Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- pagotatzis
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Σερτζιο Ολιβέιρα δανεικός με απαρατήρητη ρήτρα αγοράς στα 18 ματς
Αυτή θα ήταν είδηση
Άκου εκεί ,Τσιμιροτ ; Σε λίγο θα μας πείτε να φέρουμε πίσω τον Κάτσε
3 μεταγραφές αν δεν φύγει ο Γιαννουλης
Τερματοφύλακα Τιμο Χορν
6αρι Σερτζιο Ολιβέιρα
9αρι Πριγιοβιτς
Και είμαστε για ΤσουΛου
Αυτή θα ήταν είδηση
Άκου εκεί ,Τσιμιροτ ; Σε λίγο θα μας πείτε να φέρουμε πίσω τον Κάτσε
3 μεταγραφές αν δεν φύγει ο Γιαννουλης
Τερματοφύλακα Τιμο Χορν
6αρι Σερτζιο Ολιβέιρα
9αρι Πριγιοβιτς
Και είμαστε για ΤσουΛου
Ο Τζόρμπα είναι μπασκετικός. Φυσικά έχει σωστή κρίση, μάλλον ρώτησε κάποιους από μέσα.Gospi έγραψε:Τον Ταχατο τον εκθειαζει αυτη τη στιγμη ο Τσορματζογλου...
Τα ιδια λεει, ενταση αυτοθυσια, ταχυδυναμικος, πλαγιος μπακ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙ
Totem_pk έγραψε:τελικα νομιζω οτι φοβομαστε η δισταζουμε να πουμε οτι θελουμε ενα παικτουρα στο κεντρο να κοβει να μοιραζει και να βαραει και κανα καλο φαουλ. Γρηγορο και τεχνιτη με την απαραιτητη σκληραδα και με παραστασεις. Και επειδη μαλλον καταλαβαινουμε οτι τετοιο παικτη μαλλον δεν μπορουμε να βρουμε στα λεφτα μας και ισως και να μην ερχεται παμε στην επομενη καλυτερη λυση του εξαριου. Εγω θα επαναλαβω εναν σαν τον Μπανεγκα θελουμε.
Υ.Γ. Νικ μακαρι να ειναι διαθεσιμοι οι παικτες που εχουμε αλλα δυστυχως φιλε εγω ανησυχω μηπως δεν ειναι μεχρι κανα φλεβαρη ας πουμε. Οποτε με αυτο το σκεπτικο μιλαμε. Αν ειναι και γυρισουν τα παιδια τον Οκτωμβρη -Νοεμβρη τοτε ας μεινουμε ετσι. Εχουμε παικτες.
O banega δεν θα έπρεπε κάποια στιγμή να έρθει στην ομάδα μας? Είναι ο παίκτης που θυμίζει περισσότερο από οποιονδήποτε τον Pablo...
Καλα σε θεματα αξιολογησης ποδοσφαιριστων δεν εκτιμω κανεναν αρδ ιδιαιτερα...
Το repress βεβαια δειχνει να κανει συμπαθητικη δουλεια! Ειδα το βιντεακι π ετοιμασαν για Ζφκιβιτς και το βρηκα εξαιρετικο!
Με επιασε ανυπομονησια! Τα μισα να κανει απο αυτα που μπορει, θα παραμιλαμε!
Ειδικα εδω στο τραγικο ελληνικο πρωταθλημα θα ειναι σαν την μυγα μες στο γαλα!
Το repress βεβαια δειχνει να κανει συμπαθητικη δουλεια! Ειδα το βιντεακι π ετοιμασαν για Ζφκιβιτς και το βρηκα εξαιρετικο!
Με επιασε ανυπομονησια! Τα μισα να κανει απο αυτα που μπορει, θα παραμιλαμε!
Ειδικα εδω στο τραγικο ελληνικο πρωταθλημα θα ειναι σαν την μυγα μες στο γαλα!
Η "σφήνα" της Τουρκίας πάντώς σήμερα το πρωί έγραψε ότι η Γκετσλερμπιρλιγκί είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ζίβκοβιτςjibbie έγραψε:δε ξερω, ειναι λιγο μαυρογατα ο Γιωργης, οταν βρωμαει κατι στο ινστα, κατι σκαλωνει συνηθως
https://www.yurtspor.com/haber/37734/ge ... diasi.html
Την κυριακη θα ειναι εδω ο ζιβκοβιτς. Ο τζορμπατζογλου ειχε πει οτι ετσι πως ειδε το ματος στο πρωτο του φιλικο δεν ξερει κατα ποσο μπορει να παρει την θεστη βασικου του κιτσιου σας καλυψα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TheCursed την Παρ 04 Σεπ 2020, 15:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ελπιζω να μην εισαι τουρκια φιλεTheCursed έγραψε:Την κυριακη θα ειναι εδω ο ζιβκοβιτς. Ο τζορμπατζογλου ειχε πει οτι ετσι πως ειδε το ματος στο πρωτο του φιλικο δεν ξερει κατα ποσο μπορει να παρει την θεστη βασικου του κιτσιου σας καλυψα?
οχι φιλαρακι ευοσμο ειμαι.jibbie έγραψε:ελπιζω να μην εισαι τουρκια φιλεTheCursed έγραψε:Την κυριακη θα ειναι εδω ο ζιβκοβιτς. Ο τζορμπατζογλου ειχε πει οτι ετσι πως ειδε το ματος στο πρωτο του φιλικο δεν ξερει κατα ποσο μπορει να παρει την θεστη βασικου του κιτσιου σας καλυψα?
Εγω που δεν καταλαβα τπτ απολυτως ειμαι χαζος? ή εσυ κατι εγραψες ακατάληπτο...?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Eμενα λες?Gospi έγραψε:Εγω που δεν καταλαβα τπτ απολυτως ειμαι χαζος? ή εσυ κατι εγραψες ακατάληπτο...?
Τον φάγατε τον άνθρωπο .jibbie έγραψε:ελπιζω να μην εισαι τουρκια φιλεTheCursed έγραψε:Την κυριακη θα ειναι εδω ο ζιβκοβιτς. Ο τζορμπατζογλου ειχε πει οτι ετσι πως ειδε το ματος στο πρωτο του φιλικο δεν ξερει κατα ποσο μπορει να παρει την θεστη βασικου του κιτσιου σας καλυψα?
Γείτονα η επόμενη μεταγραφή πότε με το καλό πριν την μπενφίκα ή μετά ?
Θέλει πολύ δουλειά το παιδί στην τεχνική.Magpies4 έγραψε:Ο Τζόρμπα είναι μπασκετικός. Φυσικά έχει σωστή κρίση, μάλλον ρώτησε κάποιους από μέσα.Gospi έγραψε:Τον Ταχατο τον εκθειαζει αυτη τη στιγμη ο Τσορματζογλου...
Τα ιδια λεει, ενταση αυτοθυσια, ταχυδυναμικος, πλαγιος μπακ
Υγ κάποτε οι φίλοι μας στο repress έβαζαν στοιχεία από το wyscout ,τώρα γιατί δεν βάζουν αυτά που παρέθεσε ο τζιμπι?
Για να συνεχίσει ο Κόλκας να λέει τα δικά του?
Ναι ρε συ.. δεν καταλαβα το ποστ σου καθολου!TheCursed έγραψε:Eμενα λες?Gospi έγραψε:Εγω που δεν καταλαβα τπτ απολυτως ειμαι χαζος? ή εσυ κατι εγραψες ακατάληπτο...?
Ο κιτσιου που κολλαει με τον Ματος και με τον Ζιφκοβιτς?
gospi Λεω οτι ο ζιβκοβιτς ερχεται θεσσαλονικη την κυριακη τελεια. Και οτι γενικα μην ακουτε τον τζορμπατζογλου σε αναλυσεις ποδοσφαιριστων γιατι ειναι νυχτας ειχε πει οταν πηραμε τον ματος οτι δεν ειναι σιγουρος οτι θα παρει την θεση του κιτσιου στο βασικο σχημα απο εκει να καταλαβεις.Απλα το ανέφερα γιατί είδα προηγούμενες συζητήσεις για καποιον ταχατο.