30.Bongani Sandile Khumalo

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: 30.Bongani Sandile Khumalo

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εξαιρετικός σήμερα.Αυτον τον Κουμάλο θα τον ήθελα και του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

κλασσική περίπτωση παίχτη που χρειάστηκε το χρόνο του για να μπει στο κλίμα του πρωταθλήματος

όπως πάντα, εμείς βιαστήκαμε να τον κρίνουμε και δυστυχώς του "βγήκε το όνομα"
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

+1
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

επιβεβαιώνει ο Κουμάλο, ότι πολλές φορές δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται οι καλύτεροι, αλλά οι καταλληλότεροι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

«Κορυφαίος ο Κουμάλο στα πλέι οφ»

Πηγή: ΠΑΟΚ24 04 Ιουν 2013 15:02

Μπορεί κατά τη θητεία του στον ΠΑΟΚ να μην συγκέντρωσε και τις… καλύτερες των κριτικών, όμως στην πατρίδα του δεν έπαψε ποτέ να «πουλάει».

Ο λόγος για τον Μπονγκάνι Κουμάλο, του οποίου το μέλλον μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή να χαρακτηριστεί αβέβαιο, καθώς ούτε ο Δικέφαλος εμφανίζεται διατεθειμένος να του προτείνει συμβόλαιο αλλά ούτε και η Τότεναμ στην οποία ανήκει σκέφτεται να τον διατηρήσει στις τάξεις της.

Έτσι, ο Νοτιοαφρικανός στόπερ αναζητεί ήδη μέσω του ατζέντη του την επόμενη ομάδα της καριέρας του, με την ιστοσελίδα «sowetanlive.co.za» να αναφέρει ωστόσο σήμερα πως δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της πατρίδας του. «Παρά τις τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις του στον ΠΑΟΚ και την απόδοσή του στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος όπου ήταν εκ των κορυφαίων σε απόδοση, ο Κουμάλο δεν θα παραμείνει στην ελληνική ομάδα και τη νέα σεζόν. Ωστόσο, ξεκάθαρα ο Κουμάλο δεν θα επιστρέψει στην Premier Soccer League όπως αναφέρουν ορισμένα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης» αναφέρει μεταξύ των άλλων η συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Βάσει πάντως των σχολίων που υπάρχουν στο ρεπορτάζ του «sowetanlive.co.za», μόνο λίγοι δεν είναι οι φίλαθλοι που επιθυμούν την επιστροφή του Κουμάλο στη Νότια Αφρική, με την πλειοψηφία αυτών να προτρέπουν στον υψηλόσωμο στόπερ να υπογράψει στην Orlando Pirates.

Θα επαναλάβω πως μόλις ο Κουμάλο προσαρμόστηκε στην ομάδα έκανε καλές εμφανίσεις και σίγουρα μαζί με Σιλντ ήταν το καλύτερο δίδυμο. Προωπικά θέλω και οι δύο να παραμείνουν.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

καλή συνέχεια στην καριέρα σου.
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

ΑποστόληςΑ έγραψε:«Κορυφαίος ο Κουμάλο στα πλέι οφ»

Πηγή: ΠΑΟΚ24 04 Ιουν 2013 15:02

Μπορεί κατά τη θητεία του στον ΠΑΟΚ να μην συγκέντρωσε και τις… καλύτερες των κριτικών, όμως στην πατρίδα του δεν έπαψε ποτέ να «πουλάει».

Ο λόγος για τον Μπονγκάνι Κουμάλο, του οποίου το μέλλον μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή να χαρακτηριστεί αβέβαιο, καθώς ούτε ο Δικέφαλος εμφανίζεται διατεθειμένος να του προτείνει συμβόλαιο αλλά ούτε και η Τότεναμ στην οποία ανήκει σκέφτεται να τον διατηρήσει στις τάξεις της.

Έτσι, ο Νοτιοαφρικανός στόπερ αναζητεί ήδη μέσω του ατζέντη του την επόμενη ομάδα της καριέρας του, με την ιστοσελίδα «sowetanlive.co.za» να αναφέρει ωστόσο σήμερα πως δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της πατρίδας του. «Παρά τις τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις του στον ΠΑΟΚ και την απόδοσή του στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος όπου ήταν εκ των κορυφαίων σε απόδοση, ο Κουμάλο δεν θα παραμείνει στην ελληνική ομάδα και τη νέα σεζόν. Ωστόσο, ξεκάθαρα ο Κουμάλο δεν θα επιστρέψει στην Premier Soccer League όπως αναφέρουν ορισμένα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης» αναφέρει μεταξύ των άλλων η συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Βάσει πάντως των σχολίων που υπάρχουν στο ρεπορτάζ του «sowetanlive.co.za», μόνο λίγοι δεν είναι οι φίλαθλοι που επιθυμούν την επιστροφή του Κουμάλο στη Νότια Αφρική, με την πλειοψηφία αυτών να προτρέπουν στον υψηλόσωμο στόπερ να υπογράψει στην Orlando Pirates.

Θα επαναλάβω πως μόλις ο Κουμάλο προσαρμόστηκε στην ομάδα έκανε καλές εμφανίσεις και σίγουρα μαζί με Σιλντ ήταν το καλύτερο δίδυμο. Προωπικά θέλω και οι δύο να παραμείνουν.
danirifle έγραψε:κλασσική περίπτωση παίχτη που χρειάστηκε το χρόνο του για να μπει στο κλίμα του πρωταθλήματος

όπως πάντα, εμείς βιαστήκαμε να τον κρίνουμε και δυστυχώς του "βγήκε το όνομα"
Καλά κρασιά!
Μόνο παικταράδες πλέον
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Καλή συνέχεια στην καριέρα σου... Εσύ δεν έχω καταλάβει γιατί δεν χωράς στο νέο ΠΑΟΚ!!!!!
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Νέος, με καλά φυσικά προσόντα, αν μπορούσαμε να τον αποκτήσουμε με ένα λογικό συμβόλαιο, θα ήταν επένδυση.

Τέλος πάντων, έχει όλο το μέλλον μπροστά του και δε θα χαθεί.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

nikolasf έγραψε:Καλή συνέχεια στην καριέρα σου... Εσύ δεν έχω καταλάβει γιατί δεν χωράς στο νέο ΠΑΟΚ!!!!!
Μάλλον γιατί πιάνει θέση ξένου και πιθανόν να θέλουν να φέρουν πιο ποιοτικούς παίκτες.

Πάντος στα πλευ ωφ μας έβγαλε ασπροπρόσωπους :D
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Καλή συνέχεια Bongani.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Καλή συνέχεια. Ήταν από την αρχή λάθος η επιλογή σου. Ας είναι καλά ο προηγούμενος καταστροφέας.
:pano:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Στην αρχη μου φανηκε για μεγαλο καδρονι.

Τελικα δεν ειναι τοσο ασχημος.

Ειδικα στα Play off ηταν αψογος.

Καλη συνεχεια.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Για τον παίκτη είπα τη γνώμη μου όταν υπέγραψε (όποιος δε βαριέται κάπου στη αρχή είναι). Το παιδί έδειξε σχεδόν όλα όσα πίστευα οτι θα έδειχνε. Είναι δλδ ένα πολύ δυνατό, γεροδεμένο παιδί, που δεν ξέρει ποδόσφαιρο (εννοώ το άθλημα δλδ τακτική κτλ), που είναι αξιόπιστος και μέχρι εκεί, και είναι άψογος επαγγελματίας (το θεωρώ δεδομένο μιας και αυτόν τα ...σκληρά γήπεδα και το ...χορτάρι δεν τον τραυμάτισαν). Είναι λίγο σοφτ για μπακ είναι η αλήθεια. Θέλω δλδ να πω οτι σε σχέση με τον σωματότυπό του, έριξε πολύ λιγότερο ξύλο απ' ότι περίμενα. Ίσως απλά να είναι υπερβολικά καλό παιδί για να κάνει καριέρα ως σεντερ μπακ.

Σε αυτό που είχαν δίκιο 100% κάποια άλλα παιδιά, και όχι εγώ, ήταν στα λεφτά που πήρε. Ήταν ΠΟΛΛΑ για αυτόν. Δε πιστεύω οτι μπορεί να βρει ανάλογο με το φετινό του συμβόλαιο, ή να το πω αλλιώς εγώ δεν θα του τα έδινα.

Νάσαι καλά ρε Μπογκάνι. Δεν (νομίζω οτι) θα μας λείψεις αλλά απ' την άλλη ότι μπορούσες να παίξεις το έπαιξες. Ομάδα θα βρεις πιστεύω να παίξεις. Τώρα για λεφτά πολλά δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Καλή συνέχεια, όποτε χρειάστηκες προσέφερες!
Θα ήταν καλό να έρθεις για χαμηλότερο συμβόλαιο ως πρώτη αλλαγή, αλλά...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”