Μεταγραφές 2010-2011
Re: Μεταγραφές 2010-2011
Ο Παπανικολόπουλος για 40 ψωρο-χιλιάρικα πάει στη γριά. Να δώ που θα βρουν καλύτερο για αλλαγή. Αν ψάξουν να βρούν κάποιον για αλλαγή...
- paokmaniak
Αναμονή για Ντελινινκάιτις
Το βράδυ της Τετάρτης (8/9), η ΚΑΕ ΠΑΟΚ επικοινώνησε με τον Αντρέ Όουενς, προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις του. Ο Αμερικανός με βουλγάρικο διαβατήριο αποτελεί εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που το "σίριαλ" με τον Τόμας Ντελινινκάιτις δεν έχει ευτυχή κατάληξη.
Ο Λιθουανός, πάντως, αποτελεί τον υπ' αριθμόν ένα στόχο του Σούλη Μαρκόπουλου και ως εκ τούτου οι διοικούντες την ΚΑΕ σκοπεύουν να περιμένουν μερικές ημέρες ακόμη, μέχρις ότου ξεκαθαρίσει το θέμα του. Όπως έχουμε ήδη γράψει, οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" εξετάζουν το ενδεχόμενο να αυξήσουν την προσφορά τους προς τον παίκτη, προσθέτοντας σε αυτήν τα χρήματα που θα δαπανούνταν για τον αναπληρωματικό ψηλό.
Το βράδυ της Τετάρτης (8/9), η ΚΑΕ ΠΑΟΚ επικοινώνησε με τον Αντρέ Όουενς, προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις του. Ο Αμερικανός με βουλγάρικο διαβατήριο αποτελεί εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που το "σίριαλ" με τον Τόμας Ντελινινκάιτις δεν έχει ευτυχή κατάληξη.
Ο Λιθουανός, πάντως, αποτελεί τον υπ' αριθμόν ένα στόχο του Σούλη Μαρκόπουλου και ως εκ τούτου οι διοικούντες την ΚΑΕ σκοπεύουν να περιμένουν μερικές ημέρες ακόμη, μέχρις ότου ξεκαθαρίσει το θέμα του. Όπως έχουμε ήδη γράψει, οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" εξετάζουν το ενδεχόμενο να αυξήσουν την προσφορά τους προς τον παίκτη, προσθέτοντας σε αυτήν τα χρήματα που θα δαπανούνταν για τον αναπληρωματικό ψηλό.
- paokmaniak
To εχουμε παρακανει με Ντελινικαιτις και την αναμονη με φαινεται και χανουμε ενα σωρο καλες περιπτωσεις φτηνων παιχτων για μπακ απ. Ο Μπατης, ο Καρυδας και ο Παπανικολο ειναι φτηνοι και αξιολογοι παικτες
Trikaliotis έγραψε:Σκέψεις για Ντικούδη
Ο Χριστός κι η Παναγία και οι 12 Απόστολοι μαζί..Τι θέλω και μιλάω? Σε ένα παλιότερο ποστ που έλεγε ο Όλι ότι θα κρατήσουμε τον Ντρόμπνιακ, είχα πεί για πλάκα "ας πάρουμε και τον Ντικούδη τότε, να βγάζουν μαζί φωτογραφίες τους αντιπάλους ψηλούς! Ελπίζω να μην επαληθευτεί η είδηση.
Από 24 Ιουλίου το είχα γράψει μπρε για τον Δήμο εκ Λαρίσης στην 11η σελίδα του παρόντος θρεντακίου και το σχολίασες μάιστα και το βγάζει τώρα ο Αυγερινός. Δε θα'ρθει πάντως μη χαλιέστε.olivares έγραψε: Μια πρώτη ντουζίνα ονομάτων που ακούστηκαν είναι τα ακόλουθα: Βεργίνης, Καλαμπόκης, Κυρίτσης, Τσαλδάρης, Ντικούδης, Χάρης Γιαννόπουλος, Raisevic, Lans Harris, Kiki Clark,Marcus Faizon, Torin Francis, Justin Gray.
για backup περιφέρεια τι γένεν? παπανικολό και καρύδας out. quo στοχεύομεν? βεργίνης και σκατά που λαίμαι και στο τάβλι? 

Αυτό το κόλλημα με τον συνονόματο σου που ζήτησε περιθώριο ως την Κυριακή ευελπιστώντας σε καλή εμφάνιση σήμερις θα κρίνει τα πάντα και για τους 2 punkites. Βεργίνης και Κυρίτσης είναι και οι 2 στην προετοιμασία του βάζελου και έναν από τους δύο θα τον αφήσει λεύτερο ο κατάδικος στα τέλη Σταλόνε του μηνός (ναι ξέρω-ξέρω είναι πολύ αργά εμείς παίζουμε στις 29 Σεπτέμβρη αλλά μη μου τα λες εμένα) και τότε με το κασεράκι τους πεσμένο στο χώμα θα πλησιάσουμε ενταύθα. Τα ίδια και για τον ψηλό με μόνο σοβαρό υποψήφιο τον T-Rex που θέλει όμως 2ετές (με 40 χιλιάρικα έκαστο έτος) για να έχει δικαίωμα αγοράς σπιτιού στην Θεσσαλονίκη ως μόνιμος κάτοικος συμπληρωμένης 3ετίας και περιμένουμε να δούμε τι ψιλά θα περισσέψουν από τον σταυρόκομπο. Το ταβάνι και για τους 2 πάντως και αυτό με πολύ γκρίνια λόγω υπέρβασης του ενός χαρτιού (μαζί με το προπονητικό) είναι 100 χιλιάρικα, ήτοι 60 για τον back up κόμβο και 40 για τον ψηλό ή ανάποδα.
δε νομίζω πως έχει να κάνει πάντως σώνει και καλά με έρωτα του σούλη για τον Tomas. προφανώς μπασκετικά δίπλα στους Gray-marshall του κάνει ο deli και δεν του κάνει ο Kus η ο Peter andre Owens. ίσως φοβάται οτι πολλοί έγχρωμοι στην ομάδα θα τη κάνουνε την ομάδα κοινόβιο σαν τους wu tang clan. δεν ξέρω, υποθέτω ...
[youtube]DQC2ieLmjV4[/youtube]
[youtube]DQC2ieLmjV4[/youtube]
Άσε τα κοινοβιακά υπόθετα δεν είναι αυτό. Το θέμα που δίνει το προβάδισμα στο delikatessen είναι το σύνδρομο Χλωρίνη Κλινέξ (αυτόν ξέρω, αυτόν εμπιστεύομαι) στο οποίο δεν μπορεί να του πει κανείς τίποτις του Σούλη. Ο άπιστος Θωμάς όμως όπως και στον αγαπημένο ομώνυμο πίνακα του μάστορα Caravaggio χώνει το δάχτυλο στην πληγή για να πιστέψει όχι ότι αυτός είναι όντως ο Κατσαρής αλλά για να βεβαιωθεί ότι το λαλά θα μπει φέτος στο λογαριασμό του έγκαιρα.

Γενικά υπάρχει ένας φόβος όλων σχεδόν των προπονητών για την συμπεριφορά των έγχρωμων. Πόσο μάλλον αν αυτοί είναι πολλοί μαζεμένοι........
- Aureliano Buendia
Ρε Percy είσαι άπαιχτος ρε γαμώτο...
Ένα ακόμη συγκρότημα με επιτυχία αποκλειστικά στην Ελλάδα οι Puressence θα έλεγα φίλε palok.
On Topic ελπίζω να υπερισχύσει ο φόβος του αγνώστου στον Σούλη.
The Truth is Out There.
Ένα ακόμη συγκρότημα με επιτυχία αποκλειστικά στην Ελλάδα οι Puressence θα έλεγα φίλε palok.
On Topic ελπίζω να υπερισχύσει ο φόβος του αγνώστου στον Σούλη.
The Truth is Out There.
χαχαχα. ο τύπος δεν υπάρχει. εγώ βάζω λίγο pure να ηρεμήσουμε (γιατί wu tang δεν πήγαινε μεσημεριάτικα) και αυτός μας πετάει in your face Caravaggio!!!!
μέχρι ο λημνιάτης να καταφέρει να μετρήσει σωστά το χρόνο που απομένει, ο καραβάγγος να ναι καλά ...
[youtube]qFjbDy8ldlA[/youtube]
PS: +φωνώ 100 % σε αυτό που λες πάντως. είναι ένα στοιχείο που δεν το γραψα πράγματι. σούλης rules...
PS2: τον Blackney δεν τονε ξέρει??? ...

μέχρι ο λημνιάτης να καταφέρει να μετρήσει σωστά το χρόνο που απομένει, ο καραβάγγος να ναι καλά ...
[youtube]qFjbDy8ldlA[/youtube]
PS: +φωνώ 100 % σε αυτό που λες πάντως. είναι ένα στοιχείο που δεν το γραψα πράγματι. σούλης rules...
PS2: τον Blackney δεν τονε ξέρει??? ...

- Aureliano Buendia
Μια που πόσταρες το βιδεάκι ας κινηθώ σε γνώριμα πλαίσια οφφ τόπικ
Φοβερή κωμωδία από τον μόνο ίσως μοντερνιστή σκηνοθέτη του εμπορικού παλιού ελληνικού κινηματογράφου, Γιώργο Τζαβέλα. Άλλες γνωστές ταινίες του, η "Κάλπικη Λίρα" και το "Μια ζωή την έχουμε".
(Υπάρχουν κι άλλοι εξαίρετοι έλληνες σκηνοθέτες που βλέπουμε σπάνια ή ποτέ τις ταινίες τους και δεν ακούμε ποτέ την ύπαρξή τους)
Αν η ταινία δεν είχε την ατυχία να είναι ελληνική και συγκατεγόταν πχ στην comedia italiana θα ήταν πολύ γνωστή ευρέως και στο εξωτερικό, όπως και ο σκηνοθέτης της.
ΥΓ 1 Κάτω τα χέρια από το Γιώργο Λημνιάτη, ο οποίος εύλογα σχολιάζει τα παιχνίδια καθότι έχει παμπολλες παραστάσεις από μεγάλες διοργανώσεις κτλ κτλ.
ΥΓ 2 Αν ηγηθείς πρωτοβουλίας συλλογής υπογραφών για τον Μου Μου, κάουντ μι ιν.
Φοβερή κωμωδία από τον μόνο ίσως μοντερνιστή σκηνοθέτη του εμπορικού παλιού ελληνικού κινηματογράφου, Γιώργο Τζαβέλα. Άλλες γνωστές ταινίες του, η "Κάλπικη Λίρα" και το "Μια ζωή την έχουμε".
(Υπάρχουν κι άλλοι εξαίρετοι έλληνες σκηνοθέτες που βλέπουμε σπάνια ή ποτέ τις ταινίες τους και δεν ακούμε ποτέ την ύπαρξή τους)
Αν η ταινία δεν είχε την ατυχία να είναι ελληνική και συγκατεγόταν πχ στην comedia italiana θα ήταν πολύ γνωστή ευρέως και στο εξωτερικό, όπως και ο σκηνοθέτης της.
ΥΓ 1 Κάτω τα χέρια από το Γιώργο Λημνιάτη, ο οποίος εύλογα σχολιάζει τα παιχνίδια καθότι έχει παμπολλες παραστάσεις από μεγάλες διοργανώσεις κτλ κτλ.
ΥΓ 2 Αν ηγηθείς πρωτοβουλίας συλλογής υπογραφών για τον Μου Μου, κάουντ μι ιν.
Εγω μια χαρα τον βρισκω τον λιμνιατη, ξερει μπασκετ δεν λεει αρλουμπες και πολλες φορες διορθωνει τα διαμαντια που πετανε οι κολοσσοι σπικερ της ερτ.
Δεν ξερω τι κανει φετος γιατι μεχρι τωρα εχω δει μονο το πρωτο ημιχρονο του αγωνα τουρκια-σλοβενια, και αποσπασματικα το σερβια-ισπανια.
Δεν ξερω τι κανει φετος γιατι μεχρι τωρα εχω δει μονο το πρωτο ημιχρονο του αγωνα τουρκια-σλοβενια, και αποσπασματικα το σερβια-ισπανια.
- KalamarGiannis
παδιά στα γρήγορα ένα δημοψήφισμα να φέρουμε τον Μου-Μου...\ δε θα το σκεφτούν στην Πυλαία αν δουν ότι εμείς που ...αγαπάμε την ομάδα και... ξέρουμε καντάρια μπάσκετ (!) με συντριπτική πλειοψηφία λέμε ΝΑΙ;
και κάτι άλλο: ο Ντελφίνο τι κασέ έχει;
και κάτι άλλο: ο Ντελφίνο τι κασέ έχει;

- Aureliano Buendia
Καλά εννοείται ομπανεμπανε πως είναι συμπαθής ο Λημνιάτης και φυσικά με πολύ πιο συγκροτημένη σκέψη από τους απίθανους της ΕΡΤ.