Συζήτηση πολιτισμένη

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
araya4

Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα

Δημοσίευση από araya4 »

Και δλδ αυτο εσενα σε αρκει για να ξεχαστουν ολα τα υπολοιπα; Με τη μειωση αποδοχων στον προσωπικο του λογαριασμο θα με κανει εμενα και καθε ενα απο εμας να ξεχασουμε τα προηγουμενα (στα οποια και εγω ειχα τρεξει απο κοντα) και με αυτο τον τροπο δειχνει την αγαπη του για την ομαδα; Αυτο λες;
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

zoom σου επιστρεφω το φιλοφρονισμο φιλε μου. Ακριβως αυτα ηθελα σκεφτομαι και εγω για εσας. Μα δεν μπορειτε επιτελους να καταλαβετε καποια πραγματα τελικα;
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

+ τον Σαλπιγκίδη δεν θα τον χειροκροτήσω και θα τον κάνω Θεό αν έρθει στην Τούμπα,
θα τον χειροκροτήσω όμως όταν το παστελώνει.... και όταν θα βοηθάει την ομάδα μου
και θα παίρνω πρωτάθλημα, απλά είναι τα πράγματα. ας αλλάξουμε το τοπικ να το κάνουμε
απόψεις οργανωμένων και μη οργανωμένων στο θέμα Σαλπιγγίδη

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

εσύ σαν araya4 φίλε μου , δέχεσαι ή όχι οτι ο Σαλπιγκίδης θα βοηθήσει την ομάδα?
αν δέχεσαι οτι θα βοηθήσει αλλά δεν τον θέλεις για χ ψ λόγους, σημαίνει ότι βάζεις το συμφέρον σου πάνω από τον ΠΑΟΚ, αν δεν δέχεσαι ότι θα βοηθήσει σίγουρα δεν γνωρίζεις από ποδόσφαιρο..
τελικά θέλετε ΠΑΟΚ πάνω από όλα? η ΠΑΟΚ πάνω από όλα και εγώ πάνω από τον ΠΑΟΚ?
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Αυτό λέω ακριβώς...είναι έμπρακτη συγνώμη αυτό που κάνει και εμένα μου αρκεί.
Γιατί από γυρισμούς άλλων "προδοτών" στα τριανταφεύγα και από λόγια χόρτασα και δε θα πάρω άλλο.

Ακόμα είναι ο μοναδικός παίκτης που έφτυσε τον βάζελο πολλάκις στις επανειλλημένες προτάσεις του προέδρου τους να ανανεώσουν το συμβόλαιο και όχι μόνο δεν τον έβαλαν στο ψυγείο όπως ήταν η πάγια τακτική τους (βλ. κηπουρό και τόσους άλλους που ο βάζελος μέχρι που τους έκοψε τη μπάλα) αλλά τον έβαζαν μέχρι το τέλος.
Και είμαι σίγουρος ότι ακόμα και σήμερα σε περίπτωση που άλλαζε γνώμη και ζητούσε να παραμείνει στο βάζελο, θα ξεχνούσαν τα φτυσίματα που τους έριξε και θα κάνανε κωλοτούμπες απ' τη χαρά τους.
Μέχρι και ο Τεν Κάτε το πήρε χαμπάρι...Κάτι λένε όλα αυτά.

Αλλά σε σας ρε μάγκες εύχομαι στη ζωή σας να βρείτε συγχώρεση για την όποια μικρή ή μεγάλη μαλακία σας γιατί αλλιώς είναι πολύ σκληρό....
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Bono οτιδηποτε λες και λεμε, ισχυει και το αντιστροφο ετσι; Ειπα και σε προηγουμενο ποστ μου, ο χρονος ειναι ο μονος κριτης. Τωρα το τι λεει ο καθενας πανω στην οποια φαση τον βρισκει η μερα, ειναι αλλο θεμα. Οποτε το ιδιο τελευταιο σου σχολιο, το περνεις πισω απο με.

Zoom, χεχεχε, φιλε το μονο σιγουρο ειναι πως κατεχω το τοπι ακομα και επαγγελματικα σε καποια φαση, οσο μπορεσα δλδ και σιγουρα παιχτικα περισσοτερο απο πολλους εδω μεσα. Αν θελεις απαντηση λοιπον, αν και εχω πει δε θα μπαινω σε διαλογους, αλλα πλεον δεν μπορω να κανω πισω σε αυτο το σημειο, θα σε πω. Σαν ποδοσφαιριστης επαναλαμβανω και εγω και οοοοποιο συνδεσμο να ρωτησεις, θα σε πουν πως χρειαζομαστε παιχτη σαν τον κοντο. Θα βοηθησει και φυσικα και ο συγκεκριμενος. Νταξει, πηρες την απαντηση που ηθελες; Τα αλλα ολα απο τη στιγμη που γνωριζουμε το ποιον του καθε ατομου, ειναι υποκειμενικα. Δλδ μπορει ρε φιλε και εσυ να μιλας με το γκομενακι αυτη τη στιγμη απο διπλα και να εισαι μονο Τουμπακιας, οποτε τι να συζητησω με σενα, με αντιλαμβανεσαι; Υποκειμενικοτητα.
Το ΠΑΟΚ πανω απ ολα, μηπως ειναι η ωρα να το κοψετε μερικοι; Μηπως κουρασε η καραμελα; Γιατι και για μενα ισχυει αυτο το μοτο με τις δικες μου αποψεις και το δικο μου ματι. Για εγωισμους κλπ, θα μπορουσα καλιστα να σας κατηγορισω και εγω, οποτε δε βγαινει νοημα. Τι θελω να πω με τα παραπανω. Αν μας κλασει τελικα ο Σαλπι και δεν ερθει Τουμπα, ξερεις ποσοι δε θα πατησουν γηπεδο; Ξερεις, δε χρειαζεται να τα λεμε. Εκει δε θα υπαρξει εγωισμος; Εκει δε θα υπαρξει γι αυτους το ΠΑΟΚ πανω απ ολα;
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Τί νέα ρε μάγκες όλα καλά;
Πολλά λόγια για έναν υπερτιμημένο ποδοσφαιριστή.
Τες πάντων καλως να ορίσει ξεκάθαρα και ήρεμα. Αυτό χρειαζετε η ομάδα....

Παρεπιπτόντως και επειδή συζητάμε καιρό από αυτό το σάιτ, σας παρακαλώ να θυμάστε ότι λέτε γιατί
η απόσταση του παίρνω πρωτάθλημα από τα λαϊκά δικαστήρια είναι μικρή. Και αν στις επιτυχίες (μακάρι Θεέ μου να είναι πολλές για την ΠΑΟΚάρα) είναι όλοι εκεί, στις πίκρες το θυμό σας να τον βγάζετε στους εαυτούς σας και να μην προσπαθούν λίγοι εδώ και λίγοι στο γήπεδο να συγκρατήσουν όλους που θα θέλουυν να λιντσάρουν τους παίκτες.
Η ομάδα αξίζει την ίδια στήριξη που δείχνετε τώρα....αν και στο θέμα του προπονητή δε βλέπω να στηρίζετε και τόσο...Ανατρέξτε στο φόρουμ και θυμηθείτε τι λεγότανε έξω μετά από την ήττα από Γιάννενα και τη μη πρόκριση από την Ολλανδέζα....Οι παίκτες θα είναι μόνοι τους να αντιμετωπίσουν το θυμό που λόγω ΕΓΩΙΣΜΟΥ έβαζε ο καθένας από εσάς πάνω από την ομάδα τον ίδιο του τον εαυτό....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Σάβ 29 Μάιος 2010, 15:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

araya4 έγραψε:... Το θεμα ειναι πολυ σοβαρο, αν νομιζει ο ιδιος, η διοικηση και η προπαγανδα επιστροφης του απο τα μ.μ.ε πως θα μπορεσει να καταχρηστει τη μνημη πολλων συνοπαδων μας.......γιατι δεν ειναι μονο συνδεσμητες. Αν απο τα παραπανω πανε νταιλικι να μας τον φερουν δαφνοστεφανωμενο τον συγκεκριμενο ποδοσφαιριστη στην Τουμπα, χωρις εστω μια διευκρινηση, τοτε καταλαβαινετε και οι ιδιοι τη μελει γενεσθαι...
Φίλε σοβαρέψου. Σε ποιούς νομίζεις ότι απευθύνεσαι...σε τίποτα καμμένους που τρώνε πρόλογο από μμε, παίχτες, διοικήσεις...πάνε να τα πεις σε κανένα μίτινγκ με τους φίλους σου... αντε γιατί πολύ φαιά ουσία καταναλώσαμε για πάρτυ σας εδω μέσα..
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

απο τη στιγμη που ΔΕΝ γνωριζομε το ποιον του καθε ανθρωπου***
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ΗΡΕΜΙΑΑΑ
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Νικολα, πλακα εχεις φιλε, μ αρεσεις. Δεν ειδες πουθενα το ονομα σου γραμμενο, αλλα το πιασες το υποννοουμενο! Τι κι αν μας τα πρηξατε τοσους μηνες εσεις και τουμπεκιαζαμε να ακουμε τον καθε κλαψιαρη ΚΑΙ εδω μεσα!
Άβαταρ μέλους
sidpanos

ηρεμια είπαμε...
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

araya4 έγραψε: Το ΠΑΟΚ πανω απ ολα, μηπως ειναι η ωρα να το κοψετε μερικοι; Μηπως κουρασε η καραμελα;
εντάξει τα είπες όλα εδώ.. όποιος κουράστηκε με το ΠΑΟΚ πάνω από όλα να αράξει σπιτάκι να ξεκουραστεί
και όταν ξεκουραστεί ο ΠΑΟΚ πάλι εδώ είναι...
Ώρες ώρες νομίζω ότι κάνω διάλογο με γούμενο προηγούμενο και βουλινάδες...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

βασικά πάντε κάντε καμια βόλτα...
ξελαμπικάρετε...

και ελάτε να τα ξαναπειτε..
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε ξανά όταν θα έχουμε κάποια νεότερη ανακοίνωση απο την συντονιστική ή κάποιου συνδέσμου.

υγ

Θέμα Σαλπιγγίδη δεν υφίσταται όσο δεν έχει υπογράψει ο παίχτης του Παναθηναικού.
Συνεπώς η συζήτηση είναι εκτός θέματος και μπορούν να διαγραφούν τα άκυρα ποστ για τον παίχτη απο όποιο Μοντερέιτορ θέλει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”