body έγραψε:Τα προηγουμενα ηταν κατι αναμεσα σοβαρου κ αστειου γιατι ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μπορει να εκανε κατι τετοιο. Ηταν τελειως αψυχολογιτο, αν δεν κερδιζαμε πως θα φενοταν;
Δεν απαντώ σε σένα, γράφω με αφορμή αυτό που λες.
Α. Σκέψου να είσαι στην ηλικία του Μπαλάφα και να έχεις φορτωθεί περισσότερο από κάθε άλλο τις άσχημες πορείες των τελευταίων χρόνων.
Β. Ετοιμάζεσαι να βαρέσεις ένα πέναλτι που (όπως και τα υπόλοιπα) κρίνει το αποτέλεσμα τριών αναμετρήσεων ΠΑΟΚ-Άρη. Κρίνει το αφεντικό της πόλης.
Γ. Ξέρεις ότι είσαι ο μοναδικός από τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο που δε θα του συγχωρεθεί η αστοχία.
Δ. Μετά από όλα αυτά ευστοχείς.
Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει αψυχολόγητη ενέργεια. 'Εχεις κατακτήσει το δικαίωμα να συμπεριφερθείς όπως θέλεις.
Συμφωνώ με αυτό που έγραψαν πολλοί ότι η ενέργεια του Μπαλάφα βοήθησε στο σπάσιμο της ψυχολογίας των αντιπάλων. Πιστεύω όμως ότι και η κόκκινη κάρτα και το ανέμισμα της φανέλας πήγαινε περισσότερο σε εμάς παρά στους αρειανούς. Εγώ το είδα σαν να έλεγε "έκανα τη δουλειά μου και μπορώ να κουνάω τη φανέλα μου στο Χαριλάου κι ας μην είμαι ο Πάμπλο Γκαρσία".
ΥΓ. Δεν ήμουν ποτέ ούτε υποστηρικτής του Μπαλάφα ούτε πολέμιός του. Θα ήθελα όμως αυτοί που κράζουν τον Μπαλάφα πριν τον ξανακράξουν να σκεφτούν αν διαθέτουν κάκαλα αντίστοιχα με τα δικά του. Όχι μόνο για το πέναλτι που έβαλε, αλλά κυρίως για τα όσα έχει υπομείνει τόσα χρόνια.