Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
αυτο που κτλαβα εγω αν κτλαβα καλα ειναι οτι το πλεονασμα των 2.5 των 2 πρωτων χρονων χρησιμοποιηθηκαν τον τριτο χρονο οπου η ζημια ηταν τελικα 2.3 συν 2,5////μονο ετσι βγαινει..αλλιως....δεν ξερω..
Χίντε, ...Το -2.3 πέρισυ και το -2.1 (περίπου λένε) φέτος μας κάνει -4.4...Αυτό θα πρέπει να δείξει ο ισολογισμός..Το 5.1 δε βγαίνει
Κάποιος που άκουσε το Δούκα να μου πει μία απάντηση αν είπε.
Πόσα χρήματα λείπουν στον ΠΑΟΚ για να μην χρωστάει στα λειτουργικά έξοδά του. Δε μιλάω για παγωμένα χρέη.
Μην αρχίσουμε πάλι με ισολογισμούς.
Ένα νούμερο είπε ο κ. Δούκας;
Πόσα χρήματα λείπουν στον ΠΑΟΚ για να μην χρωστάει στα λειτουργικά έξοδά του. Δε μιλάω για παγωμένα χρέη.
Μην αρχίσουμε πάλι με ισολογισμούς.
Ένα νούμερο είπε ο κ. Δούκας;
Με απλά μαθηματικά τουλάχιστον όπως τα παρουσίαζαν με κοινή λογική στις συνεντεύξεις τύπου καθώς και στους ισολογισμούς χρήσεως είναι 2,1 + 0,4 - 3,3 - 2,1 = - 2,9 εκατ. ευρώ.
Με την δική μου λογική σύμφωνα με την παρουσίαση που έχουν κάνει για τα 4 χρόνια πρέπει να έχουμε κάνει 2,9 εκατ. ευρώ έξοδα παραπάνω από τα έσοδα.
Αυτό στην αγορά σημαίνει ότι μπορεί να τα χρωστάς αλλά αν είσαι μάγκας μπορεί κάποια να τα έχεις κόψει κιόλας από προμηθευτές σου γιατί είσαι π.χ. καλός πελάτης
Δεν μπορώ να προσδιορίσω που ακριβώς είναι το έλλειμα ... Θέλει αναλυτικές καταστάσεις για αυτό ...
Πάντως η ουσία είναι ότι είμαστε μέσα 2,9 σε 4 χρόνια ...
Αυτό σημαίνει μεγάλη προσοχή για να μπορέσουμε και του χρόνου να πάρουμε άδεια ...
Μην ξεχνάτε ότι πληρώνουμε ένα κάρο εκατ κάθε χρόνο σε εφορία και ΦΠΑ ... εκεί δεν χρωστάμε ποτέ τίποτα ... για αυτό να είστε σίγουροι ...
οι παίχτες την πληρώνουν και κάποιοι άλλοι φτωχοί προμηθευτές
Με την δική μου λογική σύμφωνα με την παρουσίαση που έχουν κάνει για τα 4 χρόνια πρέπει να έχουμε κάνει 2,9 εκατ. ευρώ έξοδα παραπάνω από τα έσοδα.
Αυτό στην αγορά σημαίνει ότι μπορεί να τα χρωστάς αλλά αν είσαι μάγκας μπορεί κάποια να τα έχεις κόψει κιόλας από προμηθευτές σου γιατί είσαι π.χ. καλός πελάτης
Δεν μπορώ να προσδιορίσω που ακριβώς είναι το έλλειμα ... Θέλει αναλυτικές καταστάσεις για αυτό ...
Πάντως η ουσία είναι ότι είμαστε μέσα 2,9 σε 4 χρόνια ...
Αυτό σημαίνει μεγάλη προσοχή για να μπορέσουμε και του χρόνου να πάρουμε άδεια ...
Μην ξεχνάτε ότι πληρώνουμε ένα κάρο εκατ κάθε χρόνο σε εφορία και ΦΠΑ ... εκεί δεν χρωστάμε ποτέ τίποτα ... για αυτό να είστε σίγουροι ...
οι παίχτες την πληρώνουν και κάποιοι άλλοι φτωχοί προμηθευτές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tad την Πέμ 14 Ιούλ 2011, 19:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε μάγκες η χρήση κάθε χρόνου προστίθεται στην επόμενη;
Δηλαδή την τρίτη χρονιά ξεκίνησε το νούμερο να μετράει από το +2,1 μύριο ή από το μηδέν και το 2,1 μύριο ''υποθετικά'' ήταν στην άκρη για τους υπολογισμούς μας;
Δηλαδή την τρίτη χρονιά ξεκίνησε το νούμερο να μετράει από το +2,1 μύριο ή από το μηδέν και το 2,1 μύριο ''υποθετικά'' ήταν στην άκρη για τους υπολογισμούς μας;
Tad, δεν πάει έτσι...Όταν τη μία χρονιά σου βγάζει πλεόνασμα +2 και την επόμενη έλλειμμα -2, σημαίνει ότι έπεσες 4 μύρια έξω...όχι ότι είσαι μία η άλλη...tad έγραψε:Με απλά μαθηματικά τουλάχιστον όπως τα παρουσίαζαν με κοινή λογική στις συνεντεύξεις τύπου καθώς και στους ισολογισμούς χρήσεως είναι 2,1 + 0,4 - 2,3 - 2,1 = - 2,9 εκατ. ευρώ.
Είναι δηλαδή
1 χρονια: 0,4 μύρια
2 χρονιά: 0,4 + χρήση =2,1 μύρια
3 χρονια: 2,1 μύρια + χρήση = -2,3 μύρια
4 χρονιά: -2,3 μύρια + χρήση = -2,1 μύρια;
1 χρονια: 0,4 μύρια
2 χρονιά: 0,4 + χρήση =2,1 μύρια
3 χρονια: 2,1 μύρια + χρήση = -2,3 μύρια
4 χρονιά: -2,3 μύρια + χρήση = -2,1 μύρια;
ο δουκας επικαλεστηκε χθες το νουμερο των 5,2 μυριων...teod1980 έγραψε:Ρε μάγκες η χρήση κάθε χρόνου προστίθεται στην επόμενη;
Φυσικα και δεν βγαινει. Με τα νουμερα που ανακοινωνουν καθε χρονο την τελευταια 4ετια, νουμερο που να εχει σχεση με 5 δεν υφισταται οτι πραξη και να κανεις.niko70 έγραψε:Χίντε, ...Το -2.3 πέρισυ και το -2.1 (περίπου λένε) φέτος μας κάνει -4.4...Αυτό θα πρέπει να δείξει ο ισολογισμός..Το 5.1 δε βγαίνει
Οι αρδ ομως γραφανε οτι ο Ζαγορακης ειπε στους 13 οτι το χρεος ειναι πανω απο 5. Και το ιδιο ειπε και ο Δουκας χθες στο webradio.
- georgedoulk
tad έγραψε:Έτσι μπράβο πήραμε κουράγιο και πλέον τα χώνουμε ευθέως σε αυτόν που έκοψε την μάσα στα λαμόγια του ΠΑΟΚ !!!georgedoulk έγραψε:
Εν ολίγοις θέλω να μάθω:
Πόσο είναι το ανοιγμα των δυο τελευταίων ετών;
Γιατί οι παίκτες είναι απληρωτοι σε σημείο να εχουν δικαίωμα προσφυγών;
Γιατί ο Βιτολο παραχωρήθηκε δωρεαν σε ανταγωνιστή μας;
ΤΙ ΑΜΟΙΒΗ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.;
ΤΙ ΑΜΟΙΒΗ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ως Τ.Δ.;
Λαμόγιααααααα !!!
Θα σου απαντήσω εγώ που είμαι πλήρως ενημερωμένος από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ... Εσύ κουφός είσαι ???
1. 5 με 5,5 εκατ ευρώ είναι το άνοιγμα των τελευταίων 2 ετών αντίθετα με πλεόνασμα 2,5 εκατ τα πρώτα δύο χρόνια
2. Απλήρωτοι είναι γιατί ακόμα δεν έχουν μπει στα ταμεία έσοδα της περσινής χρήσης και λόγω ανοίγματος
3. Ανικανότητα και αφραγκία ... αυτό λέω εγώ
4. Ο Ζαγόρ δεν έχει αμοιβή
5. Αν θυμάμαι καλά πέρνει 5 τον μήνα
Όσο αφορά τον κύριο που είχε στα τμήματα υποδομής μας χρέωσε 2 με 2,5 εκατ ευρώ κάνωντας συγχρόνως προσωπική πολιτική και απαράδεκτες συμφωνίες με ομάδες και πρόσωπα από τα οποία πήραμε παίχτες. Αν δεν ξέρεις δεν θα λες ότι να ναι ... Για το γεγονός ότι έβαλε υπεύθυνο τον Πουρλιο είναι κατακριτέος αν θεωρήσουμε ότι αυτός είναι άσχετος ... Αν σε έκλεβαν και εσένα 2 μύρια δεν θα έβαζες μετά εκεί κολλητό σου ????
Ουτε λαμόγιο είμαι ουτε κουφός.
Αν μας χρέωσε 2-2,5 ή 25εκ. ενας ανθρωπος τότε ποιος ήταν υπευθυνος να τον ελέγξει; Πως δηλαδή ενας υπάλληλος μιας εταιρίας γινεται να χρεώνει την εταίρια στην οποία εργάζεται; Εφόσον λεφτά δεν υπήρχαν που τα εβρισκε αυτός και τα σκόρπιζε;
Για τον γκαγκάτση πατέρα και γιο; Δεν εχεις απάντηση; Για την απαξίωση της ΠΑΕ στην σουπερ λιγκ και την ανοχή, αν οχι στηριξη, των λαμόγιων δεν λες τιποτα;
Να δεκτώ οτι δεν μπήκαν ακομα τα λεφτά απο την περσινή χρηση. Τα προηγούμενα χρόνια δεν εμπαιναν; Αν μπουν τα χρηματα φέτος θα κλείσει το ανοιγμα;
Πλέον δεν εχω εμπιστοσύνη σε αυτή την διοικηση. Αφού δεν μπορούν να μου εξηγήσουν γιατί κακοδιαχειριστηκαν τα χρήματα που με κόπο διεθετα τοσα χρονια για μενα εχουν ΞΟΦΛΗΣΕΙ.
ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΞΕΦΩΝΗΣΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ "ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ" Ή ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ.
Ρε niko ...niko70 έγραψε:Tad, δεν πάει έτσι...Όταν τη μία χρονιά σου βγάζει πλεόνασμα +2 και την επόμενη έλλειμμα -2, σημαίνει ότι έπεσες 4 μύρια έξω...όχι ότι είσαι μία η άλλη...tad έγραψε:Με απλά μαθηματικά τουλάχιστον όπως τα παρουσίαζαν με κοινή λογική στις συνεντεύξεις τύπου καθώς και στους ισολογισμούς χρήσεως είναι 2,1 + 0,4 - 2,3 - 2,1 = - 2,9 εκατ. ευρώ.
διαφωνούμε για τον ΠΑΟΚ κάποιες φορές αλλά εκεί σκράπας είμαι ...
Με τα νούμερα και της χρήσεις όμως παίζω εντός έδρας και το γήπεδό μου είναι Τούμπα ...
Οι χρήσεις (ότι χρήση και αν είναι αυτή) είναι ανεξάρτητες ...
Αν έχεις έλλειμα σε μία χρήση άσχετα τι τζίρο έκανες αυτό είναι ένα έλλειμα σε απόλυτο νούμερο ...
Το ίδιο συμβαίνει και όταν έχεις πλεόνασμα ...
Αυτά τα πράγματα είναι αλφαβήτα ... στα οικονομικά ... μην διαφωνούμε για απλά πράγματα
Georgedoulk δικαίωμά σου να μην γουστάρεις Ζαγόρ ...
Να λες όμως ότι δεν σε εξηγούν που πήγαν τα λεφτά είναι τουλάχιστον αχαριστία ...
Είναι οι μόνοι τόσα χρόνια που βλέπω μπάλα που έχουν ανακοινώσει αναλυτικότατα τα έξοδα και τα έσοδα.. Αν δεν θες να ακούς δικό σου πρόβλημα ...
-
Asimos
Οφειλω να παραδεχτω πως ο Τζον Γου και ο Βατμαν ειχανε τυχει πολυ καλυτερης αντιμετωπισης.
Αρε Ζαγορ, συνεχισε και αν δεν πετυχεις αυτο που τελος παντων μονο εσυ μαλλον εχεις στο μυαλο σου τουλαχιστον ελπιζω πως οταν φυγεις δεν θα αφησεις καμενη γη.
Ειναι τουλαχιστον γελοιο να κραζουμε ομαδικως αυτη τη στιγμη.
Αν καταφερει και στρωσει ομαδα στα χρηματα που μπορει να δωσει τοτε να σας δω. Οχι κωλοτουμπες δε σας σωνουν αλλα τιποτα πανω στη γη. Και επειδη ειναι σκυλος θα τη στρωσει.
Τελικα μεγαλυτερος αχαριστος απο τον κοντοφθαλμο ευεργεντηθεντα αχαριστο δεν υπαρχει.
Και μενα με ενοχλει η υποθεση βιτολο, κι εγω αναρωτιεμαι που πηγαν τα φραγκα κι εμενα μου πιανετε η ψυχη με τις μετεγγραφες αλλα ας τελειωσει ο φετινος πανικος και τα λεμε μετα.
Στη χειροτερη θα επιστρεψουμε στο υπεροχο διμηνο Μαιου - Ιουνιου 2007. και δεν ειναι απειλη. Ειναι η πραγματικοτητα. Σαν να μην περασε μια μερα.
ΥΓ: ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ.
Αρε Ζαγορ, συνεχισε και αν δεν πετυχεις αυτο που τελος παντων μονο εσυ μαλλον εχεις στο μυαλο σου τουλαχιστον ελπιζω πως οταν φυγεις δεν θα αφησεις καμενη γη.
Ειναι τουλαχιστον γελοιο να κραζουμε ομαδικως αυτη τη στιγμη.
Αν καταφερει και στρωσει ομαδα στα χρηματα που μπορει να δωσει τοτε να σας δω. Οχι κωλοτουμπες δε σας σωνουν αλλα τιποτα πανω στη γη. Και επειδη ειναι σκυλος θα τη στρωσει.
Τελικα μεγαλυτερος αχαριστος απο τον κοντοφθαλμο ευεργεντηθεντα αχαριστο δεν υπαρχει.
Και μενα με ενοχλει η υποθεση βιτολο, κι εγω αναρωτιεμαι που πηγαν τα φραγκα κι εμενα μου πιανετε η ψυχη με τις μετεγγραφες αλλα ας τελειωσει ο φετινος πανικος και τα λεμε μετα.
Στη χειροτερη θα επιστρεψουμε στο υπεροχο διμηνο Μαιου - Ιουνιου 2007. και δεν ειναι απειλη. Ειναι η πραγματικοτητα. Σαν να μην περασε μια μερα.
ΥΓ: ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ.
1,9 ειναι αυτο.tad έγραψε:Με απλά μαθηματικά τουλάχιστον όπως τα παρουσίαζαν με κοινή λογική στις συνεντεύξεις τύπου καθώς και στους ισολογισμούς χρήσεως είναι 2,1 + 0,4 - 2,3 - 2,1 = - 2,9 εκατ. ευρώ.
Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκινησε απο το μηδεν το 2007 αλλα απο το -6μ σε τριτους τουλαχιστον...