4.Marin Leovac
Re: 4.Marin Leovac
Σωστά έπραξε εκείνη την εποχή ο Στέφενς. Πέρασαν από τότε δύο χρόνια και ο Τζαβέλλας ειδικά φέτος έχει ρήξει πολύ δουλειά και σωματικά θυμίζει τον αθλητή που έπαιζε πριν μια 5ετια βασικός στην Αίντραχτ.zarathustra79 έγραψε:Τον τζαβέλλα τον γύρισε στα σεντερμπακ ο στέφενς όχι γιατί το είχε δει ένα βράδυ στον ύπνο του, αλλά γιατί είχε βαρύνει πολύ για να παίζει στα πλάγια (αν έκαναν όπως λες σμπαράλια τον λέοβατς, πολύ πιθανό να το κάνουν περισσότερο αν είναι απέναντι τους ο τζαβέλλας) κ επειδή επίσης ήθελε το ένα από τα δυο σέντερμπακ να έχουν τη δυνατότητα να παίζουν με τη μπάλα στα πόδια. Από τότε μόνο σε περιπτώσεις ανάγκης ξανάπαιξε στα πλάγια ο τζαβέλλας...aoratos έγραψε:Παρότι παίκτης με χαμηλό ταβάνι θα αξιοποιηθεί κατάλληλα από τον Ίβιτς και ως αριστερό μπακ θα δώσει βοήθειες. Όταν γυρίσει ο Χάτζι από τον τραυματισμό ίσως θα πρέπει να σκεφτεί και τον Giorgio στην θέση του για τα play-off μιας και σε ματς υψηλών απαιτήσεων φαίνονται πολύ οι αδυναμίες του Κροάτη. Δυσκολεύομαι να ξεχασω πως τον σμπαράλιασαν Φουστερ και Καμπιάσο στο ματς με τον γαύρο.
Μου αρέσει ο Τζαβέλλας στο κέντρο της άμυνας αλλά όταν γυρίσει ο Χάτζι πίσω θεωρώ ότι υπάρχει η ευχέρεια να δοκιμαστεί ο Τζαβέλλας στα πλάγια μιας και Βίτορ-Χάτζι απο άποψη χαρακτηριστικών συνθέτουν ένα ισοροπημένο δίδυμο. Ο Βίτορ έχει καλούτσικες δυνατότητες με την μπάλα στα πόδια για δημιουργικό CB όπως και ο Χάτζι για CB 'επαφής'. Το ότι ο Τζάβε δεν είναι LB επιπέδου Λίνο ή Ρατς δεν σημαίνει ότι δεν είναι στο επίπεδο του Leovac αν όχι σε καλύτερο.
Υ.Γ. Μανιακέ, με Τζαβ μην είσαι σίγουρος για τίποτα

- ΑποστόληςΑ
Από την πρώτη στιγμή που έπαιξε φάνηκε ότι δεν έχει επιθετικές αρετές (κάτι που προφανώς του στοιχίζει την μόνιμη θέση στην Εθνική Κροατίας), αλλά είναι καλός αμυντικά. Του πάνε τα συστήματα με 4 αμυντικούς αλλά καθόλου η θέση του full-back. Μόνο ο ΙΤ δεν το είχε δει και αυτό ήταν ανέκαθεν μία από τις διαφωνίες μου με τον ΙΤ.
- ΑποστόληςΑ
Εννοώ ότι μπροστά μπορεί να δώσει και δίνει πολύ περισσότερα από ότι πίσω
SM-G920F
SM-G920F
Είτε σαν μπακ, είτε σαν μπακ-χαφ, το πνευμόνι του και τα πολύ δυνατά του πόδια τον "στέλνουν" συνέχεια προς τα μπρος, όπως βλέπω κι εγώ!!!
Απλά σαν μπακ χαφ δεν τον είδαμε σε αρκετά συνεχόμενα παιχνίδια λόγω τραυματισμών, αλλά αν θυμάστε καλά "κράζαμε", έστω ήπια, (προσωπικά εγώ σίγουρα πάντως) και τον Τζαβ γιατί δεν του έριχνε ούτε ματιά ως αριστερό στόπερ και τον άφηνε και ακάλυπτο όταν προωθούνταν...
Απλά σαν μπακ χαφ δεν τον είδαμε σε αρκετά συνεχόμενα παιχνίδια λόγω τραυματισμών, αλλά αν θυμάστε καλά "κράζαμε", έστω ήπια, (προσωπικά εγώ σίγουρα πάντως) και τον Τζαβ γιατί δεν του έριχνε ούτε ματιά ως αριστερό στόπερ και τον άφηνε και ακάλυπτο όταν προωθούνταν...

- ΑποστόληςΑ
Δεν με κατάλαβες αδελφέ! Για τον Leovac μιλάμε!pilotos έγραψε:Εννοώ ότι μπροστά μπορεί να δώσει και δίνει πολύ περισσότερα από ότι πίσω
Σε σχέση με τον Λίνο που τον είδαμε μέχρι τη δύση της καριέρας του, είναι ήδη πολύ καλύτερος στο εξής.
Ο Λίνο δεν έδωσε ποτέ ένα σωστό πλάγιο. 99.5% ήταν αλλαγή κατοχής μπάλας
SM-G920F
Ο Λίνο δεν έδωσε ποτέ ένα σωστό πλάγιο. 99.5% ήταν αλλαγή κατοχής μπάλας
SM-G920F
Συμφωνώ κι εγώ. Μπορεί να μήν έχει το κουβάλημα μπάλας με εκείνη την καταπληκτική ντρίπλα του Λίνο, αλλά στην επίθεση είναι καλύτερος από όλα τα άλλα αριστερά μπακ των τελευταίων χρόνων, του Ρατς συμπεριλαμβανομένου. Ο Ρουμάνος όμως ήταν πιο «συμπαγής» πίσω (μέχρι να τα παρατήσει...), ενώ ο Κροάτης κάνει αρκετές φορές λάθη στο μαρκάρισμα.pilotos έγραψε:Μάλλον ανάποδα Αποστολε
Συνολικά πάντως, μάλλον είναι το καλύτερο αριστερό μπακ του πρωταθλήματος, νομίζω ότι και ο Τούντορ θα συμφωνούσε σε αυτό.

Τον ρουμανο, στον ΠΑΟΚ τον είδαμε σε υψηλό επίπεδο για λίγο διάστημα. Μετά κάπου χάλασε η μαγιά όπως λέει κι ο Στέφανος.
Τεσπα, το παιδί έχει προσόντα, τα απίστευτα τρεξίματα που κάνει, θα δείξει αν θα κολλήσει με την ομάδα.
SM-G920F
Τεσπα, το παιδί έχει προσόντα, τα απίστευτα τρεξίματα που κάνει, θα δείξει αν θα κολλήσει με την ομάδα.
SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τρί 15 Μαρ 2016, 15:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όσο τον βλέπω ως αριστερό μπακ,τόσο πιστεύω στην αξία του.
Μέχρι στιγμής έχω δει σέντρα ξυράφι συστημένη,σέντρα παράλληλη-μισό γκολ και σέντρα στο δεύτερο δοκάρι.Επίσης παίζει πολύ σωστά το 1-2 και εκμεταλλεύεται άψογα τα overlap.
Τον πιστεύω πραγματικά πάρα πολύ.Θεωρώ οτι τον έχουμε αδικήσει πολύ φέτος με κύρια αιτία οτι έπαιζε μπακ/χαφ.
Μέχρι στιγμής έχω δει σέντρα ξυράφι συστημένη,σέντρα παράλληλη-μισό γκολ και σέντρα στο δεύτερο δοκάρι.Επίσης παίζει πολύ σωστά το 1-2 και εκμεταλλεύεται άψογα τα overlap.
Τον πιστεύω πραγματικά πάρα πολύ.Θεωρώ οτι τον έχουμε αδικήσει πολύ φέτος με κύρια αιτία οτι έπαιζε μπακ/χαφ.
- Ekatnetworkltd
Καλά ένα είναι σίγουρο χρόνια τώρα οι σέντρες από αριστερά δεν έχουν σχέση με τις σέντρες από δεξιά,και άν ποτέ θέλουμε να ανέβουμε επίπεδο πρέπει οι εκ των δεξιών να φτάσουν τους αριστερούς!
Sent from my iPhone 6s plus using Tapatalk

Sent from my iPhone 6s plus using Tapatalk