7.Γιώργος Γεωργιάδης
Re: 7.Γιώργος Γεωργιάδης
Αν ερθει προταση με 500.000 και πανω θα κανω κωλοτουμπα και θα παραδεχτω τους ανθρωπους που δουλευουν στο τμημα σκαουτινγκ/πωλησεων.Επισης,δεν θα μιλησω για το αντιστοιχο τμημα για 3 μηνες(μην το παραχεσουμε)!
Μαρτυρες ολοι που θα το διαβασετε...
Υ.Γ.Τα χρωστουμενα δεν μετρανε για το ποσο μεταγραφης.
Μαρτυρες ολοι που θα το διαβασετε...
Υ.Γ.Τα χρωστουμενα δεν μετρανε για το ποσο μεταγραφης.
1η απαντηση:Δεν τα εχασα ποτε μου.
2η απαντηση:Με αρεσει να ζω στον κοσμο μου οπως και εσυ.
Διαλεξε μια απαντηση και παρε!
2η απαντηση:Με αρεσει να ζω στον κοσμο μου οπως και εσυ.
Διαλεξε μια απαντηση και παρε!
Οχι ρε π@ο$τη πρεπει να κανω κωλοτουμπα απο τωρα!
Χιλια συγνωμη φιλε για την παρεξηγηση.
Ελπιζω να μην κρατας κακια...Συγνωμη και παλι παντως.

Χιλια συγνωμη φιλε για την παρεξηγηση.
Ελπιζω να μην κρατας κακια...Συγνωμη και παλι παντως.

Σημερα κτ εκανε αλλα προφανως το επιπεδο μας ειναι π κατω απο τετοιες ομαδες πλεον και χωρις αμ συνοχη...δεν...
για γεωργιαδη..παραφρασοντς γνωστη διαφημιση...ε ρε λουκας που σας χρειαζεται...
1) γιατί σβήνονται σχόλια αβέρτα, χωρίς αιτιολόγηση?
2) realcon το ότι είναι παίκτης ομάδας δε σημαίνει ότι είναι υπεράνω κριτικής. και αν ο κόσμος βλέπει ότι είναι τιτίκαρος, τότε καλά κάνει και το λέει
2) realcon το ότι είναι παίκτης ομάδας δε σημαίνει ότι είναι υπεράνω κριτικής. και αν ο κόσμος βλέπει ότι είναι τιτίκαρος, τότε καλά κάνει και το λέει
- Sick Bastard
"Βαδίζουμε στο σωστό δρόμο"
Γενικα σαν ομάδα μπορεί, αλλά εσύ καλού κακού, έχε ενα GPS μαζί σου, γιατί μάλλον πας από άλλο δρόμο.
Γενικα σαν ομάδα μπορεί, αλλά εσύ καλού κακού, έχε ενα GPS μαζί σου, γιατί μάλλον πας από άλλο δρόμο.
ειναι ικανος ο γεωργιαδης ενω υπαρχουν 2 λυσεις μονο για 2 θεσεις να ειναι 3η λυση...(να μπει ο φωτακς εκει)....
Ο Γεωργιάδης δυστυχώς δεν είναι για πολλά πολλά. Όλα ξεκινάνε από το μυαλό.

βασικα μπαινει στη δευτερη του τριετους συμβολαιου του...

σε ποιο μυαλο αναφερεσαι φωτη??το δικο του ή του ζηση που τον εφερε??ετσι ενημερωτικα...Photis έγραψε:Ο Γεωργιάδης δυστυχώς δεν είναι για πολλά πολλά. Όλα ξεκινάνε από το μυαλό.