Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από sourmenetes »

Βλεπω μια ανησυχια...Χωρις,κατ'εμε, να υπαρχει σοβαρος λογος...Τα λεφτα δεν ειναι τσιχλες,πηρα 2 φερε 1 ευρω..Ο ΟΠΑΠ σου εδωσε χορηγια αλλα το ποτε θα παρεις τα λεφτα δεν ξερουμε..Το 1,5 που χρειαστηκε για το γηπεδο απο που το εβγαλες???Απο το ταμειο σου..Οι μεταγραφες,οι αποδεσμευσεις και ολα αυτα απο που βγηκαν???Απο το ταμειο.
Αρα εφυγαν καποια μαζεμενα λεφτα και προς το παρον δεν ξερουμε τι εχουμε παρει ως ζεστο χρημα.Οι παιχτες λεει ειναι απληρωτοι 3 μηνες..Ναι αλλα πληρωνονται με το μηνα???ή με διμηνο??Και απο τον τωρινο ΠΑΟΚ κανεις δεν εχασε λεφτα..Το ξερουν και οι ιδιοι..Νταξει προφανως υπαρχει ενα ζητημα αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικο...
Δε νομιζω moican κανεις να εχει απορια την τεταρτη.Ισα ισα βλεπω πολλους να κρυβονται...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σοβαρη συζητηση και σοβαρη ειδηση περι οικονομικων απο συνεντευξη δεν μπορει ουτε να γινει ουτε να βγει.Σε μια συνεντευξη ακους μονο νουμερα για κατηγοριες εξοδων που σου δινουν μια αισθηση αλλα δεν μπορεις να εχεις πραγματικη εικονα,πχ το να σου πουν οτι τα λειτουργικα εξοδα ειναι 5 μυρια τι μπορει να σημαινει γι'αυτον που το ακουει,μπορει με ενα νουμερο να καταλαβει αν δικαιολογουνται? Παραπανω ο Bono μιλησε σωστα.Η εχουμε τους πιο ευαισθητους παικτες η τους πιο μαλακες δημοσιογραφους που στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι και του φιλικου τυπου η οντως η διοικηση χειριζεται το θεμα των πληρωμων των παικτων λανθασμενα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δηλαδη ποιος θα μας δωσει μια σαφη εικονα joshua???Καποια εφημεριδα ή καποιος δημοσιογραφος???Ή τα μελη του site που εχουν ο καθενας απο 10 κονε μεσα στη διοικηση???
Οταν ο παιχτης ξερει οτι θα πληρωθει εστω και με 1 μηνα καθυστερηση και εχει να μιλησει με σοβαρους ανθρωπους δε θα του λειψουν τα λεφτα του...Δεν παιρνουν δα και 800 ευρω για να τη βγαλουν..Παρε παραδειγμα και την περιπτωση σορλεν.Μιλησε με τον ζαγορ,ξηγηθηκε αντρικια παντελονατα και εληξε το θεμα χωρις να το ξερει κανεις...Αυτο ειναι ομαδα..Δε χρειαζονται 100 ανθρωποι για μια δουλεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sourmenetes την Δευ 06 Σεπ 2010, 20:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Δεν ξερω ,αυριο να λυθουν ολα, να ξεκαθαρισει γιατι το θεμα παρατραβηξε...

Απο την αρχη να ξερουμε που βρισκομαστε ,που παταμε και τι θα περιμενουμε...

Γι αυτο λεω ξεκαθαρα και ας μην αρεσει...Αλλα ξεκαθαρα και αυτο οχι μονο για τα οικονομικα ,για ολα το λεω...

Γιατι μετα θα αφησουμε το οικονομικο και θα πιαστουμε απο κατι αλλο...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

παντα μοικανε εμενα τουλαχιστον κατα 90% στη συνεντευξη αυτο με ενδιαφερει και αυτο περιμενω να ακουσω και αυτο ακουω...το γηπεδο δεν ειναι αρμοδιοτητα του το γιατι εφυγε αυτος ή ο βρυζας ή ο μπερετα δε με νοιαζει προσωπικα γιατι ηταν υπαλληλοι και το αφεντικο αποφασιζει στην τελικη και τα αποτελεσματα τον κρινουν οπως και για αγωνιστικα θεματα(μονο το νεο πλανο θελω να ακουσω) αλλα για αυριο με ενδιαφερει να ακουσω για προπονητικο για χορηγιες για το αν υπαρχει κατι σχετικο με την αποπληρωμη χρεων και για τον σπαθα...σε αυτα προσωπικα θελω να δωθει βαση...

η αυριανη συνεντευξη θα ειναι μαραθωνιος πιστευω θα κρατησει πολυ και θα συζητηθουν ολα...κουραγιο να εχουμε και εμεις και αυτοι...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

εγω παντως σε αντιθεση με αλλες ομαδες δεν ειδα κανεναν παιχτη μας να εχει μιλησει δημοσια για οφειλες σε αντιθεση με αλλες ομαδες...ειμαστε απο τα πιο τακτικα σωματεια σε αυτον τον τομεα και οι παιχτες μας ειναι καλοπληρωμενοι...απλα εχουμε πολλους αρδ και εχουμε την ταση σα λαος την τριχα να την κανουμε τριχια...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Σερα ,ΟΛΑ θελω να τα ακουσω και για ολα...

Δηλ ο Βρυζας δεν ηταν ενα σημαντικο στελεχος της ομαδας..? Τι θα πει υπαλληλος.?
Γιατι ο Ζαγορακης τι ειναι στην ουσια δηλ.?
Μην το βλεπουμε ετσι...

Μην τα προσπερναμε , αλλα με αυτους που θα τους κανουν τις ερωτησεις ,περιμενω ενα γενικο πασαλειμα και τελος...

Μακαρι να βγω ψευτης..

Δεν ξεχνω οτι παραμονες του αγωνα με το γιαννενο βγηκε το θεμα των οφειλων και η ομαδα παρουσιαστηκε αδιαφορη στον βουρκο τοτε...
Betonieras

Δημοσίευση από Betonieras »

Παλικαρια εγω λεω να ξεκολλαμε με τα οικονομικα ολες οι ΠΑΕ χρωσταν περισσοτερα η λιγοτερα... Τουλ εμεις εχουμε κ 5 ανθρωπους στην διοικηση που παρελαβαν μπουρδελο κ μας εκανα μοντελο... Κλεψαν δε βαλαν φραγκο εξυπηρετουν τα συμφεροντα τους δεν ξερω... Το μονο που ξερω ειναι οτι παιζω πλεον Ευρωπη εχω τα μουτρα να δηλωνω διεκδικητης του τιτλου (αγωνιστικα εννοω) κ δεν εξαρτωμαι ουτε απο τις γκαυλες του Φρινγκερ κ του Οτσαλαν ουτε εχω Θεο μου τον Ηλιαδη... ΧΑΛΑΛΙ τους στα ισα... Αμα δε σας αρεσει τι να πω ψαχτε για φαντασματα με γεια σας με χαρα σας... Απλα νιωθω οτι κατι οδοντιατροι-κουμπαροι-λεσχιαρχες-φαταουλες δημοσιογραφοι μας πεταν καραμελες κ μεις αλλο που δε θελουμε τσιμπαμε... Ξεκολλαμε λαιμαι... ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ??? ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΓΙΝΕ ΤΖΑΜΠΑ...? Η ΝΕΑ ΜΕΣΗΜΒΡΑ ΤΖΑΜΠΑ...? Αντε παλι οι ΒΡΩΜΙαρηΔΕΣ μας βαλαν στο τρυπακι τους...

ΥΓ1: οεοεοεο πρωταθλημα ξανα με προεδρο τον Τεο
ΥΓ2: Ζαγορακη να το ξερεις το πρωταθλημα εσυ θα μας το φερεις
ΥΓ3: Πουθεναδες συμπολιτες σταματηστε να ασχολειστε μαζι μας ουτως η αλλως παλι κ φετος θα αλλαξετε καναλι
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Betonieras έγραψε:πό Betonieras » 04 Ιουν 2010 17:54
Κυριοι καλησπερα σας κ καλο καλοκαιρι να χουμε... Αναμενοντας μια καποια οποια ανακοινωση κ διαβαζοντας τα σχολια περι του πιθανολογουμενου ποσου ανοιγματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πω τα εξης τα οποια κ εμαθα-συγκεντρωσα τα οποια δεν ειναι παπας θελω να ελπιζω κ το πιστευω κιολας. Στην συνεντευξη τυπου ο κ. Βιολιδης οντως ειχε πει πως το ανοιγμα ειναι 2,5 εκ €περιπου (κ μαλλον +) κ πως οντως περιμεναν οι διοικουντες την Α.Μ.Κ. κ τα πλευ-οφ ωστε να καλφθει το ανοιγμα αυτο... Το θεμα ειναι οτι αργοτερα κ οι ιδιοι οι διοικουντες παραδεχθηκαν (εχω την εντυπωση ομως σε πηγαδακι οχι ανοιχτα) οτι ο κ. Βιολιδης εκανε λαθος κ πως οντως στα εσοδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκεινο τον καιρο ειχαν προυπολογιστει 1,1 εκ € απο τα εσοδα τον πλευ-οφ καθως κ 400.000€ επιπλεον απο την νεα ΑΜΚ. Η αναλυση του ισολογισμου ηταν τοτε για 06/09-12/09 κ αναφερθηκε στις ταμειακες προβλεψεις της σαιζον για τους επομενους μηνες ως το τελος τησ αγωνιστικης χρονιας.
Αν ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ οικονομικών της ΠΑΕ κάνει τέτοια λάθη, καλύτερα να βάλουμε πρωτοετή των οικονομικών επιστημών.

Αν συνέβη κάτι τέτοιο, απορώ πως εξακολουθεί να έχει τη διαχείριση των οικονομικών.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Betonieras έγραψε:Παλικαρια εγω λεω να ξεκολλαμε με τα οικονομικα ολες οι ΠΑΕ χρωσταν περισσοτερα η λιγοτερα... Τουλ εμεις εχουμε κ 5 ανθρωπους στην διοικηση που παρελαβαν μπουρδελο κ μας εκανα μοντελο... Κλεψαν δε βαλαν φραγκο εξυπηρετουν τα συμφεροντα τους δεν ξερω... Το μονο που ξερω ειναι οτι παιζω πλεον Ευρωπη εχω τα μουτρα να δηλωνω διεκδικητης του τιτλου (αγωνιστικα εννοω) κ δεν εξαρτωμαι ουτε απο τις γκαυλες του Φρινγκερ κ του Οτσαλαν ουτε εχω Θεο μου τον Ηλιαδη... ΧΑΛΑΛΙ τους στα ισα... Αμα δε σας αρεσει τι να πω ψαχτε για φαντασματα με γεια σας με χαρα σας... Απλα νιωθω οτι κατι οδοντιατροι-κουμπαροι-λεσχιαρχες-φαταουλες δημοσιογραφοι μας πεταν καραμελες κ μεις αλλο που δε θελουμε τσιμπαμε... Ξεκολλαμε λαιμαι... ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ??? ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΓΙΝΕ ΤΖΑΜΠΑ...? Η ΝΕΑ ΜΕΣΗΜΒΡΑ ΤΖΑΜΠΑ...? Αντε παλι οι ΒΡΩΜΙαρηΔΕΣ μας βαλαν στο τρυπακι τους...

ΥΓ1: οεοεοεο πρωταθλημα ξανα με προεδρο τον Τεο
ΥΓ2: Ζαγορακη να το ξερεις το πρωταθλημα εσυ θα μας το φερεις
ΥΓ3: Πουθεναδες συμπολιτες σταματηστε να ασχολειστε μαζι μας ουτως η αλλως παλι κ φετος θα αλλαξετε καναλι
Φιλε Μπετονιερα, επετρεψε μου να διαφωνησω (εν μερει) ..

Σαφως και υπαρχουν ομαδες που χρωστουν πολλα περισσοτερα απο εμας αλλα νομιζω πως δεν μας ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι..
Απο την αλλη συμφωνω πως ολα οσα αναφερεις εγιναν με χρημα που δωσαμε εγω ,εσυ και ολοι οι υπολοιποι και απο χορηγιες..

Τωρα ΑΝ , ΑΝ ,ΑΝ μετα απο καποια χρονια που δεν θα υπαρχει ο Ζαγορακης στον ΠΑΟΚ αποκαλυφθει μια τρυπα 6,7,8 εκ ευρω τι θα πεις ..?
Χαλαλι..? Στην ζωη πρεπει να ειμαστε ετοιμοι για ολα...
Δεν νομιζω γιατι θα πας ακομα πιο πισω απο οτι ησουν πριν...
Ειναι λογικο να υπαρχουν καποιες αποριες για τα οικονομικα..
Και να ξερεις το "ξεκολλατε απο τα οικονομικα" ουτε ο Ζαγορακης το θελει ουτε κανενας...Γιατι ειναι διοικηση πρωτοδικειου και ελεγχεται...
Betonieras

Φιλε κ εμενα αυτο με προβληματισε αλλα οπως εμαθα ηταν κατι το οποιο αμεσα διορθωθηκε... Κοιτα καπως ετσι ειναι αυτο που λεμε οτι ολοι γιναμε ξαφνου λογιστες... Δλδ, εμεις δε κανουμε λαθη...? Κ εγω περσι πηρα αμαξι με δοσεις θεωρωντας τρομαρα μου οτι το καλοκαιρι θα παρω κανα φραγκο παραπανω λογω 2ης δουλειας αλλα @@ Κριση σου λενε και τωρα τρεχω και δεν φτανω... Τι σημαινει αυτο...? Οτι ειμαι αναξιος να διαχειριζομαι τα εισοδηματα μου...? Κ στο φιναλε αν εσυ η ο οποιος εσυ (δεν σε κανω επιθεση, γενικα μιλαω, ισα ισα σε παω που συζητας ομορφα και ωραια και εκφερεις αντιθετη αποψη χωρις α ου)δε γουσταρεις μπορεις να μην αγορασεις το προιον να μην τους δωσεις χρηματα προς διαχειρηση για τον ΠΑΟΚ... Δε νομιζω να αγοραζουμε διαρκειας κανενας με το ζορι... Ε? Τεσπα τωρα κ δω καθενας το μακρυ του κ το κοντο του λαιμαι... θεωρω ομως πως αν με καθαρο μυαλο κατσουμε ολοι μαζι ομορφα ωραια και αντικειμενικα θα καταληξουμε σε ενα συμπερασμα αρκετα κοντα στην αληθεια.. Αλλα καλυτερα υπομονη ως αυριο... Θα μας ληθουν αρκετες αποριες.. Οχι ολες να μαστε σιγουροι αλλα αρκετες...

ΥΓ: Ο κ.Βιολιδης κανει οτι κανει για τον ΠΑΟΚ θυσιαζοντας χρηματα ωρες απο τισ δουλειες του κτλ... Αν τα παιρνει κλεβει η οχι μαγκια του εμενα με κανει πιο μεγαλο αυτο μου αρκει,με καλυπτει... Αν κανει λαθη σημαινει πως ενεργει πως δουλευει πως παραγει εργο... Γιατι αυτος που δεν κανει λαθη ειναι μονο αυτος που δεν κανει τιποτα? Μηπως καπου ολους αυτους τους χρωσταμε και ενα ευχαριστω...?
ΥΓ2: ΜΕ το ''ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ'' εννοω απλως να χαλαρωσουμε λιγο και να μην κρινουμε με βαση κρισεις αλλων... Κ μαλιστα αλλων που δεν ειμαι κ τοσο σιγουρος πως θελουν το καλο του ΠΑΟΚ..
Betonieras

Με το μαγκια του δεν εννοω οκ κ. Βιολιδη κλεψε κανε ρανε δεν πειραζει... Απλα δειχνω τι θα τον εμπιστευτω κ δεν θα τον στηνω με καθε ευκαιρια στον τοιχο μεχρι "ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ" το αντιθετου... Για σκεφτειτε λιγο μηπως οσο πριν λιγο δεν καναμε τα ιδια εμεις λκαθη με παικτες και προπονητες...

Αυτο για να μην παρεξηγηθω απο αυτο που γραψα πριν... Με συγχωρειτε...
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Σορρυ φίλε, αλλά νομίζω ότι έχεις πολύ χαμηλά στο μυαλό σου την ΕΤΑΙΡΕΙΑ που λέγεται ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μιλάμε για μια από τις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ εταιρείες στην Ελλάδα.

Αν είναι ποτέ δυνατόν σε εταιρείες κολοσσούς να γίνονται τέτοια λάθη και να μην τρέχει τίποτε. Εμένα δε με ενδιαφέρει για ποιο λόγο βρίσκεται ο Βιολίδης εκεί. Με ενδιαφέρει να κάνει σωστά τη δουλειά που ανέλαβε. Αλίμονο αν πιστεύουμε ότι μας κάνει χάρη. ΑΛΙΜΟΝΟ.

Και η ιστορία περί "χάνει το χρόνο του" κτλ, ας σταματήσει επιτέλους. Ας βγει η διοίκηση να ανακοινώσει αμοιβές σε ΟΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες στη διοίκηση της εταιρείες, πράγμα που είναι καθόλα λογικό, επιθυμητό και προπάντων ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Οι αμοιβές να είναι σε αναλογία με τις αντίστοιχες των μεγάλων επιχειρήσεων, δηλαδή ΠΑΧΥΛΕΣ.
thief

Δημοσίευση από thief »

Eίμαστε η μοναδική ομάδα όπου ο κόσμος ενημερώνεται περί οικονομικών (και όχι μόνο) 2 φορές το χρόνο.

Είμαστε η μοναδική ομάδα που τις γίνετε στα οικονομικά τόσοι πολλοί έλεγχοι. Από την ίδια την διοίκηση, από τον ΑΣ, από Ελεγκτική εταιρία του Κράτους, από Ελεγκτική εταιρία ανεξάρτητη του Κράτους πληρωμένη από την ίδια την ομάδα μας ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΟΧΟ ΘΕΛΗΣΕΙ.

Ταυτόχρονα είμαστε η μοναδική ομάδα που συνεχώς γίνετε πουτάνα όχι από εξωτερικούς εχθρούς αλλά από ίδιους τους οπαδούς της. Στις άλλες ομάδες ούτε έλεγχος υπάρχει, ούτε ενημέρωση υπάρχει. Τα ανοίγματα τους αγγίζουν δισθεώρατα επίπεδα, πολλές ομάδες δεν πληρώνουν ΦΠΑ ή παραποιούν τα συμβόλαια τους για να πληρώνουν λιγότερα, ανταγωνιζόμαστε ομάδες με 3-πλάσιο μπάτζετ, και παρόλο αυτά μόνο σε εμάς γίνετε τόσο ντόρος ενώ κανονικά είμαστε ομάδα προς παραδειγματισμό.

Για όσους έχουν τόσες πολλές απορίες... ε τι να πω ρε παιδιά υπομονή μέχρι αύριο.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. :pano:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ναι συμφωνω φιλε Μπετονιερα. Το διαρκειας το παιρνει οποιος θελει..
Δεν τον πιεζει κανενας ..
Απλα η διαφορα στο παραδειγμα που εφερες με το αμαξι σου ειναι οτι εσυ το μονο "κακο" που μπορει να προξενησεις ειναι στον ιδιο σου τον ευατο ,η στην οικογενεια σου..
Στον Π.Α.Ο.Κ ομως ειναι διαφορετικα γιατι μιλαμε για εταιρια ανωνυμη που η διοικηση βρισκεται εκει για να ασκει διαχειριση στα οικονομικα..
Επι της ουσιας επειδη ασχολουμαι με μεγαλες ανωνυμες εταιριες , οι διοικησεις πρωτοδικειου ειναι πολυ δυσκολο να το πω χοντρα ,να "κλεψουν"...
Δεν μιλαμε για μισθους γι αυτο το οριζει ο νομος για προεδρους -διευθυνοντες συμβολους και υπαρχει και ανωτερο οριο...

Ακομα και αν ο Π.Α.Ο.Κ ανηκε στον Ζαγορακη ,παλι θα ηταν πολυ δυσκολο να πει στον λογιστη " δωσε μου απο τον λογαριασμο της ομαδας 10.000 " γιατι ολα αυτα περνανε μεσα απο λογαριασμους και δικαιολογητικα...Ουτε ο μαρινακης μπορει να το κανει αυτο..

Γι αυτο λεω πως την διαφανεια και την "ανησυχια" (ας πουμε) την θελουν και αυτοι...
Τωρα αν καταφερνουν διοικηση πρωτοδικειου να κανει ατασθαλιες χωρις να εντοπιζεται ,μπραβο τους αλλα δυσκολο..

Τα μονα που μπορουν να κανουν ειναι καποια εξοδα λογω εταιριας ,πχ ενα εισιτηριο αεροπορικο ,μια διαμονη και κανενα τραπεζωμα , αυτα . . :lol: :lol:

Δεν ξερω να ειμαι ο Ζαγορακης να παω να φαω παρεα με την οικογενεια μου και να κοψω τιμολογιο ΠΑΕ ΠΑΟΚ , εγω θα ντρεπομουν, :lol: :lol: :lol:
Μπορει να γινεται δεν βαζω το χερι μου στην φωτια αλλα μπορει να ξεφτιλιστεις κιολας... :lol: :lol:

Το διακινδυνευεις.?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Δευ 06 Σεπ 2010, 22:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”