80. Cristiano Moraes Oliveira

Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: 80. Cristiano Moraes Oliveira

Δημοσίευση από eorptol »

dolphinto έγραψε:
ronaldo έγραψε:ευκολο ειναι τι δεν μπορεις να καταλαβεις

σε οσα ματς επαιξε δεν εκανε τιποτα
τον ειδαμε να τιναζει και τα ποδαρια θελοντας να νομισουμε οτι κανει τριπλα δεν θελει και πολυ να τον καταλαβεις(ακομα την θυμαμαι εκεινη την φαση)

αυτον τον παιχτη ξεχαστε τον
δεν υπαρχει μια στο εκατομυριο να παιξει μπαλα στον ΠΑΟΚ

το υπογραφω αυτο
αν πριν τον τραυματισμο του ειχε πολυ λιγες ελπιδες να κανει καριερα στον ΠΑΟΚ τωρα μετα απο χιαστους δεν υπαρχει καμια περιπτωση

αυτος θελει ενα τετραμηνο (το λιγοτερο) απο την μερα που θα γυρισει στις προπονησεις κανονικα για να επανελθει στην προ του τραυματισμου του κατασταση(στην οποια δεν ειχε δειξει τιποτε)

με λιγα λογια για να μην τα πολυλογω χαιρετα μας τον πλατανο
ρε αδερφουλη... η μονη δικαιολογια που θα μπορουσα να πω γι'αυτα που λες ειναι οτι...
1. η εχεις τοση μεγαλη εμπειρια και με 200' εβγαλες συμπερασμα για τον ποδοσφαιριστη
2. η απλα εχεις τοσο καλη ενημερωση για το παρελθον του ποδοσφαιριστη (παιχτικα μιλαω)
3. η εισαι εντελως ασχετος με το θεμα

το μελλον θα δειξει, απλα μην δημιουργης κλιμα με την τεραστια εμπειρια σου...

υγ. ελπιζω να εχεις παιξει ποδοσφαιρο σε γηπεδο εντος γραμμων, γιατι θα ειχες δει οτι εστω και με 200' ο κριστιανο εδειξε οτι εχει παρα πολλη καλη τεχνικη σε 1. στοπαρισμα (δεν θα ξεχασω το στοπαρισμα που εκανε απο ελευθερο του χαλκια με το στηθος) 2. 1-1 γιατι το 1-1 δεν μαθενετε..θελει θρασυτητα για να το κανεις... και αν ειχες μαρκαρει ποτε ποδοσφαιριστη που εχει το θρασος να σου τιναζει τα ποδια...θα ηξερες πιθανοτατα... 3. πασα σε πρωτο χρονο (εχουμε βαλει και γκολ ετσι)...

ολα αυτα χωρις να θελω να σε θιξω , αλλα και εσυ κουλαρε λιγο με τις αποψεις σου περι κριστιανο... ποτε δεν ξερεις...
ο ronaldo τα εχει παρει γιατι περσυ ο ΠΑΟΚ δεν πηρε τον "μαραντονα" λεοναρντο του λεβαδειακου που με αυτον
συμφωνα με τα λεγομενα του θα παιρναμε πρωταθλημα ......δυστυχως τον πηρε η αεκ και κατεκτησε το πρωταθλημα ...... :D :D μην τον παρεξηγεις.....αληθεια τι κανει ο σαπιοδοντης στην αεκ ?
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Ας μου βγάλει 10 μπαλιές σαν αυτή με τον Αστέρα σε όλο το πρωτάθλημα και δεν θέλω τίποτα άλλο (λέμε τώρα..).

Συμφωνώ ότι απλά πρέπει να περιμένουμε. Να περιμένουμε να παίξει για να τον κρίνουμε. Δεν περιμένω προς το παρόν ούτε να μπει μέσα και να είναι ο Κριστιάνο ο Πλούσιος όυτε να σέρνεται. Θα μπει με πρόσημο ουδέτερο. Μηδέν. Και από το πως θα παίξει θα κριθεί και ανάλογα. Υπομονή. Ο Σεπτέμβρης είναι κοντά.
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

DamoN έγραψε:Στο 1. και στο 3. συμφωνώ και εγώ (Απο τα κατω για το στοπαρισμα κλπ) όπως συμφωνώ πως δεν μπορεί να κριθεί....αλλά αυτό με το τίναγμα των ποδιών είναι μεγάλη βλακεία και επειδή το κάνει ο συνονόματος του ο εφετζής το κάνει και αυτός..... ασε που 1-1 εγω δεν τον θυμάμαι να πέρασε κανέναν..κάτι απο σέρτζιο μου θύμησε την πρώτη του χρονιά...και όντως δεν έχω καλή πρωτη εντύπωση για τον παίχτη χωρίς να μπορώ να τον κρίνω ακόμα βέβαια
damon, ρε συ το τιναγμα των ποδιων δειχνει θρασυτητα στον χαρακτηρα (δεν μπαινω στην διαδικασια αν ειναι σωστη κινηση η οχι) ..και αν πιασει η τριπλα μετα το τιναγμα των ποδιων!!!ζητα αλλαγη..π@τανα θα ειναι ο αμυντικος μετα για τουλαχιστον 15' ..ειναι θεμα ψυχολογιας... θα φοβατε να βγει στην μπαλλα πρωτος κλπ κλπ κλπ... για να επανερθει συνηθως ο αμυντικος θελει ενα καλο κοψιμο η ενα πολλη δυνατο φαουλ... αν εχεις φαει καμμια καλη τριπλα σε γηπεδο, ξερεις... :?
να σου θυμησω οτι 1-1 δεν ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ... (μετα το τιναγμα των ποδιων ειναι 1-1 :D ) ;) ..παντα πηγαιναμε σε οργανωμενη επιθεση οποτε πισω η μπαλλα ( Σορλεν ) να γυριζει ... :D αλλα στην ισπανια θεωρηθηκε απο τους καλυτερους "μπουκαδορους" ... θα δουμε... μακαρι να ειναι :D
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Το μεγαλο προβλημα στον ποδοσφαιριστη ειναι η φυσικη κατασταση...Εκει εχει μεινει παρα πολυ πισω..Χιαστους εκαναν και αλλοι και παιζουν..Αλοιμονο αν παθεις χιαστους να μην ξαναπαιξεις...
Δηλ ο Οουεν που εχει κανει 2-3 φορες και παιζει τι επαθε και ειναι 30φευγα..?
Απλα ο Κριστιανο θα βοηθησει αν ολα πανε καλα ουσιαστικα μετα τα Χριστουγεννα για να μπορει φτασει τους αλλους σε φυσικη κατασταση...
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Ευκαιρίες λογικά θα πάρει και νωρίτερα όμως. Αυτήν την εντύπωση έχω.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Εννοειται..Σταδιακα θα αρχισει να μπαινει στην αποστολη και στο κλιμα της ομαδας και σιγουρα καποιες ευκαιριες θα παρει μεχρι τον Δεκεμβριο..(εκτος και αποφασισουν να τον στειλουν δανεικο κατι που το κοβω χλωμο)
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Κατα τυχη βρεθηκα σημερα στο κεντρο οπου περνουσε εργομετρικα ο παικτης για να διαπιστωθει η κατασταση του..

Με την ευκαιρια επιασα και την κουβεντα και απο οτι μου ειπε ,βρισκεται σε καλη κατασταση, θελει να παιξει ,του εγινε καλη δουλεια στο ποδι απ οτι τον ρωτησα (μου ειπε μαλιστα οτι του πηραν μοσχευμα απο το αριστερο γονατο για να μπει στο δεξι) στην Πορτογαλια οπου εγινε αλλα μεχρι στιγμης δεν συμμετεχει ουτε σε οικογενειακο διπλο..!!

Μονο τρεχει.!!!

Τωρα δεν ξερω αν στον Π.Α.Ο.Κ φοβουνται να τον ενταξουν σταδιακα στο προγραμμα της ομαδας ή τον ετοιμαζουν για κανενα σουτι..!!!

Παντως μου ειπε πως θα ζητησει απο εδω και περα να μπει στις προπονησεις κανονικα ετσι ωστε να ειναι ετοιμος και απο φυσ.κατασταση σε κανενα μηνα.. .
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

dolphinto έγραψε:
ronaldo έγραψε:
ρε αδερφουλη... η μονη δικαιολογια που θα μπορουσα να πω γι'αυτα που λες ειναι οτι...
1. η εχεις τοση μεγαλη εμπειρια και με 200' εβγαλες συμπερασμα για τον ποδοσφαιριστη
2. η απλα εχεις τοσο καλη ενημερωση για το παρελθον του ποδοσφαιριστη (παιχτικα μιλαω)
3. η εισαι εντελως ασχετος με το θεμα

το μελλον θα δειξει, απλα μην δημιουργης κλιμα με την τεραστια εμπειρια σου...

υγ. ελπιζω να εχεις παιξει ποδοσφαιρο σε γηπεδο εντος γραμμων, γιατι θα ειχες δει οτι εστω και με 200' ο κριστιανο εδειξε οτι εχει παρα πολλη καλη τεχνικη σε 1. στοπαρισμα (δεν θα ξεχασω το στοπαρισμα που εκανε απο ελευθερο του χαλκια με το στηθος) 2. 1-1 γιατι το 1-1 δεν μαθενετε..θελει θρασυτητα για να το κανεις... και αν ειχες μαρκαρει ποτε ποδοσφαιριστη που εχει το θρασος να σου τιναζει τα ποδια...θα ηξερες πιθανοτατα... 3. πασα σε πρωτο χρονο (εχουμε βαλει και γκολ ετσι)...

ολα αυτα χωρις να θελω να σε θιξω , αλλα και εσυ κουλαρε λιγο με τις αποψεις σου περι κριστιανο... ποτε δεν ξερεις...
το συμπερασμα το εβγαλα απο αυτα που ειδα δεν ξερω τι παιχτης ηταν πριν ερθει στον ΠΑΟΚ
τεχνικη εχει δεν μπορω να πω αλλα δεν μου λεει κατι αυτο
1-1 δεν εχει καθολου απο οτι ειδα εγω δεν ξερω που ειδες οτι εχει το 1-1

τωρα αν θες για μενα προσωπικα γιατι το λενε πολλοι εδω μεσα για πλει στεσιον και τετοια εχω παιξει πολλα χρονια σε ερασιτεχνικες ομαδες μπασκετ(μια χρονια και γ εθνικη) και μια χρονια εχω παιξει β τοπικο θεσσαλονικης ποδοσφαιρο
στα γηπεδα ημουν απο 5 χρονων αν θελεις το πιστευεις αν θες οχι και εχω σταματησει απο τραυματισμο εδω και 1.5 χρονο

ο παιχτης μου φαινεται ψιλοαργος για την γραμμη και οσο για το τιναγμα των ποδιων νομιζω ειναι οτι αυτα τα κανεις αν δεν μπορεις να περασεις αντιπαλο
αν μπορεις να περασεις αντιπαλο πας κατα μετωπο και τον περνας οπως κανει ο βιειρινια

καλα ρε eorptol εσυ αν θεωρεις τον κριστιανο καλυτερο απο τον λεοναρντο δεν σε παρεξηγω γιατι εσυ μας ελεγες οτι και ο φωτακης ειναι καλυτερος απο τον λεοναρντο
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Με την ομάδα ο Κριστιάνο!

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μετά από πέντε περίπου μήνες επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
Ο Έλληνας τεχνικός είδε με μεγάλη ευχαρίστηση τον Κριστιάνο Μοράες να επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, έπειτα από μακροχρόνια απουσία, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε στους χιαστούς.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αντε με το καλο
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

moican4 έγραψε: Παντως μου ειπε πως θα ζητησει απο εδω και περα να μπει στις προπονησεις κανονικα ετσι ωστε να ειναι ετοιμος και απο φυσ.κατασταση σε κανενα μηνα.. .
Το πε και το κανε...!! :lol: :lol:
Σιδερενιος απο εδω και περα...
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πιστεύω πως θα 'ναι από τις φετινές εκπλήξεις τις ομάδας (ήδη ο Dario με βγάζει ασπροπρόσωπο)! Άμα αρχίσει να παίρνει μπρος, θα γίνουμε μάρτυρες μεγάλου ανταγωνισμού μεταξύ των εξτρέμ μας! Θα δούμε ωραίο παιχνίδι απ'τα πλάγια φέτος..
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Σιδερενιος λοιπον και μακαρι να βγαλει :shock: ματια! 8-)
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Μακαρι ο Κριστιανο να αποτελεσει την μεταγγραφη αριστερου εξτρεμ που θελουμε.Περυσι εδειξε οτι εχει ικανοτητες μεχρι να τραυματιστει.Παντα ειναι ενα στοιχημα βεβαια πως θα επιστρεψει απο τον τραυματισμο του.Ας ελπισουμε τουλαχιστον τη μιση απο την κατασταση που επεστρεψε ο Βιειρινια απο εναν αντιστοιχο (σε χρονο αποχης).
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν νομίζω ότι είναι εξτρέμ, αλλά περισσότερο μου κάνει για επιτελικό χαφ. Μπορει να παίζει αριστερά, αλλά δεν νομίζω ότι κινείται σε περιορισμένο χώρο. Μάλλον συγκλίνει προς τον άξονα, αλλά αυτό θα το δούμε καλύτερα όταν αρχίζει και παίζει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”