9.Lucas Pérez Martínez
Re: 10.Lucas Pérez Martínez
Κανει λαθη αλλα προσπαθει πολυ,μολις χαθει η μπαλα τρεχει αμεσως και βοηθαει στο να ανακτηθει.
Νομιζω οτι εχει σταθερη βελτιωση και οσο περναει ο καιρος θα μαθαινει περισσοτερο τους συμπαιχτες του και θα βοηθαει περισσοτερο.
Τα τελειωματα του θελουν πολυ δουλεια,δε γινεται ενας παιχτης με τετοια τεχνικη να χανει τοσο ευκολα γκολ επανειλημενα.
Νομιζω οτι εχει σταθερη βελτιωση και οσο περναει ο καιρος θα μαθαινει περισσοτερο τους συμπαιχτες του και θα βοηθαει περισσοτερο.
Τα τελειωματα του θελουν πολυ δουλεια,δε γινεται ενας παιχτης με τετοια τεχνικη να χανει τοσο ευκολα γκολ επανειλημενα.
- desperando
- Επικοινωνία:
κακος σημερα,αλλα θα ηθελα και αλλοι παικτες στην κακη τους μερα να βγαλουν δυο καθετες παρε βαλε και να βγουν και στο γκολ και ας το χασουν.
ο λουκας κανει πολλα λαθη πολλες φορες γιατι δεν φοβαται να παρει την προσπαθεια.δεν ειναι ο παικτης που θα παιξει στα σιγουρα απλα για να μην εκτεθει,αυτο εμενα μου δειχνει κατι,μου δειχνει εναν παικτη που εχει την προσωπικοτητα να παρει πανω του δυσκολες φασεις και ας εκτεθει.γι αυτο αν και η γενικη του εικονα σε διαρκεια δεν ειναι τοσο καλη,τα ουμερα του αντιθετα ειναι παρα πολυ υψηλα
ο λουκας κανει πολλα λαθη πολλες φορες γιατι δεν φοβαται να παρει την προσπαθεια.δεν ειναι ο παικτης που θα παιξει στα σιγουρα απλα για να μην εκτεθει,αυτο εμενα μου δειχνει κατι,μου δειχνει εναν παικτη που εχει την προσωπικοτητα να παρει πανω του δυσκολες φασεις και ας εκτεθει.γι αυτο αν και η γενικη του εικονα σε διαρκεια δεν ειναι τοσο καλη,τα ουμερα του αντιθετα ειναι παρα πολυ υψηλα
Ντεσπε πες μου εσυ ρε αγορι μου.
Θα μπορουσε αυτο το παιδι να παιξει σε 4-2-4 μπροστα με βουκιτς με δυο γρηγορα χαφ απο πισω, και δυο εξτρεμ αλα βιερινια?
Πως το βλεπεις?
Θα μπορουσε αυτο το παιδι να παιξει σε 4-2-4 μπροστα με βουκιτς με δυο γρηγορα χαφ απο πισω, και δυο εξτρεμ αλα βιερινια?
Πως το βλεπεις?
- desperando
- Επικοινωνία:
εχει παιξει επιθετικος στην καρπατη σε παρα πολλα παινιδια αλλα δεν ηταν και η καλυτερη του.
ολα ειναι σχετικα στο ποδοσφαιρο και για να βγουν στο χορταρι θελει ξεσκισμα στις προπονησεις.
εγω το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι αν ελεγες πριν απο 10 χρονια οτι μια απο τις καλυτερες ομαδες του κοσμου (που σε ολα της τα παιχνιδια ο αντιπαλος ταμπουρωνεται) θα επαιζεμε επιθετικο εναν τυπο 165 θα σε παιρνανε με της πετρες.
αυτο που λες ειναι πολυ κοντα σε αυτο που επαιζε καποτε η ρομα με 4-6-0.
εγω το εχω ξανα πει με αφορμη και αλλους παικτες οπως ο τζαβελλας,η θεση που αγωνιζεται ενας ποδοσφαιριστης δεν ειανι σαν την ιθαγενεια που δεν αλλαζει,ολα εξαρτωνται απο τι ποδοσφαιρο θες να παιξεις και τι φιλοσοφια εχεις.
ολα ειναι σχετικα στο ποδοσφαιρο και για να βγουν στο χορταρι θελει ξεσκισμα στις προπονησεις.
εγω το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι αν ελεγες πριν απο 10 χρονια οτι μια απο τις καλυτερες ομαδες του κοσμου (που σε ολα της τα παιχνιδια ο αντιπαλος ταμπουρωνεται) θα επαιζεμε επιθετικο εναν τυπο 165 θα σε παιρνανε με της πετρες.
εγω το εχω ξανα πει με αφορμη και αλλους παικτες οπως ο τζαβελλας,η θεση που αγωνιζεται ενας ποδοσφαιριστης δεν ειανι σαν την ιθαγενεια που δεν αλλαζει,ολα εξαρτωνται απο τι ποδοσφαιρο θες να παιξεις και τι φιλοσοφια εχεις.
- john4serres
φιλοτιμος ο Ισπανος , δεν του βγηκε σχεδον τιποτα σημερα αλλα προσπαθουσε και γυρνουσε
- alex ntepo
Τραγικός και εκνευριστικός ο Ισπανός σήμερα, η όλη του παρουσία ήταν ένα τεράστιο ΛΑΘΟΣ. Λάθος, λάθος, λάθος. Είπε κάποιος φίλος ότι του αρέσει που ο Λούκας δε φοβάται μην κάνει λάθος και παίρνει τις ενέργειες πάνω του, δεν πάει στα σίγουρα. Αυτό τώρα είναι καλό; Αμέτρητες ήταν σήμερα οι φορές που η ομάδα έβγαλε επίθεση που τελικά δεν ολοκληρώθηκε επειδή ο Λούκας έκανε λάθος ή καθόλου...πάσα! Ορθώς αντικαταστάθηκε, αν και πολύ καθυστερημένα. Κάκιστος.
desperando έγραψε:εχει παιξει επιθετικος στην καρπατη σε παρα πολλα παινιδια αλλα δεν ηταν και η καλυτερη του.
Πιστευεις θα μας πηγαινε ενδεχομενως απο του χρονου ενα τετοιο στυλ παιγχνιδιου?
Η οταν αποσυρθει ο βουκαρος , διδυμο λουκας σισε ξερω γω. Και απο πισω παντα δυο χαφακια γρηγορα.
Και τα εξτρεμ να ειναι τετοιυ ειδους που να μαρκαρουν, οπως βιερινια.
++++++++++++++++++++++++++++Όσα θες, βλέπεις μπάλα!!!desperando έγραψε:κακος σημερα,αλλα θα ηθελα και αλλοι παικτες στην κακη τους μερα να βγαλουν δυο καθετες παρε βαλε και να βγουν και στο γκολ και ας το χασουν.
Ειναι ο κλασσικος παικτης,δεν εχω συγκεκριμενη θεση στο γηπεδο και αυτο που τον τραβαει πισω ειναι το οτι δεν μπορει να παρει μετρα στο γηπεδο με την μπαλλα στα ποδια, λογω ανυπαρκτου δεξιου ποδιου.Σε οποιο σημειο του γηπεδου και να παρει την μπαλλα το πρωτο πραγμα που θα κανει ειναι να σπασει την μπαλλα απο το δεξι στο αριστερο και να κινηθει διαγωνια,αυτο πχ δυσκολευει την προσπαθεια του να παιξει στον αξονα,οπως επισης δυσκολευει τις κινησεις του ως εξτρεμ οταν παιρνει την μπαλλα μακρια απο την αντιπαλη περιοχη οταν και συνηθως καθυστερει την συνολικη αναπτυξη της ομαδας.Ειναι εξαιρετικος πασαδορος στα ορια της περιοχης,εχει καλα στημενα αλλα και μετριος απο οτι εχει δειξει μεχρι τωρα τουλαχιστον στην τελικη προσπαθεια.Ειναι παικτης που οταν του ταιριαζει το παιχνιδι θα ειναι εξαιρετικος ,οπως απεναντι σε μικρους αντιπαλους που η μπαλλα παιζεται στο μισο του γηπεδου,αλλα μετριος απεναντι σε ισχυροτερους οταν και πρεπει να κινηθει σε μεγαλυτερο χωρο.Καταληγω λεγοντας οτι φοβαμαι πως εχει ταβανι στην εξελιξη του και δεν ειναι πολυ ψηλο,μακαρι να διαψευστω.Απωθημενο εχω να δω τον ΠΑΟΚ να παιζει με 2 κλασσικα εξτρεμ,οπως ο Βιερινια και ο Ελ ζαρ.
- Sick Bastard
Άσε που ο παίχτης είναι για πίσω απ τους επιθετικούς κι όχι εξτρέμ. Ένα αριστεροπόδαρο 10αρι δηλαδή.
Κατι θα βλεπει ο Στεφενς για να μην τον δοκιμαζει εκει και μαλλον εχει να κανει με την αναγκη του να παιζει διαγωνια και οχι καθετα οπως απαιτειται απο τον επιτελικο.
- Sick Bastard
- desperando
- Επικοινωνία:
πιστευω οτι το προβλημα αυτη τη στιγμη δεν ειναι το που παιζει ο λουκας,η θεση που αποδειδει καλυτερα ειναι εκει που αγωνιζεται τωρα.το θεμα ειναι οτι πρεπει να δυναμωσουμε τον αξονα μας.με ενα κεντρικο χαφ,εναν βουκιτς 28 χρονων και εναν επιθετικο τζιμπουροιδες δα δουμε θαυματαguardian4 έγραψε:desperando έγραψε:εχει παιξει επιθετικος στην καρπατη σε παρα πολλα παινιδια αλλα δεν ηταν και η καλυτερη του.
Πιστευεις θα μας πηγαινε ενδεχομενως απο του χρονου ενα τετοιο στυλ παιγχνιδιου?
Η οταν αποσυρθει ο βουκαρος , διδυμο λουκας σισε ξερω γω. Και απο πισω παντα δυο χαφακια γρηγορα.
Και τα εξτρεμ να ειναι τετοιυ ειδους που να μαρκαρουν, οπως βιερινια.
- Μπαρκαρούτσος
Ρε τραχανά, πόσο μπαγλαμάς παίζει να 'σαι ρε αντιΠΑΟΚτσή;;;;
Λοιπόν, το καλό που σε θέλω, κόψε τα Μ*τσοτάκη στις προπονήσεις, γιατί σε βλέπω τον Γενάρη να παίρνεις πόδι!
Τραυματίζεται ο Vitor, επιστρέφει, ξανατραυματίζεται!! O Νίνης τραυματίας, ο Stoch σέρνεται και μετά τραυματίας, ο Αθανασιάδης σκοράρει ανά 2-3 αγώνες, ο Σαλπιγγίδης το ίδιο!
Επηρεάζεις βέβαια και την συνολική απόδοση της ομάδος:
30 ευκαιρίες με τον Απόλλωνα, 0-0!!
Ευκαιρίες με τον Ατρόμητο, πάλι Χ, 1-1!
Κανόνισε, γκαντέμη..!

Λοιπόν, το καλό που σε θέλω, κόψε τα Μ*τσοτάκη στις προπονήσεις, γιατί σε βλέπω τον Γενάρη να παίρνεις πόδι!
Τραυματίζεται ο Vitor, επιστρέφει, ξανατραυματίζεται!! O Νίνης τραυματίας, ο Stoch σέρνεται και μετά τραυματίας, ο Αθανασιάδης σκοράρει ανά 2-3 αγώνες, ο Σαλπιγγίδης το ίδιο!
Επηρεάζεις βέβαια και την συνολική απόδοση της ομάδος:
30 ευκαιρίες με τον Απόλλωνα, 0-0!!
Ευκαιρίες με τον Ατρόμητο, πάλι Χ, 1-1!
Κανόνισε, γκαντέμη..!
Μπράβο μπράβο και πάλι μπράβο
Ειναι καιρός να καταλάβουμε οτι το πραγματικο ποδόσφαιρο δεν ειναι οπως το προ και το μανατζερ που μολις παίρνεις εναν παίκτη κανει παπάδες κατευθείαν,
Ανθρωποι είναι θέλουν και προσαρμογή ο άλλος αφησε την ουκρανια και ήρθε στην Ελλαδα έχοντας 6 μήνες να παιξει μπάλα,αλλα ξέχασα τόσα λεφτα παίρνει δεν εχει δικαίωμα προσαρμογής
Ειναι καιρός να καταλάβουμε οτι το πραγματικο ποδόσφαιρο δεν ειναι οπως το προ και το μανατζερ που μολις παίρνεις εναν παίκτη κανει παπάδες κατευθείαν,
Ανθρωποι είναι θέλουν και προσαρμογή ο άλλος αφησε την ουκρανια και ήρθε στην Ελλαδα έχοντας 6 μήνες να παιξει μπάλα,αλλα ξέχασα τόσα λεφτα παίρνει δεν εχει δικαίωμα προσαρμογής