ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 24/01, 19:00 ΝΕΤ
Re: ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, 24/01, 19:00 ΝΕΤ
Γ@μηστε τους...ξεσκιστε τους...Εχετε γινει ολοι κουραστικοι...Εγω το μονο που θελω ειναι να κανουν τον κ@λο του Νικοπολιδη σαν του λαμπριακου!!!!!!!!Ξερω οτι ΜΠΟΡΟΥΝ!!Αρκει να το πιστεψουν!!!ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ.....
Το είδα για ακόμη μια φορά και μου σηκώθηκε η τρίχα.gash04 έγραψε:Ας κάνουμε μια ανασκόπηση σε αυτό το χρονικό σημείο και να θυμηθούμε λίγο την περσινή σαιζόν.
Συνιστώ να το ξαναδείτε σε full screen HD
[youtube]Oi6WxmO_4_o&feature=related[/youtube]
ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ
ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΖΩ PLAYOFF
Εδώ και τόσεςςςς....χιλιαδες χρόνιαααα,μες την αθήνα στέλναμε βαγόνιααααα...με ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ τρελλοκομεία και αθηναίουςςςς στα νοσοκομείααααα μεγαλε ΠΑΟΚΚΚΚ η δυναμη σου ειμαστε μεις οι χιλιάδες οπαδοί σου..η Τουμπα πάλι θα ναι καζάνι γαμώ το σύνταγμα και το πασαλιμάνι ΠΑΟΚ ΟΛΕΟΟΟΟ ΠΑΟΚ ΟΛΕΕΟΟΟΟ...

- sidpanos
νόβι και εγώ σκέφτομαι ώρες ώρες...novito έγραψε:ε γ@μωτο μ αυτο το κλεμμενο που το καναμε και μοδα... λες και δεν εχουμε συνθηματα για τον gay....ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ, ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ,
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΕΙΡΑΙΑ,
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΤΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΚΤΟ,
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ....
ρε γκίκα υπάρχουν και τα @ γ@μω τον αντιθεο μου...
έχω διορθώσει απο χθες 10 μνμτα μόνο δικά σου...
αφού τους ξέρεις τους κανόνες
- ezln-gate4
Δε ξέρω, θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι συνήθως είμαι πάρα πολύ απαισιόδοξος πρίν από ντέρμπυ και μάλιστα όταν λίγο πριν το πρώτο σφύριγμα κάνω προβλέψεις συνήθως πέφτω μέσα...Δε μπορώ να κάνω άσχημη πρόβλεψη για σήμερα...Είναι μια από τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ που κατεβαίνουμε στο μπ@υρδέλο που άνοιξε ο 6ος στόλος των ΗΠΑ στη χώρα, στο κωλοτήγανο...Νιώθω μεγάλο ενθουσιασμό ότι θα πάρουμε αποτέλεσμα...
- sidpanos
κανένας δεν μπορεί...όχι οπαδικά μόνο...
και οι ιδιοι δεν το πιστεύουν
και οι ιδιοι δεν το πιστεύουν
- Maximus
arisk έγραψε:
Παραθέτω αυτό το αρθράκι για να καταλάβουμε για τι ανθρώπους μιλάμε... Για το πόσο χαμηλό πνευματικό επίπεδο έχουν... Για το πόσο πρόβατα είναι... Με αυτό το κωμικό πατσαβούρι που έγραψαν λοιπόν, εν ολίγης διαμαρτύρονται γιατί τιμωρήθηκαν με μία (1 έλεος...) αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια στην Καβάλα, ενώ οι ΠΑΟΚτσήδες που κάνανε χειρότερα (άκουσον-άκουσον τι λένε τα εξώγαμα, οι απόγονοι του στόλου, οι γελοιοδέστεροι όλων, ένα γατάκι απο το δρόμο αν σηκώσεις έχει πιο πολύ μυαλό απο έναν gay-ro) τιμωρήθηκαν μόνο με πρόστιμο... Θεωρώ πολύτιμη την παράθεση αυτή, γιατί μπορεί να βοηθήσει και τον πιο αδαή να καταλάβει γιατί ανθρώπους μιλάμε... Ή μάλλον για τι ζώα μιλάμε (μιας και βρίσκονται σε επίπεδο προβάτων, γιδιών το πολύ)... Το σε τι γυάλα ζούν αυτοί οι άνθρωποι ("άνθρωποι" λέμε τώρα...) παρόμοια με αυτή μέσα στην οποία ζούνε τα αμερικανάκια... Το πόσο τιποτένια υποχείρια είναι στις διαθέσεις του καθενός... Το γιατί δεν αξίζει τον κόπο καν να ασχοληθείς μαζί τους ... Γιατί. γιατί, γιατί...
Ελα ρε arisk, τρέλα πουλανε! Λες και οι ιδιοι δεν ξερουν τι παιζεται... Εχουν την δυναμη στα χερια τους και πουλανε παραμυθι και τρελα...
Oι κανόνες ισχύουν κάθε μέρα, κάθε ώρα σε αυτό το φόρουμ
Thx, admin team!
Thx, admin team!
Φακ δε μπασταρντ γαυρος... Φρομ δε αςς οφ κορς....
Γαυροι πουσιζ, γαυρι πουσιζ,
φακ δε ντερτι πειραια
εντ δε σεβεν, εντ δε έιτ,
φακ δε ολυμπιακό...
ΥΓ: Τι παπάκια και μ@λακίες...
φακ δε ντερτι πειραια
φακ δε ολυμπιακό...

gika έγραψε:Φακ δε μπασταρντ γαυρος... Φρομ δε αςς οφ κορς....
φακ δε ντερτι πειραια
φακ δε ολυμπιακό...