Θοδωρής Ζαγοράκης - σύμβουλος του μεγαλομετόχου
-
- SePuLtUrA_4_
Re: Θοδωρής Ζαγοράκης - σύμβουλος του μεγαλομετόχου
Το θεμα ειναι οτι ο ΠΑΟΚτσης πεφτει πολυ ευκολα στην παγιδα που του στηνουν τα αρδ και τα λοιπα λοιμα...εχουμε την μοναδικη ικανοτητα να θεοποιουμε καταστασεις και μετα να τα τιναζουμε ολα στον αερα...μου αρεσει που καποιοι ηθελαν τον γκαρσια σε ποστο στην ΠΑΕ...ευτυχώς που δεν δεχτηκε γιατι και αυτος θα έφευγε σαν λαμογιο και κυνηγημένος....εμεις θελαμε εξυγίανση ΜΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ και με πρωταθλητισμο...ας αναλογιστουμε και τις ευθηνες που μας αναλογουν...
Στο σκελος του ευρωβουλευτή ειμαι απολυτα συμφωνος...ο καθενας μπορει να κανει οτι γουσταρει στην ζωη του αλλα μακριά απο τον ΠΑΟΚ. ...
Στο σκελος του ευρωβουλευτή ειμαι απολυτα συμφωνος...ο καθενας μπορει να κανει οτι γουσταρει στην ζωη του αλλα μακριά απο τον ΠΑΟΚ. ...
Η Νέα Δημοκρατία εκλέγει 5 ευρωβουλευτές
Προηγούνται οι:
1 ΣΠΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Λεωνίδα 61.410
2 ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Κωνσταντίνου 60.778
3 ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ - ΒΡΥΩΝΙΔΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΕΛΙΖΑ) του Κυριάκου 59.509
4 ΚΥΡΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χρήστου 58.504
5 ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Ιωάννη 45.783
6 ΤΖΑΒΕΛΑ ΦΕΡΟΝΙΚΗ (ΝΙΚΗ) του Αθανασίου 38.086
7 ΑΜΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Στυλιανού 33.232
Αυτό γύρω στις 3 το μεσημέρι.
Από το news247.gr
Προηγούνται οι:
1 ΣΠΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Λεωνίδα 61.410
2 ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Κωνσταντίνου 60.778
3 ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ - ΒΡΥΩΝΙΔΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΕΛΙΖΑ) του Κυριάκου 59.509
4 ΚΥΡΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χρήστου 58.504
5 ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Ιωάννη 45.783
6 ΤΖΑΒΕΛΑ ΦΕΡΟΝΙΚΗ (ΝΙΚΗ) του Αθανασίου 38.086
7 ΑΜΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Στυλιανού 33.232
Αυτό γύρω στις 3 το μεσημέρι.
Από το news247.gr
-
Κανενας δεν απαξιωσε τον θοδωρακη αδικα.Ο κοσμος του ΠΑΟΚ τον στηριξε οσο δεν εχει στηριξει κανεναν αλλο.Απιστευτες πωλησεις στα διαρκειας,στηριξη σε μια αστεια μπουτικ με βολεμενους εργαζομενους,μαζικες εκδρομες παντου ακομη και με ΠΑΟΚ απατη travel,αγορα μετοχων,στηριξη σε ολες τις επιλογες της διοικησης και πολλα πολλα ακομα...tad έγραψε:Ο Θεόδωρος Ζαγοράκης ειναι μια μεγάλη προσωπικότητα που εδώ και πολλά χρονια εχει την μορφή του αρχηγού στην αρχή της εθνικής που σήκωσε το Ευρωπαϊκό και στην συνέχεια του Προέδρου του ΠΑΟΚ ...
Μας ένωσε με την προσωπικότητα του και έκανε ενα σεβαστό έργο στον ΠΑΟΚ ... Δυστυχώς οι δυνατότητες διοίκησης που εχει τον πρόδωσαν και με κάποια λάθη που έκανε χάλασε ενα μέρος της εικόνας του στον κόσμο ...
Το να τον απαξιώνετε με βρίσκει κάθετα αντίθετο ...
Αν εννοείτε οτι ειναι ντροπή το οτι παει στον ευρωκοινοβούλιο θα σας πω οτι εχουν παει εκεί πολλοί χειρότεροι του Τέο ...
Αν εννοείτε οτι ειναι ντροπή το οτι παει ένας αγράμματος και άσχετος με τα πολιτικά άνθρωπος στην ευρωβουλή σε μια κρίσιμη περίοδος είμαι μαζί σας ... Αλλά αυτή ειναι η διαλυμένη Ελλάδα και αυτό ειναι το επίπεδο μας ...
Υποσημείωση
Στα κεροσκοπικα του ΠΑΟΚ ειναι θετικό αν πάρει υψηλή θέση γιατι έτσι δείχνουμε την δύναμη μας παρά το γεγονός οτι μέρος του κόσμου δεν τον ψήφισε ... Ειναι ευκαιρία να πιέσει ο Τέο για τα χρέη και αποδεικνύεται οτι ο πρόεδρος είχε δίκιο
Εγώ δεν τον ψηφησα αλλα την απαξίωση μεγάλων Παοκτσηδων εγώ δεν πρόκειται να την στηρίξω
Δυο μέρες μετα τον θάνατο του Ποικιλιδη τέτοια σχόλια κάπου πρέπει να τελειώσουν ... Κάπου πρέπει να ξυπνήσουμε
Παρολα αυτα ο θοδωρακης εκανε οτι μπορουσε για να διχασει και να αμαυρωσει την ιστορια του ΠΑΟΚ.Δεν διστασε να φερει γκαγκατση(για πολλους εκεινη τη μερα πεθανε ο ΠΑΟΚ που μαθανε απο τους πατεραδες τους),δεν διστασε να διχασει απιστευτα τον κοσμο με την επιστροφη του σωσιβιου του γουμενου,δεν διστασε να φυγει και να παρατησει τον ΠΑΟΚ ενω επειτα ξαναγυρισε χωρις να δωσει λογο σε κανεναν λες και ο ΠΑΟΚ ειναι κανα ψιλικατζιδικο και παει λεγοντας...Συγχρονως εβαζε προσωπικες του κοντρες με βρυζα πανω απο το καλο του ΠΑΟΚ,εγραψε στα παπαρια του την δεσμευση του οταν ανελαβε τον ΠΑΟΚ να δινει ανα τακτα χρονικα διαστηματα συνεντευξεις για την πορεια των χρεων,των οικονομικων εξελιξεων της παε και των αγωνιστικων υποχρεωσεων της ομαδας ενω σε δυσκολες στιγμες πετουσε χαρταετο με δικαιολογιες "που πηγε η γκαυλα","δεν μπορω να ερθω τωρα στη Τουμπα γιατι ειμαι στη χαλκιδικη διακοπες" και παει λεγοντας...
Σε οσους τον ψηφισαν θελω να τονισω οτι τους βαζω στο ιδιο καλαθι με τους ψηφορορους του μωραλη και του μπεου και να ξεκαθαρισω οτι ντρεπομαι που ειναι συνοπαδοι μου...
Τελος δεν ηξερα οτι επειδη εφυγε απο την ζωη ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,πρεπει να κρυψω κατω απο το χαλακι τα οσα διεπραξε ο θοδωρακης και το οτι εκμεταλλευεται τον ΠΑΟΚ και τα αγωνιστικα του κατορθωματα για το καλο ενος κομματος που εχει καταστρεψει την ελλαδα...
Δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι εκλέγεται. Ας περιμένουμε κάποιες ωρίτσες ακόμα.
Τελικώς, σωστό είναι να μην απορούμε οταν δεν βρίσκουμε πολιτικους να υποστηρίξουν τις θεσεις μας και οταν αντιθέτως κανει παρτυ ο οσφπ.
Αυτοί βγάζουν οποιον θέλουν.
Τουλάχιστον ας μη μυξοκλαιμε!!!
Αυτοί βγάζουν οποιον θέλουν.
Τουλάχιστον ας μη μυξοκλαιμε!!!
- paokovios1974
Συγνωμη που θα στεναχωρησω καποιους εδω μεσα δεν ειναι στις προθεσεις μου αλλα ο Ζαγορακης εκλεγεται για πλακα
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Επιτελους που ειναι το τοσο μεγαλο προβλημα που ενας ανθρωπος που φορεσε τη φανελλα του συλλογου και τον στηριξε σε δυσκολες στιγμες εκανε μια πολιτικη επιλογη που ειναι δικαιωμα του κατεβαινοντας με ενα δημοκρατικο κομμα του ελληνικου κοινοβουλιου.Ειναι τρομοκρατης,περιθωριακος,δολοφονος;Οι αλλοι βγαλανε δικο τους δημαρχο στο Πειραια και εμας μας χαλαει που ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ βγηκε ευρωβουλευτης;Οσο ΠΑΟΚ ειναι αυτοι που γκρινιαζουνε αλλα τοσο ειναι και ο ιδιος;Τι θελετε να βγει στην Αριστοτελους και αυτομαστιγωθει επειδη ειναι και ΠΑΟΚ και ευρωβουλευτης της ΝΔ;Ημαρτον.Απο απαξιωση μια χαρα τα παμε.Πεστε κι εναν μπραβο σε εναν δικο μας ανθρωπο.
Είναι μεγάλο δικό του και δικό μας πρόβλημα η στήριξη της νδ. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και σύμφωνα με αυτές κρίνεται. Πολύ περισσότερο οι πολιτευτές.
Όταν η κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και σια συνεχίσει την γενοκτονία στην Ελλάδα, μην ακούσω κανέναν να διαμαρτύρεται. Όλοι μαζί θα φωνάζουμε "ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΟΕΟΕΟΕ, ΟΕΟΕΟΕ, ΟΕΟΕΟΕ".
Και να πω και κάτι άλλο, που ίσως να ακουστεί βαρύ, αλλά είναι αληθινό.
Στα @@ μου και η Θέρμη και τα χρέη της παε, όταν είμαι δυόμισι χρόνια τώρα στο εξωτερικό χωρίς προοπτική να γυρίσω, όταν οι συνταξιούχοι γονείς μου σε λίγο καιρό θα χρειάζονται την φυσική μου παρουσία δίπλα τους κι εγώ δεν θα μπορώ να την προσφέρω, όταν όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι μου τυραννιούνται για 20ευρα μεροκάματα, όταν, όταν, όταν...
Την στήριξή μου ο Ζαγοράκης την είχε αμέριστη όταν υποτίθετο πως πολεμούσε την σαπίλα. Σήμερα που εντάσσεται επίσημα στον καρκίνο της χώρας, γίνεται άσπονδος εχθρός δικός μου και όσων προσπαθούν να σώσουν την καημένη την Ελλαδίτσα και τον λαό της.
Αν τα φυτά οι γαύροι πανηγυρίζουν για την νίκη του Μώρ@λη, πρέπει κι εμείς να τρέξουμε να τους μοιάξουμε;
Ελπίζω το τόπικ αυτό να κλειδωθεί σύντομα.
Όταν η κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και σια συνεχίσει την γενοκτονία στην Ελλάδα, μην ακούσω κανέναν να διαμαρτύρεται. Όλοι μαζί θα φωνάζουμε "ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΟΕΟΕΟΕ, ΟΕΟΕΟΕ, ΟΕΟΕΟΕ".
Και να πω και κάτι άλλο, που ίσως να ακουστεί βαρύ, αλλά είναι αληθινό.
Στα @@ μου και η Θέρμη και τα χρέη της παε, όταν είμαι δυόμισι χρόνια τώρα στο εξωτερικό χωρίς προοπτική να γυρίσω, όταν οι συνταξιούχοι γονείς μου σε λίγο καιρό θα χρειάζονται την φυσική μου παρουσία δίπλα τους κι εγώ δεν θα μπορώ να την προσφέρω, όταν όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι μου τυραννιούνται για 20ευρα μεροκάματα, όταν, όταν, όταν...
Την στήριξή μου ο Ζαγοράκης την είχε αμέριστη όταν υποτίθετο πως πολεμούσε την σαπίλα. Σήμερα που εντάσσεται επίσημα στον καρκίνο της χώρας, γίνεται άσπονδος εχθρός δικός μου και όσων προσπαθούν να σώσουν την καημένη την Ελλαδίτσα και τον λαό της.
Αν τα φυτά οι γαύροι πανηγυρίζουν για την νίκη του Μώρ@λη, πρέπει κι εμείς να τρέξουμε να τους μοιάξουμε;
Ελπίζω το τόπικ αυτό να κλειδωθεί σύντομα.
Όταν λες ανιδιοτελώς τι ακριβώς εννοείς..?tad έγραψε:Kranate τι δεν καταλαβαίνεις ;;;;Kranatos έγραψε:Για κάντο μία φραγκοδίφραγκα αυτό ρε φίλε.tad έγραψε:Δυο μέρες μετα τον θάνατο του Ποικιλιδη τέτοια σχόλια κάπου πρέπει να τελειώσουν ... Κάπου πρέπει να ξυπνήσουμε
Πού κολλάει ο συγχωρεμένος με το κράξιμο στον κύριο μένω-φεύγω και πού-πήγε-η-γκάβλα (με απαραίτητο τακ-τακ του bic στο τραπέζι)?
Και οι δυο αυτοί άνθρωποι πρόσφεραν ανιδιοτελώς στον ΠΑΟΚ για πολλά χρονια ... (Αν εσύ ξέρεις κάτι άλλο πάω παςο) Ο Ζαγορ με τα λάθη του εχει κραχτει πολύ ... Το βουνό και εκείνος χωρις να φταίει τα εχει ακούσει χοντρά με αποκορύφωμα την τελευταια ανακοίνωση συνδέσμων που τους απαξίωσε όλους μαζί ...
Το να τον ξεσκιζεις ρε φιλε τον δικό σου επειδή δεν ειναι αινσταιν η δεν ειναι ο καλύτερος όπως εσύ νομίζες δεν ειναι οτι καλύτερο ...
Οι αντίπαλοι σε 3 μήνες έβγαλαν δήμαρχο και δεν απαξιώνουν κανένα δικό τους
Δεν σου λέω να γίνουμε πρόβατα σαν και αυτούς αλλα εμείς kranate έχουμε παει στο άλλο άκρο
Τρώμε συνεχώς τις σάρκες μας
Μεγαλύτερη απόδειξη απο το οτι φάγαμε με τον χειρότερο τροπο τον κορυφαίο πρόεδρο του ΠΑΟΚ (βλέπε Παντελακη) δεν υπάρχει
Τι δεν καταλαβαίνεις αδερφέ ;;;;
Τα 320 χιλιάρικα που τα περάσανε ως ντεμέκ αμοιβή του Ζαγοράκη νομίζουν καταρρίπτουν την οποιαδήποτε ανιδιοτέλεια.
Το τι έγινε με τον μακαρίτη καλύτερα ας το αφήσουμε στην άκρη γιατί ακόμα είναι νωπός ο χαμός του και δε θέλω να μπω σε αντιπαράθεση που θα με αναγκάσει να τον προσβάλλω καταδεικνύοντας κάποια φετινά κακώς κείμενά του.
Οι ΣΦ όταν καταφέρθηκαν εναντίον του πάντως, πίστεψέ με και τους λόγους τους είχαν και προσωπικά πιστεύω πως πολύ καλά έκαναν και έθεσαν το συγκεκριμένο ζήτημα.
Τον πρώην δικό μου τον ξεσκίζω όχι για το μορφωτικό του επίπεδο, ούτε για το μυαλό του, ούτε καν για την προεδρική του ανυπαρξία όταν κλήθηκε είτε να αντιμετωπίσει το κατεστημένο(χρέη) είτε να προστετεύσει την ομάδα(ματς με γριά που απαίτησε να μην πάει κανείς στο καυτατζόγλιο και ματς με σκουλήκι κ σπάθα).
Τον ξεσκίζω όμως και θα συνεχίζω να τον ξεσκίζω και να τον κυνηγάω για τα κουμάντα που έκανε με τα δικά ΜΑΣ λεφτά, τα οποία με απλοχεριά "δάνειζε" από δω κι από κει, για τη μπουτίκ που κατέστρεψε μαζί με την αδερφή της γυναίκας του και που κατάφερε να του την κατασχέσει η puma, για τη διχόνοια που έσπειρε στον ενωμένο όσο ποτέ Λαό του ΠΑΟΚ με την πρόσληψη του αρχιγκάνγκστερ Βασίλη Γκαγκάτση και μετέπειτα με τη μεταγραφή του σωσύβιου του γούμενου.
Και όσο για τη σύγκριση με τους yesmen του Τουρκολίμανου, όχι στο άλλο άκρο. Σε άλλο πλανήτη οφείλω στην ιστορία μου να είμαι σε σχέση μ'αυτά τα κοπρόσκυλα, τους δούλους και υπαλλήλους του εκάστοτε αρχιμαφιόζου προέδρου τους.
Τέλος για τον Παντελάκη δεν μπορώ να σου πω διότι δεν τα έζησα.
Και γενικά για καταστάσεις που δεν έζησα ούτε μπορώ να εκφέρω προσωπική άποψη αλλά και δε θεωρώ σωστό για την οικονομία της συζήτησης να μεταφέρω απόψεις άλλων.
- ΑποστόληςΑ
Τωρα να πω ρε Ale ότι δεν λες αλήθειες; Τις λες.
Από την άλλη σ' αυτή τη χώρα όλα πάνε στραβά κυρίως επειδή εμείς έχουμε απωλέσει τις αξίες μας και δεν βλέπω άμεση βελτίωση.
Ο ΘΖ καταφέρνει και βγαίνει βουλευτής. Αυτό δεν είναι κακό υπό την έννοια, πως αν έβγαινε κάποιος άλλος δεν νομίζω ότι θα γινόταν κάτι καλύτερο για την Ελλάδα ή τον ΠΑΟΚ. Το ότι δεν τον προτιμήσαμε με την ψήφο μας επειδή δεν συμφωνούμε με τις επιλογές του δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον απαξιώσουμε που βγαίνει βουλευτής.
Από την άλλη σ' αυτή τη χώρα όλα πάνε στραβά κυρίως επειδή εμείς έχουμε απωλέσει τις αξίες μας και δεν βλέπω άμεση βελτίωση.
Ο ΘΖ καταφέρνει και βγαίνει βουλευτής. Αυτό δεν είναι κακό υπό την έννοια, πως αν έβγαινε κάποιος άλλος δεν νομίζω ότι θα γινόταν κάτι καλύτερο για την Ελλάδα ή τον ΠΑΟΚ. Το ότι δεν τον προτιμήσαμε με την ψήφο μας επειδή δεν συμφωνούμε με τις επιλογές του δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον απαξιώσουμε που βγαίνει βουλευτής.
+++++++++++++++++++++++ΑποστόληςΑ έγραψε:Τωρα να πω ρε Ale ότι δεν λες αλήθειες; Τις λες.
- ΑποστόληςΑ
Τώρα τελευταία ο Νίκος ο f πολύ συμφωνεί μαζί μου και αρχίζω να ανησυχώ...
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Εδω μεσα φιλε υποτιθεται οτι μιλαμε για τον ΠΑΟΚ τις αναγκες του και τις επιθυμιες μας.Το forum νομιζω οτι δεν ειναι πολιτικο και οι πολιτικες προεκτασεις καθε ΠΑΟΚΤΣΗ δεν μας αφορουν εκτος οπως προανεφερα αν προκειται για ατομο δολοφονο κλπ.Υπαρχει επισης εδω μεσα και καποιο topic (ετσι δεν λεγεται;
)που μπορουμε να ανταλλαξουμε αποψεις στις οποιες ενδεχεται και να συμφωνουμε.Οσον αφορα το κλειδωμα του συγκεκριμενου με βρισκεις απολυτως συμφωνο.Μονο κακο δημιουργει και τιποτε αλλο.

Απόστολε, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι έκανε μεγάλο καλό στον ΠΑΟΚ πρώτα με την επιστροφή του ως παίκτης, ύστερα με την ανάληψη της διοίκησης και τέλος με την δημιουργία της ομαδάρας 2008-12. Συσπείρωσε τους ΠΑΟΚτσήδες, μας θύμησε τί μέγεθος είναι ο ΠΑΟΚ, δημιούργησε απίστευτη δυναμική. Κανείς δεν μπορεί να τα απαξιώσει όλα αυτά, τα οποία όμως ανήκουν στο παρελθόν.
Το ζήτημα είναι τί βάσεις βάζουμε για το μέλλον και πώς χτίζουμε πάνω σε αυτές που έχουν ήδη μπει. Να του αναγνωρίσω την ανάσταση του ΠΑΟΚ ευχαρίστως, καθώς πρόκειται για γεγονός. Όμως δεν θα τον αφήσω να μετατρέψει αυτήν την αναγνώριση σε πεδίο εκμετάλλευσης και ψηφοθηρίας.
Το ζήτημα είναι τί βάσεις βάζουμε για το μέλλον και πώς χτίζουμε πάνω σε αυτές που έχουν ήδη μπει. Να του αναγνωρίσω την ανάσταση του ΠΑΟΚ ευχαρίστως, καθώς πρόκειται για γεγονός. Όμως δεν θα τον αφήσω να μετατρέψει αυτήν την αναγνώριση σε πεδίο εκμετάλλευσης και ψηφοθηρίας.