6.Enea Mihaj

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 6.Enea Mihaj

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κι εγώ τον προτιμώ από τον Βαρέλα.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Και γω τον προτιμώ από τον Βαρελα θα τον ήθελα όμως αλλαγή
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Και εγω...
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Κι εμένα δεν με τρελαίνει, ωστόσο το πάθος του αφήνει ελπίδες εξέλιξης. Που μπορεί να φθάσει? Άγνωστο. Αλλά επειδή ανήκει στο γκρουπ, κι επειδή αυτή την στιγμή η ομάδα έχει θέματα, είναι ευκαιρία να αρπάξει την ευκαιρία και να κάνει το άλμα.
Πάντα υποστήριζα ότι παίκτης που παίζει γίνεται καλύτερος. Από το να βλέπουμε Βαρελα καλύτερα το παιδί αυτό που δείχνει όρεξη και έχει τις όποιες πιθανότητες εξέλιξης. Συνεπώς ανεχόμαστε τις όποιες κακές του στιγμές ελπίζοντας να γίνονται μάθημα για την πρόοδο του.
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

Maxpaok έγραψε:Κι εμένα δεν με τρελαίνει, ωστόσο το πάθος του αφήνει ελπίδες εξέλιξης. Που μπορεί να φθάσει? Άγνωστο. Αλλά επειδή ανήκει στο γκρουπ, κι επειδή αυτή την στιγμή η ομάδα έχει θέματα, είναι ευκαιρία να αρπάξει την ευκαιρία και να κάνει το άλμα.
Πάντα υποστήριζα ότι παίκτης που παίζει γίνεται καλύτερος. Από το να βλέπουμε Βαρελα καλύτερα το παιδί αυτό που δείχνει όρεξη και έχει τις όποιες πιθανότητες εξέλιξης. Συνεπώς ανεχόμαστε τις όποιες κακές του στιγμές ελπίζοντας να γίνονται μάθημα για την πρόοδο του.
δεν είναι θέμα ανοχής μιας κακιάς βραδιάς, κάποιων άτυχων στιγμών ή ακόμα και 2-3 παιχνιδιών. Είναι ότι δείχνει να έχει χαμηλό ταβάνι σαν παίκτης. Πχ και ο Μιχαηλίδης έχει κάνει τα λάθη του, είχε τις άτυχες και κακές στιγμές του αλλά από την αρχή βλέπεις σε αυτόν ότι έχει υψηλό ταβάνι σαν παίκτης, κάτι που δε δείχνει ο Μιχάϊ. Εκεί είναι το ζήτημα. Μακάρι να μας διαψεύσει αλλά η τεχνική του και τα λοιπά προσόντα του δεν δείχνουν κάτι ιδιαίτερο. Ναι πάντα θα είναι φιλότιμος, παθιασμένος, κτλ και είναι και ιδιαίτερα συμπαθής και αγαπητός αλλά φτάνουν αυτά για να είναι βασικός στον ΠΑΟΚ του πρωταθλητισμού;
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Δεν διαφωνώ φίλε μου Δημήτρη, εξάλλου έγραψα ότι κι εμένα δεν με τρελαίνει.
Δεν θα είναι η μοναδική περίπτωση παίκτη που βρίσκει χρόνο αγωνιστικό και με την δουλειά του βελτιώνεται σταδιακά. Δίπλα σε παίκτες καλύτερους και σε ομάδα που δεν αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα καταφέρνει και παίρνει πάλι χρόνεννοώντας τη νέα σαιζόν. Γιατί να μην κάνει το άλμα του. Έχει στοιχεία. Είναι δυναμικός και αλτικος. Μπορεί να μάθει να διαβάζει το παιχνίδι καλύτερα δίπλα στους καλύτερους συμπαίκτες του. Μπορεί να βελτιωθεί στο ψηλό παιχνίδι.
Μπορεί να γίνει μια αξιόπιστη λύση στην ομάδα των 4-5 κεντρικών που χρειάζεται μια ομάδα.
Βαρελα και Κρέσπο είναι προς αποχώρηση.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Είναι εμφανές πως η ατυχία του με τον σοβαρό τραυματισμό, έχουν επηρεάσει την απόδοση του.

Ενδεικτικά, μια ανάλυση που υπάρχει στο σάιτ, από την εποχή της μεταγραφής του.

https://www.paokmania.gr/stiles/mme/161 ... -mixai-vid

Καμία σχέση η ταχύτητα, η αλτικότητα, ακόμα και οι μεταβιβάσεις.

Το μόνο που φοβάμαι, είναι πως θα κριθεί ανεπαρκής φέτος, θα πάρει καμιά μεταγραφή το καλοκαίρι (το συμβόλαιο του λήγει σε 1,5 χρόνο), θα αρχίσει να επανέρχεται αθλητικά από του χρόνου και θα αναρωτιόμαστε τι κάναμε λάθος πάλι.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

dimitris88 έγραψε:
Maxpaok έγραψε:Κι εμένα δεν με τρελαίνει, ωστόσο το πάθος του αφήνει ελπίδες εξέλιξης. Που μπορεί να φθάσει? Άγνωστο. Αλλά επειδή ανήκει στο γκρουπ, κι επειδή αυτή την στιγμή η ομάδα έχει θέματα, είναι ευκαιρία να αρπάξει την ευκαιρία και να κάνει το άλμα.
δεν είναι θέμα ανοχής μιας κακιάς βραδιάς, κάποιων άτυχων στιγμών ή ακόμα και 2-3 παιχνιδιών. Είναι ότι δείχνει να έχει χαμηλό ταβάνι σαν παίκτης. Πχ και ο Μιχαηλίδης έχει κάνει τα λάθη του, είχε τις άτυχες και κακές στιγμές του αλλά από την αρχή βλέπεις σε αυτόν ότι έχει υψηλό ταβάνι σαν παίκτης, κάτι που δε δείχνει ο Μιχάϊ. Εκεί είναι το ζήτημα. Μακάρι να μας διαψεύσει αλλά η τεχνική του και τα λοιπά προσόντα του δεν δείχνουν κάτι ιδιαίτερο. Ναι πάντα θα είναι φιλότιμος, παθιασμένος, κτλ και είναι και ιδιαίτερα συμπαθής και αγαπητός αλλά φτάνουν αυτά για να είναι βασικός στον ΠΑΟΚ του πρωταθλητισμού;
Το μεγαλύτερο ταλέντο σε έναν αθλητή είναι η σκληρη δουλειά. Παίκτες οι οποίοι σκυλιαζουν στην δουλειά μη του φοβάσαι
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

AS: «Επαφές της Λεγανές με ΠΑΟΚ για δανεισμό του Μιχάι»

Την περίπτωση του Ενέα Μιχάι εξετάζουν οι επιτελείς της Λεγανές, θέλοντας να τον αποκτήσουν από τον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες...

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της AS, η Λεγανές επαναπροσεγγίζει τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ωστόσο, αυτή τη φορά η ανάγκη ενίσχυσης στο κέντρο της άμυνας φαντάζει επιτακτική δεδομένου του τραυματισμού του Μπρούνο σε συνδυασμό με το γεγονός πως η συντηρητική θεραπεία του δεν αποδίδει...

Ως εκ τούτου, έχουν στραφεί εκ νέου στον Ενέα Μιχάι, ο οποίος δεν έχει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ και η Λεγανές προτίθεται να του δώσει συγκεκριμένο ρόλο καθώς οι πληροφορίες που έχει συλλέξει για τον 23χρονο αμυντικό, κουμπώνουν στα «θέλω» της ομάδας...

Σύμφωνα με τους Ισπανούς όμως, δεν είναι η μοναδική περίπτωση καθώς υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Διάβασα ότι απορρίφθηκε το Ισπανικό αίτημα (αυτό έλειπε)!
Άβαταρ μέλους
aivas19

6.Enea Mihaj

Δημοσίευση από aivas19 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Διάβασα ότι απορρίφθηκε το Ισπανικό αίτημα (αυτό έλειπε)!
Αρα Αποστολη 1. Ο Λουτσε στηριζει τους νεους; και 2. Στοχευει στην Ευρωπη (δεν ηθελε να χασει παικτη δηλωμένο στα ματς της Ευρωπης);

ΥΓ: τον πιστευω τον παικτη, μπραβο που δν τον δωσαμε
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Παιδια αν ζητάνε τον παίκτη τζάπα ή δανεικό και σχεδόν πληρωμένο από εμάς, καλά κάνει η Παε και δεν τον δίνει.

Γενικά 3 χρόνια τώρα δεν έχει δείξει τα στοιχεία που περιμέναμε ο παίκτης, αν και είχε την μεγάλη ατυχία πέρσι.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Συγνώμη με έναν Βαρελα φευγατο και έναν Κρέσπο που κάθε τρεις και λίγο βγάζει θλάσεις, με δύο στόπερ θα μέναμε? Καλά κάνουν και δεν τον δίνουν. Εγώ προσωπικά τον πιστεύω πολύ. Αλλά χρειάζεται και αυτός παιχνίδια
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

εγώ προσωπικά, σύμφωνα με αυτά που έχει δείξει μέχρι τώρα, δεν τον πιστεύω, δεν δείχνει να έχει αρκετή ποιότητα για να σταθεί ενδεκαδάτος στον ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά δε γίνεται να φύγει τώρα. Το καλοκαίρι που φυσιολογικά θα πρέπει να γίνει το χοντρό ξεκαθάρισμα στο ρόστερ ας παρθεί οριστική απόφαση και γι' αυτόν. Εξάλλου θα μπαίνει και στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και είτε τον πιστεύουμε και τον ανανεώνουμε, είτε τον αποχαιρετάμε....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

BlackFriday έγραψε:Συγνώμη με έναν Βαρελα φευγατο και έναν Κρέσπο που κάθε τρεις και λίγο βγάζει θλάσεις, με δύο στόπερ θα μέναμε? Καλά κάνουν και δεν τον δίνουν. Εγώ προσωπικά τον πιστεύω πολύ. Αλλά χρειάζεται και αυτός παιχνίδια
Ακριβώς.
Μπορεί να μην εξελιχθεί όπως περιμέναμε, αλλά για όλους τους παραπάνω λόγους δεν πρέπει να τον δώσουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”