Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από desperando »

Ρειν τζάμπα το κουράζουμε.
Προφανώς έχουμε τελείως διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων.
Σίγουρα το τέλειο είναι καλοδεχούμενο, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει.
Το μόνο εύκολο για την ομάδα θα ήταν να σου είχαν φέρει τον κόντε,τον Γιαννούλη...να σου έλεγαν και ότι ο Χαρίσης θα είναι το βασικό σου αμ. Χαφ... και όλα ωραία

Υγ η υπομονή είναι αρετή

Υγ2 προφανώς και ο αντίπαλος σου στα προκριματικά είναι ασοβαρος, γιατί πουλάει ότι καλύτερο έχει και ακόμα δεν έχει έτοιμη ομάδα

Υγ3 περιμένω να μου πεις ποιες είναι αυτές οι ομάδες που σήμερα έχουν κλείσει πάνω από το 50% των μεταγραφών τους
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ντεσπε διαβάζεις αυτά π γράφω ή απλά διαφωνείς;

Επίσης αν θέλεις να μη συζητάμε μη θέτεις νέα ερωτήματα.

Η βασιλεία έχει κάνει σούπερ πορείες και μπορεί να θεωρεί συμφέρον να πουλήσει τώρα. Είναι άσχετο αυτό με τη δική μας προσπάθεια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μπούμε στην ελίτ. Άλλωστε έχω πει εκατό φορές ότι εμενα δε με καιει ο προκριματικος του τσ λ. Και δε με ενοχλεί η πιθανότατη αποτυχία εκεί.

Στα άλλα σου απαντησα
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Η Ομηρου Ηλιαδα δεν ειναι τιποτα μπροστα σ αυτο το τοπικ
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

mbison έγραψε:Η Ομηρου Ηλιαδα δεν ειναι τιποτα μπροστα σ αυτο το τοπικ

:D Βάλε και την Οδύσσεια μέσα,γιατί ΠΑΟΚ χωρίς περιπλάνηση, ανέμους, Σκύλα και Χάρυβδη κλπ, δεν υπάρχει. Και είναι σήμερα και η επέτειος του πρώτου μας τίτλου, μέσα στο Καραϊσκάκη κόντρα στον βάζελο.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

desperando έγραψε:.................

................
Υγ η υπομονή είναι αρετή

Υγ2 προφανώς και ο αντίπαλος σου στα προκριματικά είναι ασοβαρος, γιατί πουλάει ότι καλύτερο έχει και ακόμα δεν έχει έτοιμη ομάδα

Υγ3 περιμένω να μου πεις ποιες είναι αυτές οι ομάδες που σήμερα έχουν κλείσει πάνω από το 50% των μεταγραφών τους

ξερω και αλλη ασοβαρη ομαδα

ρεαλ...εκτος εαν νομιζει ο βροχοποιος οτι επιδη οι αλλοι σκασανε 100 επρεπε να τον αφησει η ρεαλ τον κλαψιαρη να φυγει

επισης ξερω και μια ομαδα που εχει κλεισει πανω απο το μισο των μεταγραφων....

αρης θεσσαλονικης :o :o
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Πέμ 05 Ιούλ 2018, 16:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
slowcrow

Δημοσίευση από slowcrow »

Κανεις δεν ξερει τιποτα, κανεις δεν λεει τιποτα και εμεις υποφερουμε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

rainmaker έγραψε:Αποστολή για δεύτερη φορά σήμερα διαφωνούμε.
Τι πάει να πει "μας αρέσουν και οι κοντοί/γρηγοροι";;

Ο προπονητής δε δουλευει την ομάδα εντατικά μες το καλοκαίρι και οι παίκτες που χρησιμοποιούνται πρέπει να ξέρουν τα βασικά της θέσης τους. Τοποθέτηση, μοίρασμα μπάλας, παιχνίδι με πλάτη , και πόσα άλλα που σίγουρα δεν γνωρίζω, είναι απαραίτητα ώστε να δουλευτει η ανάπτυξη της ομάδας στο γήπεδο από τον προπονητή.
Εγώ δεν μίλησα για κοντούς, αλλά για πιο ευέλικτους φορ. ΟΚ ο βασικός φορ δεν είναι στην προετοιμασία γιατί είχε Μουντιάλ, τι να κάνουμε τώρα;
Αυτό που λέω είναι ότι καλόν είναι ο προπονητής να χρησιμοποιεί ως φορ και άλλους επιθετικούς όπως ο Μυστακίδης πχ που πατάει περιοχή και σκοράρει. Ακόμη και ο Ενρίκε θα μπορούσε να παίξει ή ο Λάμπρου. Και οι δύο το έχουν το γκολ, περισσότερο από τον Κουλούρη. Δεν θεωρώ σωστό να λέμε ότι ένας παίκτης είναι εξτρέμ επομένως δεν μπορεί να παίξει φορ.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ! ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ! ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ !
Ιβάν πάρε την σκούπα και τελείωσε τους !

lol
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Ελπίζω αυτή η καθυστέρηση να αξίζει αν και έχω νεύρα και να μην την πατήσουμε στο τέλος και έρθει κανένας Κοντε η κανένας δανεικός από Ρωσία! Κρατάω τη ψυχραιμία μου κλείνω τα μάτια και εμπιστεύομαι τον Μιχελ!
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Ο Ατζέντης του Ουαρντα μόλις είπε ότι σε λίγες ώρες ο Μιχελ θα έχει στα χέρια του Πρόταση για τον Ουαρντα από Τουρκία είπε σίγουρα ότι ο ΠΑΟΚ πιθανόν να ξεκινάει την συζητήσει από τα 3 χαρτιά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

rainmaker έγραψε:[

1. Όχι δεν σου λεω ξένη ομάδα που να έχει κάνει τις μεταγραφές της. Πες μου εσύ ξένη σοβαρή ομάδα που διώχνει τον ΜΟΝΟ επιθετικό της έστω και για λίγες μέρες επειδή δε μπορεί να αντισταθεί σε πιέσεις του ατρόμητου και έχει εκνευρισμένο προπονητή.

2. Παρότι προφανές, τονισα παρά πολύ καλά ότι ψάχνουμε αναπληρωματικό επιθετικόΑυτό απαντά και στα περί βασικού που λείπει στο Μουντιάλ και στο τι επίπεδο ψάχνουμε. ΝΑΙ υπάρχουν πολλοί χειρότεροι του Πρίγιοβιτς και καλύτεροι του Κουλούρη, γιατί απλά η απόσταση τους είναι πολύ μεγάλη. Άρα το επίπεδο που ψάχνουμε δεν είναι και τόσο περιοριστικό.

3. Επίσης προφανές αλλά επίσης το τόνισα έγκαιρα. Το διάστημα Φλεβαρης- τέλη Ιουνίου ΔΕΝ είναι "μέσα σε μια νύκτα". Τα άλλα περί Λειτουργίας κλπ είναι για δημιουργία εντυπώσεων.

Δεν ζήτησα τον αποκεφαλισμό κανενός. Η δυσλειτουργία είναι προφανής αλλά όταν συνεχίζεται για πέντε χρόνια, ε καταντάει και λίγο αστεία. ΕΙΔΙΚΑ επειδή σκορπάμε εκατομμύρια και ΕΙΔΙΚΑ επειδή στον ΠΑΟΚ έχουμε ΠΟΛΥ περισσότερα από τα "βασικά" σε πολλούς άλλους τομείς.

Τέλος, να με συμπαθας και πάλι αλλά ακριβώς το αντίστροφο προσπάθησα να τονίσω . Ότι η άποψη που στηρίζεις είτε εσύ είτε οποίος τελοσπαντων την ενστερνίζεται, είναι η απλουστευμένη. Όλα καλά κι όλα ωραία αρκεί να γκρινιάζουμε τον Νοέμβριο. Το κατεξοχήν ελληνικό χαρακτηριστικό είναι η καθυστέρηση, η προσέγγιση "α-λα-τζιτζικα", ότι δηλαδή έλα μωρέ έχουμε χρόνο.
Αν και δεν πρέπει να απαντήσω γιατί για ακόμα μια φορά ο τρόπος που εκφραζεσαι δείχνει ότι δεν μπορείς να κάνεις διάλογο χωρίς ένταση και χαρακτηρισμούς ( κατι στο οποίο είμαι και γω καλός και αν ακολουθήσω τον τρόπο σου θα γίνουμε πάλι κ@λος χωρίς λόγο) , θα προσπαθήσω τελευταία φορά να μιλήσω όσο πιο απλά και όμορφα γίνεται.

Το ότι δεν μπορείς να βρεις ομάδα για αυτό που σου ζητάω αποδεικνύει περίτρανα αυτό που έγραψα... ότι είμαστε τόσο βαθιά χωμένοι στον μικρόκοσμο μας που δεν ξέρουμε και δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται παραεξω.

Επίσης είναι ψέμα ότι ο Κουλούρης ήταν το μοναδικό φορ της ομαδας. Και προφανώς και δεν χάθηκε ο κόσμος αν γίνουν δύο προπονήσεις με φορ τους ζαμπά, Μυστακίδη.
Η ομάδα δεν στήνεται για δέκα μερες.
Κατανοητό αν δεν μπορείς να το καταλαβεις.

Επίσης ψέμα να γράφεις ότι (Παρότι προφανές, τονισα παρά πολύ καλά ότι ψάχνουμε αναπληρωματικό επιθετικό). Μπορεί βέβαια να μην διαβάζεις εσύ τι ακριβώς γράφεις γιατί κατά λέξη εγραψες
"Η ομάδα δεν έχει βασικό επιθετικό εδώ και 15 μέρες, "

Και ναι υπαρχουν αρκετοί παίκτες ανάμεσα στον Κουλούρη και τον πριγιοβιτς,ένας τέτοιος είναι ο κόντε ο οποίο θα μπορούσε να είναι εδώ από τον Ιούνιο.
Θα τον ήθελες?
Θα ήταν όντως οι καλύτερη επιλογή για την ομάδα?
Ή μήπως απλά θα ήταν άλλος ένας παίκτης που αποκτήθηκε βιαστικά και η ομάδα μετά από έναν χρόνο θα ψάχνει τρόπο να τον αποδεσμεύσει?

Φυσικά και το διάστημα Φλεβάρης- Ιούνης δεν είναι μια νύχτα, αλλά σε ρωτάω εγώ,αν οι 10 πχ ποιοτικοι στόχοι που έχεις δεν απαντήσουν μέχρι Ιούνη ( γιατί μωρέ αδερφέ μου εψουν μια Α ποιότητα και περιμένουν το κατι καλύτερο), τι κάνεις σ αυτή την περίπτωση?

Υγ οκ εσυ καταλαβαίνεις ότι η άποψη μου είναι απλουστευμένη...όλα ωραία και καλά και γκρίνια τον Νοέμβριο. Ότι καταλαβαίνει κανείς
dam

Δημοσίευση από dam »

desperando έγραψε: Δυστυχώς σε όλες τις δουλειές όταν είσαι απ' έξω τα βλέπεις όλα εύκολα και απλά, αλλά δεν είναι έτσι.
Γενικά είμαι τελείως αντίθετος με αυτό το ελληνικό χαρακτηριστικό..
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ αυτό...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ντεσπε όλα καλά.

Λάσπη όμως μη πετάς. Δε σε χαρακτήρισα και δεν είπα τπτ φοβερό.

Απλά διαφωνούμε και αλλά αρνούμαι να μπω στη διαδικασία να σου φέρω πειστήρια για αυτό που λέω. Δε μπαίνω κάνω στη διαδικασία δηλαδή να ψάξω αποδείξεις επειδή το ζητησες.

Κατά τ αλλά στο μόνο σημείο π εκρινα τη στάση σου ουσιαστικά απολογήθηκα λέγοντας να με συμπαθας.

Αν δε σου κάνει αυτό και βλέπεις ότι είμαι επιθετικός, οκ τι να πω
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Επιθετικος,ειναι ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ.Ενα συμβολαιο γρηγορα πριν μας φυγει.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Ποσό δίνουν τα μπουκ ότι ο Αμρ δεν θα προλάβει το αεροπλάνο για Ελλάδα ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”