Volley: αγώνες & νέα 2018 - 2019
Re: Volley: αγώνες & νέα 2018 - 2019
Τα συμπεράσματα που έχω βγάλει είναι πως η ομάδα παίζει μονόπατα σχεδόν πάντα με τον Τζούριτς...έχοντας ως αποτέλεσμα να είναι προβλέψιμη και να αντιμετοπίζει πολλές φορές 3πλό μπλοκ....Όταν θα έρθει ο Χιμένεθ που προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο που δεν είναι ακόμα εδώ (εκτός και αν έχει υποχρεώσεις με την εθνική)ο Φιλίποφ θα έχει μία ακόμα αξιόπιστη επιλογή..
Η ομάδα έχει βελτιώσει πολύ το σερβίς της και σχεδόν ποτέ δεν βλέπεις χαμένα σερβίς...
Οι άμυνες μια χαρά βγήκαν, κάποιες από αυτές μαλιστα πολύ εντυπωσιακές απλά η αντίπαλη ομάδα είναι πολύ καλή στο μπλοκ...
Το δικό μας μπλοκ είναι καλό, έχει όμως κάποιες αδυναμίες αν και πιστεύω πως με την έλευση του Όκολιτς θα λυθεί...
Τέλος η ομάδα αυτό που δεν έχει χτίσει ακόμα είναι ψυχολογία....Αυτό έχει να κάνει φυσικά με το δέσιμο της ομάδας...
Η ομάδα έχει βελτιώσει πολύ το σερβίς της και σχεδόν ποτέ δεν βλέπεις χαμένα σερβίς...
Οι άμυνες μια χαρά βγήκαν, κάποιες από αυτές μαλιστα πολύ εντυπωσιακές απλά η αντίπαλη ομάδα είναι πολύ καλή στο μπλοκ...
Το δικό μας μπλοκ είναι καλό, έχει όμως κάποιες αδυναμίες αν και πιστεύω πως με την έλευση του Όκολιτς θα λυθεί...
Τέλος η ομάδα αυτό που δεν έχει χτίσει ακόμα είναι ψυχολογία....Αυτό έχει να κάνει φυσικά με το δέσιμο της ομάδας...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Στα μέτρα μας είναι οι Ούγγροι. Εγώ το βλέπω σαν μια δυνατή προπόνηση. Όντως με τον Χιμένεθ δεν έχει εκδοθεί ακόμη η βίζα του;
Όταν ανέβει ο τζουριτς και ενσωματωθεί και ο χιμένεθ θα δουμε ωραία πράματα! Μεγάλη βελτίωση στο μπλοκ, αλλά η υποδοχή έχει θέμα. Το ματς το χάνουμε απο δικές μας κακές επιλογές αφου δεν τελειώνουμε τις 2ες μπάλες που παίρνουμε
Οι Ούγγροι είναι πολύ πιο ομάδα, πολύ πιο δεμένοι μεταξύ τους...Εμείς από την άλλη ασύνδετοι....Ο Σαφράνοβιτς φαίνεται ο αδύναμος κρίκος μας...Περιμένω πολλά περισσότερα από τον Φιλίποφ...
Μαυρο Χιονι έγραψε:Στα μέτρα μας είναι οι Ούγγροι. Εγώ το βλέπω σαν μια δυνατή προπόνηση. Όντως με τον Χιμένεθ δεν έχει εκδοθεί ακόμη η βίζα του;
ναιδεν εχει βιζα
παιδια σημερα και λεω σημερα κανουμε χαζα λαθη στην αμυνα μετρια σερβις και χτυπηματα και κακο μπλοκ
χρονικα ομως ειμαστε σε καλυτερο σημειο απο τις αλλες χρονιες συν οτι βγαζουμε παθος
O Jimenez tha mas anevasei se epithesi, servis kai block.
Sygnomi gia ta greeklish eimai ektos.
Sygnomi gia ta greeklish eimai ektos.
- thanos-xanthi
μπραβο ρε
νικη 2-3
λειπει ο Χιμενεθ να τελειωνουμε πιο ευκολα μπαλες
μπηκε ο Οκολιτς και δυναμωσαμε μπλοκ παντως
νικη 2-3
λειπει ο Χιμενεθ να τελειωνουμε πιο ευκολα μπαλες
μπηκε ο Οκολιτς και δυναμωσαμε μπλοκ παντως
κακη εμφανιση αλλα στο σημειο που ειμαστε αναμενομενη
μπηκε ο σερβος και ειχαμε επιτελους μπλοκ
θελουμε το σερβις του χιμενεθ μου αρεσε το σερβις του γατση
με τον καιρο θα ερθουν οι αυτοματισμοι και θα μειωθουν τα λαθη σε αμυνα και επιθεση
επρεπε να παιξουμε λιγακι πρωτο χρονο
αλλα ειπαμε αρχη ειναι ακομα
μπηκε ο σερβος και ειχαμε επιτελους μπλοκ
θελουμε το σερβις του χιμενεθ μου αρεσε το σερβις του γατση
με τον καιρο θα ερθουν οι αυτοματισμοι και θα μειωθουν τα λαθη σε αμυνα και επιθεση
επρεπε να παιξουμε λιγακι πρωτο χρονο
αλλα ειπαμε αρχη ειναι ακομα
Στο πρώτο σετ παίξαμε αρκετά πρώτο χρόνο.. Μετά νομίζω έπαιξε ρόλο και η κακή υποδοχή που είχαμε. Η ομάδα έχει φοβερό υλικο, αρκεί να ενσωματωθεί κάποτε και ο χιμένεθ
Η ομαδα ειναι πολυ σφιγμένη και βαρια ακομα, στο τριτο σετ που αρχησα να βλεπω ειμασταν σε αργη κινηση. Οποτε αναλογικά ειμαστε ΟΚ . Καλη φαίνεται η ομαδα και γεματο το ροστερ χωρις κραυγαλεες τρυπες και δεν εχει μπει καν ο Χιμενεζ.
- Παλαιολόγος
που το διάβασες αυτό Παλαιολογε?
Δηλαδή θα πάμε πάλι με λιγότερους ξένους και ημιτελής ομάδα. Εχω βαρεθεί κάθε χρόνο τα ίδια, άγχος, αλλαγές, έρχεται δεν έρχεται, θα παίξει δεν θα παίξει. κούρασε.
Δηλαδή θα πάμε πάλι με λιγότερους ξένους και ημιτελής ομάδα. Εχω βαρεθεί κάθε χρόνο τα ίδια, άγχος, αλλαγές, έρχεται δεν έρχεται, θα παίξει δεν θα παίξει. κούρασε.