Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Dimg4 έγραψε:Σοβαρα τωρα λεμε σε θεμα ποιοτητας αν χρειαζομαστε τον Μπεργκ? Και χρησιμοποιουμε τον κουλουρη ως επιχειρημα?
ποιοτητα εχει και ο εμενικε και ο καρντοσο και ο αλμειδα και ο μπερμπατοφ. απλα ειναι πρωην παικτες. εγω θελω να δω να κανουμε ομαδα. αν ειναι να φυγει ο πριγιοβιτς, πραμα με το οποιο διαφωνω, ας φερουμε εναν παικτη στα ντουζενια του και οχι αλλα ξαναζεσταμενα φαγητα ποσο μαλλον των αλλων.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Κατ' αρχήν να πούμε μπράβο στον Βλάνταν και στον Λούμπος, που έφεραν πέρυσι τον Σάσα.
Μετά να πούμε, ας τον πουλήσουν το καλοκαίρι και ΜΟΝΟ αν είναι να φέρουν έναν καλύτερο και νεώτερο.
Αλλιώς ας το κλείσουμε από τώρα το μαγαζί.
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Δε ξερω απο που ξεκινησε η συζητηση αλλα ας ριξω και εγω τα 2 cents μου. Μολεδο/Χουλτ πιστευω θα ηταν βασικοι στον σημερινο ΠΑΟΚ - προσωπικα τους θεωρω πολυ καλους παικτες σε θεσεις που ποναμε (αρ. μπακ δεν εχουμε και στοπερ φευγει Ζαμπρανο και αποψη μου οτι ο Μαλεζας δεν θα επρεπε να παιρνει χρονο συμμετοχης). Μπεργκ δεν ξερω και παλι τι εχει ειπωθει αλλα ο Μπεργκ του περισυ ηταν απλα επιθετικος ολκης (για να παιξει μπαλα φανταζομαι θα τον περναμε, οχι για γαμπρο) - δεν εχω ιδεα τι εχει γινει απο τοτε που εφυγε αλλα νομιζω ειναι safe to say οτι εχει πεσει η φυσικη κατασταση του / φορμαρισμα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

buffalobill4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Σοβαρα τωρα λεμε σε θεμα ποιοτητας αν χρειαζομαστε τον Μπεργκ? Και χρησιμοποιουμε τον κουλουρη ως επιχειρημα?
ποιοτητα εχει και ο εμενικε και ο καρντοσο και ο αλμειδα και ο μπερμπατοφ. απλα ειναι πρωην παικτες. εγω θελω να δω να κανουμε ομαδα. αν ειναι να φυγει ο πριγιοβιτς, πραμα με το οποιο διαφωνω, ας φερουμε εναν παικτη στα ντουζενια του και οχι αλλα ξαναζεσταμενα φαγητα ποσο μαλλον των αλλων.
Ρε μπιλ... στην ιδια προταση βαζεις μπερμπατοφ (τον οποιο αχρηστεψε ο αχρηστος κροατης) καρντοσο με τον μπεργκ?
περσι ηταν το καλυτερο φορ στην ελλαδα, ποτε προλαβε κι εγινε πρωην παικτης?? δεν ειναι 36 και αν θελουμε πρωταθλημα αν οχι αυτον, εναν αναλογο μπεργκ χρειαζομαστε... φτανει με τα ψησιματα και τις ευκαιριες να δοκιμαστει ο καθε κουλουρης. Με το ζορι δε θα τον κανουμε παιχταρα φετος, μπορει να γινει αργοτερα αλλα δε γινεται να ρισκαρεις χαμενους βαθμους αλλο
Άβαταρ μέλους
White Ranger

Δημοσίευση από White Ranger »

O Berg για να ΄ρθει μόνο για δανεικός η άλλοι έδωσαν 5 χαρτία να τον πάρουν πριν 6μήνες.
Έξω δεν ξέρω εκεί που είναι τι αριθμούς έχει πόσες ασίστ και πόσα goal αλλά θα προτιμούσα να μείνει ο Prijovic
until to summer of 2018 και να πάρουμε από καμιά Σερβία/Κροατία/Ουκρανία/Ρωσσία STriker στα 25-27του παρά Berg.
Τώρα για Μαλεζά όπως είπε ένας φίλος και εγώ είμαι της άποψης πως δεν πρέπει να παίζει βασικός για αλλαγή ναι. έτυχε τώρα λόγω Ζαμπράνο.
Για Hult/Moledo που ανέφερε εδώ πάλι ένα παλικάρι καλές προσθήκες θα ήταν αν έμεναν ελεύθεροι που από όσα διαβάζω οι μ@λκες οι βάζελοι έδωσαν ήδη τον Βλαχοδήμο στην Benfica κοιτάνε να μαζέψουν φράγκα για Ηult&Moledo υπάρχει ενδιαφέρον για να τους στείλουν από Sporting Lisavonas και από Βραζιλιάνικες αν τα σκάσουν γιατί εμείς να δώσουμε φράγκα στον Βάζελο ούτε στον παππά που λέμε.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

White Ranger έγραψε:O Berg για να ΄ρθει μόνο για δανεικός η άλλοι έδωσαν 5 χαρτία να τον πάρουν πριν 6μήνες.
Έξω δεν ξέρω εκεί που είναι τι αριθμούς έχει πόσες ασίστ και πόσα goal αλλά θα προτιμούσα να μείνει ο Prijovic
until to summer of 2018 και να πάρουμε από καμιά Σερβία/Κροατία/Ουκρανία/Ρωσσία STriker στα 25-27του παρά Berg.
Τώρα για Μαλεζά όπως είπε ένας φίλος και εγώ είμαι της άποψης πως δεν πρέπει να παίζει βασικός για αλλαγή ναι. έτυχε τώρα λόγω Ζαμπράνο.
Για Hult/Moledo που ανέφερε εδώ πάλι ένα παλικάρι καλές προσθήκες θα ήταν αν έμεναν ελεύθεροι που από όσα διαβάζω οι μ@λκες οι βάζελοι έδωσαν ήδη τον Βλαχοδήμο στην Benfica κοιτάνε να μαζέψουν φράγκα για Ηult&Moledo υπάρχει ενδιαφέρον για να τους στείλουν από Sporting Lisavonas και από Βραζιλιάνικες αν τα σκάσουν γιατί εμείς να δώσουμε φράγκα στον Βάζελο ούτε στον παππά που λέμε.
Ποιος σου είπε ρε φίλε ότι δώσαν 5 εκατ.??Έχει εδώ και λίγο καιρό που έσκασε καταγγελία του Αμβούργο στην FIFA για τα λεφτά που δικαιούτο από την μεταγραφή..20% είχε...Ξέρεις πόσα διεκδκεί?? 350.000!!! Για κάνε απλά μαθηματικά..350.000 χ 5 = 1.750.000...Αυτά είναι τα χρήματα που έδωσε..Όσο για τον Hult τι νομίζεις πως είναι???Κανένας παικταράς??Δεν τον είδες εχθές που στο β' ημίχρονο η Ξάνθη είχε στοχεύσει την πλευρά του από οπου προήλθε και το γκολ της?? Και επιθετικά όλο άστοχες ενέργειες..Μόνο ο Μολέντο αξίζει...που δεν δίνει κανείς πάνω από 500.000...Στον ΠΑΟΚ είναι καλό να μην ξεχνάμε...Ας θυμηθούμε όλοι πως πήγε ο Οκκάς στην ΑΕΚ και να θυμηθούμε κυρίως το πως έφυγε ο "φονιάς" από εμάς για τον ΠΑΟ...Πιάνεις τον μάνατζερ του , συμφωνείς μαζί του και πιέζεις για προσφυγή...Απλά είναι τα πράγματα...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Μαυρο Χιονι έγραψε:
Rizla έγραψε:Τον πουτ@ν@ς γιο, την σουηδέζα τρανσεξουαλ δεν την θέλω στον ΠΑΟΚ.
Επαυξανω
Άβαταρ μέλους
White Ranger

proedros έγραψε:
White Ranger έγραψε:O Berg για να ΄ρθει μόνο για δανεικός η άλλοι έδωσαν 5 χαρτία να τον πάρουν πριν 6μήνες.
Ποιος σου είπε ρε φίλε ότι δώσαν 5 εκατ.??Έχει εδώ και λίγο καιρό που έσκασε καταγγελία του Αμβούργο στην FIFA για τα λεφτά που δικαιούτο από την μεταγραφή..20% είχε...Ξέρεις πόσα διεκδκεί?? 350.000!!! Για κάνε απλά μαθηματικά..350.000 χ 5 = 1.750.000...Αυτά είναι τα χρήματα που έδωσε..Όσο για τον Hult τι νομίζεις πως είναι???Κανένας παικταράς??Δεν τον είδες εχθές που στο β' ημίχρονο η Ξάνθη είχε στοχεύσει την πλευρά του από οπου προήλθε και το γκολ της?? Και επιθετικά όλο άστοχες ενέργειες..Μόνο ο Μολέντο αξίζει...που δεν δίνει κανείς πάνω από 500.000...Στον ΠΑΟΚ είναι καλό να μην ξεχνάμε...Ας θυμηθούμε όλοι πως πήγε ο Οκκάς στην ΑΕΚ και να θυμηθούμε κυρίως το πως έφυγε ο "φονιάς" από εμάς για τον ΠΑΟ...Πιάνεις τον μάνατζερ του , συμφωνείς μαζί του και πιέζεις για προσφυγή...Απλά είναι τα πράγματα...

Δεν διαφωνώ με αυτά που λες φίλος το σκεπτικό είπα το ξέρω οτί κάποιο % έχει και το Αμβούργο τι δώσαν αυτοί από οσα διαβάζω αυτό λέω ούτε με νοιάζει κιόλας και το καλοκαίρι η Γούεστ Χαμ πήρε από τον σκατόγαυρο τον Masuaku και γράφαν 12χαρτιά και 10 και τον πήραν κανα 3 χαρτιά και αν.
Όσο για τον Hult λέω γιατί καιγόμαστε για αυτό το διάστημα για αρ.μπακ και με βάση γενικών εμφανίσεων δεν ήταν και άσχημος μακάρι να πάρουμε έναν αντίΜατος για αριστερά.
Ο Μολέντο δεν παίζει γιατί είδε πως λεφτά στην βαζέλινι δεν... άρα χέστηκε σαν παίχτης είναι όμως επιπέδου.
*Μιλάω για συνολικές αποδόσεις των 2 παιχτών φίλε και όχι για 1-2-3 ματς αν δεν τραβάνε.. δεν είναι Fifa οι ποδοσφαιριστές η Football Manager. Τέλος παντων!
Στην διοίκηση ξέρουν εκτός αν δεν τους κάνει για την ομάδα μας και δεν ασχολούνται! Δεν είμαι και μέσα στην διοίκηση να ξέρω την γνώμη μου λέω.
proedros

White Ranger έγραψε:
proedros έγραψε:

Δεν διαφωνώ με αυτά που λες φίλος το σκεπτικό είπα το ξέρω οτί κάποιο % έχει και το Αμβούργο τι δώσαν αυτοί από οσα διαβάζω αυτό λέω ούτε με νοιάζει κιόλας και το καλοκαίρι η Γούεστ Χαμ πήρε από τον σκατόγαυρο τον Masuaku και γράφαν 12χαρτιά και 10 και τον πήραν κανα 3 χαρτιά και αν.
Όσο για τον Hult λέω γιατί καιγόμαστε για αυτό το διάστημα για αρ.μπακ και με βάση γενικών εμφανίσεων δεν ήταν και άσχημος μακάρι να πάρουμε έναν αντίΜατος για αριστερά.
Ο Μολέντο δεν παίζει γιατί είδε πως λεφτά στην βαζέλινι δεν... άρα χέστηκε σαν παίχτης είναι όμως επιπέδου.
*Μιλάω για συνολικές αποδόσεις των 2 παιχτών φίλε και όχι για 1-2-3 ματς αν δεν τραβάνε.. δεν είναι Fifa οι ποδοσφαιριστές η Football Manager. Τέλος παντων!
Στην διοίκηση ξέρουν εκτός αν δεν τους κάνει για την ομάδα μας και δεν ασχολούνται! Δεν είμαι και μέσα στην διοίκηση να ξέρω την γνώμη μου λέω.
Η προσωπική μου άποψη είναι πως ο Χατζισαφί είναι κλάσης ανώτερος αλλά έχει λαμόγιο μάνατζερ...Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως για κάποιον περίεργο λόγο ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να ασχοληθεί με παίκτες του Παναθηναικού...
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Η μετροσπορ γραφει οτι ο μανατζερ του Τσιμι λεει οτι υπαρχει προταση 1.5Μ. Nopeeeeeeeee
Άβαταρ μέλους
White Ranger

Hermann έγραψε:Η μετροσπορ γραφει οτι ο μανατζερ του Τσιμι λεει οτι υπαρχει προταση 1.5Μ. Nopeeeeeeeee
:pano:
Το διάβασα και εγώ πριν στην μετροσπορ με 1,5 χαρτί λες και ψωνίζουν από σούπερ μάρκετ τι είμαστε προσφορές του Lidl;
Άβαταρ μέλους
White Ranger

Λέει πάντος η metrosport εξώφυλλο στην λίστα 3-4 παίχτες του Ιβάν και αποφασίζει άμεσα. Άντε να δούμε...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω το ειπα, θα προσγειωθειτε πολυ αποτομα με τις προτασεις που θα ερθουν. Βαρια 2 με 2.5 για τσιμι και 3 με 3.5 για πριγιο η προβλεψη μ
proedros

Dimg4 έγραψε:Εγω το ειπα, θα προσγειωθειτε πολυ αποτομα με τις προτασεις που θα ερθουν. Βαρια 2 με 2.5 για τσιμι και 3 με 3.5 για πριγιο η προβλεψη μ
Για Τσίμι αυτό που γράφεις είναι ταβάνι...Για Πρίγιο ένα γκολ να βάλει το καλοκαίρι, η τιμή του θα φτάσει πάνω από 8...
proedros

Πάλι διαβάζω για παίκτες από Ρωσία αυτός ίσως είναι και ένας από τους λόγους για την έλευση Τσιτσιακοφ...Λέτε να δέσει το γλυκό με Χατσερίδη?? O Azmoun πάντως φέτος δεν τα πάει και πολύ καλά...Δεν νομίζω να μας χαλούσε και πολύ..έστω για ένα 6μηνο...Με Πρίγιο μπορεί να κάναν όργια μιας και είναι πολύ συμμετοχικός ο συγκεκριμένος...Επίσης να θυμίσω πως το αριστ. μπακ της CCKA Schennikov τελείωνει το συμβόλαιο του αυτό τον μήνα έχοντας καλούς αριθμούς φέτος (4 γκολ, 1 ασίστ)...Λέτε να παίξει κάτι??
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”