14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
-
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Αφου εχει ψυχολογικα μπορει να φυγει.....υπαρχουν πολλοι που θα ηθελαν να παιξουν στον ΠΑΟΚ και ειδικα με 800χιλ...
Μάλιστα...τα 800 ΑΥΤΆ μας ενοχλούν έτσι;; Για το καλό του ΠΑΟΚ πάντα, ε;; Τα εκατομμύρια που ΠΕΤΆΜΕ κάθε χρόνο ας πούμε σε πρόστιμα δεν μας νοιαζουν έτσι;; Και βέβαια όχι εμείς δεν είμαστε εμπάθεις, τον κρίνουμε καθαρά... Παικτικα!!
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
χ ΑΠΛΑ αγνοηστε τον άμα δεν τον γουσταρετε.φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ όμως... και κατα τη γνώμη μου την ΤΙΜΆΕΙ. Οποίος μπορει να το καταλάβει αυτο, καλώς. Οποίος τα κρίνει όλα με... Τα γκολ, δικαίωμα του.
Τελευταίοι χαρακτηρισμοί.
DC
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
χ ΑΠΛΑ αγνοηστε τον άμα δεν τον γουσταρετε.φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ όμως... και κατα τη γνώμη μου την ΤΙΜΆΕΙ. Οποίος μπορει να το καταλάβει αυτο, καλώς. Οποίος τα κρίνει όλα με... Τα γκολ, δικαίωμα του.
Τελευταίοι χαρακτηρισμοί.
DC
Eγω,προσωπικα,θα προτιμουσα να φυγουν καποιοι αλλοι που εχουν ψυχολογικα!..........spiros1989 έγραψε:Αφου εχει ψυχολογικα μπορει να φυγει.....υπαρχουν πολλοι που θα ηθελαν να παιξουν στον ΠΑΟΚ και ειδικα με 800χιλ...
Δεν ειναι 800, ειναι 1.3 με φορο καθε χρονο.
Αλλα οπως λεει και ο rain αφου τον πληρωνουν αλλοι δεν με ενοχλει αυτο πλεον.
Να τιμα ομως τη φανελλα που φοραει και να την ματωνει, και να μη σκυβει το κεφαλι συνεχεια σαν λουζερ
αλλα να τρεχει και να τα παστελωνει οπως σκυλιαζει σε εθνικη και πριν σε βαζελαουα.
Να διεκδικισει τη θεση του που παιζει στον ΠΑΟΚ, TΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, βαρεθηκα να μιλαω για αυτο το θεμα.
Αλλα οπως λεει και ο rain αφου τον πληρωνουν αλλοι δεν με ενοχλει αυτο πλεον.
Να τιμα ομως τη φανελλα που φοραει και να την ματωνει, και να μη σκυβει το κεφαλι συνεχεια σαν λουζερ
αλλα να τρεχει και να τα παστελωνει οπως σκυλιαζει σε εθνικη και πριν σε βαζελαουα.
Να διεκδικισει τη θεση του που παιζει στον ΠΑΟΚ, TΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, βαρεθηκα να μιλαω για αυτο το θεμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Τρί 06 Νοέμ 2012, 19:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αντι να πεις να σταματησει η γκρινια, λες να φυγει ο παικτης. Ωραιοςspiros1989 έγραψε:Αφου εχει ψυχολογικα μπορει να φυγει.....υπαρχουν πολλοι που θα ηθελαν να παιξουν στον ΠΑΟΚ και ειδικα με 800χιλ...
Καταρχάς καλώς σας ξαναβρήκα μετά από 3 περίπου χρόνια αποχής από το σάιτ.
Οι παλιοί έχετε καταλάβει ποιος είμαι απλά για λόγους ανωτέρας βίας μπήκα μ'αυτό το προφίλ.
Στο δια ταύτα τώρα
Όσο για το αν είμαι εμπαθής ή όχι, ποτέ μου δεν το αρνήθηκα και ούτε πρόκειται να το κάνω και τώρα.Άλλωστε δε μου έχει κάνει και λίγα ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής κατά το παρελθόν.
Τέλος είναι σεβαστότατη η άποψή σου πως ο Σαλπιγγίδης τιμάει τη φανέλα που φοράει, παρόλο που εγώ διαφωνώ.Το ότι διαφωνώ όμως δεν θα με ωθήσει ποτέ να σε βρίσω γι'αυτό που πιστεύεις ούτε και να προσπαθήσω να σε βάλω μυαλό.Άλλωστε και στο γήπεδο ουδέποτε απευθύνθηκα κατά όσων δεν τον βρίζουν εκτός αν προκλήθηκα λεκτικά (πόσο μλκς είσαστε κτλ.) ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο (μπουκάλι από την 5 στην 4α, χειρονομίες και αερομαχαιρώτα από τα 50-60 μέτρα). Εμένα το μόνο μου μέλημα είναι να εκφράσω στον συγκεκριμένο πως με προσβάλλει και με πονάει το γεγονός ότι φοράει το έμβλημά μου, ούτως ώστε σε βάθος χρόνου να λυτρωθώ με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο.
Δεν γνωρίζω ποιος είσαι, δεν έχει σημασία όμως. Αν ήθελες θα μας το έλεγες και μόνος σου.
Το 6.7 των κανονισμών απαγορεύει ξεκάθαρα τους 2ους και 3ους λογ/σμούς χρηστών.
Αν δεν υπάγεσαι σε κάποια "ειδική περίπτωση", σε αποκλείω μέχρι νεοτέρας.
DC
Οι παλιοί έχετε καταλάβει ποιος είμαι απλά για λόγους ανωτέρας βίας μπήκα μ'αυτό το προφίλ.
Στο δια ταύτα τώρα
Όταν τα εκατομμύρια (what the f@ck????) από τα πρόστιμα πλησιάσουν έστω τα εκατομμύρια για κουτσιανικούληδες, μπερέτες, αποζημειώσεις σε εντίνιους, φιλομένους, κριστιάνους, σαβίνηδες κ.τ.λ. ΊΣΩΣ να μας αφαιρεθεί το δικαίωμα να ενοχλούμαστε από τα υπερβολικότατα 800 του συγκεκριμένου.gpaok έγραψε:Μάλιστα...τα 800 ΑΥΤΆ μας ενοχλούν έτσι;; Για το καλό του ΠΑΟΚ πάντα, ε;; Τα εκατομμύρια που ΠΕΤΆΜΕ κάθε χρόνο ας πούμε σε πρόστιμα δεν μας νοιαζουν έτσι;; Και βέβαια όχι εμείς δεν είμαστε εμπάθεις, τον κρίνουμε καθαρά... Παικτικα!!
Όσο για το αν είμαι εμπαθής ή όχι, ποτέ μου δεν το αρνήθηκα και ούτε πρόκειται να το κάνω και τώρα.Άλλωστε δε μου έχει κάνει και λίγα ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής κατά το παρελθόν.
Εσύ φίλε μου ποιος είσαι για να κρίνεις ανάλογα με τη συμπεριφορά μου απέναντι στον Σαλπιγγίδη το πόσο αγαπάω τον ΠΑΟΚ? Το να με χαρακτηρίζει "γελοίο" και "γραφικό" ο εχθρός μου προσωπικά μου δίνει τρομερή ικανοποίηση καθώς ξέρω πως τα όσα κάνω τελικά τον ενοχλούν και θα συνεχίσω να τα πράττω με ακόμα μεγαλύτερη λύσσα μέχρι να καταφέρω αυτό που θέλω. Όπως λες εσύ σ'εμένα απλά να τον αγνοήσω συμβούλεψε και τον εαυτό σου να κάνει το ίδιο και μ'εμένα. Αν σε χαλάω την αισθητική ρε φίλε στο γήπεδο αγνόησέ με.gpaok έγραψε:Αν αγαπάτε έστω και ΛΊΓΟ τον ΠΑΟΚ, σταματήστε με αυτή τη Μλκια.Έχετε καταντήσει γελοίοι και γραφικοί.όπως και ο ίδιος είπε...ΑΠΛΑ αγνοηστε τον άμα δεν τον γουσταρετε.φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ όμως... και κατα τη γνώμη μου την ΤΙΜΆΕΙ. Οποίος μπορει να το καταλάβει αυτο, καλώς. Οποίος τα κρίνει όλα με... Τα γκολ, δικαίωμα του.
Τέλος είναι σεβαστότατη η άποψή σου πως ο Σαλπιγγίδης τιμάει τη φανέλα που φοράει, παρόλο που εγώ διαφωνώ.Το ότι διαφωνώ όμως δεν θα με ωθήσει ποτέ να σε βρίσω γι'αυτό που πιστεύεις ούτε και να προσπαθήσω να σε βάλω μυαλό.Άλλωστε και στο γήπεδο ουδέποτε απευθύνθηκα κατά όσων δεν τον βρίζουν εκτός αν προκλήθηκα λεκτικά (πόσο μλκς είσαστε κτλ.) ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο (μπουκάλι από την 5 στην 4α, χειρονομίες και αερομαχαιρώτα από τα 50-60 μέτρα). Εμένα το μόνο μου μέλημα είναι να εκφράσω στον συγκεκριμένο πως με προσβάλλει και με πονάει το γεγονός ότι φοράει το έμβλημά μου, ούτως ώστε σε βάθος χρόνου να λυτρωθώ με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο.
Δεν γνωρίζω ποιος είσαι, δεν έχει σημασία όμως. Αν ήθελες θα μας το έλεγες και μόνος σου.
Το 6.7 των κανονισμών απαγορεύει ξεκάθαρα τους 2ους και 3ους λογ/σμούς χρηστών.
Αν δεν υπάγεσαι σε κάποια "ειδική περίπτωση", σε αποκλείω μέχρι νεοτέρας.
DC
Sorry για τους χαρακτηρισμούς, ξεκαθαρίσω ότι ήθελα να αναφερθώ σε Πράξεις όχι σε πρόσωπα.
- ΑποστόληςΑ
- Sick Bastard
Dimg4 έγραψε:Μεχρι και ο ιδιος το ειπε οτι τον κουρασε και τον επηρεαζει ολο αυτο... αλλα εμεις εκει... ΠΑΟΚ εισαι...
Κι όμως υπάρχει λύση (το πε και ο Δώνης)mpafos4 έγραψε:Δηλαδη,πρεπει να το πει?......
Δεν γινεται ρε φιλε να μην επηρεαζεται!Πως να το κανουμε?...Κοροϊδευομαστε μεταξυ μας?....
http://www.mentalhealthmap.gr/state.asp?id=13

(α και να βάλει και κανα γκολάκι, καλό θα του (μας) έκανε).
Το να σταματησουν οι αποδοκιμασιες στο γηπεδο,ουτε περναει απο το μυαλο σας ως λυση,ε?...
Ωραιοι.....
Ωραιοι.....
- Μπαρκαρούτσος
Κακως μιλαμε για δυο μεριδες του κοσμου οσον αφορα το θεμα σαλπι....υπαρχει και η τριτη που αδιαφορει για ολο αυτο και θελει επιτελους να δειξει οτι μπορει να προσφερει ο σαλπι........
- Sick Bastard
Στην οποία θα ήθελα να είμαι αν όχι πρόεδρος, ιδρυτικό μέλος.MANIAKOS έγραψε:Κακως μιλαμε για δυο μεριδες του κοσμου οσον αφορα το θεμα σαλπι....υπαρχει και η τριτη που αδιαφορει για ολο αυτο και θελει επιτελους να δειξει οτι μπορει να προσφερει ο σαλπι........
- sourmenetes
- Moderator
Εδω ο λαζαρ εφαγε κοκκινη κρεμασε την ομαδα και εμεις ο σαλπι...κτλ κτλ...
- Sick Bastard