8. Amr Warda
- Sick Bastard
Re: 7.Amr Warda
ok παιδιά, μιλάτε 2 σελίδες τώρα για το αν ο Warda θα παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ
επειδή περπατούσε χαλαρός με έναν φίλο του και τραγουδούσε.
Να το ψάξουμε σε βάθος το ζήτημα
- PAOK_Antarctica
Θεούλης!Hermann έγραψε:Το ίδιο ακριβώς περιστατικό συνέβη πριν 3-4 μέρες με έναν φίλο μου. Καθόταν μόνος(!) και τραγουδούσε σύνθημα(όχι το ίδιο) και όταν πήγε και του είπε στα αγγλικά να βγούνε σέλφι ο Αμρ απάντησε "Ελληνικά μίλα ρε μαλ*κα"!
- episimos73
Ρε συ sick, από μισό σχόλιο ο καθένας μας έκανε, σιγά πια. Σαν τα τρία μέτρα του Ενρίκε το ξεχείλωσες...Sick Bastard έγραψε:ok παιδιά, μιλάτε 2 σελίδες τώρα για το αν ο Warda θα παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ
Είπε ένας μια κουβέντα και γράψαν σε αυτή τη 1-1,5 σελίδα διάφοροι γνώμες. Έτσι είναι τα Φόρουμς, αυτός είναι ο σκοπός τους, πρώτη φορά γίνεται αυτό δηλαδή; Τέλοσπαντων, άσκοπες αναλύσεις κάνουμε τώρα. Ας μπει τελεία εδώ.Sick Bastard έγραψε:ok παιδιά, μιλάτε 2 σελίδες τώρα για το αν ο Warda θα παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ
- V-olakiotis
Ένα στα δυο τραγούδια που μου έρχονται καθημερινά στο στόμα ακόμα κι όταν παιζω με τ κορίτσια μου, είναι συνθήματα του ΠΑΟΚ..
Έχει την "αρρώστια" κι ο Αμρ από ότι φαίνεται....
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Λοιπόν το αρρωστακι ο Ουαρντα, αν θυμάστε πέρσι ήταν στο παλατάκι. Εκείνη την μέρα βαφτίστηκε ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ...
Οπότε μην τα βάζετε με το παλικάρι
SM-G935F
Οπότε μην τα βάζετε με το παλικάρι
SM-G935F
- episimos73
Αν του έκανες ένα αμπαλαεα, θα γουσταρε τρελά. Μεταδώστε την τρέλα μας για τον ΠΑΟΚ, όπου τους βρίσκετε!!!episimos73 έγραψε:Μαζί του κι εμείς ρε παιδιά....
Εδώ εγώ στον άλλον του αγόρασα τις προάλλες το γάλα των παιδιών του και έμεινε μλκ
Το είχε ανάγκη; Όχι φυσικά. Αλλά θα το θυμάται......
SM-G935F
- episimos73
Το παίζω σοβαρός στη γειτονιά πιλότε 
Ο Αιγύπτιος πάντως δεν χρειάζεται παραπάνω τρέλα, έχει να φάνε και τα εγγόνια του!

Ο Αιγύπτιος πάντως δεν χρειάζεται παραπάνω τρέλα, έχει να φάνε και τα εγγόνια του!
Α τότε δεν κάνεις για επιτελικός στον ΠΑΟΚV-olakiotis έγραψε:Ένα στα δυο τραγούδια που μου έρχονται καθημερινά στο στόμα ακόμα κι όταν παιζω με τ κορίτσια μου, είναι συνθήματα του ΠΑΟΚ..
Τρελαρα σίγουρα ΠΑΟΚ είσαι εσύpilotos έγραψε:Αν του έκανες ένα αμπαλαεα, θα γουσταρε τρελά. Μεταδώστε την τρέλα μας για τον ΠΑΟΚ, όπου τους βρίσκετε!!!episimos73 έγραψε:Μαζί του κι εμείς ρε παιδιά....
Εδώ εγώ στον άλλον του αγόρασα τις προάλλες το γάλα των παιδιών του και έμεινε μλκ
Το είχε ανάγκη; Όχι φυσικά. Αλλά θα το θυμάται......
SM-G935F
- john4serres
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
λιγος οπως στα περισσοτερα δυσκολα ματς. Αν σε λογιζουν για λυση στα εξτεμ του χρονου,θα φαμε τα μουτρα μας.
Μπορεις να βοηθησεις αν πρεπει να ξεκλειδωσουμε την αμυνα του λεβαδειακου η της κερκυρας,αλλα μεχρι εκει
Μπορεις να βοηθησεις αν πρεπει να ξεκλειδωσουμε την αμυνα του λεβαδειακου η της κερκυρας,αλλα μεχρι εκει