Olaf Rebbe

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
soigol
Επικοινωνία:

Re: Olaf Rebbe

Δημοσίευση από soigol »

Πως μερικοί καταφέρατε να ερμηνεύσετε το συναισθηματικό δέσιμο του Ιβάν με την ομάδα - παίκτες του νταμπλ, συγκεκριμένα τον Μαου και την πρόταση μας, με λύπηση, με ξεπερνάει.
Και φυσικά επειδή όλα επιδέχονται προσωπικής ερμηνείας, όσοι θέλουν να αμφισβητήσουν είτε με συνέντευξη είτε χωρίς η γνώμη δεν αλλάζει.
Κάτι ανάλογο είναι και αυτό που αναφέρω στην πρώτη παράγραφο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Το προβλημα δεν ειναι η προταση στον Μαουρισιο. Αυτο ειναι ΤΙΜΗ προς το προσωπο του Ιβαν

Το προβλημα (μου) ειναι καθαρα στην επικοινωνια της προτασης, της δηλωσης και με τον τροπο που εγινε αυτη. Μια δηλωνει ο Δουκας πως ποτε δε του παμε δε τον θελαμε απλα του ειπαμε δε παιζουν πολλα λεφτα, και τωρα πως ποτε δεν τον θελαμε, αλλα επειδη δε βρηκε ομαδα και ενω δε θελαμε χαφ του ειπαμε Ελα μεχρι να βρεις κατι αλλο
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Πραγματικα με ενα χρονο χωρις τιτλο εχει ερθει τοση μιζερια σαν να μην προηγηθηκε τιποτα
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Τελικά ορισμένοι εδώ μέσα, αν δεν ειπωθεί ξεκάθαρα και δεν γίνει ,από την διοίκηση, τον τεχνικό διευθυντή, τον προπονητή, τους παίκτες, ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΈΧΕΙ ΚΟΛΛΉΣΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΌ όλα στην ομάδα πάνε κατά διαόλου, είναι λίγοι στην διοίκηση, δεν έχουν ιδέα οι προπονητές, και το στόμα στραβωνει όπως τα καρτούν!
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Μου έδωσε την εντύπωση ενός πολύ σοβαρού επαγγελματία που ξέρει τη δουλειά του.

Οι κινήσεις του στην μεταγραφική περίοδο δείχνουν στοχευμένες και με συγκεκριμένο πλάνο.

Πιστεύω ότι θα πετύχει στο χτίσιμο της επόμενης Πρωταθλήτριας ομάδας του ΠΑΟΚ.

Οσον αφορά τις αποδεσμεύσεις και τις πωλήσεις που έγιναν (και αυτές που δεν έγιναν) είχε 99% επιτυχία ως τώρα. Το 1% το αφήνω για τον Πέλκα που ίσως να έπρεπε να πάρουμε περισσότερα.
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Αυτά που κατάλαβα εγώ
Στόχος είναι ο sustainable ΠΑΟΚ οπότε πάμε για sustainability uber alles, σε hard core καταστάσεις.Τιτλους θα θέλαμε αλλά δεν καιγόμαστε κιόλας.
Με τον Βιέρι έχουμε καταλάβει ότι η σχέση μας δεν πολυτραβάει, δεν έχει μέλλον αλλά δεν θέλουμε και να δώσουμε εμείς τέλος σ αυτό για να μην φανούμε κακοί στα μάτια του κόσμου οπότε το αφήνουμε πάνω του. Βολικό. Κάτι μου θυμίζει σε φθαρμένες σχέσεις ζευγαριών.
Τον Μαουρίτσιο δεν τον θέλαμε αλλά όταν είδαμε ότι κινδύνευε να μείνει χωρίς ομάδα, τον λυπηθηκαμε και του κάναμε μια προσφορά αλλά τότε αυτός βρήκε ομάδα οπότε η προσφορά μας πήγε στον βροντο.
Με Μάτος μην με πολυζαλιζετε με ερωτήσεις γιατί δεν θέλω να απαντήσω γιατί δεν ξέρω τι να σας πω.
Ομοίως και με Ακπομ.
Χαφ ήθελε ο προπονητής, μάλλον και γω θα ήθελα, αλλά όταν έψαξα τις τσέπες μου είδα ότι δεν είχα χρήματα οπότε το παίρνω πάνω μου και λέω ότι είμαστε οκ.
Αυτά.
soigol
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από soigol »

Και απαντά ο Ρέμπε, ευθύνη έχω για ότι λέω και όχι για ότι καταλαβαίνετε !
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Ε ναι ήταν και κάπως δυσνόητα και ίσως περιείχαν υψηλά νοήματα που δυσκολευόμαστε να τα πιάσουμε εμείς οι κοινοί θνητοί αλλά καταβάλλουμε φιλότιμες προσπάθειες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν είναι θέμα ευφυίας. Η ζωή πλέον είναι πολύ μπερδεμένη και οι παρεξηγήσεις πέφτουν σύννεφο. Λέω μια κουβέντα εγώ, την ερμηνεύει λάθος ο συνομιλητής μου και πάει λέγοντας. Αυτός είναι ο κανόνας και πρέπει όταν ακούμε κάτι να μην το ερμηνεύουμε όπως θέλουμε εμείς, αλλά όπως θέλει αυτός που τα λέει, που άλλωστε είναι και ο μόνος που ξέρει τι σημαίνουν τα λόγια του.
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Είναι φανερό τουλ για μένα, ότι δημοσίως δεν υπήρχε η θέληση να ειπωθούν τα πράγματα και οι καταστάσεις όπως πραγματικά έγιναν.
Και φυσικά καταλαβαίνω απόλυτα αυτήν την αδυναμία-μη θέληση γιατί τα εν οίκω μη εν δήμω.
Καμία ομάδα δεν κάθεται να εξηγεί με το νι και με το σίγμα, όλες τις διαπραγματεύσεις στην μεταγραφική περίοδο και απ' αυτή την άποψη κρατούσα μικρό καλάθι για αυτή την συνέντευξη.
ΟΜΩΣ στη δικιά μας περίπτωση - και δεν περιμένα να ακούσω τίποτα που να με πείσει περί του αντιθέτου γιατί τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους ορισμένες φορές- υπήρχουν μερικές χοντρές ανορθογραφίες.
Στην περίπτωση Μαουρίτσιο, ή θέλεις κάποιον ή δεν τον θέλεις και μιλάμε όχι για κάποιον καινούριο παίκτη που φυσικό να υπάρχουν αμφιβολίες για το τι θα προσφέρει αλλά για κάποιον που τον είχες επί τριετία.
Τι νόημα μπορεί να βγάλει κανείς όταν λέει ότι αρχικά ήταν εκτός πλάνων αλλά μετά όταν είδαν ότι κινδύνευε να μείνει χωρίς ομάδα, του έκαναν πρόταση λόγω σεβασμού στην προσφορά του στην ομάδα?
Δεν το έχω ξανακούσει αυτό, ομολογώ....
Και μάλιστα έγινε η πρόταση όταν κυκλοφορούσαν ευρέως οι φήμες ότι ήταν κοντά στον βάζελο.
Το αποτέλεσμα ήταν μία ξεγυρισμένη επικοινωνιακή ήττα.
Του κάνεις πρόταση επειδή τον σέβεσαι και αυτός σου γυρνάει την πλάτη και πάει σε ομάδα χαμηλότερου επιπέδου και οι φήμες που σέρνονται μιλάνε και για λιγότερα χρήματα.
Παράνοια....

Στο θέμα Βιέρι, είναι το μοναδικό που έγινα κάπως σοφότερος αφού ειπώθηκε ότι γίνονται κάποιες συζητήσεις αν και ούτε δω πολυκαταλαβαίνω τι είδους συζητήσεις μπορεί να γίνονται επί τρείς μήνες από τότε που έληξε το συμβόλαιο του. Είναι δυνατόν να σέρνεται αυτή η κατάσταση επί τόσον καιρό? Δεν του κλείνουμε την πόρτα αλλά έτσι και τα βρούμε και υπογράψει νέο συμβόλαιο, ο παίκτης θα είναι έτοιμος σε κανα μήνα+ λόγω μη προετοιμασίας....
Παράνοια Νο2.

Στο θέμα Μάτος, μισόλογα επί μισολόγων και εκεί και αν δεν κατάλαβε κανείς τι έγινε.
Περιμέναμε να κατέβουμε χωρίς δεξί μπακ στα κρισιμότερα ίσως ματς της χρονιάς και αμέσως μόλις αποκλειστήκαμε και κατά σύμπτωση μόλις ξεμείναμε από δεξί μπακ, ο Μάτος ως δια μαγείας ενεργοποιήθηκε ξανά και λύθηκαν όλα τα προβλήματα (που κανείς δεν κατάλαβε ποιά ήταν).
Παράνοια Νο3.

Ο Ακπόμ ήθελε να φύγει απ' την αρχή της προετοιμασίας αλλά ο αντικαταστάτης του ήρθε στο παρά πέντε πριν κλείσει η λίστα για την Κράσνονταρ δλδ είχαμε πάνω από μήνα να βρούμε παίκτη αλλά ούτε παίκτη βρήκαμε για να τον αντικαταστήσουμε όλο αυτόν τον καιρό ενώ σεβαστήκαμε απόλυτα και την επιθυμία του να μην περιμένει ούτε άλλες 2 βδομάδες για να περάσουν τα ματς με τους Ρώσους και μετά ας πήγαινε στην ευχή του Θεού, αφού τόσο πολύ δεν κρατιόταν να φύγει απ' την ομάδα.....με αποτέλεσμα να κατεβούμε χωρίς καθαρό φορ σε τόσο κρίσιμα ματς. Αποκλείσαμε ολόκληρη Μπενφίκα και αντί την επομένη να πάμε να φέρουμε ενισχύσεις για τα επόμενα ματς, πουλήσαμε και παίκτη.....
Παράνοια Νο4.

Μπορώ να καταλάβω τα πάντα, ακόμα και να είναι εκτός πλάνων και ο Μαουρίτσιο και ο αρχηγός ο Βιέρι, μπορώ να δεχτώ ότι έτσι αποφάσισε ο προπονητής και ο τεχν διευθυντής και από την στιγμή που καλώς ή κακώς αυτοί είναι οι αρμόδιοι να αποφασίσουν, ας γίνει έτσι.
Αυτό που μου ακούγεται πολύ περίεργο είναι οι παλινωδίες μεταξύ εξορθολογισμού και στυγνής οικονομικής πολιτικής απ' τη μιά και σεβασμού και προσφορών της τελευταίας στιγμής απ' την άλλη. Λες και δεν έχουμε αποφασίσει τι ακριβώς πλάνο θα ακολουθήσουμε.
Από την στιγμή που είναι εκτός πλάνων, βρίσκεις έναν τρόπο να τελειώσεις το θέμα όμορφα και ωραία και όχι όλα αυτά τα περίεργα.

Και αν για τις δύο αυτές περιπτώσεις η ήττα είναι επικοινωνιακή, στα θέματα Ακπόμ και Μάτος η αντιμετώπιση ήταν εγκληματική και χωρίς την παραμικρή λογική.
Όταν τον υποτιθέμενο κύριο στόχο σου για φέτος, τον οικονομικό εξορθολογισμό και την αύξηση των εσόδων σου, πήγες να τον διεκδικήσεις χωρίς το 100% των δυνατοτήτων σου, απεμπόλησες ένα σοβαρό μέρος των πιθανοτήτων σου, με δική σου ευθύνη.
Εδώ για μένα η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Bono. έγραψε:............

.....Εδώ για μένα η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

και οχι μονο ...αλλα....και πολλοι αλλοι
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Bono. έγραψε: Και αν για τις δύο αυτές περιπτώσεις η ήττα είναι επικοινωνιακή, στα θέματα Ακπόμ και Μάτος η αντιμετώπιση ήταν εγκληματική και χωρίς την παραμικρή λογική.
Ο Akpom ήθελε να φύγει από την προετοιμασία. Τον κράτησε και περάσαμε μπεσίκτας και μπενφίκα και μας βοηθησε.
Προφανώς δεν μπορούσε να τον κρατήσει άλλο γιατί πιθανό να χαλούσε το deal. Οριακή απόφαση φυσικά, αλλα ότι και να έκανε υπήρχε ρίσκο.

Για τον Ματός μας είπε ότι είναι προσωπικό του θέμα και δε μας πέφτει λόγος. Ο Όλσον τις Κρασνοντάρ, για παράδειγμα, δεν ήρθε επίσης για προσωπικό λόγο. Συμβαίνουν αυτά.

Που είναι το έγκλημα και η παράνοια?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μετα απ αυτη τη συνεντευξη ο παραγοντας του Εδεσσαικου εστειλε email στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ . Μια λεξη ολη κι ολη. "Ευχαριστω."
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

astral έγραψε:
Bono. έγραψε: Και αν για τις δύο αυτές περιπτώσεις η ήττα είναι επικοινωνιακή, στα θέματα Ακπόμ και Μάτος η αντιμετώπιση ήταν εγκληματική και χωρίς την παραμικρή λογική.
Ο Akpom ήθελε να φύγει από την προετοιμασία. Τον κράτησε και περάσαμε μπεσίκτας και μπενφίκα και μας βοηθησε.
Προφανώς δεν μπορούσε να τον κρατήσει άλλο γιατί πιθανό να χαλούσε το deal. Οριακή απόφαση φυσικά, αλλα ότι και να έκανε υπήρχε ρίσκο.

Για τον Ματός μας είπε ότι είναι προσωπικό του θέμα και δε μας πέφτει λόγος. Ο Όλσον τις Κρασνοντάρ, για παράδειγμα, δεν ήρθε επίσης για προσωπικό λόγο. Συμβαίνουν αυτά.

Που είναι το έγκλημα και η παράνοια?
E αφοθ ηξεραν απο την προετοιμασια θα φυγει οφειλαν να εχουν τον αντικαταστατη πολυ νωριτερα.
Επισης ο Ματος ηταν πισω στην αποστολη πολυ πριν μπει στις προπονησεις ο Ουαγκε, ο ενας επαιξε και ο αλλος οχι
Άβαταρ μέλους
theodoros

Δημοσίευση από theodoros »

Τα λάθη του φετινού σχεδιασμού αν μπορούμε να τα βαφτίσουμε έτσι εκ των προτέρων έχουν ειπωθεί και τα ξεχειλωσαμε θεωρώ αρκετά. Είναι ώρα να πάμε παρακάτω.
Τουλάχιστον σε σχέση με προηγούμενα καλοκαίρια το πλανο ήταν κάπως πιο οργανωμένο, ίσως να μη το επικοινώνησε σωστά η ΠΑΕ θα μπορούσε η συνέντευξη να γίνει στην αρχή και να είναι παρών και ο προπονητής.
Τέλος πάντων είναι χρονια πονηρή και ίσως το νεαρό ρόστερ να μας βγει σε καλό.
Εγώ στεναχωριέμαι με την ανθρωποφαγία και τις εν βρασμώ αντιδράσεις μόνο.
Η ομάδα θέλει ενότητα και πίστη.
Ίσως ένα μήνυμα έστω μια δήλωση από τον Ιβάν προς τον κόσμο να είναι αυτή τη στιγμή ότι καλύτερο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”