Η απορία μου ήταν γιατί έκανε τέτοιες σέντρες πάλι προχθές..MANIAKOS έγραψε:Η απορία μου ειναι γιατι τον εβαλε προχτές
5.Răzvan Dincă Raţ
Re: 5.Răzvan Dincă Raţ
για να μην γινουμε γραφικοι
ο ρατς ειναι σπουδαιος παιχτης
σε συστημα με 4 αμυντικους θα βοηθουσε πολυ
με 3 στην αμυνα δεν μπορει ουτε σαν σεντερ μπακ ενω δεν εχει αντοχες για μπακ/χαφ
καλως φευγει ενα μεγαλο συμβολαιο αλλο ενα λαθος βρυζα εννοω η ανανεωση συμβολαιου
με 3-5-2 δεν μπορουσε αρα κοροβεση μακ η και μια προσθηκη
αν παμε σε 4-2-3-1 παλι μπορουμε να βρουμε παιχτη
στο καλο παιχταρα μου ελπιζω να βρεις τον μπολονι
ευχαριστουμε
ο ρατς ειναι σπουδαιος παιχτης
σε συστημα με 4 αμυντικους θα βοηθουσε πολυ
με 3 στην αμυνα δεν μπορει ουτε σαν σεντερ μπακ ενω δεν εχει αντοχες για μπακ/χαφ
καλως φευγει ενα μεγαλο συμβολαιο αλλο ενα λαθος βρυζα εννοω η ανανεωση συμβολαιου
με 3-5-2 δεν μπορουσε αρα κοροβεση μακ η και μια προσθηκη
αν παμε σε 4-2-3-1 παλι μπορουμε να βρουμε παιχτη
στο καλο παιχταρα μου ελπιζω να βρεις τον μπολονι
ευχαριστουμε
- john4serres
- pisakaipoupoula
Ε δε θυμάστε τι έγινε μετά το καραϊσκάκη?
Τεσπα εμένα μ'άρεσε σαν παίκτης πολύ, αλλά λίγο τα 34 του χρόνια, λίγο τα περσινά στ'αποδυτήρια με το πριμ, βάλε και τη τρομερή πτώση του μετά τον Γενάρη, τετέλεσται.
Τεσπα εμένα μ'άρεσε σαν παίκτης πολύ, αλλά λίγο τα 34 του χρόνια, λίγο τα περσινά στ'αποδυτήρια με το πριμ, βάλε και τη τρομερή πτώση του μετά τον Γενάρη, τετέλεσται.
Κλασικος ρουμανος,ειμαι σεχεδον βεβαιος οτι θα παει να βρει τον μπολονι στην αραβια.
Απίστευτα καλός πέρυσι στο πρώτο μίσο,αδιανόητα κακός στο δεύτερο μισό.
Δεν ξέρω τί συνέβη.Ήταν η ανανέωση,ήταν οτι έγινε μετά το Καραισκάκη,ήταν οτι πήγε σ αυτή τη μάγισσα για τους τραυματισμούς του,δεν μπορώ να το γνωρίζω.
Εφόσον ο Τούντορ κρίνει πως η συμπεριφορά του παίκτη δεν είναι αυτή που πρέπει,αυτό μου αρκεί.
Δεν ξέρω τί συνέβη.Ήταν η ανανέωση,ήταν οτι έγινε μετά το Καραισκάκη,ήταν οτι πήγε σ αυτή τη μάγισσα για τους τραυματισμούς του,δεν μπορώ να το γνωρίζω.
Εφόσον ο Τούντορ κρίνει πως η συμπεριφορά του παίκτη δεν είναι αυτή που πρέπει,αυτό μου αρκεί.
- desperando
- Επικοινωνία:
φυσικα και δεν τιθεται θεμα για την ποιοτητα του ρουμανου,αλλα οπως ειπε και ο τουντορας και καποιοι των παρανοησαν... θα προτιμησουμε να παμε σε παικτες που πιθανο να εχουν μικροτερη ποιοτητα αλλα θα γουσταρουν να παιζουν για τον ΠΑΟΚ παρα να εχουμε ποιοτικους που θα την βλεπουν αφ υψηλου.
και σιγουρα ενας τετοιος ηταν ο ρατς που σε κανενα σημειο της καριερας τους στον ΠΑΟΚ δεν εδειξε οτι τον σεβεται
στο καλο και να μην μας γραφεις
και σιγουρα ενας τετοιος ηταν ο ρατς που σε κανενα σημειο της καριερας τους στον ΠΑΟΚ δεν εδειξε οτι τον σεβεται
- Panos Fanfaras
Δεν θα μπω στη διαδικασία να κατηγορήσω έναν παίκτη που για την ηλικία του θεωρώ ότι προσέφερε ότι μπορούσε στην ομάδα. Η πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του και η εν γένει στάση του σχετικά με την Εθνική του ομάδα και τους τραυματισμούς του ήταν σαφώς περίεργη αλλά και η ουσιαστική προσφορά του είναι δεδομένη. Η αλλαγή συστήματος και η προσθήκη του νέου και ελπιδοφόρου Κοροβέση είναι αρκετή για να καλύψει το κενό του. Ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες, καλή συνέχεια στην καριέρα σου.
-
Ο τζαβελλας μας κάνει;desperando έγραψε:φυσικα και δεν τιθεται θεμα για την ποιοτητα του ρουμανου,αλλα οπως ειπε και ο τουντορας και καποιοι των παρανοησαν... θα προτιμησουμε να παμε σε παικτες που πιθανο να εχουν μικροτερη ποιοτητα αλλα θα γουσταρουν να παιζουν για τον ΠΑΟΚ παρα να εχουμε ποιοτικους που θα την βλεπουν αφ υψηλου.
Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν Τζαβέλλα αλλά θεωρώ εντελώς βλακώδες και ηλίθιο αυτή τη στιγμή να έχει κοροιδέψει Χουουμπ, ΓΧ, Τούντορ, Άρνεσεν, ΖΒ, ΓΣ και ΙΣ και να κατάλαβε μόνο ο ΑΑ πως είναι προβληματικός.
Πέραν απο χαρακτήρα που μου ναι αντιπαθής αλλα δεν μας νοιαζει το θεμα ειναι οτι ειναι λίγος ποδοσφαιρικα
- Black&White
Asimos έγραψε:Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν Τζαβέλλα αλλά θεωρώ εντελώς βλακώδες και ηλίθιο αυτή τη στιγμή να έχει κοροιδέψει Χουουμπ, ΓΧ, Τούντορ, Άρνεσεν, ΖΒ, ΓΣ και ΙΣ και να κατάλαβε μόνο ο ΑΑ πως είναι προβληματικός.
Και το 90% των οπαδών!

Ο Τούντορ σίγουρα γουστάρει Τζαβέλλα. Τιτίκες και βεντέτες δε γουστάρει