Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Καλα δεν ειναι το προβλημα του ΠΑΟΚ ο σαββιδακος αλλα συμπεριφέρεται δαν το μικρο δωνη
Κ για μενα θα πρεπει να ναι πιο σοβαρος
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Σορυ παίδες εγώ δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς του καταλογίζετε.

Δεν βλέπω κανείς ν απαντάει σ αυτό που ρώτησε προηγουμένως (νομίζω ο Ντεσπε) , από που προκύπτει οτι αυτός έφερε "ετσιθελικά" τον Τιαμ???
Γιατί πολλοί αναθεματιζουν αλλά κανείς δεν απαντάει και δεν δίνει στοιχεία.

Εχει δικιο λοιπον ο Κωστας οταν λεει...
KOSTAS54 έγραψε: Τι επιτέλους θέλετε, καταλήξτε. Εκτός κι αν αυτοσκοπός είναι το κράξιμο.

Επίσης δεν βλέπω το κακό να απαντάει σε κάθε παπαρια που του γράφουν στον λογαριασμό του οπουδήποτε...Σιγά μην κάνει και συνέντευξη τύπου για τ αυτονόητα.

Η οικογένεια Σαββιδη έχει κάνει λάθη στην διαχείριση της ομάδας αυτά τα χρόνια, αλλά δεν υπάρχει λόγος να γράφουμε και ότι να ναι... ;)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Εφόσον είναι στελεχος του ΠΑΟΚ θα πρεπει να φέρεται με ανάλογο σοβαρότητα ..
Δεν ειναι γιος του μπαμπά μιας απλής εταιρείας...ο ΠΑΟΚ ειναι κατι μεγάλο
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Σάν τόν τρακη τόν κάναμε, πού μιλάει έχοντας πιει την αρτα καί τα γιανενα ,και γιαυτους ο βαζελος είναι τεράστιο μεγεθος ..... κάνει λάθη ενθουσιασμού λόγω ηλικίας θα στρώσει..... μανιακε ο ΠΑΟΚ της καρδιάς μάς είναι τεράστιος οι παράγοντες προ σαββιδη ανταποκρίνονταν σε αυτό ? Εκτός παντελακη φυσικά ? πόυ και αυτόν τον πετουσαμε πέτρες (το μαγαζί του) ....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Οχι αλλα δε σημαινει οτι πρεπει να αποδεχόμαστε τ α παντα ενω μπορει να βελτιωθούν
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Κάθησε και σκέψου για ποιον λόγο βρίσκεσαι στον ΠΑΟΚ και ποιος ο ρόλος σου σε αυτόν. Όσο γρηγορότερα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για εσεάνα για εμάς και για τον ΠΑΟΚ.
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Μανι, νομιζω οτι εχει σοβαρευτει λιγο παντως. Τελευταια φορα που εκανε κατι, και τον εκραξα και εγω για αυτο, νομιζω ηταν ενα ποστ/τβιτ για τον Πανιωνιο. Δεν θυμαμαι αν εχει κανει κατι αλλο απο τοτε, δεν παρακολουθω και τα σοσιαλ του καθενος καθημερινα :mrgreen: Αλλα σαν γενικη εντυπωση που εχω ειναι οτι εχει αλλαξει και εχει σοβαρευτει λιγο και τα πιο πολλα θεματα που δημιουργουνται ειναι απο αυτα που γραφουν δεξια και αριστερα διαφορα παιδια 'η δημοσιογραφοι, διορθωσε με αν κανω λαθος.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Μπορει να χεις κ δίκιο μαριανοβ κ γω δεν τα παρακολουθώ , το σχόλιο μου ήταν γενικό δεν νερω καν τι εχει ειπωθεί τωρα απλα ιςως του τα χω μαζεμένα κ μου βγήκανε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

"Put the I-phone down slowly..."!!!!

"Turn the instagram off quickly..."!!!!

:pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Θέλει δύο αετούς για την Τούμπα!

Όπως είχε αναφερεθεί και παλιότερα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, θέλουν να αγοράσουν αετό, ώστε να να πετάει πριν τον αγώνα στον ουρανό της Τούμπας, όπως κάνει και η Μπενφίκα.

Ο Γιώργος Σαββίδης γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Ιβάν, και μέλος πλέον του διοικητικού συμβουλίου, αποκάλυψε πως έχει αποφασιστεί, να αποκτηθούν δύο αετοί ένας άσπρος και ένας μαύρος!

«Θέλουμε να βρούμε έναν μαύρο αλλά και έναν άσπρο αετό. Είναι λίγο δύσκολο, αλλά θα το κάνουμε σίγουρα», έγραψε ο Γιώργος Σαββίδης, στο προσωπικό του προφίλ στο instagram.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δε φέρνει κ κανενα απο μπενφικα (παικτη)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Κάτσε βρε βιαστικέ...Να φέρουμε πρώτα τους αετούς, για να γίνει και εντυπωσιακά η παρουσίαση των παιχτών...
Perestroika_G4

Δημοσίευση από Perestroika_G4 »

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποια είναι η δουλειά του στην ΠΑΕ? Απο μπάλα είναι άσχετος αποδεδειγμένα, Αγγλικά δε ξέρει από σο έχω δει στα σχόλια του, ελληνικά ξέρει? Δε μπορούν να βρουν τον Ιβαν στο skype αλλιώς ας πούμε?
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ούτε ο Ιβάν ξέρει αγγλικά μπάλα δεν ξέρει τι κάνει εκεί?
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Ξέρουν και οι δύο Ρώσικα και τα χώνουν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”