Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Δημοσίευση από Pepermint »

Καλημέρα σε όλες και όλους

Αδελφέ Kass
Εσύ συνέχισε τα εκσυγχρονιστικά.
:lol: :lol: :lol: ...καλό ομολογουμένως
αλλά μακρυά από εμάς οι σχετικοί συνειρμοί bro Kass

Αδελφέ Rizla

αδίκως μυγιάστηκες...nothing personal, δεν έχει νόημα αυτό που προσπαθείς με τις συνεχείς αναφορές στην υποτιθέμενη νοητική σου κατάσταση, ειλικρινά στο λέω

apologize acceptable 8-)
Εξακολουθω να διαφωνω στο οτι η σιωπη φερνει τιτλους
δεν έχεις ακούσει που λένε....''η Σιωπή είναι Χρυσός'' ?

Αδελφέ Orwell
Θέλω ο μάγκας Δενδροπόταμος να πηδήξει το υποψιασμένο Κολωνάκι...όχι το ανυποψίαστο....
επέτρεψέ μου με όλο το σεβασμό να θεωρήσω ότι είσαι τελείως λάθος

εκατομμύρια οπαδούς έχουν και οι 2 σύλλογοι...που δεν χωρούν ούτε στον Δενδροπόταμο (sic), ούτε στο Κολωνάκι

έλεος ... με τις πολιτικές-ταξικές-οικονομικές-κοινωνικές ετσιθελικές τοποθετήσεις του ΠΑΟΚ που μόνο βλάπτουν

να σου υπενθυμίσω δε, ότι στο Κολωνάκι...έχουμε λέσχη κυριλλέ (βλ. Ζαμπούνης) με δερμάτινους καναπέδες, πούρα αβάνας μοντεκρίστο tornado shape no 2 (πάντα out of stock) και τάνγκερέι(Λ) από σερβιτόρους με παπιόν και έτσι

που πολύ γουστάρω λέμε...μα πάρα πολύ

όπως και γουστάρω φραπεδιά στο τελευταίο καφενεδάκι...στις Πατέλες Ηρακλείου

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι λαϊκός, ούτε κυριλές, ούτε δεξιός, ούτε αριστερός, ούτε αστικός, ούτε προλεταριακός και λοιπές παπαρίες επί παπαριών μπλα, μπλα, μπλα, μπλα που πρήζουν κα καταδυναστεύουν και διαμοιράζουν και ερίζουν τον βλάκα κόσμο αιώνες τώρα

το διαίρει και βασίλευε...το ξέρουμε πολύ καλά (τουλάχιστον εγώ)
το εφάρμοσε στα άκρα του ο βόθρος του πλανήτη που ακούει στο όνομα Αγγλία
αλλά μυαλό δεν βάλαμε

Ελεος λέμε

για αυτό και απαιτείται λέμε...ένα ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ Μανιφέστο Υπερβατισμού...μπας και κατανοήσουν όλοι

ότι ο ΠΑΟΚ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ....ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ απλά και όχι ότι θέλουμε ταλιμπανιστικά να είναι

τελεία και παύλα

Ο ΠΑΟΚ είναι Οικουμενικός...και ουχί...τοποθετημένος εκεί ή εδώ

Εχει Κοσμικότητα και δεν εγκλωβίζεται στα στενά όρια μιάς περιοχής ή μιάς πόλης

bro σε παρακαλώ να διαβάζεις και με μιά δεύτερη ματιά το τι γράφω...γιατί δυστυχώς παρερμηνεύεις και εσύ εκάστοτε τα περί ενθουσιασμού και τα ρέστα, στα οποία έχω γράψει καθαρότατα χωρίς περιθώριο παρερμηνείας
Οι ομάδες παρά τα αντιθέτως λεχθέντα δεν είναι θρησκείες,επομένως δεν ισχύει το "πίστευε και μη ερεύνα".
με ένα κόμμα αλλάζουν όλα bro ''Πίστευε και μη, ερεύνα''... :!: :D

Αδελφέ moican4

νομίζω...ότι το ρεύμα που θέλει ''γαμήσι'' εδώ και τώρα...κοιτά το προσωρινό και ουχί το μόνιμο από την ίδια την θέση του...και πριν αυτή...λόγω πείνας και λιγουρίασης (απόλυτα ανθρώπινο και κατανοητό) a priori που λένε

μπορείς να το προσπαθήσεις περισσότερο και εσύ bro...στο να με καταλάβεις και όχι να μείνεις στο επιφανειακό ή στο φαίνεσθαι, όπως και έκανες άλλωστε σε μιά δεύτερη ανάγνωση

Εγώ θέλω μόνιμη ''ηδονή'' αδελφέ
έχει διαφορά...
τουτέστιν δεν τρελλαινόμαστε στην θέα μιας σαβούρας στα τέσσερα...και ας είμαστε το ίδιο πεινασμένοι-διψασμένοι...μιάς και είμαστε όλοι ΠΑΟΚ

πολύ πετυχημένη ομολογουμένως η ευχή σου για την βαζελίνη...τεράστια ποιοτική διαφορά από τα κουραδομάγκικα και γραφικά ''τσου ρε θα τους κάνουμε την ροδέλα να, να ουμ γιατί είμαστε μπαοκ''

Αδελφέ Fantoma

συγχώρεσέ με...αλλά παρόλη την μερική (πολύ μερική λέμε) ''πραγματικότητα'' που περιγράφεις και που κάνει αναγωγή στην μιζέρια του Ελληνικού λαού μετά τον β'β' πόλεμο μέχρι και την δεκαετία του '80.

ο κόσμος έχει αλλάξει...έχει γίνει καλύτερος και ζει καλύτερα
παλιότερα...δίδανε συσσίτιο...για να ζήσουν οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας

σήμερις...άλλοι τρώνε χαβιάρι...και άλλοι βρώμικο
έχει διαφορά τεράστια όμως από την κακοριζιά και την κακομοιριά που μας έτρωγε δεκαετίες

επέτρεψέ μου
αλλά προσωπικά βρίσκω επιεικώς γραφικές, μίζερες, κακόμοιρες και τριτοκοσμικές τις παρατηρήσεις σου και τις ερμηνείες σου...βρε αδελφέ

γιατί έτσι ?

τις είδες προφανώς όπως τις είδες
γιατί ήθελες προφανώς να γράψεις ότι γράφεις..εκτός αν είμαι εγώ λάθος, οπότε διόρθωσέ με

για εμένα ο Πάοκ...δεν είναι ρετσίνα μαλαματίνα, βρώμικο, έρχεται η γυφτιά και τα ρέστα
ή έστω...δεν είναι ''μόνο'' αυτό...που όντως ένα κομμάτι είναι

είναι κάτι πολύ πιο ''καθαρό'' και όμορφο αισθητικά

και προσωπικά...μπορεί να προτιμήσω σε μία φάση ένα περίπατο στο Μόντε Κάρλο, όπως μπορεί να προτιμήσω βρώμικο από τον πιο βρωμιάρη

κατά τα άλλο μου προκαλεί απορία το ''μίσος κατά της Γαλλικής Ριβιέρας''
μιάς και το αβατάρ που φέρεις, έδρασε ποικιλοτρόπως στην περιοχή...παρόλο τον παρεμβατισμό του Λούι (ς) Ντε Φινέ(ς) :?: :?: :?: :shock:

Αδελφέ Hide
Tον επαω ομως εγω Πεπερ. Κουάιτ ε μπιτ ακτσιουαλι.
γνωστό..από παλιά :lol: :lol: :lol:

για αυτό σε τσιγκλάω να κάνουμε καμιά σαλταρισμένη κουβέντα...αλλά δεν τσιμπάς :D λέμε...

Αδελφέ navigator11

+++++

Αδελφέ Mαύρε Xμέρ
οι τελευταίες εξελίξεις στο τοπ νεχτ μόντελ δεν με αφήνουν να συμβάλλω στη "Διαλεκτική του ΠΑΟΚ"
σωστός :lol: ...ε όχι και ο Γκμόχ λέμε :D
Μαρξιστικα : Η συνειδητή παρέμβαση των μαζών (Τούμπα) θα καθορίσει το αποτέλεσμα...
Πλατωνικά : Η ανωτερότητα και η καθαρότητα της ιστορίας του ΠΑΟΚ θα επικρατήσει της υλιστικής διαφθορας των Βάζελοι...
Φρουδικά : Ο θάνατος της μάνας του Παύλου, θα οδηγήσει σε μια τεράστια έκρηξη τεστοστερόνης και απωθημένων στον αγώνα της Τούμπας...
Καπιταλιστικά : Η απουσία κρατικού παρεμβατισμού (Κάκος), θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε ισσοροπία (στην κορυφή της βαθμολογίας) όλους τους ανταγωνιστές...
Καρμικά : Η μωβ αύρα που εκπέμπει η Τούμπα είναι πιο δυνατή από την πράσινη...
Σουρεαλιστικά : Ποιος ΠΑΟ ρε ? με τις καντίνες που μιλάνε θα περάσει το κρύο...
άκρως ενδιαφέρουσα και φαντεζί τοποθέτηση...οπότε μου επιτρέπεις να συμπληρώσω

Μαρξιστικά...περί πλειοψηφιών αγελών που άγονται και φέρονται...τα ξέρουμε όλοι
ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΘΡΟΣ

η μάζα...είναι πάντα μάζα και όχλος...άοσμη, άγευστη, άχρωμη...μάζα...σαν τον χοίρο

για αυτό...και όπως είπε κάποιος παλιότερα ''όλα τα γουρούνια την ίδια μύτη έχουν''

Πλατωνικά...αυτό θα επιτευχθεί οριστικώς και αμετακλήτως στο ''τέλος εποχής'', όταν επιτευχθεί ο στόχος που λέμε
δεν έχω καμία απόδειξη για αυτό...αλλά όπως λέγει και ο σοφός μη αγελικός λαουτζίκος :lol: ''Στο τέλος κάθε κατεργάρης πάει στον πάγκο του'' ή ''...τρεις και η κακή του ώρα'' (για τον κλέφτη αυτό) ή ''...αγαπά και τον νοικοκύρη''

Φροϋδικά...μία έτσι, μία γιουβέτσι...50-50%...θα δείξει

Καπιταλιστικά...μάλλον εκεί τείνω και εγώ, μιάς και είμαστε ''τυχεροί'' που ενδιαφέρονται για το ματσάκι και οι μαούνες

Καρμικά....μμμ....το ότι ο ουράνιος συμβολισμός μας κατά την δημιουργία, είναι σαφώς Ανώτερος του βάζελου και των ρεστ

είναι δεδομένο...
απλά...περιμένουμε το πλήρωμα του χρόνου, προκειμένου να δικαιωθούμε

πάντως η αύρα μας...δεν είναι Μωβ...είναι πέρα από τα χρώματα

για αυτό και όταν Εκδηλωθεί Μονίμως...θα ''επισκιάζει'' και θα ''περιλαμβάνει'' τα πάντα

Σουρεαλιστικά...not bad +++++

Αδελφέ shark4
ΠΑΣ ΜΗ ΠΑΟΚ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.
Η ανωτεροτητα και η καθαροτητα της ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ απεναντι στο πρασινο ημιαιμο προιον ομαδικης ερωτικης συνερευσης ( κοινως π@ρτουζα)
...μμμ...από την μία ο Δενδροπόταμος...(μαζικότητα λαού κατά Orwell) και από την άλλη οι απόγονοι του στόλου, οι ημίαιμοι βάζελοι και οι καθαροί

τελικά...μάλλον διεκδικεί ο καθείς για τον εαυτό του τις...μάζες :lol: :lol: :lol:

νομίζω ότι υπάρχει φροντίς για μετάνοια και σωτηρία ''καθαρών'' και ''ημίαιμων'' αδελφέ shark4
άνωθεν αυτό να είσαι βέβαιος

αυτό που αλλάζει είναι το πόσο κοντά είναι ο ένας από τον άλλο...στην κατανόηση
και σαφώς ο βάρβαρος...απέχει
αλλά μην ξεχνάς ότι ο βάρβαρος του χτες...είναι ο ευγενής του αύριο

όπως...και ότι σε φάση πτώσης...ο ευγενής του χτες...μπορεί να γίνει ο βάρβαρος του αύριο

είναι θέμα και dna αλλά και παιδείας

τουτέστιν...ας καθαρθούμε πρώτα εμείς...μέσω κοινής αισθητικής και όλα τα άλλα θα λάβουν χώρα

και κλείνω εδώ την παπαρολογία την προσωπική μου για το ματσάκι της Κυριακής
για να κάνω και εγώ Σσσσσσσσσ....ς

ευχόμενος να πάνε όλα καλά

να νικήσουμε καθαρά

χωρίς παρεκτροπές στην κερκίδα

υπενθυμίζοντας

ότι ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΜΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

τα πιτσιρίκια δεν ξέρουν απαραίτητα ιστορία...οπότε και βλέπουν ότι βλέπουν μόνο...και ακούν ότι τους λένε. Δεν ξέρουν τι σημαίνει δίκαιο

όπως...και δεν ξέρουν να διαχειριστούν σωστά την φάση...οι ''αδικημένοι''

Αλλο μιά έδρα καυτή που φωνάζουμε ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...και άλλο μιά έδρα κάφρων νεοβαρβάρων

γκέγκερ ?

Εκεί είναι που θα ψαρώσουν και δεν θα έχουν τίποτα να πούνε

όταν χάσουν...στο όμορφο αυγά και πασχάλια

καταλάβετέ το πιά επιτέλους

και πάψτε να δημιουργείται συνθήκες καφρισμού που ευνοούν τον βάζελο
(σαφώς και δεν θα αλλάξει τίποτα στο ματσάκι...αλλά είμαι σίγουρος και πεποισμένος ότι θα αλλάξει, όταν χορτάσουμε και ξεδιψάσουμε...γιατί αυτό θα γίνει anyway....)

τα καφριλίκια που άλλες δεκαετίες δίνανε ματσάκια

πλέον δεν περνάνε...παρά μόνο στην Ουγκάντα (παίζεται και αυτό)

Εμείς κοιτάμε και λέμε...για CL...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΝΕΟΠΙΘΗΚΟΙ

Πιστεύουμε στην Νίκη
Στηρίζουμε την Ομάδα εμπράκτως εντός και εκτός γηπέδου
Στηρίζουμε την Διοίκηση ψυχικά και υλικά
Συνεχίζουμε απτόητοι μέχρι την επίτευξη του Στόχου

και προσπαθούμε να μην ξοδεύουμε ασκόπως...την σπερματική ουσία της ζωής σε αυνανισμούς και σαβουρογαμήσια

Φιλάκια σε όλες και όλους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pepermint την Πέμ 18 Φεβ 2010, 11:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Φιλε Πεππερ , ειπα να το προσεγγισω το θεμα και απο την εθνικιστικη πλευρα με στοιχεια φυλετισμου και αναφορα στο Αρχαιο-Ελληνικο καλλος και δεος :) :)
Εσσεται ημαρ..
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Φιλε Πεππερ , ειπα να το προσεγγισω το θεμα και απο την εθνικιστικη πλευρα με στοιχεια φυλετισμου και αναφορα στο Αρχαιο-Ελληνικο καλλος και δεος
το Ελληνικό κάλλος αγαπητέ...είναι beyond...και είναι το ήμισυ της αληθείας του κόσμου
είναι πέρα...διότι εκπορεύεται από το πέρα
και δυστυχώς...όπως κάθε μεγάλη αλήθεια...ξεσκίζεται από κάθε λογής ''υποστηρικτές'' της γραφικούς-μετρίους-βλάκες-ηλιθίους-ημίβλακες-τηλεπλασιέ-πατριδοκάπηλους...και τους ''εχθρούς'' της βέβαια...κάθε λογής ''αντί''-τσιρίζοντες ημιμαθείς-ασπόνδυλους-πιθηκάνθρωπους

μαλώνανε 2 γάϊδαροι...σε ξένο αχυρώνα
μια ζωή αυτό γίνεται...βάζουν τους χρήσιμους ηλιθίους...να πάρουν ''θέση'' και ''αντί-θέση'' για όλες τις σοβαρές μάνδολες...προκειμένου εσύ να κάτσεις...καναπέ (σωματικά-ψυχικά-νοητικά-πνευματικά)...αηδιασμένος γαρ από τις τσιρίζουσες μειοψηφίες που επιβάλλονται και πηδάνε τον ρεστ κόσμο

είναι τεχνική της κοινωνικής μηχανικής των ''αφανών'' εξουσιαζόντων (social engineering)...η γραφικοποίηση κάθε σοβαρής ιστορίας από την στρατιά των προαναφερόμενων χρήσιμων ηλιθίων...προκειμένου αυτή να αμαυρωθεί, τσαλαπατηθεί...και τέλος φτάσει στο πλαίσιο του παραμυθιού...οπότε και ουδείς θα ασχοληθεί μαζί της

ούτε ο κακώς νοούμενος εθνικισμός (με εθνοκαθάρσεις), ούτε ο διεθνισμός (προλεταριακός ή καπιταλιστικός κεφαλαιακός) οδηγούν πουθενά bro

και δυστυχώς σήμερις τα τρωκτικά κάθε χρώματος...έχουν βαλθεί να πηδήξουν έννοιες και ορισμούς προς ιδίον όφελος

η φύσις...και όχι μόνο, έφτιαξε τα οικοσυστήματα με τα είδη τους...όπως τα έφτιαξε
το αν κάποιοι επιχείρησαν και επιχειρούν να την βιάζουν...μετακινόντας βιαίως τα είδη, εξαφανίζοντάς τα και τα λοιπά...είναι και αυτό μέσα στο παίχνιον...ως παραφύση...

κρίση...όμως θα υπάρξει για όλους
αυτό είναι δεδομένο

οπότε όποιος σπέρνει ότι σπέρνει...θα θερίσει ότι θα θερίσει
άλλοι εαυτόν, άλλοι το καλόν και άλλοι θύελλες

οπότε...το έσσεται...άστο καλύτερα...γιατί ενίοτε
βρέχει ο ουρανός ή ρίχνει ακτίνες ο ήλιος....''επί δικαίων και αδίκων''

για αυτό απαιτείται σεμνότητα και ταπεινότητα
χωρίς έπαρση, αλλαζονεία και φαρισαϊσμό :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pepermint την Πέμ 18 Φεβ 2010, 11:46, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Καλα μια κουβεντα ειπα :lol: :lol: :lol: :lol:
Υ.Γ. Και ολα αυτα για ενα ΠΑΟΚ-βαζελος. Που να παιξουμε και κανα C.L. :opaokara: :opaokara: Εκει να δειτε αναφορες για την τεχνη , τον πολιτισμο και τα διαφορα φιλοσοφικα -κοινωνικα -πολιτικα ρευματα.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Παιδιά μην γράφονται ανακρίβειες...
Ο ΠΑΟΚ είναι η κατεξοχήν Λαϊκή Ομάδα της Φτωχολογιάς και της Προσφυγιάς της Θεσσαλονίκης με φιλάθλους και Οπαδούς σε όλο τον Κόσμο. Και σαφώς πολλοί ΠΑΟΚτσήδες έχουν Αριστερό υπόβαθρο.
Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν πως να το κάνουμε. ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΜΕ και ΤΑ ΘΟΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.
Αν τώρα η αριστερά περνά κρίση ή έχει αποτύχει, αυτό τι σχέση έχει με τον ΠΑΟΚ?

Δεν μπορώ να καταλάβω, τι σχέση έχουν με το ντέρμπι, οι πολιτικές, και ιδεολογικές αναλύσεις?
Υπάρχουν άλλα topic για αυτά!!!

Γ@μηστε τον πο@στη τον βαζελιακό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kolokotronis_4 την Πέμ 18 Φεβ 2010, 11:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Pepermint

και καλώς την είπες boy

αυτό...σημαίνει κίνηση πληρότητας άλλωστε :D ...αρκεί να έχει μέτρο άριστον
Άβαταρ μέλους
Pepermint

οκ bro Κολοκοτρώνη

και εγώ γράφω...οι υπόλοιποι οπαδοί...είναι πρόσφυγες και φτωχολογιά ???

είναι και αυτό

όχι μόνο αυτό

έλεος πιά

οπότε σε συμπληρώνω

ότι είναι και
κυριλλέ ομάδα και της μέσης τάξης και της πλουτοκρατίας (sic) και των γηγενών

και σαφώς πολλοί παοκτσήδες είναι και κεντρώοι και δεξιοί...και ακροαριστεροί και ακροδεξιοί και αναρχικοί και τίποτα και πέρα από όλα αυτά

οι δημοσιευμένες δημοσκοπήσεις τουλάχιστον περί κομματικής προτιμήσεως δεν σε δικαιώνουν bro
από όλα έχει ο μπαξές

και πολλοί αριστεροί είναι γάβροι και άλλοι Ιωνικός
τι σημαίνει αυτό ?

λάθος η ατραπός...δεν το βλέπεις ?

αν μη τι άλλο...οι εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί μας...και το 10% της αριστεράς...δεν συμβιβάζονται
όπως υπάρχει κατανομή...παντού, υπάρχει και στην κομματική (μάλλον ψήφου καλύτερα) προτίμηση

έλεος με τα ρεστ

ναι σαφώς...η ίδρυσή μας συνδιάζεται άμεσα-άρρηκτα και θα συνδιάζεται πάντοτε με όλον τον προσφυγικό Ελληνισμό της Ιωνίας, του Πόντου και της Πόλης, γιατί αυτές είναι οι Ρίζες του συλλόγου, τις οποίες ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΙΜΑΜΕ

αλλά όπως είπαμε και προηγούμενως...ο κόσμος ελίσσεται και εξελίσσεται
άλλο το ένα, άλλο το άλλο αδελφέ

μην κοιτάς κοντόφθαλμα (επέτρεψέ μου) λόγω του πιθανού προσωπικού σου πολιτικού συναισθήματος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pepermint την Πέμ 18 Φεβ 2010, 11:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Peper αυτή η αέναη περιπλάνηση σου σε λογοτεχνικά μονοπάτια προφανώς έχει αρνητικές συνέπειες στην αίσθηση του χιούμορ που είμαι σίγουρος ότι διαθέτεις και στο πλαίσιο του οποίου ήταν το σχόλιο περί Δενδροποτάμου και Κολωνακίου...
Αν και σοβαρά μιλώντας και όπως παραδέχεσαι και παρακάτω το στοιχείο του Δενδροποτάμου είναι έντονο στον ΠΑΟΚ μας...και μερικές φορές πέρα από τι θέλουμε είναι καλύτερα να δεχόμαστε την πραγματικότητα όπως έχει.
Κατά βάση ο ΠΑΟΚ είναι ο Δενδροπόταμος και ο βάζελος το Κολωνάκι....κατά βάση λαίμαι με τους όποιους Ζαμπούνηδες να είναι οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα...και αυτό όχι μόνο οπαδικά αλλά συνολικά.

Πάντως επειδή χαθήκαμε λιγάκι στη μετάφραση και στην λογοτεχνία,ας την κάνουμε λιγάκι πέρα για να χαρούμε λιγάκι την προσμονή και τον ενθουσιασμό και όλα αυτά τα παιδικά αλλά τόσο ζωντανά συναισθήματα που μας διακατέχουν περιμένοντας το ματς.....
Για μπάλα μιλάμε,όχι για καμιά βαριά φιλοσοφία....για μπάλα που είναι γεμάτη με χαρές και λύπες,με ενθουσιασμούς και απογοητεύσεις,με κλάματα χαράς και λύπης που έχουμε δει τόσες φορές στα γήπεδα όλου του κόσμου να παντρεύονται τόσο αρμονικά....για ζωή μιλάμε...αλλιώς είπαμε υπάρχει και η ευθεία γραμμή.....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Kolokotronis_4 έγραψε:Παιδιά μην γράφονται ανακρίβειες...
Ο ΠΑΟΚ είναι η κατεξοχήν Λαϊκή Ομάδα της Φτωχολογιάς και της Προσφυγιάς της Θεσσαλονίκης με φιλάθλους και Οπαδούς σε όλο τον Κόσμο. Και σαφώς πολλοί ΠΑΟΚτσήδες έχουν Αριστερό υπόβαθρο.
Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν πως να το κάνουμε. ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΜΕ και ΤΑ ΘΟΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.
Αν τώρα η αριστερά περνά κρίση ή έχει αποτύχει, αυτό τι σχέση έχει με τον ΠΑΟΚ?

Δεν μπορώ να καταλάβω, τι σχέση έχουν με το ντέρμπι, οι πολιτικές, και ιδεολογικές αναλύσεις?
Υπάρχουν άλλα topic για αυτά!!!

Οπλαρχηγέ, θα διαφωνήσω.
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
Είναι μια αθλητική ιδεολογία που δεν μπορεί να περιχαρακωθεί και εγκλωβιστεί εντός οποιουδήποτε πλαισίου. Τι θα πει αριστεροί και δεξιοί; Γιατί διαχωρίζετε τους ανθρώπους, παίζοντας το παιχνίδι της νυν εξουσίας;
Δεν πρέπει να διαχωριζόμαστε και να μισούμε ο ένας τον άλλον, όχι μόνο γιατί δεν είναι σωστό, αλλά και γιατί δεν έχουμε αυτήν την "πολυτέλεια".
Άβαταρ μέλους
paokara129

Δημοσίευση από paokara129 »

Μπρε αδερφέ Peper, μήπως είσαι ο Ζουράρις και κρύβεσαι πίσω απο την ανωνυμία του pc;
Άβαταρ μέλους
Pepermint

πέστα ρε Απόστολε 8-)

Αδελφέ Orwell

έτσι είναι...κινούμαστε παντού...γιατί πρέπει να υπάρχει πληρότητα...και στο χιούμορ και στα άλλα μονοπάτια
...για να μην κατηγορούμαστε αδίκως για ζαμπόν
σαφώς το σχόλιο ήταν στα πλαίσια του χιούμορ και όχι μόνο
πάντα καλοπροαίρετα
νομίζω το ξέρεις αυτό

αλλά επέτρεψέ μου να επιμείνω στην διαφωνία μου...και να σου ξαναπώ
ότι ο ΠΑΟΚ...δεν εγκλωβίζεται στον Δενδροπόταμο ή στις εξαιρέσεις του Κολωνακίου...απλά γιατί είναι μιά Οικουμενική Ιδέα και ουχί προνόμιο...''ταξικό'' υπαρκτό ή κατασκευασμένο

τελεία και παύλα

από εκεί και πέρα...υπάρχει πάντα κατανομή

ps-...ok για τα υπόλοιπα, κατανοητό και δόκιμο
...αν και η στρογγυλή...ως σφαίρα...είναι η φιλοσοφία από μόνη της :D

ps2-...αδελφέ 129...όχι και έχει ξαναερωτηθεί αυτό
ο Ζουράρις...έχει άλλο στυλ :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pepermint την Πέμ 18 Φεβ 2010, 12:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Ρε σεις ΑΜΑΝ με τα πολιτικά σας! Δεν ΕΙΠΑ ότι είναι πολιτική παράταξη!!

οκ Αδερφέ Pepermint

έχουμε εντελώς αντίθετες απόψεις. καταγράφονται και κρινονται από τους υπολοίπους.

Δεν ξέρω αν είσαι Θεσσαλονικιός, πάντως αν ρωτήσεις παλιούς, γέροντες Θεσσαλονικιούς θα σου πούνε..

ΠΑΟΚ = Λαός, Φτώχια, Προσφυγιά, Αριστερά
Αρης = Αριστοκρατία, Λεφτά, Συνεργάτες Γερμανών, Γηγενείς, αντιπάθεια στους πρόσφυγες

επειδή βαριέμαι να γράφω πολλά και ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ TOPIC, το σταματάω εδώ...

mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Παιδες....μικροι και μεγαλοι...σεβαστες ολες οι αποψεις και ενδιαφερουσες αλλα,αν οχι απο σημερα....αλλωστε ειναι νωρις,απο αυριο θεωρω πως πρεπει να επικεντρωθουμε στο ματς!

ΠΧ,στην κερκιδα και πως θα την κανουμε καλυτερη γιατι οπως ολοι γνωριζουμε,στα derby δεν κανουμε και την καλυτερη δυνατη!!!Φιλοι μου λενε πως φταιει το γεγονος οτι ειμαστε ο ενας πανω στον αλλο αλλα εγω διαφωνω(ισα-ισα το αντιθετο πιστευω).Αυτο που φταιει,κατα τη γνωμη μου,ειναι το γεγονος οτι μαζευομαστε απο τη 1 εξω απο το γηπεδο,φωναζουμε,τραγουδαμε(και ειναι πολυ ωραιο)αλλα κατα τις 5 και μετα απο πολλες ρετσινες μπαινουμε στο γηπεδο και ειμαστε κομματια!!!

ΥΓ.Φανταστειτε 30000 να φωναζουν οπως φωναζαμε στο ματς με τον Αστερα(η καλυτερη φετινη κερκιδα)!!!Θα χασουν ακομα και το πρασινο σκατο τους,αδερφια!!!!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Νομίζω δεν είναι σωστό να λέει κάποιος " ο ΠΑΟΚ είναι κατεξοχήν ομάδα φτωχολογιάς , αριστερών κλπ κλπ"

Ας μη μπερδεύουμε αθλητισμό με κοινωνικές τάξεις και πολιτικές πεποιθήσεις . Ας μη κρίνουμε από τον εαυτό μας ή από την άμεση παρέα μας και ας μη γενικεύουμε .
Ποτέ δεν έγινε κανένα γκάλοπ ή καμία μελέτη που υποστηρίζει τέτοια πράγματα.

Η δουλειά μας είναι ο ΠΑΟΚ . Ούτε η φτώχεια , ούτε η αδικία , ούτε η πολιτική...Μη τα μπερδέυουμε.

Και στη τελική , όταν ιδρυθηκαν οι ομάδες ΠΑΟΚ ,ΟΣΦΠ , ΠΑΟ ,ΑΕΚ ήταν δύσκολες εποχές με μεγάλη φτώχεια...
Δηλαδή εσύ είσαι ο επαναστάτης ενώ π.χ ο Αεκτζής ( τυχαία το λέω) είναι ο πλούσιος και ο βολεμένος?

Οι παλιοί ΠΑΟΚτσήδες της Θεσσαλονίκης θα λένε αυτό που λες εσύ. Οι Αρειανοί θα λένε άλλα. Οι παλιοί γάυροι θα λένε άλλα. Σε αυτά θα βασιστώ? Δηλαδή όλοι εμείς οι καλοί και όλοι οι άλλοι οι κακοί

Εδώ είμαστε ΠΑΟΚ , λέμε για ΠΑΟΚ , ζούμε για ΠΑΟΚ.
Νομίζω ότι είναι δεκτοί και οι πλούσιοι και φτωχοί και οι αριστεροί και οι δεξιοί και οι έξω δεξιοί και οι έξω φυλαρούχες και οι Ελληνες και οι ξένοι .
ΟΛΟΙ
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Ρε σεις έχουμε ντέρμπι τώρα. Αφήστε τα αυτά!

Ρουφιάνοι χουντικοί παναθηναϊκοί,
βάλτε το γουέμπλεϋ στο λοκώ σας!

πατέρα κάτσε φρόνιμα......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”