρει (χωρίς πέναλτι) ;