Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
Da_Paok

Re: Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Δημοσίευση από Da_Paok »

Μπλοκάρουν την επικύρωση της βαθμολογίας;

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=117157&scid=882&team=larisa

Ανάμεσα στις εργασίες του ΔΣ της Τρίτης (28/06) έχει προγραμματιστεί και η επικύρωση της βαθμολογίας της Superleague. Ωστόσο η συγκεκριμένη διαδικασία υπάρχει το ενδεχόμενο να μην ολοκληρωθεί καθώς αρκετές ΠΑΕ, έχοντας έννομο συμφέρον από την υπόθεση των στημένων αγώνων, θα προσπαθήσουν να την μπλοκάρουν!

Ανάμεσά τους βρίσκονται σίγουρα ο Πανσερραϊκός και η Λάρισα. Αμφότερες εφόσον υπάρχει υποβιβασμός ομάδας στην Football League, για δωροδοκία, επωφελούνται και παραμένουν αυτές στην κατηγορία, σύμφωνα με το δεδικασμένο που υπάρχει στην περίπτωση του Αστέρα και του Ηρακλή με την πλαστή ενημερότητα.

Στο μεταξύ ασφαλιστικά μέτρα σκέφτονται να ασκήσουν και οι Παναθηναϊκός και Αρης, καθώς επίσης έχουν έννομο συμφέρον. Σε ό,τι αφορά την ΑΕΚ η θέση της είναι δεδομένη και εκφράστηκε δυναμικά μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ την Παρασκευή το βράδυ.

Εμεις κανουμε κατι? η περιμενουμε?
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

ΤΕΧΝΙΚΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

1. Η Στρατηγική της Απόσπασης της Προσοχής.

Το θεμελιώδες στοιχείο τού κοινωνικού ελέγχου είναι η στρατηγική της απόσπασης της προσοχής που έγκειται στην εκτροπή της προσοχής τού κοινού από τα σημαντικά προβλήματα και τις αποφασισμένες από τις οικονομικές και πολιτικές ελίτ αλλαγές μέσω της τεχνικής τού κατακλυσμού συνεχόμενων αντιπερισπασμών και ασήμαντων πληροφοριών.
Η στρατηγική της απόσπασης της προσοχής είναι επίσης απαραίτητη για να μην επιτρέψει στο κοινό να ενδιαφερθεί για απαραίτητες γνώσεις στους τομείς της επιστήμης, της οικονομίας, της ψυχολογίας, της νευροβιολογίας και της κυβερνητικής. «Διατηρήστε την προσοχή τού κοινού αποσπασμένη, μακριά από τα αληθινά κοινωνικά προβλήματα, αιχμάλωτη θεμάτων που δεν έχουν καμία σημασία.Διατηρήστε το κοινό απασχολημένο, τόσο πολύ ώστε να μην έχει καθόλου χρόνο για να σκεφτεί - πίσω στο αγρόκτημα, όπως τα υπόλοιπα ζώα» (απόσπασμα από το κείμενο: "Αθόρυβα όπλα για ήρεμους πολέμους").
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Τάκαρος: Για κάποιο μυστήριο λόγο έτσι αποκαλεί ο Μπέος τον τεχνικό διευθυντή του Αρη, τον Γιάννη Κόντη.

Τ@καρ€ μαμιετ@ η μ@ν@ σου !!!!!
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Καμία σχέση federacion... Και όταν κάνουμε χιουμορ βάζουμε και κανένα :mrgreen: :D :lol: :opaokara:
Σηκώνω το χέρι μου λοιπόν... ;)
Παρόλα αυτα ... Στο επομενο χιουμορ σου φρόντισε να μας ενημερώσεις εγκαίρως ... ΓΙΑΤΊ μπαναρω με ταχύτητα φωτός. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

εδώ ακούω για λίστες με 700 άτομα...σε λίγο θα μας πούνε για 1500 άτομα, για 3000 άτομα, για 25000 άτομα κ.ο.κ.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αυτοί, με την φόρα που έχουν πάρει, σε λίγο θα αρχίσουν να εμπλέκουν και απλούς παίχτες του στοιχήματος... :mrgreen:

Η ουσία είναι η ακόλουθη

1) Μην μιλάτε από κινητά για τίποτα. Παρακολουθούν τα παντα.
2) Το κράτος που έφερε το στοίχημα στη ζωή μας, δεν γνώριζε εκ των προτέρων ότι θα αποτελούσε το αυγό της διαφθοράς? Όταν μικρά παιδάκια, τρώγανε το χαρτζηλίκι τους στα στοιχηματζίδικα δεν είδα να συγκινείται κανείς!
Υποκριτές για ακόμα μία φορά, γελοίοι λακέδες του ΔΝΤ.
3) Σαφώς και είναι εκ του πονηροού η σύμπτωση της παράγκας ΙΙ με το μεσόπρόθεσμο. Αλήθεια πόσο το παίζανε στην Πιον Γιάνγκ?
4) Για το παιχνίδι σκουλήκι-ΠΑΟΚ με σπανάθα δεν έχουμε υλικό??? Ηταν από τα καθαρά ε?
5) Αν το πρωταθλημα κριθεί στα χαρτιά, τελικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο βάζελος πήρε την πρώτη θέση στα πλέυ-οφ με γκολ οφσάιντ, και μετά απ'όλα αυτά έχουμε κάθε λόγο να αμφισβητούμε τα κοράκια που σφύριξαν σε εκείνο το παιχνίδι.
6) Στο τέλος κάτι ψιλικατζήδες θα την πληρώσουν, πάμε στοίχημα?
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

+ 1 9 2 6 ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗ ... Τα είπες όλα.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει πρόβλημα με την αθλητική δικαιοσύνη εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Φως", μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, υποστηρίζοντας πως θα είναι "τραγωδία αν φύγει από το ελληνικό ποδόσφαιρο".

"Παρά τα όσα έχουν συμβεί και παρότι προσπάθησαν να μου περάσουν διάφοροι ότι ο κ. Μαρινάκης με μισεί -εκεί τον οδήγησαν με συκοφαντίες εναντίον μου ο Μπέος, ο Κανελλόπουλος κ.α, έχω ακούσει μάλιστα και σχετικές κασέτες από την ΕΥΠ-, θα είναι τραγωδία για το ελληνικό ποδόσφαιρο αν φύγει ο Μαρινάκης από αυτό ή τον διώξουν. Το πιστεύω ειλικρινά. Και το λέω αυτή τη στιγμή που όσα είχα καταγγείλει διαπιστώνονται", δήλωσε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Και προσέθεσε: "Αν ο κ. Μαρινάκης μείνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίς "μυαλοπώληδες" γύρω του, και λειτουργήσει όπως λειτουργεί στη ναυτιλία, θα απογειωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο σε λίγα χρόνια γιατί ο πήχης θα ανέβει ψηλά και αναγκαστικά οι άλλες ομάδες θα προσπαθήσουν να ανταγωνιστούν τον Ολυμπιακό. Αν όμως φύγει ο Μαρινάκης θα εξαφανιστεί ο ανταγωνισμός, οι ποδοσφαιρικές ομάδες χωρίς κεφαλαιούχους θα ρίξουν χαμηλά τον πήχη, οι παίκτες που θα έρχονται θα είναι από τα... πανέρια και θα μπούμε στη λογική να παίρνουμε τα... αποφάγια της Ευρώπης! Αυτό θα είναι κακό για για όλους όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, θα πεθάνει το ποδόσφαιρο έτσι".

Ερωτηθείς ποιες θα πρέπει να είναι οι επόμενες κινήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο γνωστός δικηγόρος απάντησε: "Εκείνο που πρέπει να κάνει ο κ. Μαρινάκης είναι να αφήσει αυτή τη διοίκηση της ΕΠΟ, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τις διοικήσεις των τελευταίων πολλών χρόνων, από εποχής Τριβέλλα μέχρι Γκαγκάτση, να κάνει αυτό που κάνει το τελευταίο τρίμηνο. Όσο για μένα που ήθελαν να με πυροβολήσουν στα πόδια όπως αποκαλύπτεται, το κύκλωμα είχε αποφασίσει από τις 9/3 να με τραυματίσει βαριά για να με φοβίσει. Δεν είμαι ήρωας, αλλά δεν κάνω ποτέ πίσω ούτε για να πάρω φόρα".

Τέλος, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός δεν κινδυνεύει με τιμωρία, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, λέγοντας "δεν βλέπω να υπάρξει πρόβλημα του Ολυμπιακού με την αθλητική δικαιοσύνη".

Εικόνα

Uploaded with ImageShack.us

A ρε πουτ@νας γιε,που μας το παίζεις και Ρομπέν της κάθαρσης.
Οπου μυρίζεις χρήμα, μέσα είσαι.
Για την εύνοια του χοντρού γινόταν όλος ο καυγάς με τον Μπέο.
Αντε να σε δω και δικηγόρο της σκαταποθήκης,να ξεβρακωθείς εντελώς.
Μέχρι τώρα όσα αποκαλύπτονται απ' τις συνομιλίες για τον "μεγάλο αυτό παράγοντα που θα απογειώσει το ποδόσφαιρο" είναι πταίσματα...τα ζόρια θα έρθουν όταν και αν αρχίσουν να κελαηδάνε τα μικρά ψάρια που πιάστηκαν.

«Αλλοι είναι οι επικεφαλής των ομάδων που περιγράφονται ως εγκληματική οργάνωση στο κατηγορητήριο και, παρότι είναι κατηγορούμενοι στην υπόθεση, δεν έχουν συλληφθεί ακόμη. Είναι ηχηρά ονόματα, με ηχηρές θέσεις και δύναμη σε ποδοσφαιρικές ομάδες».
Αυτή είναι η «βόμβα» που έριξε μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στο «Goal» ο συνήγορος υπεράσπισης του Γιώργου Τσακογιάννη, Γιάννης Μαρκουλάκος, ο οποίος αναφέρεται σαφέστατα σε κάποιον ή κάποιους εκ των 68 κατηγορουμένων για τους οποίους έχει ασκηθεί δίωξη, αλλά δεν συνελήφθησαν και δεν κρατούνται λόγω του κατηγορητηρίου.
«Η υπόθεση αυτή με τις εξηγήσεις που θα δώσουμε θα μπει στο πολύ μικρό πλαίσιο που της αρμόζει. Ο πελάτης μου δεν έχει καμία σχέση με τους στημένους αγώνες, ούτε είχε την ικανότητα να στήνει πρωταθλήματα και ούτε και την εξουσία να το κάνει. Αλλωστε, από τα ονόματα που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα ότι εμπλέκονται σε αυτήν την υπόθεση προκύπτει ότι, αν έχουν γίνει αυτά ή κάποια από αυτά ή κάποια από αυτά που έχουν έρθει στη δημοσιότητα, άλλοι είναι οι επικεφαλής, οι οποίοι θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις».
«Ασύλληπτοι οι εγκέφαλοι»!
-Ποιους εννοείτε; Είναι εξ αυτών που κατηγορούνται αυτοί που αναφέρεστε;
«Είναι εντός αυτών που κατηγορούνται και δεν έχουν συλληφθεί. Είναι ηχηρά ονόματα με ηχηρές θέσεις και δύναμη σε ποδοσφαιρικές ομάδες».
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

ΛΊΓΟ πιο πάνω... τα λέει όλα ο Κολοκοτρώνης.
Μη περιμένετε να ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ μεγάλες ομάδες. Πρεπει να ΥΠΆΡΧΟΥΝ πολυ τρανταχτά στοιχεία για να συμβεί αυτο αλλα και παλι θα πεσουν οι πολιτικοι μαιντανοι να σωσουν τη καρέκλα τους ελεω ψηφοθηριας.
Μακάρι να γινόταν αλλα δεν το βλέπω. Ο Κουγιας έδωσε τα πρώτα δείγματα.
Εύχομαι πάντως τα στοιχεία που εχουν εναντίον τους να είναι κραυγαλέα και απλά αυτα που βγήκαν προς τα έξω να είναι το τυρακι για να εκτεθουν και να πιαστούν αδιαβαστοι. Εκει εναποθετω τις ελπίδες μου και στο ότι την έρευνα την εχουν αναλάβει αποκλειστικά γυναίκες και δεν εμπλέκεται η αστυνομία... ;)
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Για τον γκέυ υπάρχει και το θέμα με τον Ιταλό ρέφερη στο ευρωπαικό ματς με τους εβραίους.
Το ποιο πιθανό είναι να πάρει τον μπούλο από τις ευρωπαικές διοργανώσεις.

Αυτό που με τρελένει είναι ότι στο τέλος ο βζλ θα βγει καθαρός και ΑΝ αληθεύουν οι φήμες ότι ο μπαν σπέσερ των πράσινων λαγών έχει ενταχθεί σε πρόγραμα προστασίας μαρτύρων κάτι τέτοιο φαντάζει πολλή πιθανό.

Θεωρίες συνομωσίας θα με πείτε αλλά "ζουν ανάμεσα μας".
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Να βγουν στην φορα ολα τα ονοματα ..
Των πολιτικων που εμπλεκονται, των γνωστων δημοσιογραφων, των ποδοσφαιριστων(νυν -πρωην) που εκαναν εμποριο ντοπας..

και να πανε στον διαολο ολοι τους.
Άβαταρ μέλους
paulst

Δημοσίευση από paulst »

Kolokotronis_4 έγραψε:4) Για το παιχνίδι σκουλήκι-ΠΑΟΚ με σπανάθα δεν έχουμε υλικό??? Ηταν από τα καθαρά ε?

Αυτό έγινε πέρσυ, ενώ η έρευνα που βλέπουμε τώρα, έγινε από Γενάρη μέχρι τον Μάιο!!!
Γι΄αυτό δεν έχουμε ακούσει τίποτα!!!
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Η κάθαρση έρχεται πιο εύκολα όταν βοηθάει και η οργή του λαού.Είμαστε όμως σε μια διεφθαρμένη χώρα με διεφθαρμένους κατοίκους.Και η οργή δεν είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα ενός διεφθαρμένου.Ούτε του νωθρού βέβαια....
Αν η πλειοψηφία των γαύρων ζητούσε κάθαρση,θα υπήρχε μια ελπίδα για το ελλ.ποδ/ρο.Τώρα απλά διαβάζεις σχόλια τους και θέλεις να κάνεις εμετό επάνω τους.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

paulst έγραψε:
Kolokotronis_4 έγραψε:4) Για το παιχνίδι σκουλήκι-ΠΑΟΚ με σπανάθα δεν έχουμε υλικό??? Ηταν από τα καθαρά ε?

Αυτό έγινε πέρσυ, ενώ η έρευνα που βλέπουμε τώρα, έγινε από Γενάρη μέχρι τον Μάιο!!!
Γι΄αυτό δεν έχουμε ακούσει τίποτα!!!

Στη νέα υπόθεση εμπλέκονται αγώνες από 2008-2010.Περιμένετε να δούμε τι θα βγεί.
:pano:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Νέες αποκαλύψεις φωτιά: Στο “φως” διάλογος Ψωμιάδη - Πατέρα

Αθλητικές ιστοσελίδες φέρνουν στο φως διαλόγους από τηλεφωνική συνομιλία του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού Νικόλα Πατέρα με τον κατηγορούμενο- καταζητούμενο Μάκη Ψωμιάδη.

Σύμφωνα με το Olympiakos24.gr (από εκεί έχουν αναπαραγάγει και άλλες ιστοσελίδες την είδηση), οι δυο άντρες σχολιάζουν την υπόθεση “casetagate” αναφερόμενοι σε Μαρινάκη, Πιλάβιο, Μπέο και Κούγια. (Με Α ο Μάκης Ψωμιάδης και με Β ο Νικόλας Πατέρας).

Πρώτη συνομιλία:

Α: Η άλλη κασέτα παίζει να βγει;
Β: Η άλλη κασέτα καίει τον Μαρινάκη, οπότε...
Α: Στα α.... μας! Ας τον κάψει!
Β: Εντάξει μωρέ τώρα. Το θέμα είναι και το άλλο, ρε συ Μάκη, η άλλη κασέτα τελειώνει κι ο Σοφοκλής μετά δεν μπορεί να σε βοηθήσει σε τίποτα εσένα.
Α: Να τελειώσει! Ένα ελεεινό υποκείμενο είναι!
Β: Το θέμα είναι να σε βοηθήσει.
Α: Τι να βοηθήσει μωρέ; Αυτός είναι εκεί πέρα ψυχή τε και σώματι με τον Μπέο να πούμε!
Β: Να σου πω και κάτι άλλο, χθες ο Μπέος έβγαινε, λοιπόν και επιτέθηκε στον Πιλάβιο, τον έχει ''κλάσει'' ο Πιλάβιος.
Α: Τι είπε;
Β: Έλεγε ότι από την ώρα που πλέκει το εγκώμιο του Πιλάβιου ο Κούγιας... γιατί κι ο Κούγιας είπε στον Θωμαΐδη: "Αφήστε τον Πιλάβιο να κάνει μια κάθαρση, έδιωξε τον Κιλκιτσιώτη και προσπαθεί". Και βγαίνει ο Μπέος και λέει: "Καταλαβαίνετε για να μιλάει για τον Πιλάβιο έτσι ο Κούγιας, τι είναι ο Πιλάβιος". Άκου μαλ...! Αχάριστος εντελώς έτσι;
Α: Ναι, ναι. Τα έμαθε ο ψηλός αυτά;
Β: Του τα' πα το πρωί, με πήρε τηλέφωνο από το Παρίσι, μου λέει: "Μου είπαν χθες ότι βγήκε ο Μπέος. Είναι αλήτης, είναι π.....!", του λέω: "Εσύ να τα βλέπεις. Όταν σου λέει τόσο καιρό ο Ψωμιάδης να φυλάς τον κώλο σου, δεν ακούς".
Α: Αύριο τι ώρα έρχεται;
Β: Δεν ξέρω, θα μάθω το βράδυ και θα σου πω. Άντε τα λέμε μετά.

Δεύτερη συνομιλία

Α: Έλα γίγαντα μου! Τι έγινε; Τους γ.......;
Β: Ε, κοίτα με ρώτησε ο άνθρωπος, του λέω: "Αυτές είναι οι πληροφορίες που' χω". Μου λέει: "Για το θέμα του Ισραήλ τι είναι η γνώμη σου;", λέω: "Εκεί δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί ο Δαλούκας δεν έχει καταθέσει". Στο άλλο τον έχει ο Δαλούκας τον Μπέο ότι: "Με πήρε, με απειλούσε, μου' κανε, μου 'δειξε". Έφυγε η κοπέλα, μου λέει ο Κώστας ο εισαγγελέας: "Ποια είναι η γνώμη σου;", του λέω: "Ποια είναι η γνώμη μου; Δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται;", μου λέει: "Έχω καταλάβει".
Α: Το θέμα είναι τι θα κάνεις.
Β: Αυτός εννοείς, εγώ τι είμαι; Εισαγγελέας είμαι εγώ;
Α: Ναι. Τι θα κάνεις αγόρι μου.
Β: Αυτός ή εγώ;
Α: Αυτός. "Τι θα κάνεις εσύ;", πες του να πούμε.
Β: Α, αυτός θα προχωρήσει. Από εκεί και πέρα φαντάζομαι ο Μπέος θα λέει: "Δεν είμαι εγώ. Δεν κάνω εγώ", ξέρω γω.
Α: Του 'πες θα ζητήσει εξαίρεση σου και τέτοια;
Β: Ναι, του το 'πα. Και μου λέει: "Με ποια δικαιολογία", λέω: "Έμαθα από έναν φίλο θα ζητήσει την εξαίρεση σου, γιατί ο Δαλούκας...", μου λέει: "Άμα βγαίνει ο κάθε μάρτυρας και λέει ότι θέλει στις τηλεοράσεις, δεν είμαι εγώ υποχρεωμένος να τον σταματήσω". Τον Μαρινάκη τον κάλυψα, μου λέει: "Ποια είναι η γνώμη σου για τον Μαρινάκη;", του λέω: "Ότι τον έχουνε δουλέψει πάρα πολύ". Μου λέει: "Και τότε ο Μπέος γιατί είπε να παίξουνε τον Άρη;", λέω: "Ξέρω 'γω, μπορεί για το στοίχημα. Για τον Μαρινάκη πάντως, πιστεύω εγώ ότι δεν έχει σχέση με όλα αυτά". Καλά δεν έκανα;
Α: Ε βέβαια.
Β: Αυτός βέβαια αν πήγαινε στον εισαγγελέα θα έλεγε τα αντίθετα, ότι: "Ο Πατέρας είναι από πίσω"... (γέλια)
Α: Θα τον καλέσουν κι αυτόν, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον καλέσουν. Ε, δεν θα πάει;
Β: Μπορεί, δεν ξέρω. Ότι θα πάει, θα πάει. Ο ψηλός είναι στο Παρίσι, με πήρε το πρωί, μου είπε: "Στην εκπομπή του Θωμαΐδη είπαν ότι εγώ είμαι σε άλλη κασέτα", του λέω: "Σοφοκλή εγώ δεν ξέρω σε ποιες κασέτες είσαι"... (γέλια)... Μου λέει: "Δηλαδή", του λέω: "Ε, μην ανησυχείς πάντως!"... (γέλια). Αύριο με το που θα έρθει θα πας να του κάνεις ντου εσύ.
Α: Στο σπίτι διεύθυνση μπορείς να μου πεις ποια είναι;
Β: Περίμενε να τη βρω.
Α: Γενικά τι βλέπεις τώρα; Θα αργήσει αυτό το έργο να γίνει;
Β: Κοίταξε, αυτός είναι χεσμένος, ο Μπέος. Με πήρε ένας γνωστός του χθες και μου είπε ότι είναι χεσμένος. Και στην τηλεόραση χθες που βγήκε όλο μ..... έλεγε πάλι.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=84377&catid=1
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Μπορει να (ξε)θαβουν ο ενας τον αλλο (γαυροι-βαζελοι) αλλα τελικα απο ολη αυτην την ιστορια προκυπτουν αληθειες.Αν και στο τελος κανενας απο τους δυο δεν θα τιμωρηθει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”