Χάντμπολ 2010-2011

Άβαταρ μέλους
cristiano4

Re: Χάντμπολ 2010-2011

Δημοσίευση από cristiano4 »

ο ΠΑΟΚ στο χαντμπολ και ας μην πηρε το πρωτάθλημα φέτος είναι το νο1 στην Ελλάδα,δειτε μονο στην κουλα πως το πανηγυρίζαν για να δειτε τι καταφέρναν τα παιδια τα 2 προηγούμενα χρόνια.μπράβο τους,με στήριξη του ερασιτέχνη όλα θα πάνε καλά και του χρόνου πάλι θα το πάρουμε,στο παιχνίδι τώρα ρόλο έπαιξαν οι τερματοφύλακες για μένα με της κούλας να κάνεις πιο σημαντικές αποκρούσεις.......στην αρχή και προς στο τέλος σε εμάς οτι πηγαινε μέσα έγραφε....
w.s
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από w.s »

Δυστυχως ομως αυτη ειναι η μοιρα του τερματοφυλακα σε ολα τα αθληματα.. Ολοι θα θυμουνται τα οσα εφαγε ο Κομινεκ αλλα κανενας δεν θα θυμαται τη φαση προς το τελος που 2 δικοι μας μπερδευτηκαν και πηγαν μαζι να σουταρουν. Με εκεινο το γκολ φευγαμε στο +3
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

w.s έγραψε: Αυτο που μου εκανε την μεγαλυτερη των εντυπωσεων και με εκανε να καταλαβω την διαφορα των οπαδων του ΠΑΟΚ με αυτους της παε ΠΑΟΚ ειναι το γεγονος οτι παρ'ολο που την κερκιδα με το γηπεδο την χωριζει ενα μικρο καγκελακι και η γραμη του αουτ ειναι κυριολεκτικα στο μισο μετρο δεν πειραχτηκε στο παραμικρο κανενας παικτης της αεκ(μονο ενας καφες στην αρχη, πταισμα).
Όλοι αυτοί που πήγαν χθες στη Μίκρα, δεν ήταν οπαδοί του αθλήματος. Άντε να ήταν το 10% από αυτούς.
Από τη μπάλα (και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ) ήρθαν. Μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας τώρα.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

ευρωπη βγαίνουμε ως 2οι;
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Ναι βγαίνουμε Ευρώπη...........και μάλλον τσάμπιον λινκ........ανάλλογα με το οικονομικά μας :oops:
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Η χθεσινή αυτοκτονία ήταν βγαλμένη από τις πιο φρικτές μπασκετικές μου αναμνήσεις.
Με το σκορ στο 22-19 πληρώσαμε το ότι παλεύαμε να περάσει ο χρόνος αντί να παίξουμε.
Στο τελευταίο δε λεπτό, έγινε ό,τι μπορούσε να γίνει.
α)ενώ είχαμε μπάλα φάγαμε την ισοφάριση με αιφνιδιασμό μετά από άστοχο σουτ
β)κάναμε επιθετικό φάουλ αμέσως, με 14 δεύτερα να απομένουν.
γ)φάγαμε γκολ με τη λήξη σε επίθεση 7 δευτερολέπτων.
Αδυνατώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν κάναμε φάουλ.

Ελπίζω η απώλεια του πρωταθλήματος να μας αφυπνίσει διότι μάλλον ψιλοδεδομένο τον θεωρούσαμε τον τίτλο.
Αν στηρίξουμε οικονομικά την ομάδα, οι επιτυχίες θα ξανάρθουν.
Τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους φέτος παρά τις τεράστιες αντιξοότητες.
Θα τη φέρουν για πολύ καιρό βαρέως αυτή την ήττα και πρέπει να τους βοηθήσουμε να την ξεπεράσουν.

Χίλια μπράβο στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο, συμπαραστάθηκε στην ομάδα και την ώθησε να γυρίσει το ματς, μα πάνω απ' όλα που δεν έκανε έκτροπα μετά.
Μου 'δωσε κάποιες ελπίδες αυτή η συμπεριφορά.
Χίλια μπράβο στην ΑΕΚ που δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια όταν όλα έμοιαζαν χαμένα, πίστεψε στο θαύμα και εκμεταλλεύτηκε όλα μας τα δώρα.

ΥΓ Η διαιτησία και ο τηλεοπτικός σχολιασμός ήταν όντως υπέρ ημών, ισχύει και δεν είναι κακό να το παραδεχτούμε.
Κι εμείς θα κράζαμε σε αντίστοιχη περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

w.s έγραψε:...
Αυτο που μου εκανε την μεγαλυτερη των εντυπωσεων και με εκανε να καταλαβω την διαφορα των οπαδων του ΠΑΟΚ με αυτους της παε ΠΑΟΚ ειναι το γεγονος οτι παρ'ολο που την κερκιδα με το γηπεδο την χωριζει ενα μικρο καγκελακι και η γραμη του αουτ ειναι κυριολεκτικα στο μισο μετρο δεν πειραχτηκε στο παραμικρο κανενας παικτης της αεκ(μονο ενας καφες στην αρχη, πταισμα).
...
Και αυτό είναι το σημαντικότερο. Δε θέλω καν να σκεφτομαι τι θα γινόταν σε άλλο "δημοφιλέστερο" άθλημα αν χάναμε έτσι ένα πρωτάθλημα στην έδρα μας.... :cry:

Όσοι γκρινιάζουν ή ψάχνουν σενάρια συνωμοσίας (έλληνας γαρ) είναι απλώς λίγοι. Τα παιδιά αξίζουν τεράστια μπράβο για όλα αυτά που καταφέραν τα τελευταία χρόνια, χωρίς πραγματική στήριξη απ τον κόσμο....
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Η ομάδα έκανε στα τελευταία λεπτά ό,τι μπορούσε για να χάσει το πρωτάθλημα.Άξια νικήτρια η ΑΕΚ που πάλεψε το ματς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.Έστω κι έτσι,το χάντμπολ παραμένει το πιο ανταγωνιστικό τμήμα του συλλόγου.Μπράβο στον κόσμο για την πραγματικά εκπληκτική παρουσία του.
Άβαταρ μέλους
nick_shortjohn

Δημοσίευση από nick_shortjohn »

Karelias έγραψε:
w.s έγραψε: Αυτο που μου εκανε την μεγαλυτερη των εντυπωσεων και με εκανε να καταλαβω την διαφορα των οπαδων του ΠΑΟΚ με αυτους της παε ΠΑΟΚ ειναι το γεγονος οτι παρ'ολο που την κερκιδα με το γηπεδο την χωριζει ενα μικρο καγκελακι και η γραμη του αουτ ειναι κυριολεκτικα στο μισο μετρο δεν πειραχτηκε στο παραμικρο κανενας παικτης της αεκ(μονο ενας καφες στην αρχη, πταισμα).
Όλοι αυτοί που πήγαν χθες στη Μίκρα, δεν ήταν οπαδοί του αθλήματος. Άντε να ήταν το 10% από αυτούς.
Και να 'ταν μόνο αυτό; Εδώ από χθες κάνουμε σαν ουρανοκατέβατες παρθένες με την παρουσία του κόσμου. Εξυμνούμε μεταξύ μας το πόσο γαμάτοι είμαστε και το πόσο γαμάτα συμπεριφερθήκαμε και το πόσο γαμάτη ήταν η παρουσία χθες. Το κοινό μυστικό ότι αυτό το τμήμα που πρωταγωνιστεί παίζει μόνο του όλα αυτά τα χρόνια και το καταδικάσαμε κάποιοι από μας να παίζει εντελώς μόνο του για 10 αγωνιστικές και να το υποχρεώσουμε να πληρώσει ένα τεράστιο ποσό, αποφεύγουμε να το αναφέρουμε. Επίσης έχουμε κάνει σημαία το αυτονόητο. Το ότι φύγαν δεν έγινε τίποτα. Μόνο που δεν ξέρω ποια θα ήταν η ιστορία αν χάναμε π.χ. 15-34 κάνα πεντάλεπτο πριν το τέλος... Αλλά μην τα λέμε, δεν είναι σωστό...

Ακόμη πονεμένος και πικραμένος είμαι, ακόμα μπινελίκια ρίχνω αλλά ξέρω πως είναι άδικο, όσο άδικο ήταν να χαθεί αυτό το πρωτάθλημα...

Σημείωση:
Παναγιώτης Αποστολίδης (παίκτης μας) είπε, δεν έγραψε: (1)Το ότι έκανα το τελευταίο λάθος δε σημαίνει ότι είμαι ο μοιραίος παίκτης....
(2) Όσο για την διαιτησία, πιστεύω ότι κάποια σφυρίγματα ήταν κατευθυνόμενα. Οι διαιτητές δεν έπαιξαν έδρα την ομάδα -δε μιλάω για σήμερα αλλά γενικά- σε αυτό το πρωτάθλημα και αυτό ενοχλεί την ομάδα.
1) Δίκιο έχεις στο πρώτο σκέλος αλλά δεν είναι μόνο τυπικό αλλά και ένδειξη υπευθυνότητας και θάρρους να πάρεις πανω σου την ευθύνη δημόσια έστω κι αν η ευθύνη είναι συλλογική (αλλά θες, δε θες, φταίς πολύ)
2) Άλλα 'ντ άλλα τα μεγάλα, της παρασκευής το γάλα...

Από τις πιο (επιοικώς) γελοίες δηλώσεις (σε συνάρτηση με το χώρο και το χρόνο) που έχω διαβάσει... Εξοργίζουν αφάνταστα τον κόσμο. Αισθάνεται τόσο ένοχο το παιδί που έτρεξε να ρίξει την ευθύνη οπουδήποτε αλλού... Ας μη μιλούσε καν... Κι εμείς κλάιγαμε αλλά δε μας φταίει κανείς...
Άβαταρ μέλους
novitok

Δημοσίευση από novitok »

Αυτο που πρεπει να μας μείνει απο φέτος ειναι πως πρεπει να στηρίξουμε το αθλημα αυτο σε ολη τη χρονια.. οχι στους τελικους.... του χρονου με το καλο ευρωπη ( μακαρι να παμε ch.l ) και να βρουμε τα αδερφια μας σε καποιο αγωνα και διαρκιας γιατι τα παιδια δεν εχουν λεφτα...

ΥΓ θα ηθελα να πω ενα μπραβο σε 3 συνδεσμους που φετος (και οχι μονο..) στηριξαν ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ το handball
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Ψηλα τα κεφαλια, φερτε τους σημερα στην Τουμπα για αποθεωση!

ΥΓ.
Olorin έγραψε:Καλα κανει ο κοσμος και δε στηριζει. Αυτα τα τελειως ασημαντα και γυναικεια αθληματα πρεπει να σβησουν απο τις δραστηριοτητες του ΑΣ. Αφηστε το χαντμπολ και το βολει για τις γυναικες. Υπαρχει και ο στιβος, η κολυμβηση, το πολο, κανονικα αθληματα δηλαδη για κανονικους αθλητες, οπου πρεπει να επενδυσει ο ΑΣ.
Διακρινω εναν εντονο σεξισμο ή μου φαινεται?
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Για μένα η συμπεριφορά του κόσμου ήταν πιο σημαντική και από το ίδιο το πρωτάθλημα.
Το πρωτάθλημα θα έρθει με σωστές κινήσεις.
Στηρίξτε το Handball, είναι ωραίο άθλημα

Ένας άφρων παοκτσής που πόνεσε πολύ χθες
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

nick_shortjohn έγραψε:
Karelias έγραψε:
Και να 'ταν μόνο αυτό; Εδώ από χθες κάνουμε σαν ουρανοκατέβατες παρθένες με την παρουσία του κόσμου. Εξυμνούμε μεταξύ μας το πόσο γαμάτοι είμαστε και το πόσο γαμάτα συμπεριφερθήκαμε και το πόσο γαμάτη ήταν η παρουσία χθες. Το κοινό μυστικό ότι αυτό το τμήμα που πρωταγωνιστεί παίζει μόνο του όλα αυτά τα χρόνια και το καταδικάσαμε κάποιοι από μας να παίζει εντελώς μόνο του για 10 αγωνιστικές και να το υποχρεώσουμε να πληρώσει ένα τεράστιο ποσό, αποφεύγουμε να το αναφέρουμε. Επίσης έχουμε κάνει σημαία το αυτονόητο. Το ότι φύγαν δεν έγινε τίποτα. Μόνο που δεν ξέρω ποια θα ήταν η ιστορία αν χάναμε π.χ. 15-34 κάνα πεντάλεπτο πριν το τέλος... Αλλά μην τα λέμε, δεν είναι σωστό...

Ακόμη πονεμένος και πικραμένος είμαι, ακόμα μπινελίκια ρίχνω αλλά ξέρω πως είναι άδικο, όσο άδικο ήταν να χαθεί αυτό το πρωτάθλημα...

Σημείωση:
Παναγιώτης Αποστολίδης (παίκτης μας) είπε, δεν έγραψε: (1)Το ότι έκανα το τελευταίο λάθος δε σημαίνει ότι είμαι ο μοιραίος παίκτης....
(2) Όσο για την διαιτησία, πιστεύω ότι κάποια σφυρίγματα ήταν κατευθυνόμενα. Οι διαιτητές δεν έπαιξαν έδρα την ομάδα -δε μιλάω για σήμερα αλλά γενικά- σε αυτό το πρωτάθλημα και αυτό ενοχλεί την ομάδα.
1) Δίκιο έχεις στο πρώτο σκέλος αλλά δεν είναι μόνο τυπικό αλλά και ένδειξη υπευθυνότητας και θάρρους να πάρεις πανω σου την ευθύνη δημόσια έστω κι αν η ευθύνη είναι συλλογική (αλλά θες, δε θες, φταίς πολύ)
2) Άλλα 'ντ άλλα τα μεγάλα, της παρασκευής το γάλα...

Από τις πιο (επιοικώς) γελοίες δηλώσεις (σε συνάρτηση με το χώρο και το χρόνο) που έχω διαβάσει... Εξοργίζουν αφάνταστα τον κόσμο. Αισθάνεται τόσο ένοχο το παιδί που έτρεξε να ρίξει την ευθύνη οπουδήποτε αλλού... Ας μη μιλούσε καν... Κι εμείς κλάιγαμε αλλά δε μας φταίει κανείς...

σ'έχω εντοπίσει εσένα πολλάκις να αμφισβητείς το ΤΕΛΕΙΟΝ του πολυπληθούς ΕΠΙΟΥΣΙΟΥ λαού μας.λίγη αισχύνη επιτέλους :mrgreen: :shock: :lol: .

ον τόπικ τώρα,εντυπωσιάστηκα πραγματικά από την ΤΙΤΑΝΙΑ προσπάθεια και των 2 ομάδων να ... αποφύγουν τη διάπραξη του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ κατάκτησης της κούπας.ευτυχώς εμείς κρατήσαμε χαρακτήρα μέχρι τέλους.οι χανούμισσες λύγισαν αναμενόμενα,όπως και στον ημιτελικό κυπέλου στην τούμπα. :lol: :lol: :lol: :lol:
ν'απορεί πραγματικά κανείς ...

υγ κλασσικότατος ΠΑΟΚ.με τα ΟΛΑ του.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

8emis4 έγραψε:Ψηλα τα κεφαλια, φερτε τους σημερα στην Τουμπα για αποθεωση!

ΥΓ.
Olorin έγραψε:Καλα κανει ο κοσμος και δε στηριζει. Αυτα τα τελειως ασημαντα και γυναικεια αθληματα πρεπει να σβησουν απο τις δραστηριοτητες του ΑΣ. Αφηστε το χαντμπολ και το βολει για τις γυναικες. Υπαρχει και ο στιβος, η κολυμβηση, το πολο, κανονικα αθληματα δηλαδη για κανονικους αθλητες, οπου πρεπει να επενδυσει ο ΑΣ.
Διακρινω εναν εντονο σεξισμο ή μου φαινεται?
Θεμη, εσυ που δεν εισαι σεξιστης οπως εγω, φανταζομαι οτι εχεις διαρκειας στο γυναικειο ποδοσφαιρο του ΠΑΟΚ, ετσι δεν ειναι? Αλλιως το σχολιο σου ειναι ακυρο.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Μπορουμε να μεινουμε εντος θεματος και σε κοσμια πλαισια??
Αν θελετε υπαρχουν και τα πμ... ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”