7.Eyal Golasa
- Trilofiotis
Re: 7.Eyal Golasa
Να τα δούμε και όντως στο χορτάρι, γιατι με τις εκλάμψεις κανεις δε μάμησε. Θέλει και ουσια το ποδόσφαιρο.
Καλύτερα να κάνεις μια τριπλα και να βγάλεις γκολ, παρα 40 και να μη προσφέρεις τίποτα.
Στήριξη αλλα να πάρουμε και τίποτα πίσω απόσα σου δίνουμε Eyal, ναι; Άντε αγορίνα.
Καλύτερα να κάνεις μια τριπλα και να βγάλεις γκολ, παρα 40 και να μη προσφέρεις τίποτα.
Στήριξη αλλα να πάρουμε και τίποτα πίσω απόσα σου δίνουμε Eyal, ναι; Άντε αγορίνα.
- back in black
Αν μπορέσει να επανέλθει ενεργά και μας βοηθήσει προτείνω να του αλλάξουμε όνομα. Να τον φωνάζουμε Λάζαρο, σαν τον συμπατριώτη του που αναστήθηκε εκ νεκρών.
- falconakis
- john4serres
ειναι πεισματαραρης
λογικα ο Τουντορ ειναι ευχαριστημενος απο την παρουσια του στις προπονησεις
εκτος αν τον δωσει μερικα ματς μεχρι τον γεναρη για να πουληθει
λογικα ο Τουντορ ειναι ευχαριστημενος απο την παρουσια του στις προπονησεις
εκτος αν τον δωσει μερικα ματς μεχρι τον γεναρη για να πουληθει
- Trilofiotis
Εγώ αναρωτιέμαι γιατι δεν είχε όρεξη και δεν ήταν πεισματάρης και περπατούσε στην αρχή, οπότε και ο Τούντορας τον έβγαλε για πώληση;
Μήπως ειδε ότι προσφορά με τα λεφτά που παιρνει εδώ δε παίζει ουτε για αστείο και άλλαξε γνώμη;
Σε κάθε περίπτωση τον πιστεύω σα παίχτη, αλλα η αλήθεια ειναι ότι πέρσυ δε βοήθησε ΚΑ ΘΟ ΛΟΥ,
μάλιστα μπροστά σε παίχτες όπως ο Τζαβέλας που τα ακούει καθημερινά για κάποιο λόγο δεν πρόσφερε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, αλλα για κάποιο λόγο όλοι τον αγαπάτε, ειναι τρομερή παιχτούρα κλπ....
Εγώ ελπίζω να δειξει τι παιχτούρα ειναι στο χόρτο. Γιατι απο πέρσυ και φέτος στο χόρτο μονο τα αποτυπώματα απτις τάπες του βλέπουμε.
Μήπως ειδε ότι προσφορά με τα λεφτά που παιρνει εδώ δε παίζει ουτε για αστείο και άλλαξε γνώμη;
Σε κάθε περίπτωση τον πιστεύω σα παίχτη, αλλα η αλήθεια ειναι ότι πέρσυ δε βοήθησε ΚΑ ΘΟ ΛΟΥ,
μάλιστα μπροστά σε παίχτες όπως ο Τζαβέλας που τα ακούει καθημερινά για κάποιο λόγο δεν πρόσφερε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, αλλα για κάποιο λόγο όλοι τον αγαπάτε, ειναι τρομερή παιχτούρα κλπ....
Εγώ ελπίζω να δειξει τι παιχτούρα ειναι στο χόρτο. Γιατι απο πέρσυ και φέτος στο χόρτο μονο τα αποτυπώματα απτις τάπες του βλέπουμε.
τριλοφιωτη φανταζομαι αναφερομαστε στον ιδιο τζαβελα ετσι???μιλαμε για τον γιωργο τζαβελα ο οποιος δυο φορες σε μεσα κοινωνικης δικτυωσης εδωσε φορα παρτιδα καταστασεις των αποδυτηριων του ΠΑΟΚ ετσι??Trilofiotis έγραψε:μάλιστα μπροστά σε παίχτες όπως ο Τζαβέλας που τα ακούει καθημερινά για κάποιο λόγο
για να μη μιλησουμε και για -πως να το θεσω κομψα- "πολυ μειωμενες αποδοσεις" του στυλ τριπολης απλα και μονο επειδη δεν γουσταρε τον προπονητη...
ναι για τον ίδιο μιλάτε, αυτόν ντε, που μετά απο ματς με τον γαύρο που μασούσε σίδερα, του ανατίναξαν το μαγαζί και απο τύχη δεν υπήρξαν νεκροίSera4 έγραψε:τριλοφιωτη φανταζομαι αναφερομαστε στον ιδιο τζαβελα ετσι???μιλαμε για τον γιωργο τζαβελα ο οποιος δυο φορες σε μεσα κοινωνικης δικτυωσης εδωσε φορα παρτιδα καταστασεις των αποδυτηριων του ΠΑΟΚ ετσι??Trilofiotis έγραψε:μάλιστα μπροστά σε παίχτες όπως ο Τζαβέλας που τα ακούει καθημερινά για κάποιο λόγο
για να μη μιλησουμε και για -πως να το θεσω κομψα- "πολυ μειωμενες αποδοσεις" του στυλ τριπολης απλα και μονο επειδη δεν γουσταρε τον προπονητη...
- Trilofiotis
Sera μίλησα ΑΓΩΝΗΣΤΙΚΑ. Εκεί που ο Τζαβέλας όπως και ΟΛΟΙ οι παίχτες μας είχε κακές και καλές μέρες αλλα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ και χωρις σαλια, πέρσυ στο γενικό χάλι ήταν απτους αξιοπρεπέστερους και ΒΟΗΘΗΣΕ. Εκεί που επίσης έχει ελλατώσει κατα ΠΟΛΥ τα χαζα και τις κάρτες του και τα καραγκιοζιλίκια με τις βλαχομαγκιές. Εκεί που μετράει δηλαδή
Αλλα και εξωαγωνηστικά να το πας, τσάκω το παράδειγμα του Χωρικός που προφανώς και δε λαμβάνεις υπόψιν σου και σε αυτο που αναφέρεις εγώ προσωπικά χέστηκα. Πέρσυ εδώ η ίδια η ΠΑΕ ήταν ..ρδελο, τα αποδυτήρια δε θα ήταν;
Εγώ κοιτάω ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ των παιχτών. Όχι επιλεκτικά ότι με συμφέρει για να κρίνω. Και σαν προσφορά ο ένας έχει κάτι να δειξει, ο άλλος ειναι στα μείον ακομα. Πληρώσαμε και ομάδα να τον πάρουμε ε;
Μακαρι να γίνει και ένα θαύμα επίσης και να σταματήσουν οι καφρίλες για τον Τζαβέλλα που την τιμάει τη φανέλα.
Αλλα και εξωαγωνηστικά να το πας, τσάκω το παράδειγμα του Χωρικός που προφανώς και δε λαμβάνεις υπόψιν σου και σε αυτο που αναφέρεις εγώ προσωπικά χέστηκα. Πέρσυ εδώ η ίδια η ΠΑΕ ήταν ..ρδελο, τα αποδυτήρια δε θα ήταν;
Εγώ κοιτάω ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ των παιχτών. Όχι επιλεκτικά ότι με συμφέρει για να κρίνω. Και σαν προσφορά ο ένας έχει κάτι να δειξει, ο άλλος ειναι στα μείον ακομα. Πληρώσαμε και ομάδα να τον πάρουμε ε;
Σ'αυτο θα συμφωνήσω πάντως. Μακάρι.Ale έγραψε:Μακάρι να πεισμώσει και να σωπάσει τους επικριτές του.
Μακαρι να γίνει και ένα θαύμα επίσης και να σταματήσουν οι καφρίλες για τον Τζαβέλλα που την τιμάει τη φανέλα.
Εγώ πάντως για τον Γκολάσα είπα να πεισμώσει, μιας και εδώ είναι το τόπικ του.
Για τον Τζαβέλλα ας μιλήσουμε στο δικό του.
Για τον Τζαβέλλα ας μιλήσουμε στο δικό του.
- Trilofiotis
αντικειμενικα και χωρις σαλια λοιπον φιλε μου τριλοφιωτη διαφωνουμε οριζοντια καθετα και διαγωνια για την αγωνιστικη του παρουσια και περισυ κα φετος και προπερσι...Trilofiotis έγραψε:Sera μίλησα ΑΓΩΝΗΣΤΙΚΑ. Εκεί που ο Τζαβέλας όπως και ΟΛΟΙ οι παίχτες μας είχε κακές και καλές μέρες αλλα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ και χωρις σαλια, πέρσυ στο γενικό χάλι ήταν απτους αξιοπρεπέστερους και ΒΟΗΘΗΣΕ. Εκεί που επίσης έχει ελλατώσει κατα ΠΟΛΥ τα χαζα και τις κάρτες του και τα καραγκιοζιλίκια με τις βλαχομαγκιές. Εκεί που μετράει δηλαδή
Σ'αυτο θα συμφωνήσω πάντως. Μακάρι.Ale έγραψε:Μακάρι να πεισμώσει και να σωπάσει τους επικριτές του.
για τις καρτες και τις βλαχομαγκιες ενημερωτικα εχει 3 κιτρινες σε 5 αγωνες φετος μεχρι στιγμης κοινως δεν εχει ελαττωσει τιποτα ενω αντιθετα εχει εξελιξει την τεχνικη του στο κεφαλοκλειδωμα ποδοσφαιριστων με ταυτοχρονο χαιδεμα στο κεφαλι μετα το σφυριγμα του φαουλ και την την υποδειξη της κιτρινης...
συμπεριφορικα δεν εχω να τσακω κανενα παραδειγμα του χωρικου καθως ο ποδοσφαιριστης που φοραει τη φανελα του ΠΑΟΚ και τρωει ψωμια απο αυτην οφειλει να την τιμαει στο μεγιστο βαθμο καθε στιγμη...δεν εχει "α σημερα επαιξε παθιαρικα" "α σημερα τα εκανε φουτανα ολα στην ομαδα"...δεν ειναι μια η αλλη αν καταλαβαινει τι εννοω δηλαδη δεν μιλαμε για κατι το διαπραγματευσιμο...ο ποδοσφαιριστης εχει αποδειξει περισσοτερες απο μια φορες οτι τον ΠΑΟΚ τον εχει σε δευτερη μοιρα σε σχεση με τον εαυτουλη του και το ιματζ του...
και για να καταληξουμε και καπου επειδη ειμαστε και οφ τοπικ εγω απλα απορησα με την απορια σου για την κατακραυγη στον τζαβελλα...η κατακραυγη λοιπον στον τζαβελα ειναι απολυτως δικαιολογημενη και οχι σημειο αποριας
αντιθετα εχει εξελιξει την τεχνικη του στο κεφαλοκλειδωμα ποδοσφαιριστων με ταυτοχρονο χαιδεμα στο κεφαλι μετα το σφυριγμα του φαουλ και την την υποδειξη της κιτρινης...
Αυτα τα χαζα να μην ειχε, τουλαχιστον φετος μ'αυτο το ροστερ στην αμυνα, αγωνιστικα θα ηταν η πιο αξιοπιστη λυση..
Μαλλον χρειαζεται να παιρνει καμια βαλεριανα πριν απο καθε ματς..
Τωρα για τα αλλα, ειχα εκφρασει την αποψη μου και πριν απο κανα μηνα,
λεγοντας οτι σ'αυτο το καινουργιο ξεκινημα που κανουμε, και ειδικα οταν δειχνει να τον εμπιστευεται και ο Ιγκορ,
μπορουμε να δωσουμε μια δευτερη ευκαιρια σε καποιον που και ειχε την ευθιξία και βγηκε και εκανε αυτοκριτική και ζητησε συγνωμη για τα περσινα (μιση ομως, λεγοντας "αλλα"), και προσπαθει και δεν ειναι αδιαφορος..
Και χωρις να θελω να γινω ιεροσυλος, αφου σε προσφορα, ποιοτητα και προσωπικοτητα απεχουν παρασαγγας, αλλα και οι δυο Παμπλοι ειχαν κανει πουτανα την ομαδα σε περισσοτερες απο μια νομιζω περιπτωσεις, και εβαλαν τον εαυτουλη τους πανω απ'το καλο της ομαδας..
Αυτο ετσι για food for thought..
Απλα ο συγκεκριμενος ειναι ευκολος στοχος επειδη ειναι Ελληνας, πολλοι δε γουσταρουν το στυλ του με τσιχλες,σελφις κλπ, και οκ φυσικα δεν εχει το επιπεδο των 2..
- pisakaipoupoula