Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Επιτρεψτε μου να μην εχω καμια απολυτως εμπιστοσυνη στην ελληνικη δικαιοσυνη.
Ως δικηγορος τους εχω σιχαθει για την προχειρότητα και την ανευθυνοτητα με την οποια αντιμετωπιζουν υποθεσεις απλων ανθρωπων και με μικρο διακυβευμα...
Δεν θέλω καν να φανταστω ποσο χεσμενοι ειναι σε θεματα που εχουν να κανουν με τον χοντρο και το συστημα του...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ως δικηγορος τους εχω σιχαθει για την προχειρότητα και την ανευθυνοτητα με την οποια αντιμετωπιζουν υποθεσεις απλων ανθρωπων και με μικρο διακυβευμα...
Δεν θέλω καν να φανταστω ποσο χεσμενοι ειναι σε θεματα που εχουν να κανουν με τον χοντρο και το συστημα του...
Κοιμομαστε ορθιοι. Μας ραβουν κουστουμι δευτερη χρονια και εμεις κραζουμε τον Ουαγκε τον Πασχαλακη τον Γιωργο τον Ρεμπε και τον Ιβαν.
- bersekeros
Μου άρεσε κάτι που άκουσα.
Εγώ, όταν το παιδί μου πάει από το σπίτι μέχρι το σχολείο για να γράψει εξετάσεις/διαγώνισμα....εάν του την πέσουν στο δρόμο και το ληστέψουν...εγώ δεν μπορώ να ζητάω ευθύνες μετά από το παιδί μου γιατί δεν έγραψε καλά στο διαγώνισμα μέσα σε αυτή την αναμπουμπούλα που πέρασε.
Δεν υφίσταται αγωνιστικό στο χθεσινό παιχνίδι. Μιλάμε για κλοπή.
Ευκαιρία να καταλάβουμε ότι όλοι είναι εναντίον του ΠΑΟΚ και του Σαββίδη.
Ευκαιρία να συσπειρωθούμε γύρω από την Ομάδα και τον Πρόεδρο και τον Πάμπλο Γκαρσία, όπως τότε με την κλοπή της προηγούμενης χρονιάς, πριν το αήττητο double.
Εγώ, όταν το παιδί μου πάει από το σπίτι μέχρι το σχολείο για να γράψει εξετάσεις/διαγώνισμα....εάν του την πέσουν στο δρόμο και το ληστέψουν...εγώ δεν μπορώ να ζητάω ευθύνες μετά από το παιδί μου γιατί δεν έγραψε καλά στο διαγώνισμα μέσα σε αυτή την αναμπουμπούλα που πέρασε.
Δεν υφίσταται αγωνιστικό στο χθεσινό παιχνίδι. Μιλάμε για κλοπή.
Ευκαιρία να καταλάβουμε ότι όλοι είναι εναντίον του ΠΑΟΚ και του Σαββίδη.
Ευκαιρία να συσπειρωθούμε γύρω από την Ομάδα και τον Πρόεδρο και τον Πάμπλο Γκαρσία, όπως τότε με την κλοπή της προηγούμενης χρονιάς, πριν το αήττητο double.
χαχαχαχαχα ρε σιαμπανη ποσο μα ποσο ηλιθιος εισαι αν ειναι αληθεια αυτα που λεγονται στο οπεν εισαι μεγαλος παπαρας ........σκαει η φουσκα με παταγο για γελια .......εσυ gika παλι θα εισαι υποψιασμενος .......χαχαχαχαχαχα κοπροσκυλο μας εσκασες απο χθες .....ρε στα δικαστηρια πρεπει να σας παει η παε ολους.....
Είπε ότι συναντήθηκε με κάποιον που δεν έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ στα Μικέλ του ευοσμου

καληνυχτα σιαμπανη και ευχομαι τα χειροτερα στην καριερα σου βλακα ανοητε ......τα 100.000 που δηθεν θα σε εδινε ο νωντας να τα πληρωσεις σε δικαστικα εξοδα.....ηλιθιε....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τρί 15 Δεκ 2020, 00:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι ειπαν στο οπεν?
Εν τω μεταξυ εμφανιστηκε η σουζανα με ανακοινωση κατα του οαρης...
Μυριστηκε υποθεση και προσπαθει να μας το παιξει φιλος για να του την αναθεσουμε?
Ο γελοιος...
Εν τω μεταξυ εμφανιστηκε η σουζανα με ανακοινωση κατα του οαρης...
Μυριστηκε υποθεση και προσπαθει να μας το παιξει φιλος για να του την αναθεσουμε?
Ο γελοιος...
πεταξαν απο το αρμα τον κοντο μαλλον και πηρε την θεση οαρης για αυτο σκουζει η σουζανα
Πήγε ο άλλος με μαύρες σακούλες στα Μικέλ του ευοσμου να μοιράζει λεφτα

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Μάριου Σιαμπάνη όσον αφορά τις καταγγελίες περί δωροδοκίας, με τον νεαρό τερματοφύλακα του Άρη να καταθέτει για περισσότερο από τρεις ώρες.
Ο τερματοφύλακας του Άρη προσήλθε νωρίς το βράδυ στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος και κατέθεσε για περισσότερες από τρεις ώρες.
Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρθηκαν στην εκπομπή «Δίκη στο Open» όσον αφορά τα όσα κατέθεσε ο Σιαμπάνης, μίλησε για συνάντηση που έγινε το βράδυ της Πέμπτης με έναν πρώην υπάλληλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει φύγει πριν 4-5 χρόνια, τον κατονόμασε και του πρόσφερε ένα ποσό, 100.000 ευρώ για να έχει μειωμένη απόδοση, ενώ του ζητήθηκε να βρει κι άλλους συμπαίκτες του να έχουν μειωμένη απόδοση.
Ο Σιαμπάνης ξεκαθάρισε πως αυτός ο άνθρωπος δεν συνδέεται με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ σε ερώτηση γιατί δεν μίλησε πριν τον αγώνα είπε πως δεν ήθελε να... δυναμιτίσει το κλίμα και απλά ενημέρωσε κάποιους συμπαίκτες του για το περιστατικό.
αν ισχυουν οσα γραφει το κειμενο,παπαριες για αλλη μια φορα
- PAOK_Antarctica
Πουστροπαιδο να δω πως θα ξανακυκλοφορησεις στη Θεσσαλονίκη
ε καλα τωρα..λες και δεν εχουμε ζησει αρκετες γελοιοτητες σε αυτην την χωρα
αν ειναι να μοιραζουν μαυρες σακουλες με λεφτα στο μικελ ευοσμου να πεταχτω να παρω κανενα καφεδακι... τι ακουμε ρε φιλε

-
Ρε μλκες τα Μικελ κλειστά δεν είναι ; Στην ουρά για το take away έγινε η πρόταση;;;;
Θα πεθάνω από τα γέλια ρε μλκ
Θα πεθάνω από τα γέλια ρε μλκ