László Bölöni
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Re: László Bölöni
τόσα παιχτάκια σε ακαδημίες, ένας δεν βρέθηκε να είναι καλός?
να μην πούμε για παπάζογλου (α! ρε σάκη και σε πήγαινα), σακελαρίου, και σία ........... για τη χωματερή
να μην πούμε για παπάζογλου (α! ρε σάκη και σε πήγαινα), σακελαρίου, και σία ........... για τη χωματερή
ο κουρδακης με ολο το σεβσμο που εχω στο παιδι συναγωνιζεται σε αμπαλοσυνη καποιον αλαν που ειχαμε φερει σε βραζιλιανικη καραβια...
υγ το θεμα οπλαρχηγε ειναι οτι ουσιαστικα δοκιμαστηκαν παιχτες που υπηρχαν στο ροστερ και δεν ειχαν παρει ευκαιριες δηλαδη παιχτες 22-24 χρονων και σε ελαχιστο βαθμο η φουρνια απο τις ακαδημιες...ο αποστολοπουλος ας πουμε αφησε πολυ καλες εντυπωσεις...
υγ το θεμα οπλαρχηγε ειναι οτι ουσιαστικα δοκιμαστηκαν παιχτες που υπηρχαν στο ροστερ και δεν ειχαν παρει ευκαιριες δηλαδη παιχτες 22-24 χρονων και σε ελαχιστο βαθμο η φουρνια απο τις ακαδημιες...ο αποστολοπουλος ας πουμε αφησε πολυ καλες εντυπωσεις...
- navigator11
σοβαρά;ασχημομίλησε ο μπόλονις;;εε δεν τον αδικώ.περί ... νεαρών κυρίως ο λόγος εικάζω (αν και για κάποιους εν δυνάμει βασικούς πιστεύω θα έχει να ψελλίζει ο λάζλο).περί φαρσοκωμωδίας πρόκειται.είναι ώρα νομίζω επιτέλους να γίνει καμιά σοβαρή προσπάθεια στις ακαδημίες.ας εκμεταλλευτούμε την παρουσία του συγκεκριμένου ανθρώπου μπάς και γλυτώσουμε μελλοντικά φράγκα για αμφιβόλου ποιότητας παίχτες,ρίχνοντας βάρος στις νεαρότερες ηλικίες αλλά σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑΛΕΝΤΑ.εκ των υπαρχόντων νέων ρε γαμώτο δε βλέπεις κάποιον να σου προξενεί μία προσμονή να τον ξαναδείς σε επόμενο αγώνα.ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ.μη χάνουν τσάμπα και κάποια παιδιά το χρόνο τους με το ποδόσφαιρο ...
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
«Τρομαγμένος με κάποιους»
17 Ιουλ 2011 22:55, Από PAOK24
Ο Λάζλο Μπόλονι μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι μετά το τέλος του φιλικού με την Ούπεν, τόνισε ότι έβγαλε κάποια καλά συμπεράσματα, αλλά ένιωσε… τρομαγμένος με το επίπεδο κάποιων…
«Δεν ήταν αυτό το τελικό τεστ και δεν έχω κάποιο τελικό συμπέρασμα. Ηταν το τελευταίο τεστ σε αυτήν την προετοιμασία. Εχω βγάλει κάποια καλά συμπεράσματα αλλά είμαι στενοχωρημένος από τον τραυματισμό του Ιβιτς και του Σαλπιγγίδη. Και για πρώτη φορά είμαι τρομαγμένος για το επίπεδο κάποιων παικτών το οποίο δεν είναι αρκετό» είπε ο Μπόλονι.
Για αυτά που είδε: «Εχω τα ίδια συμπεράσματα με όλα τα άλλα. Είδαμε κάποια πράγματα, στενοχωρήθηκα με τους τραυματισμούς, αλλά είμαι και νευριασμένος με κάποιους παίκτες που δείχνουν να έχουν χαμηλότερο επίπεδο».
Για το αν αυτό θα οδηγήσει σε απομακρύνσεις: «Δεν ξέρω αν θα μείνει αλλά το επίπεδο κάποιων ήταν χαμηλό».
Για το αν θα γίνει και άλλο φιλικό: «Θέλω ένα φιλικό παιχνίδι ακόμα. Το χρειαζόμαστε γιατί είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας».
17 Ιουλ 2011 22:55, Από PAOK24
Ο Λάζλο Μπόλονι μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι μετά το τέλος του φιλικού με την Ούπεν, τόνισε ότι έβγαλε κάποια καλά συμπεράσματα, αλλά ένιωσε… τρομαγμένος με το επίπεδο κάποιων…
«Δεν ήταν αυτό το τελικό τεστ και δεν έχω κάποιο τελικό συμπέρασμα. Ηταν το τελευταίο τεστ σε αυτήν την προετοιμασία. Εχω βγάλει κάποια καλά συμπεράσματα αλλά είμαι στενοχωρημένος από τον τραυματισμό του Ιβιτς και του Σαλπιγγίδη. Και για πρώτη φορά είμαι τρομαγμένος για το επίπεδο κάποιων παικτών το οποίο δεν είναι αρκετό» είπε ο Μπόλονι.
Για αυτά που είδε: «Εχω τα ίδια συμπεράσματα με όλα τα άλλα. Είδαμε κάποια πράγματα, στενοχωρήθηκα με τους τραυματισμούς, αλλά είμαι και νευριασμένος με κάποιους παίκτες που δείχνουν να έχουν χαμηλότερο επίπεδο».
Για το αν αυτό θα οδηγήσει σε απομακρύνσεις: «Δεν ξέρω αν θα μείνει αλλά το επίπεδο κάποιων ήταν χαμηλό».
Για το αν θα γίνει και άλλο φιλικό: «Θέλω ένα φιλικό παιχνίδι ακόμα. Το χρειαζόμαστε γιατί είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας».
Όλοι λέτε για τα πιτσιρίκια. Είναι δυνατόν να τρόμαξε σήμερα με παικτες όπως ο σακελαριου, η ο κουρδακης (το πουλεν του προέδρου) ή ο Παπάζογλου. Τρόμαξε με παίκτες υποτίθεται βασικούς. Τύπου Μαλεζα και Τσιριλο, που δεν μπορούν να δώσουν σχετικά γρήγορα μια προωθημενη μπαλιά παρα μόνο γιομες στο πουθενά. Τρόμαξε μα τύπου Εττο, που σαν βασικό μπακ απέναντι σε ένα χωριό ζητημα να πέρασε το κέντρο σωστά μια δυο φορές...
- Aureliano Buendia
- PAPA TSIBIKOS
Ο Κουρδάκης και ο κάθε Κουρδάκης δεν φταίει σε τίποτα.cellophan έγραψε:Ιδίως ο Κουρδάκης δε βλέπεται.....απορώ αν έχει έστω περιθώρια βελτιωσης....
Φταίνε αυτοί που κάνουν συμβόλαια σε 23-24 χρονους παίκτες.
Εδώ πήραν μεταγραφή τερματά από τον Αγρ.Αστέρα με μπόι κοντά 1.85

Μετά τρέχουμε να πληρώσουμε τους τζερεμέδες

- navigator11
το γενικότερο επίπεδο της ομάδας,εξαιρουμένων 3-4 παιχτών,δεν είναι και για να περηφανεύεται κανείς.αλλά ειδικά η φουρνιά των υποτιθέμενα ... φερέλπιδων είναι για κράξιμο.η αλήθεια να λέγεται.κι ευτυχώς που λέγεται ΑΝΟΙΧΤΑ ξανά μετά την εποχή σάντος.πάντως επικοινωνιακά ο μπόλονις κερδίζει πολύ εύκολα πόντους.ανά δήλωση σχεδόν.μακάρι κι επί χόρτου να αποδειχθεί τόσο γατόνι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Κυρ 17 Ιούλ 2011, 22:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
όχι ότι και οι ετό, κλπ. πήγαν καλύτερα, αλλά οι πιτσιρικάδες ήταν σχέτη απογοήτευση σε όλη την προετοιμασία. Προσωπικά δεν ξεχωρίζω κανέναν για θέση στην 11άδα του ΠΑΟΚ. Ο αποστολόπουλος με κάποιες προϋποθέσεις μπορεί να κάτσει πάγκο.
+ eliask
Ειδικα αυτον τον Ετο δεν μπορω να τον βλεπω.Σουπερ μεταγραφη Ιανουαριου.
Ας εχουμε τον αποστολοπουλο στη θεση του.
Πιστευω επισης οτι με το Μαλεζα εχει ενα θεμα.Αργει συνεχως να μεταβιβασει τη μπαλα και στο τελος την πεταει οπου να ναι.Το κανει συνεχεια. Αλλιως αμυντικα ειναι καλος.
Ειδικα αυτον τον Ετο δεν μπορω να τον βλεπω.Σουπερ μεταγραφη Ιανουαριου.
Ας εχουμε τον αποστολοπουλο στη θεση του.
Πιστευω επισης οτι με το Μαλεζα εχει ενα θεμα.Αργει συνεχως να μεταβιβασει τη μπαλα και στο τελος την πεταει οπου να ναι.Το κανει συνεχεια. Αλλιως αμυντικα ειναι καλος.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
το μάτι του πάντως γυάλιζε. αυτό είναι καλό και δείχνει άνθρωπο που είναι αποφασισμένος να κάνει δουλειά και να αφήσει το στίγμα του στην ομάδα.
πέρισυ είχε μαλλιάσει η γλώσσα μας για τον τρόπο ανάπτυξης και τις γιόμες του Τσιρίλο. Για το ότι αμυντικός Ετό μάλλον δεν υπάρχει. Ότι χωρίς τον Γκαρσία, όποιος πάιξει στο κέντρο φαίνεται λίγος.
τα φορτώθηκε κυρίως ο Μάκης και η έλλειψη επιτελικού.
φέτος θα δείξει.
Τουλάχιστον, αυτός που έχουμε στον πάγκο έχει πλάνο και η όποια προσθήκη θα γίνει βάσει σχεδίου.
Το πολύ άσχημο είναι πως θα παίξουμε πολύ κρίσιμα ευρωπαικά παιχνίδια χωρίς Ιβιτς, Σαλπι, Κοντρερας και τον Γεωργιαδη και οποιον αλλον ερθει χωρις χρονο προσαρμογης.
Το να περασουμε στους ομιλους, ειναι θεμα επιβιωσης.
τα φορτώθηκε κυρίως ο Μάκης και η έλλειψη επιτελικού.
φέτος θα δείξει.
Τουλάχιστον, αυτός που έχουμε στον πάγκο έχει πλάνο και η όποια προσθήκη θα γίνει βάσει σχεδίου.
Το πολύ άσχημο είναι πως θα παίξουμε πολύ κρίσιμα ευρωπαικά παιχνίδια χωρίς Ιβιτς, Σαλπι, Κοντρερας και τον Γεωργιαδη και οποιον αλλον ερθει χωρις χρονο προσαρμογης.
Το να περασουμε στους ομιλους, ειναι θεμα επιβιωσης.
με μπολονι ελπιζω σε αποσαρδελοποιηση....και να σταματησουν τα χαζα επικοινωνιακα παιχνιδια για τους υπερταλαντουχους των ακαδημιων γιατι ματια εχουμε και βλεπουμε.....
Σίγουρο είναι ότι θ αφήσει το στίγμα του. Υπομονή και χρόνο. Και θα δούμε πολυ ποιοτική μπάλα με τον Ρουμάνου προπονητή. Και δεν είναι σαντος να του φωνάζουν ολη την χρόνια γιατί δεν βαζι τον Γεωργίου, τον Αθανασιάδη ή που χάθηκε ο Σακελλαρίου. Ξεμπροστιασε όλους όσους όλη την χρόνια θα φώναζαν γιατί δεν πάιζει αυτος ή ο άλλος.
Ξεμπροστιασε και την διοίκηση που του έλεγαν για τα μεγάλα ταλέντα που έχει το σωματείο..
Ξεμπροστιασε και την διοίκηση που του έλεγαν για τα μεγάλα ταλέντα που έχει το σωματείο..