GI4NNEN4 έγραψε:Αυτό πάλι με τα "χωριά" που δεν τους αναγνωρίζουμε το δικαίωμα να παίζουν καλή μπάλα, τι νοοτροπία είναι; Μήπως να ξεκαβαλήσουμε και να κοιτάξουμε λιγάκι τα χάλια μας;
Ostersunds - Π.Α.Ο.Κ 2-0, Σχόλια & Παραλειπόμενα
- Μπαρκαρούτσος
Re: Ostersunds - Π.Α.Ο.Κ 2-0, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Totally agree, but they couldn't even play for the fans sto katarameno to OAKA sto klarino 4-1 sto cup, tha epaizan sti xionismeni Swedia gia tous opadous kai gia ta xamena aderfia??
-
Ο ΠΑΟΚ τελικα εχει πολλους εχθρους,ξερουν τι εσωστρεφεις λαος ειμαστε και μας παιζουν οπως θελουν, η ομαδα θελει στηριξη τωρα οσο ποτε, αλλες εποχες με 7 αγωνιστικες τιμωρημενη και εκτος Ευρωπης θα επρεπε να πουλησει και τα επιπλα.Το μονο κακο που εχει ο Σαββιδης που ειναι παραγοντας στο ποδοσφαιρο 15 χρονια τωρα ,ειναι οτι δεν εχει σε εκτιμηση τους προπονητες .Τους εδιωχνε σαν τα πουκαμισα στην Ροστοφ το ιδιο γινεται και στον ΠΑΟΚ,με τον Στανογιεβιτς φαινεται οτι η προετοιμασια ηταν κακιστη ,εκανε ζημια στην ομαδα ,ηρθε ενα λαθος και του διατητη και στο ποδοσφαιρο ολα ειναι δυνατα. Η χρονια μπορει να μην βγει χαμενη αν μονο ολος ο οργανισμος ΠΑΟΚ συσπειρωθει.
Η ομαδα θελει ενα καλο παικτη στα χαφ και η χρονια θα ειναι επιτυχημενη. Δωστε στηριξη και αφηστε την ομαδα ησυχη .
Η ομαδα θελει ενα καλο παικτη στα χαφ και η χρονια θα ειναι επιτυχημενη. Δωστε στηριξη και αφηστε την ομαδα ησυχη .
Κοιμήθηκα με ένα πόνο στην καρδιά κατά τις 3.
Ξύπνησα με έναν πόνο στην καρδιά στις 7 για να πάω δουλειά.
Όσο με πληγώνεις (και εχθές με πλήγωσες) τόσο με πορώνεις.
Πορώθηκα ρε.
Θα τα πούμε στο γήπεδο.
Όταν έρθει η ώρα των οπαδών.
Πορώθηκα ρε.
Θα τα πούμε στο γήπεδο.
ναι καλυτερα απο:Ζαντός έγραψε:Βεζυρτζής πρόεδρος
ΖΒ Τεχνικός Διευθυντής
Άγγελος Αναστασιάδης Προπονητής
Τρακης προεδρος.
Στανογεβιτς-Λουτσεσκου Προπονητης
στο ΖΒ διαφωνω....
αλλα η ουσια ειναι αφου με ειρωνευεσαι οτι οπως εγραψα και σε αλλο σχολιο οτι αφου η συντριπτικη πλειοψηφια ριχνει ευθεως την ευθυνη στον σαββιδη για ολο αυτο, να αναλαβει καποιος αν οχι ο Βεζυρτζης, καποιος αλλος, ο ΘΖ η ο Αποστολιδης η δεν ξερω γω εν λευκω. Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι παιχνιδακι για να πουλαμε μοστρα ουτε για τον ευεργετη ιβαν-τρακη. αν δεν μπορεις να κανεις κουμαντο ποδοσφαιρικο , ασε καποιον αλλο να κανει κ εσυ μεγαλομετοχος
- painkiller4
Λοιπόν η πίκρα είναι μεγάλη όμως η αγάπη για αυτά τα τέσσερα γράμματα είναι αστείρευτη. Όσοι δεν έχουν την όρεξη να βρεθούν στο γήπεδο γιατί ξενερωσαν κτλ ας μην έρθουν ποτέ. Στην τούμπα θα είναι αυτοί οι παλαβοι που έχουν αυτή την όμορφη τρέλα που θα παρασύρει και τους υπολοίπους για ένα ΠΑΟΚ πρωταθλητή. Μπορεί να ξεκίνησε πολύ άσχημα η χρονιά αλλά δεν γίνεται με τίποτα να είναι τελειωμένη από τώρα μήνα Αύγουστο. Παρόλο που είμαι στην χαβούζα θα είμαι στα τσιμέντα του γηπέδου όπως ταιριάζει ως απλός οπαδός όσες περισσότερες φορές είναι δυνατόν.
Τώρα έχει ανάγκη τον κόσμο η ομάδα αυτό εγώ ξέρω.
Άλλωστε ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα.
Σ ΌΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τώρα έχει ανάγκη τον κόσμο η ομάδα αυτό εγώ ξέρω.
Άλλωστε ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα.
Σ ΌΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- efthimis_paok
Εγώ πάντως για τους επόμενους εφτά αγώνες δεν ξαναπατάω γήπεδο.
πρώτη φορα μετα απο τέτοια πικρα και έχουμε φάει πολλές πίκρες δεν μπορώ ακομα να βρω κατι αισιόδοξο
όταν η πικρα έρχεται τέλη της χρονιάς η εστω στα μεσα κατι γινεται
πλεον το κακό δε διορθώνεται και παμε για μια καταστροφική χρονια
μια ομαδα με τέτοιο λαό θελει ηγέτες παντού διοίκηση παγκο χορτάρι και εμεις δεν έχουμε τιποτα πουθενα
καλημερα αλάνια καληνυχτα ΠΑΟΚΑΡΑ
όταν η πικρα έρχεται τέλη της χρονιάς η εστω στα μεσα κατι γινεται
πλεον το κακό δε διορθώνεται και παμε για μια καταστροφική χρονια
μια ομαδα με τέτοιο λαό θελει ηγέτες παντού διοίκηση παγκο χορτάρι και εμεις δεν έχουμε τιποτα πουθενα
καλημερα αλάνια καληνυχτα ΠΑΟΚΑΡΑ
- efthimis_paok
Ostersunds - Π.Α.Ο.Κ 2-0, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Αυτό είναι το χειρότερο. Δεν βλέπεις αισιοδοξία γιατί δεν βλέπεις φως στο τούνελ και είναι ακόμη Αύγουστος.
Κανείς δεν πιστεύει ότι μπορεί κάτι να αλλάξει δραματικά και είναι αρχή της σαιζόν.
Κανείς δεν πιστεύει ότι μπορεί κάτι να αλλάξει δραματικά και είναι αρχή της σαιζόν.
- paoki_sweden
My brother I arrived 04.00 at home and I was 06.00 in work today. Kazoura from ambalous swedes that never have talked about football to me. We lost against a team that has 1 year in the first division and its 10 years old.......gpap έγραψε:Κοιμήθηκα με ένα πόνο στην καρδιά κατά τις 3.
Πορώθηκα ρε.
Θα τα πούμε στο γήπεδο.
Όσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις.

+1926gpap έγραψε:Κοιμήθηκα με ένα πόνο στην καρδιά κατά τις 3.
Πορώθηκα ρε.
Θα τα πούμε στο γήπεδο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Βρε την Έστερσουντ.
Ο Άγγλος προπονητής τους είναι στην ομάδα εδώ και 7 χρόνια, από τα 34 του δηλαδή.
Ο Άγγλος προπονητής τους είναι στην ομάδα εδώ και 7 χρόνια, από τα 34 του δηλαδή.
- john4serres
- kataramenos5
Χθες ειδαμε τη διαφορα μιας ομαδας οχι τοσο ποιοτικης αλλα πολυ αθλητικης και δεμενης(καποιοι λεγαν για χωρια) ,που εχει τον ιδιο προπονητη επι σειρα ετων απεναντι σε μια ομαδα ποιοτικοτερη μεν αλλα στατικη ,που αλλαζει τους προπονητες σαν τα πουκαμισα.Δεν εχει νοημα να φερνεις συνεχως καλυτερους παικτες .Μεγαλητερη σημασια εχει να δημιουργησεις ενα δεμενο και καλοδουλεμενο συνολο .john4serres έγραψε:Βρε την Έστερσουντ.
Η ostersund μας εδωσε ενα πολυ καλο μαθημα για το ποιες ειναι οι μεγαλυτερες προτεραιοτητες(τα βασικα) σ ενα ομαδικο αθλημα.Ενα μαθημα που το πληρωσαμε πολυ ακριβα(4-5 εκατομμυρια.).Δε πρεπει να το προσπερασουμε αλλα να το κανουμε ευαγγελιο αν θελουμε καποτε να δουμε αυτη την ομαδα ψηλα.Πρεπει καποτε ν αρχισουμε να μαθαινουμε απ τα λαθη μας.
Δεν πρόκειται ποτέ να γίνει όσο ο ΠΑΟΚ παίρνει προπονητές του πεντακοσάρικου. Τούντορ Ίβιτς Στανόγεβιτς και τόσοι άλλοι, προπονητές εύκολα αναλώσιμοι που όλοι μαζί έχουν μικρότερη εμπειρία από τον Παράσχο