Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ
Re: Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ
Κόσμος έξω Θεσσαλονίκη θα διαβάζει αυτά πράγματα.
Φωτιές εμπρησμοί.
ΑΡΔ?
Αη Ποντ μύωπας δεν βλέπει τόσο μακρυά...
:ugeek:
Φωτιές εμπρησμοί.
ΑΡΔ?
Αη Ποντ μύωπας δεν βλέπει τόσο μακρυά...
:ugeek:
ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να κοπεί η χορηγία είναι το σωστό....emeissaspsirizoume4 έγραψε: ο αγωνας συνεχιζεται μεχρι να βγουνε τα αδερφια μας εξω ελευθερα
ΝΑΙ πρέπει να γίνει κάτι για τους συνοπαδούς μας, ΑΛΛΑ όταν βλέπετε ότι χωρίς να γίνει το παραμικρό γράφουν όλοι για εμπρησμούς ΤΟΤΕ το πράγμα βρωμάει.
Και αν γίνουν τίποτα έκτρωπα αύριο (που θα γίνουν) και ας μην είναι από μας, μην εκπλαγείτε άμα κατηγορήσουν τους κακούς ΠΑΟΚτσήδες και μας κόψουν και αυτά τα 4 εκατομμύρια...

ποιοι εμπρησμοι ρε παιδια τι λετε ειστε στα νορμαλ σας???

Διάβασε παραπάνω.Sera4 έγραψε:ποιοι εμπρησμοι ρε παιδια τι λετε ειστε στα νορμαλ σας???![]()
Δημοσιογράφοι γράψαν για αποπειρες εμπρησμού δύο αμαξιών και φωτιές σε κάδους...

Τα οποία από ότι λένε τα αδέρφια που πήγαν, δεν ισχύουν.
Άρα πάλι παρασκήνιο υπάρχει. Πάλι πάνε να μας βγάλουν ότι κάνουμε φασαρίες. Το πράγμα βρωμάει.
Η ρήτρα βίας της χορηγίας θα ενεργοποιηθεί πολύ σύντομα.
Άραγε η ΠΑΕ πρέπει να υποστηρίξει τους οπαδούς ή να αφορίσει την προσπάθεια (καταδικάζοντας τα αδέρφια μας) αλλά σώζοντας την ομάδα από την καταστροφή(α. καθυστέρηση πληρωμών, β. χάσιμο αποδητηρίων γ. νέα τρύπα);;;
Αη μποντ κλείνει πισίνα ξενοδοχείου για αυτούς που μαλώνουν.
Αη μποντ θα κάνει ντου αν δεν σταματήσουν.
ΥΓ: Κολοκοτρώνη, αν ισχύουν αυτά που λέει, έχει ένα πόιντ.
Αν δεν ισχύουν να πα να... Αλλά επειδή δεν ξέρω δεν παίρνω θέση, όπως λέει κι ο Μπάφος...
Αη μποντ θα κάνει ντου αν δεν σταματήσουν.
ΥΓ: Κολοκοτρώνη, αν ισχύουν αυτά που λέει, έχει ένα πόιντ.

- emeissaspsirizoume4
kolokotroni σβηστηνα την φαση ρε φιλε ή συνεχιστε με πμ
αλλο ειναι το θεμα μας και το μεγαλο προβλημα
αλλο ειναι το θεμα μας και το μεγαλο προβλημα
+1
Αλλά δε με απάντησες;
Θα συνεχίστούν οι πορείες ακόμη κι αν αυτό μας στοιχήσει την χορηγεία των 4 εκατομμυρίων;
Δεν αμφιβάλω ότι είμασταν κύριοι και σήμερα και χθες και προχθές αλλά κάποια ΜΜΕ γράφουν τα δικά τους (γιατί άραγε;) και κάποιοι άνετα θα το εκμεταλευτούν...

Αλλά δε με απάντησες;
Θα συνεχίστούν οι πορείες ακόμη κι αν αυτό μας στοιχήσει την χορηγεία των 4 εκατομμυρίων;
Δεν αμφιβάλω ότι είμασταν κύριοι και σήμερα και χθες και προχθές αλλά κάποια ΜΜΕ γράφουν τα δικά τους (γιατί άραγε;) και κάποιοι άνετα θα το εκμεταλευτούν...

Αη Ποντ έκανε θαύμα και έσβησε καβγά αδερφών πιστών
Αη Ποντ δηλώνει εκατέρωθεν σε πιστούς μοβόρους.
Προ συντριβής ηγείται ύβρις, προ δε της πτώσεως υπερηφάνεια [Σολομώντος ιστ’18]
Αη Ποντ δηλώνει εκατέρωθεν σε πιστούς μοβόρους.
Προ συντριβής ηγείται ύβρις, προ δε της πτώσεως υπερηφάνεια [Σολομώντος ιστ’18]
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ε ναι άλλο είναι το θέμα μας και βγαίνει και αποπροσανατολίζει για τραμπουκισμούς και κουραφέξαλα.
δεν έχω καμμία όρεξη να ασχοληθώ μαζί του.
δεν έχω καμμία όρεξη να ασχοληθώ μαζί του.
Round 2: Fight!
Σοβαρά τώρα, εγώ ανησυχώ πολύ για την χορηγία..Τυχαίες οι σημερινές δηλώσεις τους;

Σοβαρά τώρα, εγώ ανησυχώ πολύ για την χορηγία..Τυχαίες οι σημερινές δηλώσεις τους;
ναι βεβαια αποδειχτηκε πως δεν εχεις ορεξη να ασχοληθεις μαζι μου...πραγματικα ειμαι σιγουρος πως κανεις δε μπορει να πιστεψει πως αυτο που λεω ειναι αληθεια,πως θα μπορουσε αλλωστε....οταν ερθετε στη θεση μου θα καταλαβετε
- Caballo Viejo
Μ' αυτά που διαβάζω, θα 'λεγα πως οι ΑΡΔ, της Σαλονίκης ειδικά, κινούνται σε επίπεδα μεταξύ Γκριμ και Άντερσεν. Τελευταία μάλιστα προσεγγίζουν και το επίπεδο του Γκαίμπελς.
Όλα αυτά βέβαια θα είχαν και το γούστο τους, αν δεν είχαν μια συγκεκριμένη στόχευση και εννοώ τη στοχοποίηση του ΠΑΟΚ και των οπαδών του.
Μάλιστα, το πράγμα κάνει μπαμ από μακριά, μετά τις εικόνες από την Πόλη με τις πετριές και τις διάφορες άλλες μυθοπλασίες τους.
Εδώ βρίσκεται σε εξέλιξη οργανωμένο σχέδιο κατά του ΠΑΟΚ, που δεν τον αντέχουν να πετάει πάνω απ' τα κεφάλια τους.
Πρέπει να το πολεμήσουμε αυτό, καθώς και τις προβοκάτσιες που μας ετοίμασαν κι αυτές που θα μας ετοιμάσουν. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή!
Όλα αυτά βέβαια θα είχαν και το γούστο τους, αν δεν είχαν μια συγκεκριμένη στόχευση και εννοώ τη στοχοποίηση του ΠΑΟΚ και των οπαδών του.
Μάλιστα, το πράγμα κάνει μπαμ από μακριά, μετά τις εικόνες από την Πόλη με τις πετριές και τις διάφορες άλλες μυθοπλασίες τους.
Εδώ βρίσκεται σε εξέλιξη οργανωμένο σχέδιο κατά του ΠΑΟΚ, που δεν τον αντέχουν να πετάει πάνω απ' τα κεφάλια τους.
Πρέπει να το πολεμήσουμε αυτό, καθώς και τις προβοκάτσιες που μας ετοίμασαν κι αυτές που θα μας ετοιμάσουν. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Caballo Viejo την Παρ 10 Σεπ 2010, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.