ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Έχω να γράψω πολύ καιρό στο forum αλλά το νέο για τον Kass με κάνει να θέλω να πω ότι γούσταρα πολύ τις απόψεις του για τα κοινωνικά και πολιτικά θέματα. Απόψεις σοβαρές που δείχνανε ένα άτομο που καταλαβαίνει τι γίνετε γύρο του και πως λειτουργεί το σύστημα. Σε μεγάλο βαθμό ήταν πάρα πολύ κοντά στις δικές μου και μαζί με κάποια άλλα άτομα από εδώ με είχαν κάνει να θέλω να συμμετέχω στις κουβέντες.
Τέλος, πως το internet με όλα τα στραβά του έχει και θετικά όπως το γεγονός ότι σε κάνει να νιώθεις κοντά σου ανθρώπους που δεν έχεις δει ποτέ το πρόσωπο τους, απλά γιατί σου άρεσαν τα πράγματα που είχα να πουν!
Καλό ταξίδι αγωνιστή Kass!!
Τέλος, πως το internet με όλα τα στραβά του έχει και θετικά όπως το γεγονός ότι σε κάνει να νιώθεις κοντά σου ανθρώπους που δεν έχεις δει ποτέ το πρόσωπο τους, απλά γιατί σου άρεσαν τα πράγματα που είχα να πουν!
Καλό ταξίδι αγωνιστή Kass!!
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Εγώ δεν το ήξερα τον άνθρωπό. Καλό ταξίδι να έχει! Ελαφρύ να είναι το χώμα που τον σκεπάζει και εμείς εδώ θα φωνάζουμε για εκείνος, θα τον θυμόμαστε όπως θυμόμαστε όλα τα ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ μας! Δύναμη στην οικογενεία του να έχει υγεία και τον θυμάται χαρούμενο και ευτυχισμένο!
Πάντα δίπλα μας θα είσαι το ξέρουμε αυτό και εμείς κάποια στιγμή θα συναντηθούμε εκεί ψηλά, να τα κάνουμε όλοι μαζί....ανα....
Πάντα δίπλα μας θα είσαι το ξέρουμε αυτό και εμείς κάποια στιγμή θα συναντηθούμε εκεί ψηλά, να τα κάνουμε όλοι μαζί....ανα....
Kαλο ταξιδι Κας... Θα μεινουν για παντα χαραγμενες στο μυαλο μας οι συζητησεις που ειχαμε, ασχετα κι αν ποτε δε γνωριστηκαμε απο κοντα!!! Χαιρετισμους στα αδερφια μας εκεί ψηλά!!!GORDON έγραψε:Έφυγε πρόσφατα εντελώς ξαφνικά από τη ζωή ένας φίλος, ένας άνθρωπος με μοναδικά καθαρή, ΠΑΟΚτσήδικη ψυχή, με φωνή και άποψη για όσα συμβαίνουν γύρω μας.
Ένας ΠΑΟΚΤΣΗΣ με όλα τα γράμματα κεφαλαία, που δάκρυζε και μόνο που έβλεπε γραμμένο στον τοίχο ένα "Μπιζίμ ΠΑΟΚ !", που αντιπροσώπευε με τον καλύτερο τρόπο εκείνη την παλιά γενιά του λαού του ΠΑΟΚ, την καθαρή, τη λεβέντικη, την ανυπόταχτη, την αρχοντική...
Όσοι τον γνώρισαν και τον εκτίμησαν μέσα από αυτό το site (ως ένα από τα πιο παλιά του μέλη), όπως τον γνώρισα κι εγώ, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι "Καλό σου Ταξίδι, kass4" και να συνεχίσεις να διδάσκεις Π.Α.Ο.Κ. παρέα με τα άλλα μέλη του Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Παραδείσου...
kass4 έγραψε:
επειδή δεν ξέρω αν πρέπει να σε πω
ψυχάρα ή ψυχούλα,
θα σε πω σκέτα ΠΑΟΚ
που σημαίνει και τα δύο
"Έφυγε" η Αντωνία Πουσπουτάκη...
Έφυγε σήμερα Κυριακή από τη ζωή σε ηλικία μόλις 36 ετών, η χαντμπολίστρια της ομάδας του ΠΑΟΚ, Αντωνία Πουσπουτάκη, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο...
Η άτυχη Πουσπουτάκη ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του γυναικείου χάντμπολ του Δικεφάλου. Ήταν εν ενεργεία παίκτρια του ΠΑΟΚ μέχρι πριν τρία χρόνια όταν έγινε γνωστό πως προσβλήθηκε από τον καρκίνο. Παρά το σοβαρό της πρόβλημα συνέχισε να παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας από την εξέδρα πλέον ...
Η Αντωνία ήταν διεθνής με την εθνική ομάδα γυναικών.
Η άτυχη κοπέλα κηδεύτηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τις Σέρρες.
Ο εκ των ιδρυτών του τμήματος και γενικός αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Χασεκίδης δήλωσε στο ΑMΠΕ: «Eίμαστε συγκλονισμένοι από τον θάνατο της αθλήτριας μας, που ήταν ένα πραγματικό διαμάντι, μια υποδειγματική αθλήτρια και αγαπητή σε όλους μας. Να είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει».
Συλλυπητήρια από τον ΑΣ ΠΑΟΚ
Για τον θάνατο της Αντωνίας Πουσπουτάκη ο Α.Σ. ΠΑΟΚ εξέδωσε ψήφισμα στο οποίο αναφέρεται:
«Η προσφορά της στο σύλλογο μας όσο και στο γυναικείο χάντμπολ υπήρξε μεγάλη και ανιδιοτελής. Αντί στεφάνου θα κατατεθεί συμβολικό ποσό στο “Χαμόγελο του Παιδιού”».
http://www.paokmania.gr/%CE%AC%CE%BB%CE ... E%BA%CE%B7
Ας είναι ελαφρύ ....
Έφυγε σήμερα Κυριακή από τη ζωή σε ηλικία μόλις 36 ετών, η χαντμπολίστρια της ομάδας του ΠΑΟΚ, Αντωνία Πουσπουτάκη, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο...
Η άτυχη Πουσπουτάκη ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του γυναικείου χάντμπολ του Δικεφάλου. Ήταν εν ενεργεία παίκτρια του ΠΑΟΚ μέχρι πριν τρία χρόνια όταν έγινε γνωστό πως προσβλήθηκε από τον καρκίνο. Παρά το σοβαρό της πρόβλημα συνέχισε να παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας από την εξέδρα πλέον ...
Η Αντωνία ήταν διεθνής με την εθνική ομάδα γυναικών.
Η άτυχη κοπέλα κηδεύτηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τις Σέρρες.
Ο εκ των ιδρυτών του τμήματος και γενικός αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Χασεκίδης δήλωσε στο ΑMΠΕ: «Eίμαστε συγκλονισμένοι από τον θάνατο της αθλήτριας μας, που ήταν ένα πραγματικό διαμάντι, μια υποδειγματική αθλήτρια και αγαπητή σε όλους μας. Να είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει».
Συλλυπητήρια από τον ΑΣ ΠΑΟΚ
Για τον θάνατο της Αντωνίας Πουσπουτάκη ο Α.Σ. ΠΑΟΚ εξέδωσε ψήφισμα στο οποίο αναφέρεται:
«Η προσφορά της στο σύλλογο μας όσο και στο γυναικείο χάντμπολ υπήρξε μεγάλη και ανιδιοτελής. Αντί στεφάνου θα κατατεθεί συμβολικό ποσό στο “Χαμόγελο του Παιδιού”».
http://www.paokmania.gr/%CE%AC%CE%BB%CE ... E%BA%CE%B7
Ας είναι ελαφρύ ....
- Μπαρκαρούτσος
Για κάθε οπαδό του Π.Α.Ο.Κ. που πεθαίνει, γεννιούνται άλλοι 2.
Δεν φοβόμαστε μη λιγοστέψουμε, μονάχα να μη ξεχνάμε αυτούς που χάνουμε.
Τουλάχιστον ησύχασε από την ταλαιπώρια η γυναίκα...
Δεν φοβόμαστε μη λιγοστέψουμε, μονάχα να μη ξεχνάμε αυτούς που χάνουμε.
Τουλάχιστον ησύχασε από την ταλαιπώρια η γυναίκα...
- ΑποστόληςΑ
Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της και να δώσει κουράγιο και δύναμη στα αγαπημένα της πρόσωπα που έμειναν πίσω να ξεπεράσουν τον χαμό!
- Maximus
Σήμερα έφυγε από την ζωή ένα μέλος του οικογενειακού κύκλου και παράλληλα του ΠΑΟΚτσήδικου...
Γνήσιος ΠΑΟΚτσής, με DNA αυθεντικό ΠΑΟΚτσήδικο.
Ο Κάλαχαν για όσους γνωρίζουν. Ο "υπεύθυνος" που μας χάρισε το σκηνικό με τα κοκκόρια στο ΠΑΟΚ-Άρης πριν μερικά χρόνια...
Καλό παράδεισο. Μία προσευχή, όσοι θέλετε και το έχετε ανάγκη.
Γνήσιος ΠΑΟΚτσής, με DNA αυθεντικό ΠΑΟΚτσήδικο.
Ο Κάλαχαν για όσους γνωρίζουν. Ο "υπεύθυνος" που μας χάρισε το σκηνικό με τα κοκκόρια στο ΠΑΟΚ-Άρης πριν μερικά χρόνια...
Καλό παράδεισο. Μία προσευχή, όσοι θέλετε και το έχετε ανάγκη.
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ