Κληρώσεις (και ΟΧΙ κλήρωση) Europa League 2015-2016
Re: Κληρώσεις (και ΟΧΙ κλήρωση) Europa League 2015-2016
Οποιος εχει ελληνικη ταυτοτητα δεν μπαινει στην 8.Ειναι απλο.
Δεν νομίζω να εχει σκέτη.. Για την κρασνονταρ έγραφα πάντως
Αυτο ακριβως, μην τους κανετε τη χαρη. Αγνοειστε τους τελείως.pilotos έγραψε:Φτιάχνουν κλίμα... Για να πουλήσουν οι πουθεναδες,,, την αμπαλοσυνη τους. Αν τον ρωτήσεις να σου πει έναν παίκτη της Ντόρτμουντ, στάνταρ δεν ξέρει κανέναν.CCCP έγραψε:Λεει ο μ@λ@κ@ς ο ζαγορας τωρα "παλι σήκωσαν οι οπαδοι της ντορτμουντ πανω για τον αρη". Και που ξερεις εσυ βρε μαλακα οτι δεν ειναι απλα ενα σκουληκι? Οποιος θελει παει στο γηπεδο και σηκωνει οτι θελει.
Σας είπα, τα σκουλήκια θα ζουν και θα αναπνέουν για αυτό το ματς, αν νομίζετε ότι πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι τους, εμείς θα χάσουμε, αυτοί δεν έχει να πάνε πιο κάτω
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Όνειρα βλέπεις; ποιος θα τις πετάξει;paoktzis έγραψε:δηλαδη αν αρχισουν να πετανε μολοτοφ στην 7 εσυ τι πιστευεις θα γινειTolaros έγραψε:paoktzis έγραψε:δεν βλεπω να αρχιζει το ματς με ντορντμουν στην τουμπα ποτε
Τι χαζά είναι αυτά μωρέ, δηλαδή ο,τι κ να γίνει δεν μπορούμε να κάτσουμε εμείς στα αβγά μας?? Κ τα λύνουμε μετά τα οποία θέματα ..εξωσχολικα, δε χανόμαστε
Το πολύ πολύ να φύγει κάνα κομφετί να πούμε.

Δεν την λες και εύκολη κλήρωση αλλά θα το παλέψουμε!
Όπως έγραψαν κάποια αδέρφια η Ντόρτμουντ δεν έχει καμία σχέση με τα σκουλήκια, αν ρωτήσεις το 99% των οπαδών τους ιδέα δεν έχει για αυτές τις μπαρούφες που ακούγονται!!
Άντε τόσα χρόνια το περίμενε ο ΣΦ ΠΑΟΚ Ντόρτμουντ καλά γλέντια
Όπως έγραψαν κάποια αδέρφια η Ντόρτμουντ δεν έχει καμία σχέση με τα σκουλήκια, αν ρωτήσεις το 99% των οπαδών τους ιδέα δεν έχει για αυτές τις μπαρούφες που ακούγονται!!

Άντε τόσα χρόνια το περίμενε ο ΣΦ ΠΑΟΚ Ντόρτμουντ καλά γλέντια

Δεν εχεις και αδικο.Πρεπει να το λαβει το μηνυμα η ΠΑΕ και εκεινη την ημερα να εχει αυξημενη δυναμη ασφαλειας στις θυρες της Ντορντμουντ.Για τους μπατσους δεν ξερω,ετσι και αλλιως δεν ειναι δικο τους μαγαζι.Εμεις πρεπει να νοιαστουμε.Sera4 έγραψε:ενδελεχης σωματικος ελεγχος για πυρσους, μολοτοφ, εμπρηστικα πανια...και εισοδος μονο με εισητηριακι...ισχυρη αστυνομικη παρουσια στην κερκιδα των φιλοξενουμενων ετοιμη να παρεμβει αμεσα...απλα πραγματα...οχι οπως με τη ραπιντ που περασαν μεσα την αρτα και τα γιαννενα και οι μπατσοι καθονταν και κοιτουσαν καθως τα πετουσαν στα γυναικοπαιδα...nickzark έγραψε:Φοβαμαι επεισοδια με Ντορντμουντ και σκουλικες.Και το κακο ειναι αν και δεν ειμαι ειδικος , πως θα καταφερει η ΠΑΕ και η καθε ΠΑΕ να ξεχωρισει αναμεσα στο πληθος τα σκουλικια.Δεν θα μπουνε με ντου.εισητηρια θα παρουν.τι θα πεις.Οτι οσοι ειστε σκουλικια μιληστε??????ελπιζω ολα να πανε καλα.και κυριως εμεις να μην τσιμπησουμε
υγ στη γερμανια ανετα 6-7000 χιλιαδες ζουλου
Τερμάτισε δεύτερη μαζί με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έχασε την θέση στο Τσάμπιονς Λίγκ στη διαφορά τερμάτων. Και καμιά 15-20 βαθμούς πάνω από Ρουμπιν Λοκομοτιβ Σπαρτακ Δυναμό μοσχαςriegel έγραψε:η κουμπαν πέρσι τερμάτησε 10η και βγήκε μέσω κυπέλλου όπου έχασε 3-1 απο την λοκομοτίβ.. Δεν την εχω για να είναι στο ίδιο επίπεδο των τοπ ρωσικών.. Σίγουρα πάντως κανένα παιχνίδι εκει δεν είναι εύκολο
To Ιδανικό πιστευω, κρασνονταρ μεσα ,καμπαλα εκτος,σκουλικια μεσα
Απλά θα τελειώσει άλλο ένα παραμύθι των ερπετών...
Έτσι θα πάνε στο γήπεδο στη Γερμανία, παρέα
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/28/f78bdb1f84f41a30c0ee77c98a8282f4.jpg[/img]
Κι εδώ θα πίνουμε μπύρες παρέα να πούμε.
Αγνοούμε τους πουθεναδες.
Έτσι θα πάνε στο γήπεδο στη Γερμανία, παρέα
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/28/f78bdb1f84f41a30c0ee77c98a8282f4.jpg[/img]
Κι εδώ θα πίνουμε μπύρες παρέα να πούμε.
Αγνοούμε τους πουθεναδες.

θελω ξεκινημα με την καμπαλα μεσα για να ξεκινησω δυναμικα να παρουν ψυχολογια και τα παλικαρια :ugeek:
Έχουν ένα κωλοπαιδαράκι μπροστά παίχτουρα τον Ari άμα έχει κέφια κάνει ζημιά αλλά άμα βαριέται...όντως ζορίζονται!!!GiorgosAtha έγραψε:Φέτος πάντως που ρώτησα φίλο μου (ΚαζακστανόΡώσοagios έγραψε:Όσοι λένε για την Κράσνονταρ βατή και τέτοια κοιμούνται με τα τσαρούχια....Πολύ κωλοπετσωμένη ομάδα για να τις κάνεις γκολ φτύνεις αίμα και μπροστά πάντα βρίσκει τρόπο να βάλει έστω ένα...ότι λέω μέχρι πέρσι φέτος δεν την είδα ακόμα.Θα σας θυμίσει πολύ ΠΑΟΚ επί Σάντος.Πίσω βράχος και μπροστά θα στην κάνω....Δεν είναι καθόλου εύκολη.....) που παρακολουθεί το πρωτάθλημα εκεί... Πίσω βράχος... μπροστά όμως για να σκοράρει κάνει αίτηση, "παίρνει" σφραγίδα, την πρωτοκολλεί και περιμένει να δει αν θα γίνει αποδεκτή
![]()
Δυνατή... κωλοπετσωμένη όπως λες... αλλά αργή πίσω. Αν φάνε πρώτοι γκολ δύσκολα παίρνουν θετικό αποτέλεσμα.
Δεν λέω ότι είναι εύκολη... αλλά δεν είναι και φόβητρο. Ο Ευρωπαίος ΠΑΟΚ περνά αέρα μαζί με τους Γερμανούς.
6 π. με Αζέρους...
3-4 π. με Ρώσους...
και πέρασες μαζί με τους Γερμανούς που απέναντί τους βγάζεις γούστα.
ΥΣ. Οι Ρώσοι μπορεί να κάνουν γκέλα με τους Γκαμπλιανούς... έχουν κόμπλεξ οι Ρώσικες με υποδεέστερους αντιπάλους και την πατάνε πολλές φορές.![]()
Πολυ ανταγωνιστικο πλεον το γ.λ.
Και πισυευω πιο σκληρο , καθαρο, και στρεητ απο το φλωρο τσ.λ.
Νορμαλ ομιλος, ολο και σε καποια θηρια θα πεφταμε
Προβλεψη δικη μου, αήττητοι με 4 νικες και 2 ισοπαλιες θα περασουμε
Αντε με τον καθε μαλακα που χωνεται στο δρομο μας
Τιποτα δε μας σταματά
Και πισυευω πιο σκληρο , καθαρο, και στρεητ απο το φλωρο τσ.λ.
Νορμαλ ομιλος, ολο και σε καποια θηρια θα πεφταμε
Προβλεψη δικη μου, αήττητοι με 4 νικες και 2 ισοπαλιες θα περασουμε
Αντε με τον καθε μαλακα που χωνεται στο δρομο μας
Τιποτα δε μας σταματά
Σωστός .. Τώρα ειδα οτι πρόκειται για την fc Krasnodar ενώ εγώ κοίταζα την fc kuban krasnodarnico4 έγραψε: Τερμάτισε δεύτερη μαζί με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έχασε την θέση στο Τσάμπιονς Λίγκ στη διαφορά τερμάτων. Και καμιά 15-20 βαθμούς πάνω από Ρουμπιν Λοκομοτιβ Σπαρτακ Δυναμό μοσχας
- john4serres
θεωρω πολυ καλη ομαδα την Κρασνονταρ , αλλα καλυτερα απο Φενερ ή Μονακό
την κυριακη παιζει μεσα στην Λοκομοτιβ Μοσχας , θα ριξουμε μια ματια
την κυριακη παιζει μεσα στην Λοκομοτιβ Μοσχας , θα ριξουμε μια ματια
- Kostas_Peraia4
Αρχισαν τα δικα τους τα αρειανα.Δεν θα βαλω ουτε link ουτε ολοκληρο το αρθρο.Θα βαλω μονο αυτο που πρεπει
Θελω να σας παρακαλεσω ολους.Μη τους κανετε την χαρη.Παιζουν 2 απο τους μεγαλυτερους και τους πιο εντυπωσιακους λαους στο κοσμο.Πρεπει να το χαρουμε και να το διασκεδασουμε.Θα δουμε κερκιδαρες.Δεν αξιζει να χαλασει αυτη η γιορτηΕννοείται πως η διοίκηση της Μπορούσια θα ζητήσει εισιτήρια για τον αγώνα στη Τούμπα και είναι βέβαιο ότι αυτά θα εξαντληθούν από τους οπαδούς της γερμανικής ομάδας σε όλη την Ελλάδα…