5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: 49.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από Parolos »

Άρα πρέπει να αποκτήσουμε τον προπονητή που είχε πέρσυ τέτοιον καιρό στην ομάδα που έπαιζε.. σε κάποια Κ19 δεν έπαιζε και εμφανίστηκε με το καλημέρα καλός?
Ε να αποκτήσουμε εκείνον τον προπονητή από εκείνη την Κ19 που έπαιζε.
Oh wait..

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Funny...Να παρουμε τον Πογιατος που ηταν στη κ19 της Ρεαλ...Μια αντρικη ομαδα με μια κ19 ειναι μια ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικη περιπτωση.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Δεν το καταλαβαίνεις πάντως ότι για όλα σου φταίει ο προπονητής έτσι? Οκ.

Είπες στα πρώτα του ματς ήταν καλός αλλά επειδή τώρα είναι χειρότερος φταίει ο προπονητής.

Ε κι εγώ σου λέω ότι τον είχε 4 χρόνια στην Κ19 αυτός ο προπονητής ώστε να εμφανιστεί καλός.

Κι εσύ μου λες ότι αυτός ο ίδιος προπονητής φταίει που έγινε χειρότερος.

Ε δηλαδή τερματισμός.

Πετάς κι έναν πογιατος κι άιντε.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

joshua έγραψε:Για το οτι ο Μιχαιλιδης ενα παιδι που στα πρωτα του παιχνιδια εδειξε εκπληκτικα χαρακτηριστικα για την ηλικια του οσο περνανε οι μερες γινεται ολο και χειροτερος δεν εχει ευθυνη ο προπονητης?
Εχει περιπου κανα δυο εβδομαδες που βγηκε απο τους ρεπορτερ του ΠΑΟΚ ( εγω συγκεκριμενα το ακουσα απο τον ζαιρη νομιζω )οτι ο γκαρσια αφιερωνει πολυ ωρα σε προσωπικες παρατηρησεις και ατομικη δουλεια με τον μικρο. Αν αληθευει, αυτο τιμα τον προπονητη , κι βαζει κι εμας τους φιλαθλους σε μια θεση να στηριξουμε τον πιτσιρικα για να γινει καλυτερος.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Parolos έγραψε:Δεν το καταλαβαίνεις πάντως ότι για όλα σου φταίει ο προπονητής έτσι? Οκ.

Είπες στα πρώτα του ματς ήταν καλός αλλά επειδή τώρα είναι χειρότερος φταίει ο προπονητής.

Ε κι εγώ σου λέω ότι τον είχε 4 χρόνια στην Κ19 αυτός ο προπονητής ώστε να εμφανιστεί καλός.

Κι εσύ μου λες ότι αυτός ο ίδιος προπονητής φταίει που έγινε χειρότερος.

Ε δηλαδή τερματισμός.

Πετάς κι έναν πογιατος κι άιντε.
Aν ειχες παρατηρησει θα ειχες δει οτι εχω γραψει ελαχιστα ποστ στο τοπικ του Γκαρσια.Ημουν απο τους πρωτους που εγραψα και οχι μονο για τον Γκαρσια αλλα και για τον Φερειρα οτι με τετοια μεταγραφικη στηριξη το εργο του προπονητη δυσκολευει πολυ,οποτε να λες πως για μενα φταιει για ολα ο προπονητης καθρεφτιζει μαλλον τη δικη σου αγωνια να μην φταιει για ΤΙΠΟΤΑ ο προπονητης.Εγω αγωνιω να δω καποιου ειδους εξελιξη μεσα στη γενικη μαυριλα για να αισιοδοξω.Δωσε μου εσυ λογους και ευχαριστως θα χαρω...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Όταν λες ότι για τον Μιχαηλίδη φταίει ο προπονητής αυθαίρετα, που μάλιστα τον προπονούσε 4-5 χρόνια τί ακριβώς θέλεις να καταλάβει ο άλλος?

Εμένα δε με νοιάζει κανένας Γκαρσία Τζος, και τον Άμπελ υπερασπίστηκα πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι το γκρέμισμα της ομάδας.
με νοιάζει να μη γυρνάνε τα μυαλά μας με σχόλια τύπου ειρωνίες για το οφσάιντ, σαν "κάντε ομάδα να κερδίσει και τους διαιτητές" , και σχόλια "έλα μωρέ κερδίσαμε την Λαμία με τον ρουλη και στα πλευ οφ να μας δω".
Ε κάπου είδα και το πόστ σου ότι φταίει και για το Μιχαηλίδη ε και σου απάντησα. δεν είναι προσωπικό αλλά έχουμε χάσει κάθε ιδανικό που υπήρχε στη λέξη ΠΑΟΚ πλέον. Και μιλάω πολύ σοβαρά.
Δε γουστάρω να μπαίνω να βλέπω ίδια σχόλια και απόψεις με αθηναϊκά σάιτ.
Το φόρουμ είναι οπαδικο.
Θα μου πεις ε και γιατί μπαίνεις και διαβάζεις.. και θα έχεις και δίκιο.. ε δε με βλέπω για πολύ ακόμη.
Έφυγα αφού πλακωθηκα για τον Ίβιτς με τους υπέρμαχους του Τζαβέλλα. Ε κάτι τέτοιο θα γίνει και τώρα.

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Γιατι ειναι αυθαιρετο να ευθυνεται ο προπονητης για τη μη εξελιξη ενος παικτη και οχι απλα μη εξελιξη αλλα οπισθοδρομηση?
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Καταρχήν γιατί είμαστε σίγουροι ότι είναι χειρότερος?
Δέχομαι ότι στα πλέι-οφ εμφανίστηκε οκ για ντεμπούτο.
Από την άλλη δε δείχνει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τώρα και σε σχέση με Κρασνοντάρ που έκανε και το μοιραίο λάθος πάλι.
Δε γίνεται όταν καίει η μπάλα να μην καθαρίζει.. στόπερ είναι.

Ούτε ο πρώτος θα είναι ούτε ο τελευταίος που κάναμε viral κι εν τέλει δεν είχε εξέλιξη.

ΥΓ: Αυθαίρετο είναι επίσης γιατί ο Τζολης έχει βελτιωθεί κατακόρυφα, όπως και ο Τσιγγαρας.

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Τζολης ηταν καυτος απο την αρχη της χρονιας,οσο για τον Τσιγγαρα ουτε απογοητευει,ουτε ενθουσιαζει και δεν ειναι ωραιο να αναφερεσαι μονο στη Κρασνοντας απο τα πρωτα του παιχνιδια στη χρονια.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Τον προπονει νοητικα ο Κουτσολιακος τον τελευταιο καιρο,με την αναμενομενη καμψη στην αποδοση του...
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Ειναι λιγο δυσκολο να καταλαβουμε αν βελτιωθηκε ή χειροτερεψε ο καθε παικτης μας, με την προφανη εξαιρεση του Τζολη που ουτως ή αλλως ποιοτικα ειναι αλλου. Θα πρεπει να δουμε τον Μιχαηλιδη, πχ, να παιζει 5 σερι ματς με σταθερο παρτενερ, και σοβαρη ομαδικη αμυντικη λειτουργια, για να δουμε τι δεν κανει καλα και τι κανει καλα. Τωρα που η ομαδα δεν ξερει πως να αμυνθει, τι να του πεις? Φταιει? Φταιει αλλα λιγο? Δεν φταιει καθολου? Ειναι αδυνατον να βγει συμπερασμα. Δεν ειναι τυχαιο πως οταν τα παμε καλα τους βγαζουμε ολους παιχταραδες και εχουμε τους καλυτερους σε καθε θεση στην χωρα, κι οταν δεν παμε καλα εχουμε ροστερ για 6η θεση.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ρε σεις θα με τρελάνετε.... Ο Μιχαηλίδης έπαιζε καλύτερα με τον Άμπελ διότι παίζαμε με τρία στόπερ και ο χώρος ευθύνης του ήταν πολύ μικρότερος και πλάγια.Με τον Πάμπλο σε δίδυμο στόπερ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει γιατί κάθε τσαφ κοστίζει αφού ο αντίπαλος βγαίνει φάτσα στον τέρμα ( και τι τερματαδες έχουμε φέτος).
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Μια φορα να μπεις και να μην εισαι σαν κακομοιρο κουταβι ρε Γιαννη. ΠΑΟΚ εισαι. "Δεν τρωω γκολ" ειναι η νοοτροπια
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ειναι κριμα γιατι φανηκε να ξεκιναει καλα τη χρονια
και αυτη τη στιγμη ειναι μαυρο χαλι
και ειναι αδικο για τον Διαμαντη πχ, που δειχνει πολυ πιο δυνατος και ετοιμος απο τον Γιαννη
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Με μάνατζερ την ROGON, υψηλό συμβόλαιο για νεαρό παίκτη μέχρι το 2023, θα πρέπει να κριθεί άμεσα μέχρι το τέλος της σεζόν. Για βασικός σε δυάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι.
Αν και ο ίδιος έχει το μυαλό του εδώ και είναι διατεθειμένος να ανανεώσει, να κάτσει και να δουλέψει για να αρπάξει τις ευκαιρίες του, έχει καλώς. Διαφορετικά, άμεση πώληση το καλοκαίρι με υψηλό ποσοστό μεταπώλησης,όσο είναι νωρίς. Η αντικατάσταση του θα είναι εύκολη και αρκετά οικονομική, με την επαναφορά του πιο έτοιμου αυτή τη στιγμή Διαμαντή.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”