Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
- paokmaniak
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
Τωρα ο Βλαχοπουλος λεει οτι στον ΠΑΟΚ ξανασκεφτονται το Γεωργακη του Μαντουλιδη (αυτο τι σημαινει αραγε οτι εγκαταλειπεται ο Γιαννουλης η ο ξενος σεντερ??)
γεωργακης ειναι ενας γαματος παικτης των μικρων εθνικων που εβγαινε πρωτος σκορερ? μου κανει εντυπωση γνωριζοντας τις σχεσεις ρουλη -μαντουλιδη οτι θα καταληξει σε μας........
- paokmaniak
Με τα τηλεοπτικά τι γίνεται? Ποιο κανάλι και με πόσα? Μήπως ο Δρόσος πέρυσι έκανε 2ετή συμφωνία?
- kordelio paok
Συμφωνα με τα σπορ του βορρα ενδιαφερομαστε πολυ σοβαρα για τον 30χονο αμερικανο πλει μεικερ Keith McLeod..Εχει περασει απο ΝΒΑ απο Utah Jazz,Timberwolves,Golden state warriors,Indiana Pacers,απο Ιταλια με Livorno και επαιξε και ευρωλιγκα με Roma και Sienna..
- kordelio paok
Για την ώρα με ενδιαφέρει να πληρώνουν. Όχι άλλα χρέη. Μετά θα ψάξουμε για το ποιος βάζει τα χρήματα.
πολυ καλες κινησεις - πλην Ταπουτου για εξωαγωνιστικα,αλλα οκ- και διαβαζοντας εδω και τι θελουμε για τον ασσο..μου μενει και μενα η ιδια απορια..ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ;
κωστα, οταν λεω ποιος πληρωνει, εννοω, ΜΠΟΡΕΙ; γιατι περυσι ξεραμε απ την αρχη ποιος "πληρωνει"..
κωστα, οταν λεω ποιος πληρωνει, εννοω, ΜΠΟΡΕΙ; γιατι περυσι ξεραμε απ την αρχη ποιος "πληρωνει"..
Είμαι σίγουρος πως δεν θα έχουμε τα περσινά. Δεν ξέρω από που μου βγαίνει αυτή η σιγουριά αλλά την έχω.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Κι εγώ. Αυτός ο αμερικανός πάντως με έφτιαξε. Μακάρι να τον πάρουμε ρε παιδιά, έτσι να αισθανθούμε λίγο "ΟΜΑΔΑ'.
Για το ποιός πληρώνει, τούτη την ώρα δεν θέλω να προβληματίζομαι. Θέλω να δω επιτέλους έναν ΠΑΟΚ ισχυρό, όσο γίνεται, που να κερδίζει Κολοσσούς και Λάρισες άνετα....
Για το ποιός πληρώνει, τούτη την ώρα δεν θέλω να προβληματίζομαι. Θέλω να δω επιτέλους έναν ΠΑΟΚ ισχυρό, όσο γίνεται, που να κερδίζει Κολοσσούς και Λάρισες άνετα....
Αυτό πρέπει να μας ενδιαφέρει για να μην έχουμε ξανά νέα χρέη.kostasff έγραψε:Για την ώρα με ενδιαφέρει να πληρώνουν. Όχι άλλα χρέη. Μετά θα ψάξουμε για το ποιος βάζει τα χρήματα.
Και πέρσι τα ίδια λέγαμε για τον Δρόσο.
Ας βάλει τώρα τα λεφτά να σωθούμε και μετά βλέπουμε.
Και εκτός τα ωραία του λεφτά έχουμε και τα ωραία νέα χρέη.
Γιατί μπορεί να δούμε της νέας διοίκησης?
Γνωρίζεις κάτι περισσότερο?
Γνωρίζεις κάτι περισσότερο?