Εννοεί προφανώς Τρίτη ή Τετάρτη, πράγμα που με καιει και μενα καθως παιζει να ειμαι πανω και στη συνεχεια Κυριακη στον Ατρόμητο.nothu έγραψε: Με τρολαρεις;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ
-
Luis ramirezmakispaspartou έγραψε:Τελικά ο Καραμητρούσης που έγραφε στο live του Μηλιου ποιον εννοούσε?Δεκάρι που ξεκινάει δρομολόγιο Λίμα-Μαδρίτη-Θεσσαλονίκη?
Είναι ένας ελεύθερος στο τρανσφερμαρκτ είμαι με κινητό και δεν μπορω να βάλω λινκ
-
panpangr77 έγραψε:Luis ramirezmakispaspartou έγραψε:Τελικά ο Καραμητρούσης που έγραφε στο live του Μηλιου ποιον εννοούσε?Δεκάρι που ξεκινάει δρομολόγιο Λίμα-Μαδρίτη-Θεσσαλονίκη?
Είναι ένας ελεύθερος στο τρανσφερμαρκτ είμαι με κινητό και δεν μπορω να βάλω λινκ
Τον βρηκα αυτόν δε μου γέμισε το μάτι...Πίστεψα οτι θα ειναι κατι πιο ψαγμενο!
Οντως δε φαινεται κατι σπουδαίο αυτος ..
Για χαφ μπορούμε να περιμένουμε θαρρω
Ο ραικοβιτς ειναι γουιν γουιν κατάσταση πιστευω
Για χαφ μπορούμε να περιμένουμε θαρρω
Ο ραικοβιτς ειναι γουιν γουιν κατάσταση πιστευω
Στο όλα γράφει για 3ετες για Ραικοβιτς. Πάντως δεν ξέρω αν είναι καλύτερος από τους τωρινούς. Κάθε χρόνο άλλαζε ομάδα και έπαιζε περίπου 10 ματς. Νταμάρι βέβαια 1.91
Μήπως ο υποτιθέμενος χαφ είναι ο Σαμαράς??
Όπως έχω γράψει κ παλαιότερα θεωρώ ότι ο παίκτης δεν κάνει για Τούμπα αλλά αν είναι να έρθει με 300 χιλιάρικα..καλώς να ορίσει..
Όπως έχω γράψει κ παλαιότερα θεωρώ ότι ο παίκτης δεν κάνει για Τούμπα αλλά αν είναι να έρθει με 300 χιλιάρικα..καλώς να ορίσει..
Πιο πολυ τον θελω γιατι απο τη βασική τριάδα μπορει να μη μεινει κανεις του χρονουmbison έγραψε:Στο όλα γράφει για 3ετες για Ραικοβιτς. Πάντως δεν ξέρω αν είναι καλύτερος από τους τωρινούς. Κάθε χρόνο άλλαζε ομάδα και έπαιζε περίπου 10 ματς. Νταμάρι βέβαια 1.91
analog έγραψε:Μήπως ο υποτιθέμενος χαφ είναι ο Σαμαράς??
Aν το εγραψε το ολα δηλαδη ο πετρωτος ξεχαστε σιγουρα το τριετες πιθανον και τον παιχτη.
Εγγυηση παπατζηλικιου-αποτυχιας ειναι ο τυπος.
Διαγραψτε αυτο το γαυροσαιτ και αυτον τον στοκο απο τις επιλογες σας λαιμαι.
-
Ο Ραϊκοβιτς (που βλέπω μέχρι και να ανακοινώνεται άυριο) με ψήνει. Αριστεροπόδαρος, δυνατός, καλός στον αέρα, τσαμπουκάς και με εμπειρία Μπουντεσλίγκα. Αυτό που φοβάμαι είναι μην έχει βαρύνει πολύ με τους τραυματισμούς και δεν στρίβει, χωρίς να έχω και καμιά κάψα για σέντερ μπακ-σπρίντερ, όπως άλλοι. Κι επίσης, καλός ο τσαμπουκάς, αλλά μην είναι πυροβολημένος τελείως...
- και 1 επισκέπτης
σε σερβικο σαιτ ειναι η αναφορα του αρθρου. αλλα και παλι δεν σημαινει οτι κι αυτοι ειναι εγκυροι!obanebane έγραψε:
Aν το εγραψε το ολα δηλαδη ο πετρωτος ξεχαστε σιγουρα το τριετες πιθανον και τον παιχτη.
Εγγυηση παπατζηλικιου-αποτυχιας ειναι ο τυπος.
Διαγραψτε αυτο το γαυροσαιτ και αυτον τον στοκο απο τις επιλογες σας λαιμαι.
- ilovegame27
- ilovegame27
Αρα πάμε μόνο για αμυντικό!Και πιθανόν τον Ραικοβιτς που μας έκανε τον δύσκολο όλο το καλοκαίρι