Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
tolis01

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Δημοσίευση από tolis01 »

Gospi έγραψε:Κατ εμέ το βασικότερο πρόβλημα μας, είναι πως η διοίκηση και οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν έχουν αποκτήσει τον απαιτούμενο κυνισμό οσον αφορά σε θέματα αξιολόγησης του ρόστερ.
Ούτε φυσικά έχουν την ψυχραιμία και τον ρεαλισμό που απαιτείται αναφορικά με την αξιολόγηση του ρόστερ, κυριως μετα την κατάκτηση τίτλου.
.........
Εν ολίγοις λοιπόν το πρόβλημα μας είναι ο υπερβολικός συναισθηματισμός οταν πρόκειται για αποχώρηση παίχτη και η έλλειψη στελεχών ικανών να εντοπίσουν τα κενά του ρόστερ που ειτε υπαρχουν ειτε θα δημιουργηθούν στην πορεία της χρονιας και και δεν ειναι ικανα να αξιοποιήσουν σωστα μέχρι και το τελευταίο διαθέσιμο ευρώ του μπάτζετ.
Συμφωνώ, αλλά εδώ κάποιοι εξ ημών ούρλιαζαν ¨Ιβάν ξεπαραδιάσου για το Βαρέλα¨ ¨ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει¨ κλπ. τα σίριαλ ανανέωσης πέρυσι έπρεπε να τελειώσουν με Κρέσπο, Μπισεσβαρ (ο οποίος παρόλο που φέτος μετά τον Άγιαξ είναι χώμα, στα μικρά λεγόμενα κλειστα ματς της λίγδας είναι πολύτιμος).
Είχαμε πέσει και στην κέντα να φύγουν με μακροχρόνιους τραυματισμούς τα βαρύτερα συμβόλαια και όπως είχαμε τον καϊλέ του πρωταθλήματος πριν, μετά μας έτρωγε (κι εμένα) ο καϊλές του ΤσουΛου. Λες και να είμαστε πλήρεις αν σε δίνει 3 πέναλτυ εναντίον θα πέρναγες ποτέ.

Τώρα επιθυμώ με τον κόουτς που μας πηγαίνει ποδοσφαιρικα΄μπροστά να δούμε όμορφα πράγματα χωρίς τόση πίεση (δε σημαίνει να μην κυνηγάς τη νίκη λυσασμένα) να χρίσουμε λογικά την ομαδάρα της επόμενης 3ετίας.
4-5 παιχταράδες με αμοιβή πάνω από μύριο
4-5 πολλοί καλοί με αμοιβή 600Κ-900Κ
4-5 με αμοιβή στα 300-400Κ (χωρίς να σημαίνει πως είναι κακοί)
5-6 ¨μικρούς¨

Αυτά.

Και ρόστερ που να μπορεί να βγάλει πίεση να πάρει. Το πληρώσαμε 2 φορές στην ευρώπη πέρυσι και φέτος
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Για να βγαίνει πάντως σήμερα ότι πάμε για μεταγραφές όντως κάτι παίζει..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Από που βγήκε;;; γιατί κάτι ρεπορτάζ από sfina είναι της πλάκας.τα είδαμε και το καλοκαίρι.

Δε λέω ότι δεν μπορεί να γίνει, αλλά μην πέσουμε από τα σύννεφα αν δε γίνει.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Ποιος να προβλέψει τα κενά που θα προκύψουν μέσα στη χρονιά?
Ποιος μπορεί να προβλέψει ότι θα τραυματιστεί και θα μείνει 3 μήνες έξω το καλύτερό σου εξτρέμ?
Ποιος μπορεί να προβλέψει ότι δεν θα σου βγουν (μέχρι τώρα) οι 2 βασικές 11δάτες μεταγραφές του καλοκαιριού?
Ποιος μπορεί να προβλέψει ότι οι 2 καλύτεροι τερματοφύλακες του περσινού πρωταθλήματος, φέτος θα είναι ντεφορμέ?

Ή μήπως με τα 3 μεγαλύτερα συμβόλαια "παρκαρισμένα" από τραυματισμούς για 2-3 μήνες έπρεπε να "γεμίσουμε" την ομάδα με επιπλέον συμβόλαια?

Μια χαρά σχεδιασμός έγινε το καλοκαίρι!!!
Απλώς, τους τραυματισμούς δεν είναι δυνατόν να τους αντιμετωπίζεις με μεταγραφές (παράδειγμα και ο γαύρος με τον Πεφτούνη), ούτε μπορείς να είσαι σίγουρος αν οι μεταγραφές σου θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, ούτε να μαντέψεις τη φόρμα των παικτών για την επόμενη χρονιά.

Και να επαναλάβω αυτό που έγραψα όταν πρωτοάνοιξε το τόπικ:

(Ελπίζω και νομίζω ότι) Οι μεταγραφές που θα γίνουν τώρα το χειμώνα -αν γίνουν- θα έχουν να κάνουν με το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν ο Jaba είναι το καλύτερο εξτρέμ μας, προλαβαίνω να ξεκινήσω προπονήσεις ατομικές, γυμναστήριο, διατροφή κτλ... Στα 28 θα είμαι έτοιμος για επαγγελματικό συμβόλαιο σε ομάδα SL 1.

Ως προς τα άλλα...το σημαντικό είναι οι μεταγραφές να είναι του Fereira! Οι θερινές μεταγραφές ήταν όλες άλλου και αυτό μας κόστισε σε χρόνο και χρήμα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

συμφωνω με τον φιλο που μιλησε για κυνισμο, αν και καταλαβαινω οτι υπαρχουν και οι επαγγελματικες σχεσεις που πρεπει να καλλιεργουνται, οποτε υπαρχει παντα ενα ισοζυγιο αναμεσα στον κυνισμο της επιλογης και σε εξωγενεις παραγοντες.

στα χαφ, βλεποντας που υστερουσαμε σε σχεση με τον ανταγωνισμο σε στοιχεια παιχνιδιου, θελαμε εναν παικτη με τα στοιχεια και την ποιοτητα του Γκιγιερμε, οσο και αν αυτο ενοχλει καποιους.

στο δια ταυτα, το καλοκαιρι ξοδεψαμε 3.5 εκ. ευρω + συμβολαιο για να φερουμε τον Εσιτι. οσο και να επιμενουν καποια παιδια, δεν εχουμε δει κατι παραπανω απο αυτα που ελεγε το σκαουτινγκ για τον παικτη. μια πολυ μετρια επιλογη, απαραδεκτη στα λεφτα που εγινε. σιγουρα οχι απο τους παικτες που "δεν εχουν ξαναρθει Ελλαδα". ηταν αρκετα ασφαλης αυτο ως κριση απο τοτε.

τα ιδια ισχυουν και με τον Αουγκουστο. οτι ελεγε το σκαουτινγκ. αντιθετως, το σκαουτινγκ για Μισιτς και Γιαννουλη παντα εδειχνε οτι αξιζουν μια ευκαιρια.

για κατι εξυπηρετησεις του στυλ Μελιοπουλος κτλ, οκ, ειναι οι επαγγελματικες σχεσεις που ειναι αναγκαιο κακο. η πιο ενδιαφερουσα περιπτωση ειναι ο Στοχ. εκει πιστευω ειναι ενας συνδιασμος παραγοντων, δεν εχω πειστει ακομη.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

skalon έγραψε:Ποιος να προβλέψει τα κενά που θα προκύψουν μέσα στη χρονιά?
Ποιος μπορεί να προβλέψει ότι θα τραυματιστεί και θα μείνει 3 μήνες έξω το καλύτερό σου εξτρέμ?
Ποιος μπορεί να προβλέψει ότι δεν θα σου βγουν (μέχρι τώρα) οι 2 βασικές 11δάτες μεταγραφές του καλοκαιριού?
Ποιος μπορεί να προβλέψει ότι οι 2 καλύτεροι τερματοφύλακες του περσινού πρωταθλήματος, φέτος θα είναι ντεφορμέ?

Ή μήπως με τα 3 μεγαλύτερα συμβόλαια "παρκαρισμένα" από τραυματισμούς για 2-3 μήνες έπρεπε να "γεμίσουμε" την ομάδα με επιπλέον συμβόλαια?

Απλώς, τους τραυματισμούς δεν είναι δυνατόν να τους αντιμετωπίζεις με μεταγραφές (παράδειγμα και ο γαύρος με τον Πεφτούνη), ούτε μπορείς να είσαι σίγουρος αν οι μεταγραφές σου θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, ούτε να μαντέψεις τη φόρμα των παικτών για την επόμενη χρονιά.

Και να επαναλάβω αυτό που έγραψα όταν πρωτοάνοιξε το τόπικ:

(Ελπίζω και νομίζω ότι) Οι μεταγραφές που θα γίνουν τώρα το χειμώνα -αν γίνουν- θα έχουν να κάνουν με το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
Ειναι δυσκολο να προβλεψεις πως ο 34χρονος Βιειρινια μετά τους χιαστούς μπορει να μην θυμιζει σε τπτ τον παλιο βιειρινια?
Ή μηπως ειναι δυσκολο να προβλεψεις πως ο μη αθλητικος Μαουριτσιο μετα απο χιαστους στα 32 του μπορει να χρειαστει κανα 6μηνο για να ειναι σε θεση να βγαζει 90λεπτο?
Για τον δε Βερμπλουμ και το δικο του θεμα δεν θα αναφερθω καν. Όπως εχω ξαναπει,φιλος ορθοπεδικος μ ειπε επι λεξει "Αν περπαταει κανονικα και δεν του αφησει κουσουρι στην βαδιση, να πει και ευχαριστω!"
Αν λοιπον ολοι αυτοι μεσα στην παε αδυνατουν να προβλέψουν ολα αυτα τοτε ας πανε σπιτια τους κι ας ερθει καποιος που να μπορει!
Καλως ή κακως ολες οι εταιριες ευημερουν επι τη βαση σωστων προβλεψεων.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Διάβασα όλων της απόψεις σας θα πω και τι δικιά μου.. Λοιπόν
1)Ποιος κάνει μεταγραφές έγινε αυτό με τον Lucesku περιμέναμε να σπάσει τη ρήτρα του Ferreira απ'την Braga, πόρισμα= μεταγραφές δεν έγιναν από αυτόν.
2) Τον Stoch τον έφερε ο Σαββιδής Jr. δεν ήξερε σε τι καταστασή ήταν; Άλλο που είχε πέρυσυ ασίστ+++
3) Τον Εsiti και τον Douglas γιατί δώσαμε 6,5χαρτόνια;+1,5 τουStoch 8χαρτιά ώς τώρα δεν έπρεπε να πάρουμε με τα 8χαρτιά 1 εξτρέμ EuropaLeaguάτο καλό και να παίρναμε και 1 αντί 2; στυλ λέω εγώ Oliveira π.χ
4) Ton Varela sta 32 του γιατί τον παρακαλούσαμε να ανενώσει και υπέγραψε μετά γιατί είπε τον Vieirinha(δε βρήκε το συμβόλαιο που ήθελε με τα πετροδόλαρα και ξανασκέφτηκε η διοίκηση και με 1,3χαρτί υπέγραψε) για εμένα λάθος.
Το δε Crespoura δε τον βάζω στην εξίσωση ήθελε και έμεινε από την αρχή για 1χρόνο έχει ακόμα συμβόλαιο στα 33του.
5) Ο Μελιόπουλος τα 800χιλ μαζί με τα 850χιλ του Mihaj 1,650.000E σύνολο προσθέτω και τα 8 παραπάνω σύνολο 10 το στρογυλεύω έπρεπε να αποκτηθούν αυτοί οι 2 παίχτες στείλαμε τον Διαμαντή στο Βόλο δεν έκανε αντί-Μελιόπουλου;
O Mihaj 850χιλ δεν μπορούσε να κρατηθεί ο Mihojevic; που παίζει βασικός στην Αουέ και βγάζει μάτια;

a) O de El-Kaddouri δεν έπρεπε να πουληθεί; Που είναι η δυστηχία των γιατρών μας.. Καλός Παίχτης αν δεν είχε τραυματισμούς για αυτό η Νάπολι τον πλάσαρε στην Empoli και τον πήραμε εμείς 1,3χαρτιά
Ο δε Biseswar καλά έκανε ανανέωσε αλλά για εμένα 1+1(με αναλογες συμμετοχες στ παιχνιδια) έπρεπε χρόνια όχι 3ετές μέχρι 2022 κλειστό στα 32του.

* Συνοψίζω με αυτά τα 10σχεδον χαρτιά δε μπορούσαμε να πάρουμε 3 παίχτες EuropaLeague δε λεω CLάτους να κάνουν τη διαφορά 1εξτρεμ καλό 1οχτάρι καλό και 1 στύλ Lucas(εξτρεμο-κυνηγο σεντερ-φορ); αντί να πάρουμε 6παιχτες;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Δεν είναι παιχνίδι στο ps το ποδόσφαιρο.ο βαρελα έκανε εκπληκτική χρόνια ο κόσμος πίεζε κ ανανέωσε.ο εσιτι είναι μια μεταγραφή που αρχικά δείχνει να μη βγαίνει.ουδεις βέβαια υπογράφει ότι μια μεταγραφή βγαίνει πάντα.κ οι δύο παίκτες που λες ΟΥΕΦΑ τους μπορεί να μην έπιαναν.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Αν είναι κάποιοι παίκτες να φύγουνε το καλοκαίρι ας το κυνηγήσουμε να φύγουνε από τώρα για να πάρει λεφτά και η ομάδα... Να έχει έσοδα..
WarriorKing

Δημοσίευση από WarriorKing »

Η ομαδα πρωτα πρεπει να αποφασισει αν θα πουλησει ,αν θα ανανεωσει μαου ,βιερινια και μετα να κανει τις κινησεις τις που αν δεν νομιζω να γινουν αν δεν φυγρι καποιος
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Εγώ πάντως θα ήθελα πίσω τον Ρευ για Βασικό Τερματοφυλακα.Στη θέση του ήρθε ο Ζίβκοβιτς φέτος αλλά δεν έχει καμία σχέση.
TwoDoubles

Δημοσίευση από TwoDoubles »

skalon έγραψε:

!
Ε οχι και μια χαρά φίλε.Οχι μια χαρά.

Χάλια μαυρα εγιναν!Δεδομένου οτι δεν αγωνίζεται καμία μεταγραφή!Καμία.

Ειτε τους πήραμε είτε οχι ,το ενα και το αυτό είναι.

Μετα από νταμπλ και μπροστά Τσάμπιονς Λιγκ,παίρνεις 3-4 παίκτες πρώτης γραμμής,απλά πράγματα,δεν ειναι πυρηνική φυσική.

Με πονάει που το λέω και συγχρόνως με εξοργίζει,αλλά Εσίτι και Ντούγκλας θα έπαιζαν βασικοί στον ΟΦΗ,στον Αστερα,στο αρη,στον παο?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Rock4 έγραψε:Eπιτρεψτε μου να διαφωνήσω. Εάν ισχύει η πληροφορία για απόκτηση ανασταλτικου μέσου/ων είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.
Το ότι χρειαζόμαστε ένα καλό 6ρι είναι αναμφισβήτητο. Για το λόγο αυτό όμως πήραμε Esiti και Douglas με συνολικό κόστος κτήσης (χωρίς αμοιβές παικτών) γύρω στα 6 μύρια.
Το ίδιο άρθρο, αφού μιλάει για ένα αμυντικό χαφ, αναφέρει τον Oliveira που είναι ξεκάθαρο 8ρι.
Ειδικά τον Esiti τον κυνηγούσαμε και πριν ένα χρόνο και είχαμε φτάσει στο σημείο να μπει στο final two (Esiti, Oliveira) αλλά τότε ο Lucesku προτίμησε να παίζουμε με 2 8ρια (Mauricio, Oliveira) και όχι με καθαρό 6ρι, που δεν πατάει περιοχή. Έτσι πήραμε δανεικό τον Πορτογάλο.
Προσωπικά θα θεωρήσω έκπληξη να πάρουμε κι άλλο 6ρι, όταν ακόμη δεν έχουμε δώσει ευκαιρίες στον Esiti και όταν υπάρχει και η περίπτωση Wernbloom που τον περιμένουμε. Το καλοκαίρι, μετά την αποχώρηση του Σουηδού, ίσως.
Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει επίσης σε τι θέση θα παίζει ο Vieirinha. Αν θα παίζει σαν ακραίο μπακ θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε αριστερό εξτρέμ. Αν θα συνεχίσει σαν εξτρέμ, θα πρέπει να πάρουμε αριστερό μπακ, αν και εγώ θα προτιμούσα ένα εξτρέμ με ευχέρεια στο γκολ, γιατί πιστεύω ότι η εποχή του αρχηγού σαν εξτρέμ έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

Darkm4n έγραψε:Διάβασα όλων της απόψεις σας θα πω και τι δικιά μου.. Λοιπόν
1)Ποιος κάνει μεταγραφές έγινε αυτό με τον Lucesku περιμέναμε να σπάσει τη ρήτρα του Ferreira απ'την Braga, πόρισμα= μεταγραφές δεν έγιναν από αυτόν.
2) Τον Stoch τον έφερε ο Σαββιδής Jr. δεν ήξερε σε τι καταστασή ήταν; Άλλο που είχε πέρυσυ ασίστ+++
3) Τον Εsiti και τον Douglas γιατί δώσαμε 6,5χαρτόνια;+1,5 τουStoch 8χαρτιά ώς τώρα δεν έπρεπε να πάρουμε με τα 8χαρτιά 1 εξτρέμ EuropaLeaguάτο καλό και να παίρναμε και 1 αντί 2; στυλ λέω εγώ Oliveira π.χ
4) Ton Varela sta 32 του γιατί τον παρακαλούσαμε να ανενώσει και υπέγραψε μετά γιατί είπε τον Vieirinha(δε βρήκε το συμβόλαιο που ήθελε με τα πετροδόλαρα και ξανασκέφτηκε η διοίκηση και με 1,3χαρτί υπέγραψε) για εμένα λάθος.
Το δε Crespoura δε τον βάζω στην εξίσωση ήθελε και έμεινε από την αρχή για 1χρόνο έχει ακόμα συμβόλαιο στα 33του.
5) Ο Μελιόπουλος τα 800χιλ μαζί με τα 850χιλ του Mihaj 1,650.000E σύνολο προσθέτω και τα 8 παραπάνω σύνολο 10 το στρογυλεύω έπρεπε να αποκτηθούν αυτοί οι 2 παίχτες στείλαμε τον Διαμαντή στο Βόλο δεν έκανε αντί-Μελιόπουλου;
O Mihaj 850χιλ δεν μπορούσε να κρατηθεί ο Mihojevic; που παίζει βασικός στην Αουέ και βγάζει μάτια;

a) O de El-Kaddouri δεν έπρεπε να πουληθεί; Που είναι η δυστηχία των γιατρών μας.. Καλός Παίχτης αν δεν είχε τραυματισμούς για αυτό η Νάπολι τον πλάσαρε στην Empoli και τον πήραμε εμείς 1,3χαρτιά
Ο δε Biseswar καλά έκανε ανανέωσε αλλά για εμένα 1+1(με αναλογες συμμετοχες στ παιχνιδια) έπρεπε χρόνια όχι 3ετές μέχρι 2022 κλειστό στα 32του.

* Συνοψίζω με αυτά τα 10σχεδον χαρτιά δε μπορούσαμε να πάρουμε 3 παίχτες EuropaLeague δε λεω CLάτους να κάνουν τη διαφορά 1εξτρεμ καλό 1οχτάρι καλό και 1 στύλ Lucas(εξτρεμο-κυνηγο σεντερ-φορ); αντί να πάρουμε 6παιχτες;

Αυτα που γράφεις ισχύουν με τα τωρινα δεδομένα... Το καλοκαίρι με τραυματία τον Μαου και Κανιας Σακχοφ και Ολιβερια φευγατους δεν μπορούσες να παρεις μονο ενα 8αρι που ζητας... Ήθελες τουλ. δυο οπως και έγινε... Ο Μιχογιεβιτς ειναι 22 ο δε Μιχαι 19 άλλη προοπτική ασχέτως αν θα βγει.... Ο Μελιοπουλος γινοταν scouting απο την μιση Πρεμιερ... Τωρα τι εγινε με το παιδι ας το βρουν οι ψυχολόγοι... Η περιοδος του καλοκαιριού ηταν παρα πολυ δύσκολη με τα πιο βαρια συμβόλαια εκτος... Ο Στοχ δεν βγηκε καθόλου οντως αν και θα φύγει ευκολα πιστευω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”