9.Aleksandar Prijovic
Re: 9.Aleksandar Prijovic
θα είχε ενδιαφέρον να τον έβαζε στη θέση του Κάμπος και να παίζαμε για 10-15 λεπτά (μέχρι να βγάλει και τον Κλάους) με τα δύο σέντερ φορ ταυτόχρονα. Ελπίζω να το δούμε κάποια στιγμή φέτος.
- kataramenos5
Ειπα να γραψω κι εγω μια μλκια .Τοσες και τοσες διαβασαμε τελευταια.Al Bandy έγραψε:Που να έπαιζε και για την ομάδα δλδ όπως ο Κλάους.kataramenos5 έγραψε:Αυτο που μ ανησυχει ειναι οτι δεν ειχε καθολου συμμετοχη στο παιχνιδι.Αφαντος για μιση ωρα.Ουτε μαρκαρει ουτε τιποτα Παιζει μονο για την παρτη του και οχι για την ομαδα.
2 τάκλιν ανά λεπτό θα είχε.
-
Νομίζω έγραψαν ότι είχε ένα τραυματισμό στην κλιδα πριν τον πάρουμεjoshua έγραψε:Καλα υπομονη εννοειται πως θα κανουμε, αλοιμονο αν καποιος βγαλει κριση με 120 λεπτα, ποσο μαλλον για εναν παικτη που εχει ηδη βαλει 2 πολυ ομορφα και σημαντικα γκολ.Απλα για εναν παικτη που εχει κανει κανονικα προετοιμασια και δεν ειχε καποιον μυικο τραυματισμο, η ελλειψη φυσικης καταστασης μου ακουγεται καπως.Παντως ο Ιβιτς φαινεται να ειχε διαφορετικο ειδος φορ στο μυαλο του αποτι οι περισσοτεροι απο εμας.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Με τρωει ο κωλος μου αλλα ποτε δεν διστασα να γραψω τι σκεφτομαι...Ειναι περιεργη περιπτωση παικτη ο Σερβος.Εξακολουθω να μην τρελαινομαι με το στυλ παιχνιδιου του αλλα αν το κοντερ γραφει γκολ ποιος μαμει τι μου αρεσει και τι οχι εμενα!!!
- back in black
Έχω την ίδια ακριβώς αίσθηση.joshua έγραψε:Με τρωει ο κωλος μου αλλα ποτε δεν διστασα να γραψω τι σκεφτομαι...Ειναι περιεργη περιπτωση παικτη ο Σερβος.Εξακολουθω να μην τρελαινομαι με το στυλ παιχνιδιου του αλλα αν το κοντερ γραφει γκολ ποιος μαμει τι μου αρεσει και τι οχι εμενα!!!
Ο Ίβιτς ήθελε μαντζιοειδες
Φορ να μαζεύει μπάλες κ να μοιράζει ωραια
Εκπληκτικό μοίρασμα παιχνιδιού με το κεφάλι συνεργασίες , φανερά ξερει κ μπαλα
Βεβαια το σημερινό παιχνιδι δεν ειναι για π κριτική αλλα θα μου πεις οι φορ του γαβρου με τετοια φτάνετε στ διψήφιο αριθμο
Πιο ποκυ Χάρηκα για το πως μοίραζε με το κεφάλι παρα με τα γκολ
Φορ να μαζεύει μπάλες κ να μοιράζει ωραια
Εκπληκτικό μοίρασμα παιχνιδιού με το κεφάλι συνεργασίες , φανερά ξερει κ μπαλα
Βεβαια το σημερινό παιχνιδι δεν ειναι για π κριτική αλλα θα μου πεις οι φορ του γαβρου με τετοια φτάνετε στ διψήφιο αριθμο
Πιο ποκυ Χάρηκα για το πως μοίραζε με το κεφάλι παρα με τα γκολ
- PAOK_Antarctica
Θα διαβάζει κανένας άσχετος τα σχόλια και θα νομίζει ότι οι Κλάους Κουλούρης παίζανε όλη την χρόνια με αντίπαλο την Μπαγερν και την Ρεαλ και ήρθε ο Πριγιο και τα βάζει με την κωλοπετινιτσα. Αν έχεις συνηθίσει αμυντικά φορ τόσα χρόνια λογικό να σου φαίνεται παραξενος
-
Ευτυχώς δεν φάγαμε τον παπά με ανσαριφαντ μπράβο ιβιτς για την ανακάλυψη αυτού του παιχταρά μακάρι να έχεις ρήτρα απλησίαστη ξέρει κανεις ποσό ρήτρα έχει ;
Παντως πως καναμε τοσα χρονια το έγκλημα χωρις φορ μπροστα
Η διαφορα κανει μπαμ
Η διαφορα κανει μπαμ
- Παλαιολόγος
το βασιλειο του Τρομου με τον σερβο στο κουτι!
ειναι πανυψηλος,επομενως και τελειως αμπαλος να ηταν δεν μπορεις να τον περασεις στα ψιλα
αλλα ειναι και γεροδεμενος,δεν ειναι κοκκαλιαρης,παιρνει χαλαρα θεσεις μεσα,δεν τον ριχνεις
μεχρι εδω θα ειχαμε εναν καλο φορ
ο συγκεκριμενος ομως εχει και τεχνικη!ειναι πολυ καλος κεφαλοσφαιριστης οπως φαινεται,ξερει κοντρολ,να μοιραζει,τον βλεπω να χει και ντριπλα απλα λογω ταχυτητας δεν ειναι στα συν του αυτη...ειναι φωτια με λιγα λογια ο τυπος
και εκει που λες οκ αρκετα,στο κατω κατω ειναι αργος
εξω απο το κουτι εχει φοβερο σουτ!μεγαλη εμπιστοσυνη στο ποδι του.και μαλιστα μπορει να σουταρει εν στασει και δυνατα!
παιχταρα,ξεκινας ιδιαιτερα επιφυλακτικος μαζι του και καταληγεις ενθουσιωδης!
σημερα ειδα το μισο παιχνιδι,οσο παιξαμε χασαμε μετρα μπροστα,αναγκαζοταν να γυριζει για να παρει μπαλα συχνα
παρολαυτα εγραψε τις φορες που χρειαστηκε.τι να λεμε
ειναι πανυψηλος,επομενως και τελειως αμπαλος να ηταν δεν μπορεις να τον περασεις στα ψιλα
αλλα ειναι και γεροδεμενος,δεν ειναι κοκκαλιαρης,παιρνει χαλαρα θεσεις μεσα,δεν τον ριχνεις
μεχρι εδω θα ειχαμε εναν καλο φορ
ο συγκεκριμενος ομως εχει και τεχνικη!ειναι πολυ καλος κεφαλοσφαιριστης οπως φαινεται,ξερει κοντρολ,να μοιραζει,τον βλεπω να χει και ντριπλα απλα λογω ταχυτητας δεν ειναι στα συν του αυτη...ειναι φωτια με λιγα λογια ο τυπος
και εκει που λες οκ αρκετα,στο κατω κατω ειναι αργος
εξω απο το κουτι εχει φοβερο σουτ!μεγαλη εμπιστοσυνη στο ποδι του.και μαλιστα μπορει να σουταρει εν στασει και δυνατα!
παιχταρα,ξεκινας ιδιαιτερα επιφυλακτικος μαζι του και καταληγεις ενθουσιωδης!
σημερα ειδα το μισο παιχνιδι,οσο παιξαμε χασαμε μετρα μπροστα,αναγκαζοταν να γυριζει για να παρει μπαλα συχνα
παρολαυτα εγραψε τις φορες που χρειαστηκε.τι να λεμε
- Παλαιολόγος
μην με λες τετοια,ποια ρητρα; ελπιζω να μην βαλαν καμιαPhoenixgrg έγραψε:Ευτυχώς δεν φάγαμε τον παπά με ανσαριφαντ μπράβο ιβιτς για την ανακάλυψη αυτού του παιχταρά μακάρι να έχεις ρήτρα απλησίαστη ξέρει κανεις ποσό ρήτρα έχει ;
- Petros1988