Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Johnys

Re: Κινήσεις για διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ;

Δημοσίευση από Johnys »

Μήπως στο τέλος δε δούμε τίποτα?
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Εξακολουθώ να είμαι πολύ επιφυλακτικός. Εκτός από τις καλές προθέσεις, χρειάζονται και χρήματα...Κι αυτά δεν ξέρω ποιός θα τα βάλει.
Και πόσα είναι τα χρέη; Και πως θα πληρωθούν...

Θέλει πολύ προσοχή να μην χαλάσει κι αυτή η προσπάθεια που φαίνεται ότι τουλάχιστον προς το παρόν συσπειρώνει στελέχη.

Και επαναλαμβάνω: Δεν θέλουμε λύση. Θέλουμε ΒΙΩΣΙΜΗ λύση...
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Κατατέθηκε η δεύτερη πρόταση για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Κατατέθηκε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και η δεύτερη πρόταση ενδιαφέροντος για την ΚΑΕ από τους επιχειρηματίες κ.κ Πατρίδα, Χατζησπύρου, Κουλουτμπάνη, που πλαισιώθηκαν από δύο ακόμη μέλη της οικογένειας του "Δικεφάλου", τους κ.κ Βερυκούκη και Μανάρη.

Αυτή είναι η δεύτερη πρόταση για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που έχουν εδώ και καιρό στα χέρια τους αυτή του Μπάνε Πρέλεβιτς. Οι πέντε επιχειρηματίες εξέδωσαν δελτίο Τύπου μέσω του οποίου γνωστοποιούν τους λόγους που έγινε η πρόταση...

"Δεν είναι στόχος ή όνειρό τους η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ", υπενθυμίζοντας ότι αρκετές φορές στο παρελθόν και αθόρυβα έχουν βοηθήσει την ομάδα, θέτουν ως στόχο την "τιμή και αποκατάσταση μελών της οικογένειας του ΠΑΟΚ που έχουν προσφέρει περιουσίες και παράτησαν δουλειές και οικογένειες για τον ΠΑΟΚ", δηλώνουν υπέρμαχοι της ενότητας και της σύμπνοιας, θεωρούν ότι είναι απαραίτητο να μπει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε μία περίοδο εξυγίανσης και είναι έτοιμοι να στηρίξουν κάθε προσπάθεια, ακόμη και για το ενδεχόμενο που τελικώς δεν επιλεγούν από τον ΑΣ ΠΑΟΚ".

http://www.novasports.gr/basketball/a1/ ... aid=178557

Για να δούμε τι θα δούμε.
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

http://www.metrosport.gr/archives/21859

Είχε μιλήσει με τον Θανάση Κατσαρή στις 8 Μαΐου όταν είχε καταθέσει την δική του διοικητική πρόταση. Χθες κλήθηκε από τα μέλη της επιτροπής μπάσκετ να αναλύσει την πρόταση του. Είπε ότι μπορεί να υπολογίζει σε ένα μπάτζετ γύρω στο 1.8 εκ. ευρώ και ότι έχει στεντ μπάι χορηγίες για να μπορέσει να εξασφαλίσει ποσό γύρω στο ένα εκ. ευρώ. Ωστόσο μετά από περίπου μια ώρα συζήτηση με τα μέλη της επιτροπής ο Πρέλεβιτς έδειξε ενοχλημένος. Εξήγησε σχετικά: «Δεν κάνω καμία προεκλογική καμπάνια. Κρίμα να υπάρχουν αντιπαλότητες. Δεν έχει την πολυτέλεια ο ΠΑΟΚ για τέτοιες. Από την αρχή είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν ήθελα να ασχοληθώ. Με πήραν όμως τηλέφωνο και μου είπαν έλα να βοηθήσεις, γιατί δεν έχουμε διοίκηση. Με κάλεσαν και οι βετεράνοι και τα παιδιά της δεύτερης πρότασης. Το σκεπτικό υπάρχει.. Πλάνο όμως για την ΚΑΕ δεν μπορείς να κάνεις σε δύο εβδομάδες. Είναι σοβαρή υπόθεση και χρειάζεται ένα πλάνο 5ετίας. Μου ζήτησαν ένα ΔΣ στα γρήγορα. Έτσι απλά παρουσίασα μία διοίκηση. Έκανα μέσα σε πέντε ημέρες αυτό που έλλειπε για πέντε μήνες…» τόνισε αρχικά ο Μπάνε Πρέλεβιτς , που στάθηκε στα όσα άκουσε δεξιά και αριστερά αυτές τις μέρες: «Έγινε πολύς θόρυβος χωρίς λόγο. Λες και πρόκειται για πολιτική. Εγώ δεν θα ερχόμουν στην Θεσσαλονίκη για να καταθέσω το βιογραφικό μου. Πάντα στα δύσκολα είμαι παρών. Όταν ήρθα υπέγραψα τέσσερα χρόνια λευκό συμβόλαιο, τέσσερα χρόνια ήμουν προπονητής χωρίς συμβόλαιο και τώρα που χρειαζόταν πρόεδρος και διοίκηση, έκανα πρόταση. Δεν σηκώνω όμως καμία κουβέντα εις βάρος μου. Βγήκαν προς τα έξω βλακείες… Πλήρωσα παλιά το φιλότιμο και την καλοσύνη μου, τώρα όμως όχι. Ειδικά όταν κάποια παπαγαλάκια αμφισβητούν την προσφορά μου» εξήγησε ο Μπάνε, που αναφερόμενος στην κουβέντα με τα μέλη της επιτροπής, είπε: «Κάναμε μία πολύ καλή, δημιουργική συζήτηση και πιστεύω ότι η επιτροπή θα δώσει σύντομα λύση, όχι για μένα αλλά για το καλό της ομάδας. Και θα πρέπει να μην χαθούν πολλές ημέρες. Εξέφρασα την άποψη μου για την σύγκληση και είναι μερικώς θετική. Ότι είπα πριν ένα μήνα, ισχύει και τώρα. Σε γενικές γραμμές συζητήσαμε τι μπορεί να χρειάζεται η ομάδα και την επόμενη χρονιά. Μιλήσαμε και για το οικονομικό. Είναι δύσκολα τα πράγματα στην αγορά. Δεν νομίζω ότι θα γίνει άλλο ραντεβού. Ούτε αν θα γίνει κάποια συνάντηση και με την άλλη πλευρά. Ότι όμως ήταν να κάνω προσωπικά, το έκανα. Ότι ήταν μπερδεμένο για τέσσερις μήνες, το έκανα σε πέντε ημέρες. Σέβομαι την όποια απόφαση της επιτροπής» τόνισε ο Μπάνε Πρέλεβιτς που είπε ακόμα ότι αισθάνθηκε άβολα που βρέθηκε στα γραφεία του ΑΣ με το σκεπτικό ότι φάνηκε να κάνει προεκλογική καμπάνια. Εξήγησε ακόμα ότι ο πρόεδρος της επόμενης διοίκησης θα πρέπει να βάλει το κεφάλι του μπροστά και να αναλάβει τεράστιες ευθύνες. «Δημιουργήθηκε χωρίς λόγο ένα κλίμα προεκλογικής εκστρατείας. Εγώ όμως δεν έκανα καμία έξτρα επαφή. Δεν έχω άλλωστε δικαίωμα να μιλάω εκ μέρους του ΠΑΟΚ» σημείωσε ο Πρέλεβιτς που αναφέρθηκε και στην φημολογία ότι πίσω από τον ίδιο είναι ο Γιώργος Στεριανόπουλος: «Ο κ. Στεργιαννόπουλος ήταν σαφέστατος σε όσα είχε πει. Έχει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και δεν μπορεί να ασχοληθεί. Μακάρι να μπορούσε. Απλά βγαίνουν κάποια πράγματα στην επιφάνεια χωρίς λόγο. Όταν ψάχνεις τρόπο να χαλάσεις κάτι, βρίσκεις χίλιες δικαιολογίες για να μην το κάνεις. Αντιθέτως με όσα ειπώθηκαν αυτός έχει πρόβλημα που έφυγα από την ΤΣΣΚΑ, γιατί με χρειαζόταν. Στον ΠΑΟΚ όμως δεν περισσεύει κανείς. Πλέον, δεν ανέχομαι τα κουτσομπολιά αυτού του μήνα και αυτά που κάνουν κακό στην ομάδα. Όλοι γνωρίζουμε σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Και παρακάλεσα την επιτροπή να τελειώσει γρήγορα το θέμα, γιατί χάθηκαν ως τώρα δύο μήνες. Αν χρειάζεται άλλη μία εβδομάδα αυτό σημαίνει ότι χάνεται χρόνος για 15 ραντεβού και μπαίνουμε στον Ιούνιο. Για να μπουν κάποια πράγματα σε μία σειρά χρειάζεται χρόνος, μπορεί να χρειαστούν 100 ραντεβού. Για να βρεθεί ποιος θα την εκπροσωπεί, πως θα γίνουν οι δουλειές, η πολιτική. Έκανα αυτά που μου ζήτησαν» έλεγε ο Πρέλεβιτς που κατέληξε για το τι θα κάνει στην περίπτωση που επιλεγεί η δεύτερη πρόταση: «Θα στηρίξω όποιους αναλάβουν, απλά οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις θα είναι αλλού… Δεν είναι θέμα να στηρίξω εγώ κάποιο άλλο πρόσωπο ή κάποιος να στηρίξει το δικό μου πρόσωπο, αλλά να στηρίξουμε όλοι τον ΠΑΟΚ».

ας κανουν και ενα debate λεω εγω, τωρα που ειναι και της μοδας...
ξυπνατε ρεεεεεεε!!!δεν εχουμε τετοιες πολυτελειες για interviews και αηδιες...οση ορεξη και χαρα ειχα για τη διαδοχη και βιωσιμη κατασταση αυτοι με τις ''διεργασιες'' τους με ξενερωνουν και αλλο...ντροπη σε οσους λοιδωρουν τον μπανε ειτε αναλαβει τελικα ειτε οχι...
ο ΠΑΟΚ μετραει και κ. Κατσαρη παρτε μια αποφαση ως ανδρας και ως προεδρος και στηριξτε την...η ολη φαση μου θυμιζει κατι παιδακια που τα θελουν ολα δικα τους και κοιταζουν τα αστερια να τους δωσουν μια απαντηση στο διλημμα τους.
οπως παει η δουλεια θα ξενερωσουν και οι 2 πλευρες και μετα να μας δω...οχι οτι τωρα αναπνεουμε αλλα τουλαχιστον εχουμε 2 προτασεις που ισως μας βγαλουν απο το τελμα.
ενα ομως ειναι βεβαιο...οποιος και να βγει αν δεν εχει τον ΛΑΟ διπλα του δεν παει πουθενα μονος του!
κ. ΚΑΤΣΑΡΗ θα αφυπνιστειτε ουσιαστικα καποια στιγμη?ετσι ειναι τα αξιωματα...απαιτουν γερο στομαχι...
savic79

Δημοσίευση από savic79 »

δυστυχώς βλέπω το τμήμα που με έκανε παοκτσή μέρα με τη μέρα να εξαφανίζεται από το χάρτη.Από την ώρα που ξεκίνησαν όλες οι διεργασίες έχει περάσει πάνω από μήνας και δεν έχει γίνει τίποτα ενώ όλοι οι ενδιαφερόμενοι διατυμπανίζουν ότι δεν πρέπει να χαθεί ούτε λεπτό.Με αυτούς τους ρυθμούς βλέπω την πλήρη διάλυση να μην απέχει πολύ από την πραγματικότητα.
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Φίλε Αxl4 και Savic79 τα παράπονά σας να τα πειτε σ'αυτούς που (ξανα)ψήφισαν σαν γνήσια προβατάκια τον πρόεδρο του ΑΣ....
Να είσαι σίγουρος οτι ο κατσαρίδας θα δώσει την ομάδα σ'αυτόν που προσωπικά γουστάρει(όπως πάντα άλλωστε) και όχι με βάσει το συμφέρον της ομάδας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LoverBoy την Κυρ 31 Μάιος 2009, 00:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

αδερφε τα παραπονα μου θα τα απευθυνω προς τον κατσαρη για κωλυσιεργεια...δεν με ενδιαφερει ποιοι τον ψηφισαν και γιατι.
εκλογες εγιναν και αυτοι που ειχαν δικαιωμα ψηφου επελεξαν προεδρο.
ειδικα εδω κατω στην αθηνα που βρισκομαι δεν μπορω να διαμορφωσω αποψη εκ των εσω αλλα μπορω να καταλαβω απο τα γεγονοτα τις ευθυνες που βαραινουν παλι τον κατσαρη.
ηξερε πως θα ξαναεκλεγει αρκετο καιρο πριν, γνωριζε την υπαρξη των 2 πλευρων και ακομα συνεχιζει τα ραντεβου και καθυστερει σπαζοντας τα νευρα και των εμπλεκομενων πλευρων (ή μαλλον μονο του Μπανε) αλλα και οσων ΠΑΟΚτσηδων ασχολουμαστε με το μεγαλυτερο τμημα του ΠΑΟΚ!
εν τελει συμφωνουμε για τον κατσαρη αλλα για μενα οι ευθυνες βαραινουν τον προεδρο του Α.Σ. που ''τυχαινει'' να ειναι παλι ο κατσαρης.
δεν θελω να εμπλακω σε εσωτερικα θεματα των εκλογων του Α.Σ. γιατι και ειμαστε οφτοπικ ενω υπαρχει αντιστοιχο τοπικ, αλλα κυριως γιατι οπως ειπα απο μακρια δεν μπορεις να εχεις ολοκληρωμενη εικονα.
μακαρι να αποφασισει εγκαιρα με γνωμονα το καλο του ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Κατσαρής ξεκατσαρής βλέπω τον Μπάνε να τον ξαναχρησιμοποίησαν και να τον ξαναπετάνε εκτός.
Πολλά μαγειρέματα πολύς ντόρος και αποτέλεσμα μηδέν ακόμα.
Λες και ο χρόνος είναι άφθονος.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Εγώ λέω να περιμένουμε πρώτα να τελειώσει το θέμα και μετά να κάνουμε τον απολογισμό. Να μάθουμε λεπτομέριες για το τι έγινε, πως έγινε, γιατί έγινε και μετά να μιλήσουμε. Επαναλαμβάνω πως δεν βλέπω κάτι το κακό στο ότι υπάρχουν δύο ενδιαφερόμενοι. Το κακό θα ήταν να μην υπήρχε κανένας. Όσο για τον κατσαρη, δεν ξέρω τι παίζει, τι ευθύνες έχει, τι μπορούσε να κάνει και τι δεν έκανε, αλλά εχω μια απορία. Δεν εκλέγεται μέσω ψηφοφορίας; Ποιοι ψηφίζουν και ποιοι άλλοι διεκδικούσαν την προεδρία; Ρωτάω γιατί είμαι εκτός Θεσσαλονίκης (όπως και πολλοί άλλοι εδώ) και δεν μαθαίνω πολλά.
Υ.Γ. Δεν βλέπω και μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα, παρά την ύπαρξη του Μπανε και αυτό με τρομάζει........
savic79

Δημοσίευση από savic79 »

Λοιπόν είτε έχουμε είτε δεν έχουμε παράπονα από τον κατσαρή για το μπάσκετ(που σαφώς έχει ευθύνες) δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε ότι είναι αδύνατο για τη σημερινή κατάντια να έχει ευθύνη ένας μόνο άνθρωπος,ειδικά από τη στιγμή που το τμήμα είναι ΚΑΕ και δεν ανήκει στον ερασιτέχνη.Εγώ βλέπω ότι η κοροϊδία και ο εμπαιγμός συνεχίζονται από όλες τις μεριές,κανένας δεν κάνει κάτι ουσιώδες και στην καλύτερη των καλύτερων περίπτωση θα παλεύουμε για τη σωτηρία του χρόνου.
Άσχημα τα πράγματα...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

gash04 έγραψε:Κατσαρής ξεκατσαρής βλέπω τον Μπάνε να τον ξαναχρησιμοποίησαν και να τον ξαναπετάνε εκτός.
Έτσι μου φαίνεται κι εμένα. Μακάρι να κάνουμε λάθος....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μακάρι... Αν και όπως και στην ιστορία ένας ανθρωπος πήγε να κάνει καλό, Καποδίστριας, και τον φάγανε και αυτόν... Ελπιζω η ιστορία να σταματήσει να επαναλαμβάνεται...

ΥΓ: Μην με παρεξηγείται... Αυριο δίνω ιστορια και είμαι λιγο επηρρεασμένος! :)
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

savic79 έγραψε:Λοιπόν είτε έχουμε είτε δεν έχουμε παράπονα από τον κατσαρή για το μπάσκετ(που σαφώς έχει ευθύνες) δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε ότι είναι αδύνατο για τη σημερινή κατάντια να έχει ευθύνη ένας μόνο άνθρωπος,ειδικά από τη στιγμή που το τμήμα είναι ΚΑΕ και δεν ανήκει στον ερασιτέχνη.Εγώ βλέπω ότι η κοροϊδία και ο εμπαιγμός συνεχίζονται από όλες τις μεριές,κανένας δεν κάνει κάτι ουσιώδες και στην καλύτερη των καλύτερων περίπτωση θα παλεύουμε για τη σωτηρία του χρόνου.
Άσχημα τα πράγματα...
Καλά δουλευόμαστε μεταξύ μας τώρα? Ποιός αποφασίζει εδώ και 10 χρόνια, απο τότε που έφυγε κακήν κακώς ο Αλεξόπουλος, για το ποιός θα διοικήσει την ΚΑΕ? Ο Α.Σ.

όταν τα ΣΚΑΤΩΣΑΝ για Εκατομμυριοστή φορά και ο μεγιστάνας απο τη Μάλτα τους βγήκε παπάς κάλεσαν τον Μπάνε(Ο ίδιος ο κατσαρίδας τον κάλεσε για την ακρίβεια) να τους βρεί λύση και όταν απο φιλότιμο ο Μπάνε ενδιαφέρθηκε και τους βρήκε λύση, τον βάλανε στο περίμενε για 1,5 μήνα μέχρι να γίνουν εκλογές...

τώρα το αλλάζουν το σκηνικό. Βάζουν επιτροπή του ΑΣ στην οποία μετέχει ο Γαλατσό εκ μέρους του ΑΣ, γνωστός απο τη θητεία του με τον παντελωνάτο και τη χρονια που σωθήκαμε απο την ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστηκή, να αποφασίσει ποιος θα πάρει την ΚΑΕ τελικά και να βάλει τις δυο πλευρές να συνδιοικήσουν....

http://www.metropolisradio.gr/10221
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LoverBoy την Τρί 26 Μάιος 2009, 02:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αφού εκλέγεται πανηγυρικά ο ίδιος άνθρωπος τα τελευταία 300 χρόνια (μάλιστα φέτος με record ψήφων) με το μπάσκετ (δηλ. το αντιπροσωπευτικό άθλημα του ΑΣ) στην πλήρη απαξίωση (και εννοώ πλήρη απαξίωση όχι απλά δεν πάμε καλά ή δεν βγαίνουμε ευρωλίγκα...) τότε αυτοί είμαστε, αυτό αξίζουμε, δεν πάμε παραπέρα... θέλουμε και pedja πρόεδρο..ΟΥΣΤ.ΟΛΟΙ.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

1) το μεσημερι συναντηθηκαν μπανε και πατριδας και ΔΕΝ τα βρηκαν για κοινη υποψηφιοτητα και ετσι αποσυρθηκε η προταση Πατριδα και σια
2) συναντιεται αυριο ο κατσαρης με το μπανε ξανα και παιρνει το χρισμα
απο libero fm τωρα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”