Μήπως το οτι διαθέτει όλα τα στοιχεια για να εξελιχθεί σ ενα πρώτης κλάσης οκταρι;η μάλλον τα20 γκολ που έβαλε πέρσι παιζοντας χαφAthens έγραψε:ηθελα να ηξερα τι του βρηκαν, τι?
52.Erik Sabo
Re: 52.Erik Sabo
- kataramenos5
pilotos έγραψε:Χλιμιντρίζει
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- theodorsalonika
παοκαρα23 έγραψε:Μήπως το οτι διαθέτει όλα τα στοιχεια για να εξελιχθεί σ ενα πρώτης κλάσης οκταρι;η μάλλον τα20 γκολ που έβαλε πέρσι παιζοντας χαφAthens έγραψε:ηθελα να ηξερα τι του βρηκαν, τι?
αυτος αμα εξελιχθει ετσι πως παει γραψτε μου....το καλοκαιρι τον βλεπω να γυρναει πισω στην ομαδα του γιατι μονο για κει ειναι..
- ΑποστόληςΑ
Εγώ εκτιμώ ότι έχει στοιχεία να γίνει καλύτερος του Kace. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι παίζει στην Εθνική έστω και στον πάγκο. Αυτό βέβαια μένει να επιβεβαιωθεί στο χόρτο μέσα στη σεζόν. Προς το τέλος της σεζόν θα έχει δείξει σε μεγάλο βαθμό τα προσόντα του. Αν δεν τα έχει δείξει σημαίνει ότι - τελικά - δεν τα έχει.
Αγγουροφατσε ξεπερνα τα ψυχολογικα σου και παιξε τη μπαλαρα που ξερεις ολο το 90λεπτο
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πρώτη φορά που τον είδα με φάνηκε ένας λιγότερο αγαρμπος ποδοσφαιριστής από τους άλλους αμπαλους της τραβνα.
Αυτό που με κάνει εντύπωση είναι τα φυσικα του προσόντα όπως και ο μεγάλος διασκελισμος του το δυνατό σουτ αλλά και το ότι εχει αστείρευτες δυνάμεις. Όμως θέλει παρά πολύ δουλειά στο να βελτιώσει τις αδυναμίες του. Μου θυμίζει τον Κάτσε όταν τον εμπιστεύθηκε ο βλογιοκομμένος. Ένα αδύνατο παιδάκι με απίστευτα τρεξίματα και αντοχές. Και τι εξέλιξη είχε μέχρι σήμερα.
Αυτό που με κάνει εντύπωση είναι τα φυσικα του προσόντα όπως και ο μεγάλος διασκελισμος του το δυνατό σουτ αλλά και το ότι εχει αστείρευτες δυνάμεις. Όμως θέλει παρά πολύ δουλειά στο να βελτιώσει τις αδυναμίες του. Μου θυμίζει τον Κάτσε όταν τον εμπιστεύθηκε ο βλογιοκομμένος. Ένα αδύνατο παιδάκι με απίστευτα τρεξίματα και αντοχές. Και τι εξέλιξη είχε μέχρι σήμερα.
Μ αρεσε εκπληκτική ταχύτητα και κλ ξερει και μπάλα , κανει λάθη βεβαια
Κάκιστη ψυχολογια και σιγουρα το μουρμουρητό που άκουσα απο κερκίδα μερεα οταν έπαιρνε τη μπάλα δε βοηθάει ..
Κάκιστη ψυχολογια και σιγουρα το μουρμουρητό που άκουσα απο κερκίδα μερεα οταν έπαιρνε τη μπάλα δε βοηθάει ..
Έχουμε κλάψει μέχρι τώρα αλλά νομίζω έχει μέλλον ο συγκεκριμένος και μπορεί να βγει κελεπούρι.
-
τσιριγώτης
φαντάζεσαι σε δεκαριά χρόνια τι μπάλα θα παίζει;ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ εκτιμώ ότι έχει στοιχεία να γίνει καλύτερος του Kace. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι παίζει στην Εθνική έστω και στον πάγκο. Αυτό βέβαια μένει να επιβεβαιωθεί στο χόρτο μέσα στη σεζόν. Προς το τέλος της σεζόν θα έχει δείξει σε μεγάλο βαθμό τα προσόντα του. Αν δεν τα έχει δείξει σημαίνει ότι - τελικά - δεν τα έχει.
χθεσινό, να μήν λέτε...Μαυρο Χιονι έγραψε:Πρώτη φορά που τον είδα με φάνηκε ένας λιγότερο αγαρμπος ποδοσφαιριστής από τους άλλους αμπαλους της τραβνα.
όσο για την ηλικία, ρόμπεν/σταμ και κανα δυο (ντουζίνες) ακόμα στα 23 τους πήρε ο Φράνκυ.