10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
Εχει δικιο ο θανιξ.
Ρε μη με δουλευετε, απλα φοβαμαι το ξυλο π θα προσπαθουν να του ριξουν τα ταγαρια στην ελλαδα. Ατιμωρητα.
Ρε μη με δουλευετε, απλα φοβαμαι το ξυλο π θα προσπαθουν να του ριξουν τα ταγαρια στην ελλαδα. Ατιμωρητα.
rain, αυτή τη φώτο που είναι πριν 20 μέρες την είδες; Ποιος θα τον κάνει καλά αυτόν; Ο Γούτας;;;rainmaker έγραψε:Εχει δικιο ο θανιξ.

- Lacedaemonian
Μια απ τα ιδια αδελφε....klainmein έγραψε:Καλά ρε μ@λ@κες τον Μπερμπάτοφ φέρατε ή των οδηγό του ρούλη για τα χωράφια της Γ΄;;;
![]()
ΥΓ Από προχθές στις 00:16 νομίζω που έσκασε η βόμβα, δε θυμάμαι τι έχω κάνει 2 μέρες ούτε στη δουλειά, ούτε στο σπίτι...Το μόνο που τριγυρνάει στο μυαλό μου είναι οι κινήσεις του στο γήπεδο που έχω λιώσει να βλέπω στα βιντεάκια...

- kataramenos5
Δηλαδη σοβαρα το λεγες?rainmaker έγραψε:Εχει δικιο ο θανιξ.

Για να του ρίξουν ξύλο, πρέπει πρώτα να τον προλαβαίνουν.
Κι όσο ράθυμο κι αν είναι το στυλ του, αν θέλει, δεν μπορείς καν να τον ακουμπήσεις.
Δείτε πως σε όλα τα βίντεο με τα γκολ του, πως ξεφορτώνεται τα ντερέκια μαύρα κι άσπρα
που έχουν σκαρφαλώσει πάνω του, τον πιάνουν, έρχοναι με χίλια από πίσω του για τάκλιν κτλ.

Κι όσο ράθυμο κι αν είναι το στυλ του, αν θέλει, δεν μπορείς καν να τον ακουμπήσεις.
Δείτε πως σε όλα τα βίντεο με τα γκολ του, πως ξεφορτώνεται τα ντερέκια μαύρα κι άσπρα
που έχουν σκαρφαλώσει πάνω του, τον πιάνουν, έρχοναι με χίλια από πίσω του για τάκλιν κτλ.

Το βλεπω ... το ξαναβλεπω.. Δεν μπορει να ειναι αληθεια..
Ο super star dimitar berbatov με το 10 στην πλατη.. να βγαζει selfie στην τουμπα και ο λαος απο πισω να παραληρει..
Απιστευτα πραγματα...
Ο super star dimitar berbatov με το 10 στην πλατη.. να βγαζει selfie στην τουμπα και ο λαος απο πισω να παραληρει..
Απιστευτα πραγματα...
Τιμη μου που αχνοφαινομαι στο βαθος της σελφι του μεγαλυτερου παιχτη βασει στατιστικων που πατησε το ποδι του στην Ελλαδα!

- potamda
- Bet Guru 2023
Ξέρει κάποιος στην εθνική του γιατί δεν παίζει; Έχει σταματήσει ή θεωρείται ανέτοιμος;
-
potamda έγραψε:Ξέρει κάποιος στην εθνική του γιατί δεν παίζει; Έχει σταματήσει ή θεωρείται ανέτοιμος;
Σταμάτησε για να μην ταλαιπωρείται με ταξίδια κλπ κλπ έχει πει και να αφοσιωθεί στο Σύλλογό του (που, παιδιά, δεν κάνω πλάκα αλλά είναι ο ΠΑΟΚ!!!!!!!!!

το έχει "κοψει" με την εθνική εδω και χρόνια (για το "χρονια" δεν ειμαι σιγουρος αν και πριν 3 χρονια που ετυχε να τους δω σεν ηταν στην ομαδα)potamda έγραψε:Ξέρει κάποιος στην εθνική του γιατί δεν παίζει; Έχει σταματήσει ή θεωρείται ανέτοιμος;
οι βουλγαροι ειναι γι τ αναθεμα με την οπαδική προσωπολατρεία και με την εξωγηπεδική ζωή
πολλες φορες χειροτεροι απο εμας
τελείωσε οταν για συνεχόμενη φορά παρουσιας του στην εθνική του το μισο γηπεδο της λέφσκι (εδρα εθνικής) τον εβριζε λογω της σχεσης του με την τσεσεκα
Πήρε την απόφαση να σταματήσει από την Εθνική γιατί ήταν μονίμως ο αποδιοπομπαίος τράγος για ότι κακό συνέβαινε. Κυριολεκτικά, σε κάθε στραβοπάτημα της Εθνικής όλα τα τοπικά μέσα τον ξέσκιζαν (τηλεόραση, εφημερίδες κλπ.).potamda έγραψε:Ξέρει κάποιος στην εθνική του γιατί δεν παίζει; Έχει σταματήσει ή θεωρείται ανέτοιμος;
Επίσημα, είχε δηλώσει ότι σταμάτησε γιατί ήταν εξαντλητικό το πρόγραμμα και ήθελε να αφοσιωθεί στη United, αλλά ο πραγματικός λόγος ήταν γιατί πολύ συμπατριώτες του τον πολεμούσαν.