Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Δημοσίευση από barlow4 »

DC έγραψε:Δεν θα ξαναγυρίσω στην αέναη συζήτηση. 8-) Η υπογραφή μου υπάρχει εδώ και μήνες.
Το θέμα είναι, ποιος και γιατί βρώμισε. Ρητορικό το ερώτημα.
αποκλειται να το βρωμισε απλα ο μανατζερ του?πρεπει ντε και καλα να υπαρχει ρουφιανος στη διοικηση?
αλλωστε με το που βγηκε η ειδηδη ο λαγος ανανεωσε.
και δε λεω οτι ειναι τελειως παπας.πηγε ο μανατζερ στη διοικηση και ειπε 'εχω λαγο' μενει ελευθερος.
ψηνεσαι?ψηνομαι!
και πηγε ο μανατζερ και τα βρωμισε.και τσουπ ανανεωση στη στιγμη.
ειναι ενα πολυ κλασσικο σεναριο και αυτο.ας μη τα φορτωνουμε ολα σε συνωμοσιες.ειναι κατ'αρχην αδικο,κουραστικο,επιζημιο και αν υπαρχει επιμονη ως και υποπτο να τα φορτωνουμε ολα στη διοικηση (χωρις να υπονοω κατι για εσενα DC ειλικρινα,γενικα μιλαω).
δεν ειναι μονο τα αρδ λαιλαπα.ειναι και οι μανατζερ.αλλωστε αυτοι στηνουν και ολο το παιχνιδι πλεον.τα αρδ απλα ποταπα υπαλληλακια τους ειναι.
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Με λίγα .....λόγια.
- Έχεις λαγό ?
- Έχω λαγό...
- Έχει ουρά ?

Και τούμπαλιν ....
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

barlow4 έγραψε:
DC έγραψε:Δεν θα ξαναγυρίσω στην αέναη συζήτηση. 8-) Η υπογραφή μου υπάρχει εδώ και μήνες.
Το θέμα είναι, ποιος και γιατί βρώμισε. Ρητορικό το ερώτημα.
αποκλειται να το βρωμισε απλα ο μανατζερ του?πρεπει ντε και καλα να υπαρχει ρουφιανος στη διοικηση?
αλλωστε με το που βγηκε η ειδηδη ο λαγος ανανεωσε.
και δε λεω οτι ειναι τελειως παπας.πηγε ο μανατζερ στη διοικηση και ειπε 'εχω λαγο' μενει ελευθερος.
ψηνεσαι?ψηνομαι!
και πηγε ο μανατζερ και τα βρωμισε.και τσουπ ανανεωση στη στιγμη.
ειναι ενα πολυ κλασσικο σεναριο και αυτο.ας μη τα φορτωνουμε ολα σε συνωμοσιες.ειναι κατ'αρχην αδικο,κουραστικο,επιζημιο και αν υπαρχει επιμονη ως και υποπτο να τα φορτωνουμε ολα στη διοικηση (χωρις να υπονοω κατι για εσενα DC ειλικρινα,γενικα μιλαω).
δεν ειναι μονο τα αρδ λαιλαπα.ειναι και οι μανατζερ.αλλωστε αυτοι στηνουν και ολο το παιχνιδι πλεον.τα αρδ απλα ποταπα υπαλληλακια τους ειναι.
Καταλαβαίνω τι λες, αλλά να πήρε τηλέφωνο τον κόλκα, ο μάνατζερ του Λαγού στις 2 και μισί εχθές το βράδυ ... με έρχεται κάπως.
Το ότι διέρρευσε, διέρρευσε. Από που; Δεν έχω ιδεά εγώ.

Παρόλα αυτά, ακόμα και σε συζήτηση που είχα με φίλο πολύ πριν βγει η είδηση ότι ο παίκτης θα μείνει στον βάζελο, μας είχε φανεί πολύ περίεργο έως απίθανο το να αφήσει ο βάζελος να του πάρουμε ταλέντο για 20 ή 40 χιλιάρικα.
Πιστεύω ότι η διαρροή είχε άλλη σκοπιμότητα και όχι την απώλεια του παίκτη. Για την ακρίβεια, δεν πιστεύω ότι υπήρξε ποτέ θέμα Λαγού.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δυστυχως χαθηκε -λογικα βεβαια ενας απο τους καλους στοχους ο κλειτον...

Για μ αντονιο να δουμε...

Αλλα το χειροτεο ειναι οτι οι ανανεωσεις που για μενα δεδομενα δεν εχουν να προσφερουν κτ...συζητιουνται στα πλαισια υπογραφης διακανονισμων....ετσι δεν κανουμε τπτ//

ΥΓ ελπιζω να ναι αστειο για ροτζεριο΄..

Αν εινια να φυγουν τον εττο..ας φερουν τον αμαζονιο...επισης φατυ και ουμπιντες ισως να ναι καλη λυση
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Εικόνα

δυσκολη περιπτωση αλλα ξερω οτι ο γ.χ. θα το παλεψει...ειναι κριμα να χαθει...φερτε τον χθες... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

MANIAKOS έγραψε:...

ΥΓ ελπιζω να ναι αστειο για ροτζεριο΄..

Αν εινια να φυγουν τον εττο..ας φερουν τον αμαζονιο...επισης φατυ και ουμπιντες ισως να ναι καλη λυση
Το PAOK24 έγραψε ότι η διοίκηση δηλώνει άγνοια για ροτζέριο... παπαμετρουλάκης
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

παλι καλα...

Και ο μαρσελινιο οσο παει ο καιρος μου φαινεται υπερ παικτης παντως..

Μαρσελινιο ουμπιντες φατυ και μ αντονιο...

α\επισης αν ειναι να πωληθει ο σαλπι να γινει το δυνατον γρηγοροτερα μπας και παρουμε τπτ καλο..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν ανανεωσει ο Μπαλαφας, την ιδια στιγμη που ψαχνουμε και το χιλλιαρικο για τον Μαρκος Αντονιο, θα ειμαι πλεον σχεδον πεπεισμενος οτι συμβαινουν περιεργα πραγματα στην παε, για να το πω ευγενικα και οχι μηνυσιμα ,κατι που με θλιβει ιδιαιτερα, καθως ετρεφα συμπαθεια προς το προσωπο του Βρυζα και ηλπιζα σε κατι διαφορετικο.

Υ.Γ Εγω δεν ειμαι αντιθετος στην προοπτικη αποκτησης του Μαρτινς.Ειδικα την χρονια 2010-2011 μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Για τον Μάρτινς και εμένα με αρέσει. Το θέμα είναι να κλείσει αν όχι κακώς ασχολούμαστε. Για τον Μπαλάφα αν θες να πας σφικτά και λιτά. Ανανεώνεις τον Μπαλάφα και κανά άλλους δύο (Ίβιτς κλπ) και δεν κάνεις μεταγραφή ή κάνεις φθηνές μεταγραφές από Β' Εθνική και Κ20 άλλων ομάδων. Αν θες όμως να αγοράσεις κανά 2-3 καλούς διώχνεις Μπαλάφες και Ίβιτς και σια και αγοράζεις αυτούς συμπληρώνοντας μόνο με παίχτες από τις ακαδημίες σου.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Ορίστε μάλλον πάμε στην πρώτη λύση που είπα στην επένδυση ακαδημιών με φθηνούς παίχτες οπότε μην περιμένετε μεγάλες μεταγραφές παρά ανανεώσεις τύπου Μπαλάφα. Μακάρι να παίξει δηλαδή φέτος τουλάχιστον.

Συμφώνησε με ΠΑΟΚ ο Πούγκουρας

Επένδυση στο μέλλον έκανε σήμερα η ομάδα του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, ο Αχιλλέας Πούγκουρας συμφώνησε να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ομάδα του δικεφάλου.

Ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός που αγωνιζόταν στις ακαδημίες του Μελισσοχωρίου Λάρισας, δοκιμάστηκε πρόσφατα και στην Γερμανική Χόφενχαιμ. Ο Γιώργος Γεωργιάδης είχε άποψη για τον παίκτη που θα αγωνίζεται βεβαίως στην δεύτερη ομάδα.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82/%CE%BC%CE%BC%CE%B5/item/30277-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B1%CF%82
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καλα αν κινηθουμε και για παικτες επιπεδου Ρομεου, δεν θα προλαβαινουν οι υπαλληλοι της παε να εξυπηρετουν τον κοσμο που θα τρεξει για διαρκειας...
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Ρε Τζόσουα αυτά είναι τα οικονομικά τι να κάνουμε δηλαδή; Στην ΑΕΚ δεν βλέπεις τι γίνεται; Στον ΠΑΟ; Στον Άρη;

Δηλαδή τι θέλεις τον Μέσι; Και τα διαρκείας για το μέγεθος της εποχής καλά είναι. Αν φτάσουμε τα 8-10 χιλιάδες τέλεια είμαστε.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Περνάνε οι χρονιές και μυαλό δε βάζουμε..
Οι μετριότατες μεταγραφές ανεβάζουν το μπάτζετ και όχι οι λίγες και ακριβές..
Αμα μαζεύαμε το μπάτζετ από Φιλομένο-Ρομπέρ-Σαββίννι-Αμπουμπακαρί κλπ κλπ μη κουράζω.. τώρα θα είχαμε Βιτόλο-Κοντρέρας... κι ας είχαμε Παναγιωτούδη,Πόποβιτς κλπ από ακαδημίες..

Χίλιες φορές ΕΝΑΝ Λάζαρ ακόμα.. παρά Κόρμπο+Ρομέου.. (ποιος Ρομέου ρε δηλαδή θα τρελαθούμε)..

Τα είπε ο Μπόλονι: "Θέλω 3-4 παίχτες των 300-400 χιλιάδων.. και όλους τους υπόλοιπους μικρούς."
Υπήρχε βέβαια "διαφορά φιλοσοφίας" καθώς είναι πιο λογικό να φέρεις Αμπουμπακαρί-Κόρμπο-Ρομέου... Παρά έναν ακόμη Λάζαρ κι ας παίζει δίπλα του ο Παναγιωτούδης..
Ωραία πράγματα θα δούμε φέτος..

ΥΓ: Ρε το Ρομέου ρε??? Ρε ξυπνήστε ρε δεν είμαστε Χαλκιδόνα!!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Τι ξυπνήστε????Αφού δεν έχουμε ανθρώπους που να ξέρουν να διοικούν εταιρεία στην ΠΑΕ. Έχει καταντήσει ένα κλειστό κλάμπ από φιλίες και λυκοφιλίες. Τι το ψάχνεις, χαμένοι από χέρι είμαστε..
:pano:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ PAOKMANIA..!!
ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”