Π.Α.Ο.Κ.-παο 2-3, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Π.Α.Ο.Κ.-παο 31/05-20:30 NS1 & NS1HD

Δημοσίευση από eorptol1 »

aspromaura ioannina έγραψε:Ειρωνιες και χλευη σε οποιαδηποτε αντιθετη γνωμη. Δυστυχως επαληθευομαι.
Συμφωνώ όπως να λες ότι ο Σαββίδης μας κοροϊδεύει
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

aspromaura ioannina έγραψε:Hool
Κρινω τα πραγματα οπως τα βλεπω απο το 2012 μεχρι και σημερα. Τι θα γινει στο μελλον δεν ξερω. Ας αποφασισει να ασχοληθει σοβαρα με την ομαδα και ας το μετανιωσω

ΑΔΕΡΦΕ ξέρεις γιατί αδικείς τον εαυτό σου;;; Γιατί είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις για την ΒΡΩΜΙΑ που επικρατεί στο Ελλαδιστάν... Ξέχασες τι εστί γαύρος;;; Ξέχασες τι εστί ΠΟΚ;;; Αν μπορούσε να τα κάνει νωρίτερα όλα αυτά θα τα έκανε λέω εγώ... Για να πέρασαν τόσα χρόνια ΦΑΝΤΑΣΟΥ τι σάπιο σύστημα υπήρχε;;; Εγώ είμαι 31 και ξέρω αυτά που ξέρω... Οι μεγαλύτεροι γνωρίζουν περισσότερα γι'αυτό το ΣΑΠΙΟ σύστημα... Δεν είχες ποτέ Σαββίδη στον ΠΑΟΚ!!! Εμείς είμαστε ΠΑΟΚ όχι Σαββίδης... Αλλά όταν στα μάτια μου τον βλέπω ότι ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να καθαρίσει αυτή την ΣΑΠΙΛΑ να βγω να πω τι;;; Και εγώ δεν θέλω 50-50... Τους 3 του ΠΟΚ θέλω να τους εξοντώσω... Θέλω να ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!! Θέλω να βουτάμε από το κέντρο και να παίρνω ΠΕΝΑΛΤΙ!!! Μιλάω για τους 3 του ΠΟΚ!!! Αυτά που έχω δει και έχω ζήσει αυτοί όχι απλά δεν τα έχουν δει αλλά ούτε φαντάζονται πως είναι... ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ Τ Σ Α Κ Ι Σ Ω!!! Και με τον Ιβάν ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ!!!

Στην ιστορία δηλαδή φέτος θα μείνει ότι δεν βγήκα 2ος αλλά δεν θα μείνει ότι είμαι ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ;;;

Υ.Γ. Από το πρωϊ μέχρι τα χαράματα ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ... Δεν σε χαροποιεί αυτό;;; ΣΕ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΔΕΡΦΕ και εσύ πες ότι αυτό δεν είναι επίτευγμα Ιβάν αλλά δικό μου και δικό σου...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Σε ενα ημιχρονο που η μια ομαδαδεν υπηρχε στο γηπεδο εβαλε δυο γκολ και κερδισε.

Απλα τα πραγματα.Οταν δεν μπορεις να διωξεις τη μπαλα στη μικρη σου περιοχη εχεις προβλημα.

Η αμυνα χρειαζεται ουσιαστικη ενισχυση.

ισως το πιο ξενερωτο τελειωμα χρονιας εδω και χρονια....Οχι λογω θεσης αλλα ολων αυτων που συμβαινουν εξωαγωνιστικα.

Εαν ο Καλογεροπουλος ξαναδιαιτητευσει θα ειναι τεραστια ηττα!

Καλο καλοκαιρι ως προς το αγωνιστικο κομματι!

ΦΕΡΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ!

ΣΑΚΧΟΦ....ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΑΝΓΚΑΛΟΙ ΣΕ ΕΒΡΙΖΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΩΝΑΖΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ!Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΣ!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ 4!!ΦΩΝΑΞΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΟΚ!!!
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ακούω την αγάπη και δεν ακούω τις σκέψεις μου

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ να έχουμε :opaokara: :opaokara: :opaokara:

ΥΓ. πότε βγαίνουν τα διαρκείας;
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Τετοια επιθεση στον ΠΑΟΚ και στον ιδιοκτητη προεδρο του απο το ΠΟΚ ενωμενο εγω δεν εχω ξανα δει και εχουμε δικους μας να κανουν κριτικη γιατι καποια ΠΑΟΚτσακια χαιρονται αν θα παρει καποια δουλεια αυτος που τα χωνει στην ομαδα μας οσο κανεις αλλος....Δε ντρεπομαστε λεω εγω...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

παραλίγο θα το ξεχνούσα...

ουτάνας γίοι παναθηναϊκοί
καλύτεροί σας φίλοι
οι ολυμπιακοί

έγραψε η Τούμπα πάλι
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

+++++++++++++++
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Βγήκε ο αλαφούζος αμέσως μετά το ματς και είπε βρωμιές πάλι και δηλητήριο και ότι συμπαθεί τον λαό του ΠΑΟΚ, ότι είναι μισός σαλινικιός κλπ ουστ ρε πρωτοπαλήκαρο του συστήματος
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Θελω να του ευχηθω πολλα του πουστη αυτουνου.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

trouman έγραψε:Βγήκε ο αλαφούζος αμέσως μετά το ματς και είπε βρωμιές πάλι και δηλητήριο και ότι συμπαθεί τον λαό του ΠΑΟΚ, ότι είναι μισός σαλινικιός κλπ ουστ ρε πρωτοπαλήκαρο του συστήματος
Να έλεγε μόνο αυτά θα ήταν καλά.
Είπε και ότι ο ΠΑΟΚ ασκεί βία σε ομάδες για να παίρνει αποτελέσματα. Και διάλεξε ο πούστης τη μέρα της απόφασης για τον γάβρο. Σιχαμένος
lakisscorpio

Δημοσίευση από lakisscorpio »

τι να πω???τελευταιο παιχνιδι της σεζον και το χασανε μ'αυτην την κωλο-ομαδα!!!!μπραβο σας!!!
Μπρικτς ελπιζω να μην δε ξαναδουμε στην Τουμπα...μεγαλη απογοητευση!!!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

aspromaura ioannina έγραψε:
desperando έγραψε:Εσύ είσαι η αντίθετη γνώμη?
και επειδη σας μπερδεύω, εσύ είσαι το κολληταρι του Μήτσου?
Βλεπεις φαντασματα μου φαινεται.ποιος μητσος και πρασσειν αλογα?
Ρε φίλε τι φαντάσματα.
Είστε τρεις Γιαννιώτες που​έχετε παρόμοια νικνειμ.
Απλά θέλω να ξέρω με ποιον μιλάω.
Αν δεν είσαι εσύ αυτός που έγραψε για τον μητσιο...οκ και πάμε παρακάτω.

Από κει και πέρα αυτά που γράφεις για τον Σαββίδη είναι τουλάχιστον μακακιες
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

aspromaura ioannina έγραψε:Ειρωνιες και χλευη σε οποιαδηποτε αντιθετη γνωμη. Δυστυχως επαληθευομαι.
Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε; Πέταξες πέντε και τις ονόμασες και "αντίθετη άποψη"; Ότι σε κοροϊδέυει αυτός που έβαλε ένα κάρο λεφτά και σ' έσωσε από τη μοίρα της κούλας, της γριάς και του ρούλη; Και σε ειρωνευόμαστε εμείς οι κακοί; Άστο ρε φίλε, είμαστε και φορτωμένοι.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Re: Π.Α.Ο.Κ.-παο 2-3, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Αυτά βλέπει ο Γούμενος και τρίβει τα χέρια του... :nairepaok:
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

trouman έγραψε:Πολλά ενδιαφέροντα λέγονται αυτές τις στιγμές, όπως ότι ο Ίβιτς είπε παραιτείται και γιατί κινδυνεύουν τα παιδιά του αδερφού του, θυμάστε κάτι δηλώσεις; Ο Σαββίδης είπε πολύ σοβαρά πράματα για απειλές..σε διάφορους δικούς του αυτές τις μέρες
Σωστός!

Ioannina, οι θέσεις σου περί " αστυνομίας σκέψης" , είναι απαράδεκτες. Όταν είσαι σ ενα δημόσιο φόρουμ , θα πρέπει να μάθεις να δέχεσαι την κριτική και την αντίθετη άποψη, ασχέτως εάν είσαι μειοψηφούσα ή πλειοψηφούσα άποψη.
Προσβάλλεις και τους συνοπαδους σου μ αυτά , δεν το καταλαβαινεις?

Όσον αφορά την ομάδα, ήμασταν βέβαια χάλια στα πλει-οφ και δικαίως καταλήξαμε εκεί που καταλήξαμε.... Θα πρότεινα να θυμηθούμε όλοι πως ήμασταν τις προηγούμενες χρονιές , όταν ήδη ήμασταν διαλυμένοι από τον Μάρτιο.
Και να συγκρίνουμε με φέτος.

Και βέβαια έγιναν και φέτος λάθη , από ΤΔ και προπονητή αλλά και παίκτες...

Έχουμε βεβαίως πολλά να διορθώσουμε και ξέρουμε πια τι χρειαζόμαστε για ν ανέβουμε σκαλί.

Θα πρότεινα να ξαναδείτε ,όσοι διαφωνείτε, τις δηλώσεις Σαββίδη περί πιέσεων και απειλών και μετά να ξανακανεται την κριτική σας στην ομάδα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”