Η ασίστ που δίνει στον Άντρια, στο 4-1 μια χαρά δείχνει ότι βλέπει γήπεδο. Απλά ως killer έχει και το ένστικτο της τελικής ενέργειας, όπως το έχει και ο Άντρια.Parolos έγραψε:...νομίζω ότι είναι το μειονέκτημά του, ότι δε βλέπει γήπεδο.
11.Χρήστος Τζόλης
- ΑποστόληςΑ
Re: 11.Χρήστος Τζόλης
Το έγραψα Αποστόλη στο ίδιο ποστ για την ασσίστ, έβαλες κομμάτι του ποστ κι όχι όλο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Μεγάλα λόγια δε χρειάζονται. Το μόνο στοίχημα για αυτόν, πέρα από το να είναι υγιής και ατραυμάτιστος, είναι να έχει κλειστά αυτιά και μάτια. Αν το καταφέρει, που δίνει προς ώρας την αίσθηση ότι το πετυχαίνει, έχει όλα τα φόντα να μεγαλουργήσει.
- ΑποστόληςΑ
Πάρολε όταν λέμε ότι ένας παίκτης δεν βλέπει γήπεδο είναι κάτι σοβαρό. Ο μικρός βλέπει γήπεδο, άλλωστε έχει 3 ασίστ μέχρι σήμερα. Το ότι επιλέγει να τελειώσει φάσεις είναι κάτι που εξηγείται, σαν Killer που είναι. Και ο Άντρια στο πρώτο ημίχρονο, που ο Ροντρίγκο έβγαινε από τα δεξιά σαν φουλ μπακ, δεν τον επέλεγε, αλλά επέλεγε να τελειώσει ο ίδιες τις φάσεις.
Οταν οΡοντριγκο εχει καταστρεψει 3 φορες υποσχομενη επιθεση με την πρωτη να ειναι εντος περιοχης και να εχει και το σεντερ φορ εκει μπροστα του τοτε ουτε εγω θα του την εδινα. Θα προσπαθουσα να κερδισω κατι απο την φαση.ΑποστόληςΑ έγραψε:Πάρολε όταν λέμε ότι ένας παίκτης δεν βλέπει γήπεδο είναι κάτι σοβαρό. Ο μικρός βλέπει γήπεδο, άλλωστε έχει 3 ασίστ μέχρι σήμερα. Το ότι επιλέγει να τελειώσει φάσεις είναι κάτι που εξηγείται, σαν Killer που είναι. Και ο Άντρια στο πρώτο ημίχρονο, που ο Ροντρίγκο έβγαινε από τα δεξιά σαν φουλ μπακ, δεν τον επέλεγε, αλλά επέλεγε να τελειώσει ο ίδιες τις φάσεις.
Στα του μικρου τωρα ναι εκανε λαθος μεγαλο εκει στην φαση με το σουτ του Καντουρι. Και εχει δειξει και τετοια δειγματα και σε αλλα ματς. Αλλα δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα αυτο θα το διορθωσουν οι προπονητες και η ομαδα γενικοτερα. Αν αρχισει να βλεπει με τετοιες ταχυτητες οπως η εν λογω φαση και γυρω του τοτε μιλαμε θα παρουμε πολυ χρημα γιαυτον. Μικρος ειναι θα το φτιαξει.
- ΑποστόληςΑ
Στο σουτ του Καντουρί του έρχεται η μπάλα με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο. Εκεί προφανώς δεν υπάρχει χρόνος να δει συμπαίκτη, παρά μόνο να εκμεταλλευθεί το στιγμιαίο πλεονέκτημα.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Μακράν η καλύτερη του εμφάνιση στον ΠΑΟΚ. Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό (προφανώς με κάποια σκαμπανεβάσματα) θα πάρει την ευκαιρία του σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Μέχρι τότε να βαρεθεί να σηκώνει κούπες με τον δικέφαλο στο στήθος.
στο γκολ που του ακυρώνουν, έπρεπε να πλασάρει με το αριστερό
μία μικρή παρατήρηση
μία μικρή παρατήρηση
- ΑποστόληςΑ
η γωνία προς το τέρμα θα ήταν πολύ μεγαλύτερη με το αριστερό ποδι από εκείνο το σημείο, απλά χρειαζόταν να "ανοίξει" το σώμα λίγο προς τα αριστερά
λεπτομέρεια ωστόσο
κάποιος που χει παίξει ίσως μπορεί να μας διαφωτίσει περισσότερο
λεπτομέρεια ωστόσο
κάποιος που χει παίξει ίσως μπορεί να μας διαφωτίσει περισσότερο
Άμα γράψει όλα είναι καλά. Επίσης όταν ένας παίχτης γυρίζει το σώμα του, οδηγεί και τον τερματοφύλακα να καλύψει ανάλογα. Αν βέβαια περάσει κάτω από τα πόδια, συνήθως είναι γκολ, μιας και ο τερματοφύλακας έρχεται από εκεί. Όπως και νε έχει, να μπει μέσα μετράει. Ότι μπορεί να την στείλει μέσα, είναι το σωστό.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Έτσι όπως βγήκε ο τερματάς τους ήταν σωστή η επιλογή πιστεύω.danirifle έγραψε:στο γκολ που του ακυρώνουν, έπρεπε να πλασάρει με το αριστερό
μία μικρή παρατήρηση
Τα πλασάρισμα στο γκολ που ακυρώνεται είναι σπουδαίου παίχτη ... πλάκα κάνετε ότι δεν βλέπει γήπεδο ... πάντα βλέπει γήπεδο και το έχει αποδείξει ότι και το βλέπει αλλά και την ποιότητα να βγάλει άριστες πάσες έχει ...
Το ότι το πρώτο που κάνει λόγω ενστίκτου είναι να βλέπει το τέρμα δεν σημαίνει ότι δεν βλέπει γήπεδο. Ίσα ισα αυτό που έχει οι μεγάλες ομάδες το πληρώνουν αδρά ...
Μου άρεσαν πολύ οι δηλώσεις μετά το ματς. Έχει φάτσα και αντιδράσεις ακόμα μικρού παιδιού ... και δολοφόνος μέσα στο γήπεδο.
Οι δηλώσεις για το πως νοιωθουν πλέον στην προπόνηση είναι φοβερές. Νόμιζα λέει ότι είμαι πάλι στην Κ19. Όλοι μιλάνε ελληνικά κλπ.
Ήρθε πλέον η ώρα μας ... και έχουμε συγχρόνως τον καλύτερο καπετάνιο και τον καλύτερο πλοιοκτήτη ... θα τους ξεπατώσουμε όλους ... αργά ή γρήγορα
Το ότι το πρώτο που κάνει λόγω ενστίκτου είναι να βλέπει το τέρμα δεν σημαίνει ότι δεν βλέπει γήπεδο. Ίσα ισα αυτό που έχει οι μεγάλες ομάδες το πληρώνουν αδρά ...
Μου άρεσαν πολύ οι δηλώσεις μετά το ματς. Έχει φάτσα και αντιδράσεις ακόμα μικρού παιδιού ... και δολοφόνος μέσα στο γήπεδο.
Οι δηλώσεις για το πως νοιωθουν πλέον στην προπόνηση είναι φοβερές. Νόμιζα λέει ότι είμαι πάλι στην Κ19. Όλοι μιλάνε ελληνικά κλπ.
Ήρθε πλέον η ώρα μας ... και έχουμε συγχρόνως τον καλύτερο καπετάνιο και τον καλύτερο πλοιοκτήτη ... θα τους ξεπατώσουμε όλους ... αργά ή γρήγορα
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Μπηκες και αλλαξες μαζι με τον Σβιντερσκι,ολο τον αγωνα.
Τωρα σε λεωφορεια,θα σου μαθει ο Παμπλο πως να τα ξεκλιδωνεις.
Συνεχισε με το κεφαλι κατω την δουλεια σου και ολα θα πανε καλα.
Το εχεις στο ενας εναντιων ενος,να κανεις αυτο που εκανε ςστο 4ο γκολ που δινεις την ασιστ στον Ζιφκοβιτς.
Αυτο να εχεις οδηγο.
Τωρα σε λεωφορεια,θα σου μαθει ο Παμπλο πως να τα ξεκλιδωνεις.
Συνεχισε με το κεφαλι κατω την δουλεια σου και ολα θα πανε καλα.
Το εχεις στο ενας εναντιων ενος,να κανεις αυτο που εκανε ςστο 4ο γκολ που δινεις την ασιστ στον Ζιφκοβιτς.
Αυτο να εχεις οδηγο.