Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
nikos123

.........

Δημοσίευση από nikos123 »

+1
Άβαταρ μέλους
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

Η αξιολόγιση ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΤΙΚΗ αλλά ΠΟΙΟΤΙΚΗ!

:D
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Παραθετω τον σχολιασμο του Στελλα για το χθεσινο ματς

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1478137

Το ρίσκο και ο φόβος
Σε ένα παιχνίδι όπου ο Πεδράθα ρίσκαρε τα πάντα για να το κερδίσει ο Ηρακλής και ο Σάντος έκανε τα πάντα για να το χάσει, Ηρακλής και ΠΑΟΚ μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς.

Ο Ηρακλής ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε με πέναλτι του Ντιέ, αλλά το κλειδί της υπεροχής ήταν στη μεσαία γραμμή, όπου οι δύο αμυντικοί μέσοι του Ηρακλή Μάρτος και Ντιέ κέρδισαν πολύ εύκολα απέναντι σε μία ανύπαρκτη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ, όπου μόνο ο Βερόν έδινε μάχες. Πολλές βοήθειες έδινε και ο Παπαστεριανός. Αν εξαιρέσει όμως κανείς μία κεφαλιά (15) και ένα σουτ (38) του Γιάντση ο Ηρακλής δεν απείλησε τον Χαλκιά. Από την άλλη πλευρά, παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ήταν ο κομπάρσος του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος, έφτασε κοντά στο γκολ με τον Μπακαγιόκο και το σημείωσε, αλλά δεν μέτρησε, διότι ήταν (;) σε θέση οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ συνήλθε και σε αυτό τον βοήθησε και η οπισθοχώρηση των παικτών του Ηρακλή. Κινητήριος μοχλός όλων των επιθετικών προσπαθειών του ΠΑΟΚ ήταν ο Κονσεϊσάο, που ίσως έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ετσι, λοιπόν, ο «δικέφαλος», παρά το γεγονός ότι είχε μηδενική βοήθεια από τον πάγκο, κατάφερε να γυρίσει ένα παιχνίδι που φαινόταν χαμένο, στο 71', έπειτα από κόρνερ του Πορτογάλου και κεφαλιά του Μαλεζά.

Και ενώ ο Πεδράθα ρίσκαρε τα πάντα γυρίζοντας το 4-2-3-1 σε 4-3-3 με την είσοδο του Αγρίτη, ο Σάντος έδειξε καθαρά ότι τον βόλευε η ισοπαλία. Γι' αυτό και βλέποντας τον Ηρακλή να πιέζει, έριξε έναν ακόμη αμυντικό χαφ, τον Μπαλάφα, προφανώς για να κρατήσει το 1-1. Ο Πορτογάλος είναι εκ των πραγμάτων συντηρητικός προπονητής, αλλά χθες βρέθηκε στην πιο άσχημη βραδιά του. Και το λέω αυτό διότι ενώ έβλεπε την ομάδα του να παραπαίει στο πρώτο μέρος δεν έκανε τίποτα για να αλλάξει το σκηνικό, δεν έκανε τίποτε για να την ξυπνήσει. Και δεν έφτανε μόνο αυτό, αλλά ξεκίνησε το δεύτερο μέρος χωρίς να κάνει καμία αλλαγή. Σε αντίθεση με τον αντίπαλό του, που έδειξε ότι όχι μόνο δεν φοβάται να ρισκάρει, αλλά ότι έχει σημαντική ικανότητα στο κουτσάρισμα. Και αυτό φάνηκε και με τη συχνή αλλαγή των δύο ακραίων μέσων Μαρκές και Κονέ (και Γκαρσία μετά) ανάλογα με την εξέλιξη του ματς. Το αποτέλεσμα κρίνεται και είναι κατά την εκτίμησή μου δίκαιο. Ενα καλό ντέρμπι, όμως, στιγματίστηκε από τα επεισόδια που έγιναν πριν από το παιχνίδι και σε αυτό φέρουν ευθύνη οι διοικήσεις των δύο ομάδων, για τον τρόπο που επέλεξαν να διαθέσουν τα εισιτήρια του αγώνα.

Τι να πω ... ή αλλο ματς εβλεπα εγω ή ειμαι προκατηλημμενος...
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Τι σε ταιζει η μανα σου παιδαικι μου..Μακαρονια Στελλα?Αυτα τρως και λες τις π@π@ριες αυτες?Ρε τι χαλασμενο φαρμακο παιρνει ο κοσμος...
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

κάτσε να είμαστε 2οι καμια 5 αγωνιστικές ακόμα και ο aris δωδέκατος και έχεις να ακούσεις πράγμα.....

εγώ προσωπικά λόγο stella έχω κόψει κάθε επαφή με τι goalday
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

Πράγματι, ένα από τα καλύτερα ανέκδοτα της εβδομάδας, παρακαλώ να μεταφερθεί άμεσα στο ανάλογο topic του Paokmania!

Εντάξει ο τυπάκος είναι γνωστός, αλλα δυστυχώς σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι αθώοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, που μπορεί να επηρεαστούν από τα γραφόμενα του Στέλλα και κάθε τέτοιου δήθεν δημοσιογράφου που απλά εξυπηρετεί συμφέροντα.

A ναι, ας του πει και κάποιος, ότι αυτός ο σπουδαίος "γάτος" προπονηταράς του ηρακλακου πριν λίγες ώρες απολύθηκε. Γιατί άραγε...
Άβαταρ μέλους
Boreios4

χάχα, μάλλον έτσι είναι Φώτη, ρε μήπως τελικά ο Στέλλας είναι και manager και τα κονομήσει κι αυτός κι ο Πεντράθα?!
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

ρε λες να τον πάρει ο aris και γιαυτο ο άλλος γραφει έτσι
sepultura_4

Δημοσίευση από sepultura_4 »

Στελλα για πες μας ρε μεγιστε προπονητη εσυ ποιον θα εβαζες μεσα???
Επειδη μαλλον εισαι ασχετος με το υλικο του ΠΑΟΚ να σου υπενθυμησω οτι περαν του ιβιτς ο ΠΑΟΚ αλλο επιθετικογενη μεσο δεν ειχε γιατι πολυ απλα δημοσιογραφακο οι Μπαλαφας - Ηλιαδης ειναι αμυντικα χαφ...ο Γκαρσια επισης αμυντικο χαφ και ειναι τραυματιας...Ο μονος που θα μπορουσε να δωσει στην ομαδα μεγαλυτερη επιθετικοτητα ειναι ο βιερινια ο οποιος ειναι τραυματιας!!! Ο Λακης μπηκε για να αμυνθουμε???? Ποιον ηθελες να βαλει τον Μπακαγιοκο που ηταν ειδη μεσα??? Ο ΠΑΟΚ δυναμωνει ρε δημοσιογραφακια της πλακας και αυτα που ξερατε ξεχαστετα...ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΒΟΥΛΙΝΟΥ - ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗ - ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!!
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

αν αυτός είναι ΠAOKτσής εγώ είμαι ο Aγιος Φανούριος.

αν και ομόλογο ότι είναι πολύ τις μόδας να σε περνάνε για ψαγμένο ΠAOKτσή δημοσιογράφο, να θάβεις το ΠΑΟΚ και να αβανταρεις τον ari και τους αρειανούς
Άβαταρ μέλους
Boreios4

fotis52 έγραψε:Σκωληξ ειναι ο Στελλας? Χωρις πλακα νομιζα οτι ηταν ΠΑΟΚ......Εγραφε και στα περιοδικα της ΠΑΕ....Εκτος κι αν ειναι ΠΑΟΚ να χαμε να λεγαμε.....
Βρε έχει φάει μπινελίκι στο παλέ στα παλιά ΠΑΟΚ-άρης..
Μη κοιτάς που τα σκουλήκια και γενικότερα τα ερπετά εκτος από το να σέρνονται ξέρουν να γλύφουν κιόλας, τουλάχιστον εκεί που τους παίρνει..

Πέρα από την πλακα, οι οπαδικές (όπως και κατ'επέκταση οι κομματικές και λοιπές) προτιμήσεις στο συναφή των δημοσιογράφων δεν παίζουν σχεδόν κανένα ρολο. Η διαπλοκή είναι παντού κι αυτό πρέπει να το έχουμε κατά νου
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

μονο στα τελευταία συμφωνείς ?

ts ts ts ts με απογοητεύεις βαθύτατα. τελοσπάντων σε συγχωρώ αλλα όταν πάρο στα χερια μου τι διοίκηση τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ εγώ και 2 -τρεις άλλοι περιμένω να κανεις πράξη τα λόγια σου και να κατέβεις μαζί με άλλους χιλιάδες Παοκτσήδες στους δρόμους προς υποστήριξη μας xaxaxaxaxaxaxa
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Δημοσίευση από 11121969solitario »

fotis52 έγραψε:
11121969solitario έγραψε:1.Το ότι κάποιοι έχουν διφοπορετική άποψη από εμάς δε σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνουν άλλα ότι αξιολογούν διαφορετικά κάποια δεδομένα η έχουν άλλες προσδοκίες.Αρκεί βέβαια να εκφράζονται με επιχειρήματα και όχι με κραυγές.
2.Η συνέντευξη του Βρύζα μάλλον έδειξε ότι η διοίκηση(Βρύζας και Ζαγοράκης υποθέτω ότι έχουν την ίδια άποψη) έχει ελαφρώς διαφορετική άποψη από τον Σάντος στο αγωνιστικό θέμα.Οπότε μάλλον πρέπει να επανεξετάσεις τη θέση σου.Εγώ δε θυμάμαι να έκανε δήλωση ο Σάντος για το σχεδιασμό και την άμυνα.Μπορεί κάποιος να μας παραθέσει κάτι από εφημερίδα η ραδιόφωνο για να βεβαιωθούμε?
3.Σχετικά με το θέμα του "όποιος έχει άλλη άποψη είναι εναντίον του Ζαγοράκη"θέλω να σου επισημάνω ότι το να έχεις άποψη που δεν είναι ίδια με του προέδρου (και που όπως είπα πιο πάνω εκφράζεται με επιχειρήματα)σημαίνει απλά ότι έχεις άλλη άποψη και τίποτα παραπάνω.Τέτοιου είδους γενικεύσεις πιστεύω ότι μπορεί να γίνουν επικίνδυνες.Μπορεί να έχεις δίκιο η άδικο αλλά δε σημαίνει ότι είσαι εναντίον κάποιου.Εκτός και αν μιλάμε για "εχθρούς" αλλά δεν πιστεύω ότι το θέμα εδώ είναι αυτό οπότε το αφήνουμε.
4.Τι θα πει είναι επικοινωνιακά πολύ καλός?Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος?Γιατί το "είναι πολύ καλός" να με συγχωρείς αλλά δεν είναι επιχείρημα αλλά άποψη,και μάλλον εντελώς υποκειμενική.
5.Συμφωνώ ότι χρειάζεται χρόνος για να αποδώσει η ομάδα επειδή έχει πολλους καινούριους παίκτες.
6.Συμφωνώ και με τα υπόλοιπα σχόλια σου αλλά μάλλον ήταν περιττά γιατί είναι αυτονόητα.

Αυτά με φιλική διάθεση
1. Δεν με πειραζει να εχει καποιος διαφορετικη αποψη απο εμενα, αλλα με πειραζει να απαιτουμε παραλογα πραγματα απ τον Σαντος και να μην ειμαστε ρεαλιστες...Επισης μου τη δινει να μην διαβαζει καποιος τα δεκαδες ποστς και να αναμοχλευει τα ιδια και τα ιδια....Και φυσικα με πειραζουν οι αφορισμοι του τυπου "ο Σαντος ειναι λίγος", " ο Σαντος δεν κανει" κλπ...

2. Αν εβλεπες χθες σε καποια φαση στο πρωτο ημιχρονο πως κουνουσε τα χερια του ο Σαντος για να βγουνε πιο μπροστα οι παικτες, κοντευανε να ξεβιθωθουνε απ τους ωμους του....Κι επισης θυμαμαι τον Βρυζα να λεει οτι του αρεσει το ρεαλιστικο ποδοσφαιρο.....Αυτο που ειπα για την προετοιμασια το διαβασα στην sportday το καλοκαιρι....Ψαχνω σχετικα αρθρα αλλα δυστυχως δεν μπορω να το βρω...Ειμαι παντως 100% σιγουρος οτι το διαβασα....

3. Δεν ειπα οτι οποιος εχει αλλη αποψη ειναι εχθρος του Ζαγορακη ή εναντιον του...Απλα ειπα οτι οποιος εχει προβλημα με το ρεαλιστικο ποδοσφαιρο του Σαντος και την απαιτηση για αποτελεσματα, στην ουσια το προβλημα του ειναι με την διοικηση που το ζηταει.....

4. Οσο αφορα το επικοινωνιακο κομματι, θεωρω καλο εναν προπονητη που δεν φλυαρει, δεν ειναι υπερφιαλος, δεν υποσχεται πραγματα που δεν μπορει να καταφερει και μιλαει παντα τη γλωσσα της αληθειας...Οσοι τον θεωρειτε για τα μπαζα, λογω των σαρδελων, νομιζω τον αδικειτε....Κι επειδη δεν ειναι χαχαχα και τραλαλαλα ολη την ωρα δε νομιζω οτι μπορουμε να τον κατηγορησουμε και γι αυτο......Θα σας πω και κατι απο χθες επειδη ημουνα στη συνεντευξη τυπου...Φευγοντας ο Σαντος πεφτει επανω στον Καστανη των Σπορ. Χαιρετιουνται και του κανει ο Καστανης "One goal ε?"...Τον κοιταει ολο απορια ο Σαντος και του λεει "Ε one goal....". Αντε πες μου τωρα εσυ τι ανθρωποι ειναι αυτοι και πως οριζουν τον επικοινωνιακο ανθρωπο.....Προφανως αυτον που εχει πολυ ψωμι να τους δωσει....Ο Σαντος δεν ειναι τετοιος και του εχουν κολλησει τη ρετσινια του αντιεπικοινωνιακου....

Παντα φιλικα...... :shock:

1.Αυτό ακριβώς εννοούσα όταν είπα ότι πρέπει να εκφράζουμε την άποψή μας με επιχειρήματα.
2.Ο Βρύζας είπε ότι θα ήθελε η ομάδα να παίζει πιό ψηλά και να παίρνει λίγο περισσότερο ρίσκο.Αρκετά ξεκάθαρο πιστεύω.
3.Αυτό ακριβώς είπες
"Αν αυριο παει ο Ζαγορακης και του πει "Ξερεις Φερναντο, θελω να βαζουμε 5 και να τρωμε 4", ή θα του πει ο Σαντος "Ενταξει" ή θα πει "Ευχαριστω πολυ αλλα δεν κανω γι αυτο το πραγμα". Αντιθετως, η διοικηση αυτη τη στιγμη του ζηταει να παρει αποτελεσματα και να βγαλει την ομαδα ψηλα! Αρα οσοι λετε οτι εχετε προβλημα με τον Σαντος, εχετε προβλημα με τον Ζαγορακη...."
Αν θέλεις να παίξουμε με τις λέξεις μπορούμε αλλά δε βοηθάει.Νομίζω.Πιστεύω απλά ότι ήταν παρόρμηση της στιγμής.
4.Το ότι σταμάτησε τις συνεντεύξεις τύπου σε εβδομαδιαία βάση λέει πολλά.Εγώ δεν περιμένω από κανέναν να μου υποδείξει ποιός είναι και ποιός δεν είναι επικοινωνιακός.Οπότε το τι λένε οι "δημοσιογράφοι" με αφήνει αδιάφορο.Ηταν και φλύαρος και υποσχέθηκε πράγματα που δεν μπορεί να καταφέρει πέρυσι.Το αν υπήρχε σκοπιμότητα δεν με νοιάζει.Είναι προπονητής του ΠΑΟΚ και η δεν έπρεπε να μιλήσει καθόλου η να πει αυτά που πιστεύει.Δε θέλω ούτε να γελάει ούτε να κλαίει.
Αυτά Φιλικά
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Η ουσία είναι ότι για ενάμιση ακόμα χρόνο ο Σάντος είναι προπονητής της ομάδας μας και στο τέλος αυτής της χρονικής περιόδου, έχει δεσμευτεί η ομάδα να χτυπάει κορυφή..
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Δημοσίευση από 11121969solitario »

fotis52 έγραψε:
11121969solitario έγραψε: 1.Αυτό ακριβώς εννοούσα όταν είπα ότι πρέπει να εκφράζουμε την άποψή μας με επιχειρήματα.
2.Ο Βρύζας είπε ότι θα ήθελε η ομάδα να παίζει πιό ψηλά και να παίρνει λίγο περισσότερο ρίσκο.Αρκετά ξεκάθαρο πιστεύω.
3.Αυτό ακριβώς είπες
"Αν αυριο παει ο Ζαγορακης και του πει "Ξερεις Φερναντο, θελω να βαζουμε 5 και να τρωμε 4", ή θα του πει ο Σαντος "Ενταξει" ή θα πει "Ευχαριστω πολυ αλλα δεν κανω γι αυτο το πραγμα". Αντιθετως, η διοικηση αυτη τη στιγμη του ζηταει να παρει αποτελεσματα και να βγαλει την ομαδα ψηλα! Αρα οσοι λετε οτι εχετε προβλημα με τον Σαντος, εχετε προβλημα με τον Ζαγορακη...."
Αν θέλεις να παίξουμε με τις λέξεις μπορούμε αλλά δε βοηθάει.Νομίζω.Πιστεύω απλά ότι ήταν παρόρμηση της στιγμής.
4.Το ότι σταμάτησε τις συνεντεύξεις τύπου σε εβδομαδιαία βάση λέει πολλά.Εγώ δεν περιμένω από κανέναν να μου υποδείξει ποιός είναι και ποιός δεν είναι επικοινωνιακός.Οπότε το τι λένε οι "δημοσιογράφοι" με αφήνει αδιάφορο.Ηταν και φλύαρος και υποσχέθηκε πράγματα που δεν μπορεί να καταφέρει πέρυσι.Το αν υπήρχε σκοπιμότητα δεν με νοιάζει.Είναι προπονητής του ΠΑΟΚ και η δεν έπρεπε να μιλήσει καθόλου η να πει αυτά που πιστεύει.Δε θέλω ούτε να γελάει ούτε να κλαίει.
Αυτά Φιλικά
2. Σου επαναλαμβανω οτι δεν βλεπω απ τον Σαντος την προθεση η ομαδα να μην πιεζει και να μην θελει να παιξει ψηλα....Μοιραια ομως, οταν μια ομαδα δεν ειναι 100% ετοιμη, δεν μπορεις να της ζητας να παιζει 90 λεπτα στο ιδιο τεμπο και στην ιδια πιεση, ποσο μαλλον οταν εχεις παικτες χωρις τρεξιματα, οπως τον Ιβιτς, τον Παντελη και τον Σερτζιο...Κι αν στην τελικη εχουν οντως αλλη αποψη, ποιος ο λογος να τον κρατανε? Θα του αλλαξουνε αποψεις?

3. Δεν ηταν καμια παρορμηση της στιγμης και καθολου παιχνιδι με τις λεξεις. Αλλο το να εισαι εχθρος και εναντιον καποιου, οπως θεωρεις εσυ οτι λεω, κι αλλο αυτο που πραγματι λεω! Εν κατακλειδει, θελω να πω οτι τον Σαντος τον διαλεξαν καποιοι να κανει καποια δουλεια και οταν κανουνε κριτικη στον Σαντος ειναι σαν να κανουν κριτικη στο Ζαγορακη. Αυτο το λεω, οχι γιατι με πειραζει να κανει καποιος κριτικη στον Ζαγορακη, αλλα γιατι πολυ διαχωρισαν τις δυο πλευρες και ειπαν οτι ο Ζαγορ κι ο Βρυζας του πηραν παικταραδες και του ζητανε να παιξει θεαματικο ποδοσφαιρο χωρις σκοπιμοτητες κι αυτος παιζει αντιποδοσφαιρο...

4. Προσωπικα περσι βαριομουνα τις εβδομαδιαιες συνεντευξεις τυπου του Σαντος. Απαντησε σε σχετικη ερωτηση στην συνεντευξη πριν δυο εβδομαδες και ειπε οτι δεν εχει κατι να πει καθε βδομαδα κι οτι θα ηταν κουραστικο να λεει τα ιδια και τα ιδια....Μονο ο Δωνης βγαινει και μιλαει καθε βδομαδα απ οτι βλεπω.....Ολοι αντιεπικοινωνιακοι ειναι? Κατι αλλο που ασπαζομαι ειναι το "τα λιγα λογια ζαχαρη και τα καθολου μελι"....Βλεπεις τωρα οτι κι εσυ τον λες φλυαρο χωρις να παραθετεις αποδειξεις, ενω με κατηγορησες για ασαφεια οταν ειπα οτι τον θεωρω καλο επικοινωνιακα.....
2.Εγώ δεν μπαίνω σε τεχνική ανάλυση Φώτη.Αυτή είναι μία κουβέντα μεγάλη που συνήθως δε βγάζει πουθενά.Το ότι η διοίκηση διαφωνεί είναι προφανές από τη δήλωση του Βρύζα.Το τι θα κάνει(αν πρέπει η αν θέλει να κάνει κάνει κάτι) δεν είναι δική μου δουλειά να το υποδείξω αν και έχω άποψη.
3.Είναι λάθος να ταυτίζεις την όποια αντίρρηση των φιλάθλων με τη σχέση που αυτοί έχουν με τη διοίκηση.Είναι 2 τελείως διαφορετικά θέματα.Οταν αναφέρεις ότι "όσοι έχουν πρόβλημα με το Σάντος έχουν και με το Ζαγοράκη"να με συγχωρείς αλλά σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι βλέπουν εχθρικά και τους 2.Η διευκρίνισή σου είναι αυτό κατά τη γνώμη μου έπρεπε να είχες γράψει από την αρχή.
4.Φλύαρος είναι αυτός που μιλάει παραπάνω απο όσο πρέπει.Οταν λοιπόν στις συνεντεύξεις τύπου διαρκώς λες πράγματα που τα παίρνουν τα μέσα και δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα σε εβδομαδιαία βάση,τα οποία γνωρίζεις και γιαυτό δεν αναφέρω ξανά,δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.Η μιλάς για να φτιάξεις το κέφι των φιλάθλων η μιλάς για να αποποιηθείς των ευθυνών σου.Και στις δύο περιπτώσεις δεν βοηθάς την ομάδα οπότε είναι περιττό να το κάνεις και κατά συνέπεια είσαι φλύαρος.Οσο για τη δήλωσή του ,που αναφέρεις,δεν είμαστε μικρά παιδιά ρε Φώτη.Τι περίμενες να πει δηλαδή?Αυτό θα έλεγε.Πιστεύω ότι είμαστε αρκετά έξυπνοι για να πειστούμε από μια τέτοια δήλωση.Αδικείς τον εαυτό σου .Δηλαδή πέρυσι που δεν είχε τίποτα να πει και έβγαινε κάθε εβδομάδα δεν κούραζε?Και φέτος με όλα τα θέματα που τον αφορούν υπέρ του,η σχεδόν όλα,θα κούραζε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”