5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Re: 43.Fernando Lopes dos Santos Varela
Oυτε να φυγει λεω, ουτε αχρηστο τον βγαζω. Λιγο δαγκωσανε τον Ιβαν ειπα.
Δε ξέρω για την τιμή,στο γήπεδο πάντως,τις δικές μου προσδοκίες δεν τις έχει εκπληρώσει.
Το καλύτερο στοιχείο του,που έχω διακρίνει είναι το man to man, αν κολλήσει πάνω στον αντίπαλό τον καταπίνει.
Το καλύτερο στοιχείο του,που έχω διακρίνει είναι το man to man, αν κολλήσει πάνω στον αντίπαλό τον καταπίνει.
τον αλλον καποια στιγμη κοντα στο κεντρο με τα @@ τον εριξε. 

- Sick Bastard
Δεν κολλάει πάντα όμως πχ, Μιλιβόγιεβιτς στο τηγάνι.obanebane έγραψε:Δε ξέρω για την τιμή,στο γήπεδο πάντως,τις δικές μου προσδοκίες δεν τις έχει εκπληρώσει.
Γενικά δεν είναι ο ηγέτης που υποτίθεται ότι γι αυτό το λόγο ήρθε.
Ακόμα τουλάχιστον.
Σα να κολλάει το μυαλό του ώρες ώρες, γιατί προσόντα δεν του λείπουν και τεχνική έχει.
Θέλω να τον δω με τη Σαλκε (καλά να ειναι) με έχει προβληματίσει αρκετά, ούτε το δυναμισμό που απαιτεί η θέση έχει,νωχελικος ειναι,βαρυς επίσης.
Ουφφφφ τα είπα και Ξαλάφρωσα.

Αυτό με την τεχνική ας το αφήσουμε καλύτερα.
Δε ξέρω ρε παιδιά,ας ελπίσουμε να ανέβει.
Δε ξέρω ρε παιδιά,ας ελπίσουμε να ανέβει.
- Sick Bastard
Ε προφανώς δεν είναι Κοντρέρας, αλλά δεν είναι με τίποτα ένα κριάρι που διώχνει.
Το ζήτημα είναι ότι εκεί που τον βλέπεις να κάνει ένα άψογο στοπάρισμα με το στήθος βγάζοντας το σώμα του μπροστά κι αφήνοντας τον επιθετικό πίσω με μία κίνηση (τεχνική) στο επόμενο λεπτό, τον βγάζει πανεύκολα εκτός φάσης ο Μάντζιος ξερω γω.
Το ζήτημα είναι ότι εκεί που τον βλέπεις να κάνει ένα άψογο στοπάρισμα με το στήθος βγάζοντας το σώμα του μπροστά κι αφήνοντας τον επιθετικό πίσω με μία κίνηση (τεχνική) στο επόμενο λεπτό, τον βγάζει πανεύκολα εκτός φάσης ο Μάντζιος ξερω γω.
Δεν ευθύνεται για την κεφαλιά...Ο Μαλεζάς τον έχασε...Δες τη φάση...Ο Βαρέλα είναι πολύ καλός και ξέρει να προωθεί και το παιχνίδι..Το μόνο που του λείπει είναι η συγκέντρωση που την χάνει σε κάποιες στιγμές του παιχνίδιου...Ωστόσο έχω παρατηρήσει πως παιχνίδι-παιχνίδι βελτιώνεται ακόμα και σε αυτόν τον τομέα..pilotos έγραψε:mbison έγραψε:Καλός χαμηλά στις μονομαχιες, κακός ψηλά, ούτε καλή θεση να πηδήξει δεν παιρνει. Απαραδεκτο γκολ φαγαμε παλι απο κεφαλια. Για 400 χιλ μεταγραφή ήταν
George özledim
obanebane έγραψε:Θέλω να τον δω με τη Σαλκε (καλά να ειναι) με έχει προβληματίσει αρκετά, ούτε το δυναμισμό που απαιτεί η θέση έχει,νωχελικος ειναι,βαρυς επίσης.
Αληθεια ειναι δυστυχως
Τον καλύπτει ο κρεσπο έως τωρα
παιδια λυπαμαι αλλα αλλη μπαλα βλεπουμε δεν εξηγειται αλλιως...ο βαρελα ειναι η νο1 λογος που η αμυνα αλλαξε εντελως εικονα...
μανιακε ο βαρελα εχει καλυψει αρκετα περισσοτερες φορες τον κρεσπο απο το αντιθετο :ugeek:
μανιακε ο βαρελα εχει καλυψει αρκετα περισσοτερες φορες τον κρεσπο απο το αντιθετο :ugeek:
Σε εντυπώσεις το λεω κυριως
Γιατι δε με εχει ενθουσιάσει εμενα πέραν απο μεμονωμένα παιχνίδια
Γιατι δε με εχει ενθουσιάσει εμενα πέραν απο μεμονωμένα παιχνίδια
Προφανώς και κατι άλλο βλέπουν κάποιοι...τι να πω...φρου φρου αλαθανστος σχεδόν...συνέχισε ετσι...
και κατι επισης πολυ σημαντικο...ο παιχτης ειναι πολυ "καθαρος" στα κοψιματα του...πολυ δυσκολα θα δωσει το φαουλ και ιδιως σε επικινδυνες θεσεις...την καρτα την τρωει πολυ δυσολα...
- pisakaipoupoula
απ τους καλύτερους αμυντικούς που θυμάμαι στην ομάδα και σε κάπως σταθερή βάση μετά τον Οκτώβρη Νοέμβρη..ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί πέφτει τέτοιο κράξιμο