Φιλε το 7 ειναι το νουμερο του ψευτη πες 8 που ειναι πιο ρεαλιστικο...hitman έγραψε:Αν ήσουν εσύ μέσα Αλέξανδρε, 0-7 θα έληγε το ματσάκι.
Έλειψαν οι κάθετες ασίστς σου, τα σουτ φωτοβολίδες στο "Γ", τα μαρκαρίσματα που κόβουν τη μαγκιά των αντιπάλων και οι τσαμπουκάδες σου που παγώνουν το αίμα.
6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Re: Απ: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Μπορει να μου εξηγησει καποιος για ποιο λογο δεν μπηκε όρος εξαγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή..?
κακη η φυγη του ειδικά με τετοιον μαντουρο..ο μαντουρο θελει πολυ δρομο ακομη..
αυτοι ειναι σε θεση υποβιβασμου αυτην τη στιγμη.....παντως οσο και να δικαιολογουμε ή οχι τον τζιολη για την επιλογη του...εχει γινει γυρολογος εδω και αρκετα χρονια
-
Για το αν πήγε τον Ιανουάριο στην Τουρκία για να πάρει συμμετοχές: "Ναι ήταν και αυτός ένας λόγος που τον Ιανουάριο έφυγα από τον ΠΑΟΚ για να πάω στην Τουρκία. Στον ΠΑΟΚ, αγωνιζόμουν πολύ μέχρι εκείνη τη στιγμή. Δεν ήξερα, όμως, πως θα εξελιχθεί η συνέχεια, αλλά είχα μια προαίσθηση πως δεν θα με χρησιμοποιούσαν πολύ. Ηρθε η πρόταση και τη δέχτηκα. Η Καϊσέρισπορ έψαχνε έναν παίκτη για τη θέση μου και υπήρχαν εχέγγυα πως θα ήμουν βασικός, κάπως έτσι πήρα την απόφαση".
Αυτον τον τυπο που αφησε την ομαδα στην πιο κρισιμη περιοδο της σεζον για να παιξει στον ρουλη της Τουρκιας επειδη ειχε λεει "προαισθηση" ετοιμαζομαστε να υποδεχτουμε πισω μετα βαιων και κλαδων και να του δωσουμε και φανελλα βασικου.Ηδη αρχισαν και τα πρωτα αβανταδορικα αρθρα για το ποσο θα ταιριαξει με τον Αγγελο κλπ.Στο μεταξυ αφρικανος μουντιαλικος τερματοφυλακας εχει εξαφανιστει επειδε τολμησε να φαει μηλο την ωρα που μιλουσε ο μεγαλομετοχος.Αυτα.
Αυτον τον τυπο που αφησε την ομαδα στην πιο κρισιμη περιοδο της σεζον για να παιξει στον ρουλη της Τουρκιας επειδη ειχε λεει "προαισθηση" ετοιμαζομαστε να υποδεχτουμε πισω μετα βαιων και κλαδων και να του δωσουμε και φανελλα βασικου.Ηδη αρχισαν και τα πρωτα αβανταδορικα αρθρα για το ποσο θα ταιριαξει με τον Αγγελο κλπ.Στο μεταξυ αφρικανος μουντιαλικος τερματοφυλακας εχει εξαφανιστει επειδε τολμησε να φαει μηλο την ωρα που μιλουσε ο μεγαλομετοχος.Αυτα.
- koylispontios
Βασικός και αναντικατάστατος θα είναι το παλικάρι με τον ΑΑ στο τιμόνι της ομάδας.
Από αυτόν θα ξεκινάει η εντεκάδα.
Κολόνα με κιονόκρανο λαιμαι

- ΑποστόληςΑ
Έχω την εντύπωση πως ο Τζιόλης συζήτησε πρώτα με την διοίκηση της ΠΑΕ πριν φύγει για Τουρκία. Δεν ήταν απαραίτητος εκείνη τη στιγμή και δεν μας άφησε στα κρύα του λουτρού.
Ας βάλω και το σημείο της συνέντευξης που υπάρχει πριν από το απόσπασμα, για να κάνουμε συνολική κριτική και όχι αποσπασματική:
Και στην τελική: Όλοι οι οπαδοί γούσταραν να τον βλέπουν βασικό κι αυτός έφυγε; Μέχρι το Μάρτη, αργοκαρούτα (κοπιράιτ - ποιός άλλος; - ο Αλέφαντος) τον ανεβάζαμε, παλτό τον κατεβάζαμε, αλλά όταν έφυγε, ούτε ένας δεν παραδέχτηκε «καλά έκανε και έφυγε, ούτε να τον βλέπω ήθελα».
Και παρακάτω:

Ο άνθρωπος νόμιζε ότι ο προπονητής διαλέγει με βάση το χρόνο συμμετοχής (ο Μήτρογλου φαίνεται να είναι ειδική περίπτωση), είχε ξαναδεί ακριβώς το ίδιο έργο και σκέφτηκε να αποφύγει το ίδιο λάθος. Θα μου πεις «δεν σκέφτηκε την ομάδα, αλλά την καριέρα του», όχι ακριβώς. Είχαμε παίκτη στη θέση που έπαιζε, θεωρητικά καλύτερο, δεν έφυγε ως βασικός και άφησε την ομάδα ξεκρέμαστη. Μακάρι όλοι όσοι «δεν υπολογίζονταν» (Σπυρόπουλος, Γεωργιάδης, Κατσικάς κλπ.) να πηγαίναν από μόνοι τους δανεικοί, να έπαιρναν χρόνο συμμετοχής, να άδειαζε λίγο και το ρόστερ και να έπεφτε και το μπάτζετ.»Όμως το να αγωνίζεσαι στην Εθνική είναι από μόνο του χαρά και τιμή. Όνειρο, ουσιαστικά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου: Να συμμετέχω σε Παγκόσμιο Κύπελλο».
Τον αποκλεισμό του από το Euro του 2012: «Ηταν πολύ μεγάλη απογοήτευση. Βασικά μεγάλη στεναχώρια για μένα, δεν περίμενα κιόλας να κοπώ. Ετυχε όμως και δε συμμετείχα. Εξι μήνες πριν από το τουρνουά ήμουν στη Μονακό και δεν είχα αγωνιστικό ρυθμό. Δεν έπαιζα και μου στοίχισε τη συμμετοχή μου, γιατί ο προπονητής διαλέγει τους παίκτες που βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, εκείνους που παίζουν στις ομάδες τους. Η απραξία μου στοίχισε, λοιπόν. Ακόμα όταν το σκέφτομαι, στεναχωριέμαι. Είδα τους αγώνες στην πόλη μου, την Κατερίνη και θυμάμαι πόσο πολύ ήθελα να βρισκόμουν στην ομάδα μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά. Ζήλευα».
Και στην τελική: Όλοι οι οπαδοί γούσταραν να τον βλέπουν βασικό κι αυτός έφυγε; Μέχρι το Μάρτη, αργοκαρούτα (κοπιράιτ - ποιός άλλος; - ο Αλέφαντος) τον ανεβάζαμε, παλτό τον κατεβάζαμε, αλλά όταν έφυγε, ούτε ένας δεν παραδέχτηκε «καλά έκανε και έφυγε, ούτε να τον βλέπω ήθελα».
Και παρακάτω:
«Είμαι παίκτης του Π.Α.Ο.Κ. και θέλω να κάνει βήματα προόδου. Είμαι σίγουρος πως στην ομάδα προσπαθούν για το καλύτερο, η διοίκηση και ο πρόεδρος. Η απώλεια του Κυπέλλου όμως, ήταν ένα σοκ. Ο Π.Α.Ο.Κ. βρίσκεται συνέχεια σε αυτή τη διαδικασία χτισίματος καινούριας ομάδας. Δεν είναι όμως αυτή η δουλειά μου, να σχολιάζω την αγωνιστική του κατάσταση. Άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις. Εύχομαι η φετινή χρονιά να είναι καλύτερη».
- sourmenetes
- Moderator
Με λαζαρ-τζιολη ειχαμε δυο ηττες στον πρωτο γυρο...koylispontios έγραψε:Βασικός και αναντικατάστατος θα είναι το παλικάρι με τον ΑΑ στο τιμόνι της ομάδας.

Για πες μου για τον δευτερο....

dtown έγραψε:[...]Στο μεταξυ αφρικανος μουντιαλικος τερματοφυλακας εχει εξαφανιστει επειδε τολμησε να φαει μηλο την ωρα που μιλουσε ο μεγαλομετοχος.Αυτα.

Έχω σε μεγάλη εκτίμηση χαρακτήρες σαν το Τζιόλη! Αντί να αράξει πάνω στο συμβόλαιο του χαλαρααααα & σωραιοςςςς Σαλονικάρα να μαστε και κοντά και στην Κατερίνη που έχει το ξεναδοχείο του, μόλις είδε ότι ο coach έφερε παρόμοιων χαρακτηριστικών παίχτη Ολλανδό στην θέση του βρήκε τα κουράγια να τραβιχτεί μέχρι την κοντινή....Καππαδοκία προκειμένου να βρεί πεδίο βελτίωσης στην δουλειά του. Άψογος επαγγελματίας με νοοτροπία χιλιόμετρα μακρυά δυστυχώς από την πλειοψηφία των ελλήνων συναδέλφων του.