Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
peris

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από peris »

κι αυτος τον πηραμε :)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

θα περναμε τον αιμαρ και οταν μας ελεγε το κρατος σταξε 5 εκατ και σβυνεις τα χρεη στο δημοσιο θα τους πουλουσαμε τον αιμαρ για να ξεχρεωσουμε.....
:) :) :) :) :)

εχουμε μεσι παντως που ειναι και ποιο φτηνος ..... :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

χαχα.ορισμενοι τσιμπησαν παντως και το πηρανε στα σοβαρα.
παντως ο μεσι ειναι καπως πιο ακριβος απο τον αιμαρ...
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

παιδια ειμαι στο σαιτ του paok-megastore και μιση ωρα ψαχνω να βρω την ασπρομαυρη αλλα για να την παραγγειλω αλλα δεν μπορω.μπορει ενας να μου δωσει το λινκ που δειχνει ακριβως παραγγελια για την ασπρομαυρη ή δεν την εχουν βαλει ακομα?
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Αδελφέ ακόμα δεν έχουν βάλει τις φετεινες. Γενικά δεν υπάρχουν επίσημες αυτήν την στιγμή στο site...
Αναμένουμε...
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

α οκ σε ευχαριστω! :shock:
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

Εγώ πήρα ριγέ Αμπουμπακαρί την προηγούμενη εβδομάδα. Μόλις πριν λίγο πήγε φίλος στην μπουτίκ που ήθελε να πάρει ριγέ αλλά τελείωσαν και θα φέρει λέει σε 2 εβδομάδες. Έλεος ρε πούστη δεν μπορούσαν να το προβλέψουν; Σε 2 βδομάδες θα έχουμε χειμώνα
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Το "Αμπουμπακάρι" χώρεσε όλο σε μια σειρά, στην πλάτη,
ή το συνέχισες λιγο και στα... μανίκια;
:D
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

μη κανει κανποιος μλκα και παρει μακρυμανικη.....αηδια αισθηση....ας παρει κοντομανικη και ας φοραει απο κατω οτι γουσταρει....
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

εγω πηρα την προηγουμενη βδομαδα ριγε και χθες πηγα να κανω τιπωμα γκαρσια γιατι οταν την πηρα δεν ειχαν.παντως η μπουτικ αν εξερεσει κανεις τις ριγε που ειχαν γινει καπνος ηταν γεματη με προιοντα για πρωτη φορα απο τοτε που την θυμαμαι..
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

γεια σας αδεφια

να πω και εγω την αποψη μου
πηρα φανελα στο ματς με βαλερενγκα
την ριγε και την μαυρη
ωραιες η φανελες απο εμφανηση και ποιοτιτα

ΑΛΛΑ μην μας κοροιιδευουν οτι και καλα
η σηρα puma king den thn exoun πολλες ομαδες γιατι ειναι κατι σπουδαιο
εγω αυτες τις εχω δει μονο σε ομαδες β εθνηκις τις γερμανιας
και για την ριγε με γιακα ,παιδια αυτη η φανελα ειναι η περσηνη
τις πουμα που φορουσαν γαυρος και χανουμι π.χ.

αν ηδατε το ματς τοτενναμ γαυρος θα ηδατε την φανελα τις τοτεναμ με γιακα πουμα.αφτοι ,μαληστα,ειναι φετηνη

μην μας κοροιδευουν!!!
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Ας ελπίσουμε ότι το 2010 θα υπογράψουμε συμβόλαιο με άλλη αθλητική εταιρεία(π.χ. Adidas) και δεν θα επεκτείνουμε το συμβόλαιο με την πούμα..
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Το θέμα είναι πως πρέπει σαν μεγάλη ομαδα η ομάδα να κρατά τις ίδιες περίπου βάσεις στις φανέλες κάθε χρόνο. Να μην αλλάζεις σχέδιο καθε χρόνο. Ετσι να γίνεις γνωστός για αυτήν την φανέλα όπως πολλές μεγάλες ομάδες (Ρεαλ, Μπαρτσα, Μαντσεστερ, Αρσεναλ, Λιβερπουλ, Τσελσι κτλ.)
brιgate4

Δημοσίευση από brιgate4 »

Lord_GayrosSlayer έγραψε:Ας ελπίσουμε ότι το 2010 θα υπογράψουμε συμβόλαιο με άλλη αθλητική εταιρεία(π.χ. Adidas) και δεν θα επεκτείνουμε το συμβόλαιο με την πούμα..
Φίλε και γω γουστάρω adidas αλλά στην Ελλάδα μόνο τον βάζελο προσέχει.Να σου θυμίσω τα 10 χρόνια που την είχαμε λίγες χρονιές είχαμε ωραίες φανέλες και αλλάζαμε στη μέση της χρονιάς φανέλες λες και είμασταν ερασιτεχνικό σωματείο.Για τα ρούχα της προπόνησης και τη μπουτίκ δε μιλάω άστα να πάνε...
Άλλωστε η puma μας έδωσε πολύ περισσότερα χρήματα-και μάλιστα επί Γούμενου- το 2011 ο Ζαγοράκης θα διαπραγματευτεί αλλιώς με οποιαδήποτε εταιρία.
ΥΓ: pagotatzi έχεις δίκιο για το γιακά αλλά αφού φέτος η puma δεν βγάζει με γιακά προσωπικά μ'αρέσει αυτός στη ριγέ.
ΥΓ2. Γιατί δε βάλαμε τη ριγέ αφού η Χέρενφεν φορούσε γαλάζια?Μαύρη στολή με άσπρες κάλτσες.Παναγία μου...
brιgate4

Δημοσίευση από brιgate4 »

paok4kyriakos έγραψε:Το θέμα είναι πως πρέπει σαν μεγάλη ομαδα η ομάδα να κρατά τις ίδιες περίπου βάσεις στις φανέλες κάθε χρόνο. Να μην αλλάζεις σχέδιο καθε χρόνο. Ετσι να γίνεις γνωστός για αυτήν την φανέλα όπως πολλές μεγάλες ομάδες (Ρεαλ, Μπαρτσα, Μαντσεστερ, Αρσεναλ, Λιβερπουλ, Τσελσι κτλ.)
Ναι αλλά όλες αυτές έχουν μονόχρωμες.Ακόμα και η Μπάρτσα αλλάζει τη κλασσική της αρκετές φορές.
Άλλωστε χοντρή ρίγα καιρό είχαμε να βγάλουμε.
Εμένα μ΄αρέσει που δε φοράμε πάντα ριγέ γιατί τότε θα ήταν κουραστικό.Αλλά στα ευρωπαϊκά όταν δεν υπάρχει λόγος-όπως με τη Χέρενφεν- πρέπει να τη φοράμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”