Euro 2016
- pisakaipoupoula
Re: Euro 2016
Πολύ ποιότητα η Πολωνία πάντως και πέραν των Λεβαντόφσκι Μπλαζικόφσκι...δεν τους το ΄χα
Εμενα παντως ο Τσιμι σε αρκετα στοιχεια μου φερνει στο Μοντριτς 
(φτανει μονο να βρεις καποιον σαν το φετινο κρος ή στα δυσκολα παιχνιδια τον κασεμιρο...φτου λερωσα το στομα μου με τους trampas)
(φτανει μονο να βρεις καποιον σαν το φετινο κρος ή στα δυσκολα παιχνιδια τον κασεμιρο...φτου λερωσα το στομα μου με τους trampas)
ωραίος ο πιτσιρικάς (19 ετών) της Πολωνίας στα χαφ. πότε είπατε ενδιαφερθήκαμε για δαύτον;; 
Το δεύτερο ισχυρότερο αουτσάιντερ του τουρνουά κατ εμέ...Τρίτο το Βέλγιο και πρώτο (γιατί δεν κοιμάται μόνο μια φορά ο Θεός και πέρασαν και 12 χρόνια από τότε) οι "πεθαμένοι" Ρώσοι με τον βατραχομούρη Σλούτσκι της μηδενικής αμοιβής πλην bonus σε ρόλο νέου Όττο (όλοι πίσω για το απόλυτο 0 κι ότι προκύψει μπροστά) με σφιχτό κατενάτσιο τύπου Βαλκαρέζ...pisakaipoupoula έγραψε:Πολύ ποιότητα η Πολωνία πάντως και πέραν των Λεβαντόφσκι Μπλαζικόφσκι...δεν τους το ΄χα
Η δε τύχη τους χθες να ισοφαρίσουν τα Εγγλεζάκια στο 93' με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά-"δεν την ξαναπετυχαίνω ποτέ στην ζωή μου", παραπέμπει στο ίδιο ακριβώς λαγοπόδαρο του Όττο & του καρπουζά του Εστορίλ φυσικά...!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 12 Ιουν 2016, 19:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Μπαρκαρούτσος
-
Μπαρκαρούτσος
Η αλήθεια είναι ότι οι Αλβανοί και οι Ελβετοί άνετα θα μπορούσαν να ανταλλάξουν 11άδες...
oi Πολωνοί είναι ΟΜΑΔΑ !!! ειναι καλοί παικτες ξέρουν τους ρολους τους κ δε βλέπω
κανενα να το παίζει ντίβα
Πραγματικά ως τώρα οτι καλύτερο ειδα ,
βεβαια και οι Ιρλανδοι δεν ειναι αντικειμενικα δυνατοί..
κανενα να το παίζει ντίβα
Πραγματικά ως τώρα οτι καλύτερο ειδα ,
βεβαια και οι Ιρλανδοι δεν ειναι αντικειμενικα δυνατοί..
εγω παντως θελω ενα γκολακι ακομα απο τον Μιλικ να νιωσω πιο σιγουρος γιατι επαιξα πρωτος σκορερ Πολωνιας/Μιλικ (στο ιντερνετ προφανως, οχι στον τιγρη
)
παίξτο ρε στον tiger, να του τα πάρεις ,να μη κανει αλλες μετ/φεςMarianov6 έγραψε:εγω παντως θελω ενα γκολακι ακομα απο τον Μιλικ να νιωσω πιο σιγουρος γιατι επαιξα πρωτος σκορερ Πολωνιας/Μιλικ (στο ιντερνετ προφανως, οχι στον τιγρη)
Δεν εχει αναγκη αυτος, θα κανει κανα οχταπλο τζακποτ στο τζοκερ παλι και θα τα παρει απο τον κοσμακι 
Εχει δει κανείς την Ουκρανία στα προκριματικά ή στα φιλικά να μου πει αν είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους Ρώσους;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Το Euro και όσα γίνονται πέριξ αυτού, εννοώ το ξύλο που πέφτει μεταξύ "οπαδών" χώρων, κρύβει την επερχόμενη διάλυση της Ευρώπης που γνωρίζαμε, τα επόμενα χρόνια
SM-G935F
SM-G935F