8. Douglas Augusto
- keep_paokizein
Re: 33. Douglas Augusto
Τι κράξιμο έχεις φάει παιχταρα μου. Ήσουν η μία από τις δύο τραγικές μεταγραφές του περσινού καλοκαιριού. Μην ακούς απόψε "εξαιρετικός" και τέτοια, αύριο πάλι μπινελικι θα έχει. "Είσαι λίγος ρε για τον ΠΑΟΚ... " κι άλλα τέτοια.
Οι Βραζιλιάνοι παίζουν καλύτερα από τον δεύτερο χρόνο στην Ευρώπη. Αν ο νέος προπονητής προσαρμόσει το σύστημα στο υλικό και όχι το υλικό στο σύστημα αναμένεται ανάσταση νεκρών και για Εσίτι, Ζαμπά. Αρχίστε προπονήσεις στη ρυθμική θα μας χρειαστούν.
-
-
φίλε έτσι στην τύχη διάλεξα το πόστ σου. Θα μπορούσα να επιλέξω κάποιο άλλο αντίστοιχο. Έχει πλάκα να διαβάζουμε τέτοια παλαιότερα πόστ μετά από εμφανίσεις σαν την σημερινή....και πάλι σου ζητάω να μη με παρεξηγήσεις που επέλεξα το δικό σου πόστ....ariskatiforos έγραψε:Αυτά φέρνει η πενια στη ποιότητα ..μπήκε ο Αύγουστος έκανε δυο τρεις τυπικές μπαλιές μερικά μέτρα με τη μπάλα σε πιο γρήγορο τέμπο από τον εσιτι κ τον σβαμπ κ θαμπωθήκαμε ...εγώ προσωπικά δε βασίζω τίποτα επάνω του κ μ φαίνεται απλά ένας μέτριο καλός παίκτης ...
Θα ήμουν ικανοποιημένος αν στη σύγκριση με τους αντίστοιχους παίκτες τ ανταγωνιστή όπως ο κάμαρα μπορούσε ν σταθεί ..έχει να κάνει με τι απαιτήσεις κ τι προσδοκίες έχουμε
Μπραβο του!
Πιστευω ο καινουριος προπονητης θα τον εχει ως βασικο 6αρι μπροστα απο τα στοπερ με 2 χαφ μπροστα του, Σβαμπ-Ελ Καντουρι.
Πιστευω ο καινουριος προπονητης θα τον εχει ως βασικο 6αρι μπροστα απο τα στοπερ με 2 χαφ μπροστα του, Σβαμπ-Ελ Καντουρι.
joshua έγραψε:Kαλος σε τι ακριβως? Αν εξαιρεσεις ενα σουτ τι καλυτερο εκανε απο τον Εσιτι? Μηπως δεν ειδατε οτι η ομονοια αρχισε να παιρνει μετρα,να ανεβαζει παικτες και αντιστοιχα η κατοχη μας να πεφτει απο τη στιγμη που βγηκε το εξιλαστηριο θυμα του προπονηταρα? Ετσι ειναι τα χαφ που κοστιζουν 10 φορες παραπανω απο τους αντιπαλους τους και μη μου πειτε ειναι νωρις γιατι τον εχουμε δει και περσι.Ενα μαμημενο χαφ με λιγη ενεργεια να παρει τη μπαλα και να τη προωθησει.Θυμαστε τον περσινο Μισιτς ,τον φετινο Ελ Καντουρι,τον Ολιβειρα? Αυτα ειναι 8ρια με @@.
cellophan έγραψε:Ακούω, διαβάζω, δε μιλάω και πολύ ο δόλιος, αλλά για όνομα του θεού. Τι ακριβώς βλέπει κάποιος στον Αουγκούστο, τι; Τι; Και μη μου πείτε γύρισε από τραυματισμό. Έπαιξε και πέρσι 20+ αγώνες. Τι ακριβώς να κρατήσω από τον παίκτη. 6άρι δεν είναι, 8άρι δεν είναι, δυνατός δεν είναι, γρήγορος δεν είναι, έξυπνος παικτικά δεν είναι, ψυχάρα και τσαμπουκάς δεν είναι, τι σκατά είναι δεν έχω καταλάβει. Τίποτα δεν έχει μπόλικο ρε φίλε, ούτε καν πολύ κακός δεν είναι να'χαμε να λέγαμε.......βραστά πρασινοκίτρινα κολοκυθάκια σε νοσοκομειακό δίσκο και με απαγόρευση για έξτρα αλάτι. Τουλάχιστον ο Εσίτι κάποια πράγματα τα έχει μπόλικα και τα κάνει καλά.....ουφ.
chrisg4 έγραψε:Με normal προπονητή του χρόνου θα είναι δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου. Παρά πολύ μέτριος παίχτης, σε όλα.
Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σας περιμενα στην γωνια ,ωραιος ο Jos με ΠΑΟΚτσιδικη πουτσατη κυβιστιση!(Δεν ειρωνευομαι, το εννοω οταν κανουμε λαθος πρεπει να το παραδεχομαστε). Περιμενω και τους υπολοιπους !joshua έγραψε:Oxι αδερφε μια χαρα δικιο εχεις.Μια χρυση μετριοτητα ειναι τιποτα παραπανω.Εχει παιξει πανω απο 20 παιχνιδια στον ΠΑΟΚ και μια φορα μετα απο παιχνιδι να βγουμε και να πουμε πω ρε φιλε τι ματσαρα εκανε ο τυπος δεν θυμαμαι.Εχω βαρεθει να διαβαζω,εχει καλο σουτ ο ενας,εχει καλη πασα ο αλλος,ειναι καλος αμυντικα ο τριτος.Αν βαλουμε στο μιξερ τα 3 απο τα 4 χαφ μας,με το ζορι βγαζουν ενα περσινο Μισιτς.Φτανει με τις μετριοτητες.Αυτος που επαιζε δεξια στην Ομονοια μας εβγαλε το λαδι 90 λεπτα.2 πεναλτι και 2 κοκκινες πηγε να παρει απο τις ταλενταρες μας και κοστιζει οσο ο βοηθος προπονητη μας και αν.Δεν ξερω βαρεθηκα,εχει αρχισει και κουραζει πολυ η κατασταση...
Με τον Πάμπλο θα βελτιώσεις και τα δύο μειονεκτήματα σου και θα παίξεις μεγάλη μπάλα.
Είπαμε,η πρώτη ύλη που έχει αυτό το παιδί δεν βρίσκεται εύκολα
Είπαμε,η πρώτη ύλη που έχει αυτό το παιδί δεν βρίσκεται εύκολα
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- sourmenetes
- Moderator
Πολύ πολύ καλός!
Κάποιος ρεμπε επέμενε ότι έχουμε χαφ!
Σίγουρα από το τσακάλι πιο πολλά έβλεπε!!
Συνέχισε έτσι!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάποιος ρεμπε επέμενε ότι έχουμε χαφ!
Σίγουρα από το τσακάλι πιο πολλά έβλεπε!!
Συνέχισε έτσι!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Υπάρχει σφυγμός. Φίλε paoki, βιάζεσαι αδερφέ. Chill. Ο χρόνος θα δείξει.
* Σχετικό αλλά και γενικά μιλώντας, αυτό με τις παραθέσεις κάθε φορά που ένας παίκτης κάνει ένα καλό ή ένα άσχημο παιχνίδι to -και καλά- prove a point είναι λίγο, πως να το πω κομψά, υπερφίαλο και δεν έχει και πάτο, καθώς η εναλλαγή καλών-κακών παιχνιδιών είναι δεδομένη. Θυμάμαι το 2009, είχα μπει στη διαδικασία να το κάνω με τον Ελ Ζαρ που λάτρευα, αλλά νομίζω κρατήθηκα και έγραψα-έσβησα. Μπορεί και να μη θυμάμαι κιόλας καλά και να είχα ποστάρει κανα τέτοιο νόστιμο. Απολογούμαι αν αυτό είχε συμβεί.
* Σχετικό αλλά και γενικά μιλώντας, αυτό με τις παραθέσεις κάθε φορά που ένας παίκτης κάνει ένα καλό ή ένα άσχημο παιχνίδι to -και καλά- prove a point είναι λίγο, πως να το πω κομψά, υπερφίαλο και δεν έχει και πάτο, καθώς η εναλλαγή καλών-κακών παιχνιδιών είναι δεδομένη. Θυμάμαι το 2009, είχα μπει στη διαδικασία να το κάνω με τον Ελ Ζαρ που λάτρευα, αλλά νομίζω κρατήθηκα και έγραψα-έσβησα. Μπορεί και να μη θυμάμαι κιόλας καλά και να είχα ποστάρει κανα τέτοιο νόστιμο. Απολογούμαι αν αυτό είχε συμβεί.
- bersekeros
Σίγουρα αυτός ο Αουγκούστο που έπαιξε σήμερα είναι ο ίδιος που είχαμε πέρσι και όχι ο δίδυμος αδερφός του ξέρω γω;
Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο Σ !!!!
Απίστευτο κέρδος για την ομάδα στα χαφ, σαν να πήραμε μεταγραφή καινούρια ένα πράμα.
Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Μπράβο του για την αυτοβελτίωση!
Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο Σ !!!!
Απίστευτο κέρδος για την ομάδα στα χαφ, σαν να πήραμε μεταγραφή καινούρια ένα πράμα.
Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Μπράβο του για την αυτοβελτίωση!
- V-olakiotis
Παιχταρά μου! Καλώς σε ξαναβρήκαμε! Τι τριαντάρες διαγώνιες εβγαζες όπως πίνει ο άλλος ο ούγκανος το νερό, τι κάθετες, τι ωραία μοίραζες το παιχνίδι;
Εκείνο το κωλόσουτο έπρεπε όμως να το σφυρίξεις στο παραθυράκι, όχι συρτό!
Εκείνο το κωλόσουτο έπρεπε όμως να το σφυρίξεις στο παραθυράκι, όχι συρτό!